-
Adas kokbok
Inbunden bok. Tiden. 1 uppl. 1996. 103 sidor.
Mycket gott skick. Skyddsomslag i dåligt skick. Nytt, oläst bok där skyddsomslaget har blivit förstört av lång tid på hyllan. Boken i övrigt är felfri.
Inrikes enhetsfrakt Sverige: 62 SEK- ISBN
- 9789188876164
- Titel
- Adas kokbok
- Författare
- Monika Ahlberg
- Förlag
- Tiden
- Utgivningsår
- 1996
- Omfång
- 103 sidor
- Bandtyp
- Inbunden
- Mått
- 0 x 280 mm
- Vikt
- 690 g
- Språk
- Svenska
Tiden 1 9789188876164 -
Monika Ahlbergs bästa : från medelhavsmat til...
Inbunden bok. Norstedts. 1 uppl. 2011. 108 sidor.
Nära nyskick. Skyddsomslag saknas. Ny bok - aldrig läst
Inrikes enhetsfrakt Sverige: 62 SEK- ISBN
- 9789113035383
- Titel
- Monika Ahlbergs bästa : från medelhavsmat till tårtkalas
- Författare
- Monika Ahlberg
- Förlag
- Norstedts
- Utgivningsår
- 2011
- Omfång
- 108 sidor
- Bandtyp
- Inbunden
- Mått
- 176 x 230 mm Ryggbredd 13 mm
- Vikt
- 448 g
- Språk
- Svenska
- Baksidestext
- Det ska vara lätt att laga god mat både till vardag och fest, tycker Monika Ahlberg. Följ med henne på lekfullt äventyr när hon med alla sinnen lagar mat och bakar.
Den svenska matrevolutionen rullar vidare. I Sverige äter vi bättre än någonsin. Svenska kockar uppmärksammas allt oftare internationellt och tar hem prestigefulla priser. Vi har valt ut några av våra bästsäljande kockar och kokboksförfattare för en fin liten reprintserie med ett sextiotal recept i varje volym. Ett utmärkt tillfälle för alla kokboksälskare att hitta nya bekantskaper, eller när du vill ge bort din favoritkock i present!
Monika Ahlberg är kanske den kock som gjorde att svenska folket på allvar fick upp ögonen för kokböcker. Det började med Rosendals trädgårdscafé och fortsatte sedan med en lång rad egna böcker. Kanske är det på grund av att hon är självlärd kock som hon gör som hon vill - och vill att andra ska göra som de vill, det vill säga prova sig fram bland råvaror och smaker. För Monika Ahlberg är maten också glädje, samvaro och sinnlighet.
Norstedts 1 9789113035383 -
Örtamat
Inbunden bok. Ica Bokförlag. 1 uppl. 2004. 140 sidor.
Nyskick. Rikl.färgfotoillustrerad. Oläst
Inrikes enhetsfrakt Sverige: 62 SEK- ISBN
- 9789153424703
- Titel
- Örtamat
- Författare
- Monika Ahlberg
- Förlag
- Ica Bokförlag
- Utgivningsår
- 2004
- Omfång
- 140 sidor
- Bandtyp
- Inbunden
- Mått
- 238 x 278 mm Ryggbredd 17 mm
- Vikt
- 846 g
- Språk
- Svenska
Ica Bokförlag 1 9789153424703 -
Bergs konditori på Marstrand
Inbunden bok. Lind & Co. 1 uppl. 2013. 135 sidor.
Nära nyskick. Innehåll: Histoik från bakeriet och recept.
Inrikes enhetsfrakt Sverige: 62 SEK- ISBN
- 9789174611373
- Titel
- Bergs konditori på Marstrand
- Författare
- Monika Ahlberg
- Förlag
- Lind & Co
- Utgivningsår
- 2013
- Omfång
- 135 sidor
- Bandtyp
- Kartonnage
- Mått
- 225 x 247 mm Ryggbredd 13 mm
- Vikt
- 738 g
- Språk
- Svenska
- Baksidestext
- Följ med till Marstrand och Bergs konditori!
Ta del av öns rika bad- och båtliv. Upplev vimmel, romantik och stillhet. Historia, kultur och humor. Alltmedan du njuter av mängder av recept på de allra godaste bakverk.
Här finns allt från fina småkakor till danskt rågbröd. Dessutom smarriga bullar, wienerbröd, härliga tårtor och pajer samt goda recept på frukostbröd och smörgåsar.
Boken innehåller även grundrecept och Monikas bästa bakråd och tips. Allt som allt 85 recept.
MONIKA AHLBERG startade i början 1990-talet den stora kokbokstrenden i Sverige med Rosendals trädgårdscafé och är sedan dess en av våra stora matprofiler. Hösten 2012 kom hennes sjuttonde kokbok: Monikas vardagsmat. Förutom att Monika syns och hörs regelbundet i media, håller hon föredrag och kurser, är ambassadör för Sveriges mathantverkare, anlitas i matjuryer och driver en uppskattad och populär matblogg. Monika har dessutom vunnit utmärkelser från både Måltidsakademien och Gourmand World Cookbook Awards.
