Your country and preferred language.

Select your country Select language

Denna webbplats använder cookies för att säkerställa att du får den bästa upplevelsen.

Menu
Sökalternativ
Stäng

Välkommen till Sveriges största bokhandel

Här finns så gott som allt som givits ut på den svenska bokmarknaden under de senaste hundra åren.

  • Handla mot faktura och öppet köp i 21 dagar
  • Oavsett vikt och antal artiklar handlar du till enhetsfrakt från samma säljare i samma kundvagn
  • Du måste vara inloggad för att kunna ställa en fråga till säljaren. Om du saknar inloggning, klicka på Skapa konto i topplisten. OBS! Frågeformuläret kan inte användas för beställning.
Japanska bakverk

Japanska bakverk

Häftad bok. Natur & Kultur Allmänlitteratur. 1 uppl. 2019. 159 sidor.

Nära nyskick. Skyddsomslag i mycket fint skick

Inrikes enhetsfrakt Sverige: 62 SEK
Betala med Swish

Förlagsfakta

ISBN
9789127161191
Titel
Japanska bakverk
Författare
Ventura, Ai
Förlag
Natur & Kultur Allmänlitteratur
Utgivningsår
2019
Omfång
159 sidor
Bandtyp
Inbunden
Mått
193 x 241 mm Ryggbredd 19 mm
Vikt
620 g
Språk
Svenska
Baksidestext
”I japanska konditorn Ai Venturas oemotståndliga godsaker möts det bästa av asiatisk, europeisk och amerikansk bakkonst.” Svenska Dagbladet
"Skapar inspiration och baklust" BTJ
De japanska bakverken förenar det bästa av asiatisk, europeisk och amerikansk bakkonst. Här finns otroliga konsistenser – lätt och fluffigt, krämigt och segt – och sofistikerade smaksättningar från matcha och körsbärsblom till vanilj och choklad, och inte minst en arsenal av tekniker och tricks som öppnar upp en ny värld för den nyfikna hemmakonditorn.
I boken delas bakverken in i tre huvudgrupper. Wagashi är traditionella japanska bakverk som till exempel de färgglada mochi-riskakorna, yogashi är bakverk inspirerade av väst, som matcharulltårta, jordgubbsshortcake och cheese soufflé, och kashipan är delikata japanska vetebröd, med eller utan fyllning.
Den erfarna japanska konditorn Ai Ventura, som sedan några år bor i Stockholm, ger läsaren ett helt nytt sätt att tänka på så grundläggande moment som att vispa grädde eller göra en tårtbotten. Förutom ett 40-tal recept och ett antal teknikgenomgångar får vi bekanta oss med japanska bakingredienser, som bönpastor av olika slag, rismjöl, pumpor och sötpotatis, och bjuds dessutom på en inblick i den japanska tecermonin chado.