Lind & Co 1 9789174611373 -
Monikas bästa menyer - för våren
Inbunden bok. Prisma. 1 uppl. 2007. 160 sidor.
Nyskick. Skyddsomslag i nyskick.
Inrikes enhetsfrakt Sverige: 62 SEK- ISBN
- 9789151848372
- Titel
- Monikas bästa menyer - för våren
- Författare
- Monika Ahlberg
- Förlag
- Prisma
- Utgivningsår
- 2007
- Omfång
- 160 sidor
- Bandtyp
- Inbunden
- Mått
- 218 x 290 mm Ryggbredd 20 mm
- Vikt
- 1004 g
- Språk
- Svenska
- Baksidestext
- Monikas bästa menyer för hösten blev en succé – nu kommer uppföljaren!
Monika Ahlberg är lika med matglädje och spännande recept i inspirerande form. I hennes nya bok har hon samlat sina bästa menyer av vårens mat. Lättlagade recept för både fest och vardag!
Ingen kan förmedla hur roligt det är att laga till och bjuda på middag som Monika Ahlberg. I den här boken finns Monikas allra bästa menyer för våren samlade, hela tiden med enkelheten som ledstjärna.
”Våren är en tid som lockar till sköna stunder i mitt kök med späda blad och fina primörer. Många festligheter infaller som finns all anledning att fira med god och härlig mat. Örtfyllt lamm, sillar och min påskpassion förgyller påsken, lite tips för de överblivna äggen kommer också. Till Valborg serverar jag en vårlik Rydberg och glass med guldsås. Jag önskar mig nässlor, marulksmedaljonger och rosor på Mors dag och efter det är jag redo för romantisk middag full av kärlek som passar för pingstbröllopet!”
Monikas bästa menyer volym två med inspirerande vårmat är andra delen i en serie med menyer och recept året runt. I volym ett bjöd Monika på recept med höstens råvaror.
Monika Ahlberg har givit ut en lång rad framgångsrika kokböcker, till exempel den klassiska Rosendals trädgårdscafé, Picknick för alla tillfällen och senast Monikas bästa menyer.
Ann Lindberg fotograferar bland annat mat och inredning. Hon har tagit fotografierna till böckerna Matbröd och Grönt te.
Pontus Frankenstein är Art Director. Han har formgivit den uppmärksammade Pontus by the Book.
Prisma 1 9789151848372 -
Rosendals trädgårdscafé
Inbunden bok. Prisma. 3 uppl. 1994. 223 sidor.
Mycket gott skick. Skyddsomslag i mycket gott skick.
Inrikes enhetsfrakt Sverige: 62 SEK- ISBN
- 9789151832227
- Titel
- Rosendals trädgårdscafé
- Författare
- Monika Ahlberg
- Förlag
- Prisma
- Utgivningsår
- 1998
- Omfång
- 223 sidor
- Bandtyp
- Inbunden
- Vikt
- 1530 g
- Språk
- Svenska
- Baksidestext
- Första upplagan av Rosendals Trädgårdscafé utkom hösten 1994. Med Monika Ahlbergs härliga, Medelhavsinspirerade recept, sina underbara foton och fulländade formgivning väckte den enorm uppmärksamhet och blev startskottet för den kokboksboom som vi ser ännu idag.
Rosendals Trädgårdscafé är en bok för sinnena, gommen och hjärtat. Den innehåller 188 läckra recept: bakat, förädlat och lagat. Vackra bilder fotograferade av Ewa-Marie Rundquist, sinnliga teckningar av blommor och bakverk, ett antal personliga texter av kära vänner. Den innehåller också praktiska råd för matlagningen och bakningen och dessutom ett kapitel med enkla så- och skördetips. Allt paketerat i Kent Nybergs nyskapande form.
Prisma 3 9789151832227 -
Monika Ahlbergs bästa : från medelhavsmat til...
Inbunden bok. Norstedts. 1 uppl. 2011. 108 sidor.
Mycket gott skick.
Inrikes enhetsfrakt Sverige: 62 SEK- ISBN
- 9789113035383
- Titel
- Monika Ahlbergs bästa : från medelhavsmat till tårtkalas
- Författare
- Monika Ahlberg
- Förlag
- Norstedts
- Utgivningsår
- 2011
- Omfång
- 108 sidor
- Bandtyp
- Inbunden
- Mått
- 176 x 230 mm Ryggbredd 13 mm
- Vikt
- 448 g
- Språk
- Svenska
- Baksidestext
- Det ska vara lätt att laga god mat både till vardag och fest, tycker Monika Ahlberg. Följ med henne på lekfullt äventyr när hon med alla sinnen lagar mat och bakar.
Den svenska matrevolutionen rullar vidare. I Sverige äter vi bättre än någonsin. Svenska kockar uppmärksammas allt oftare internationellt och tar hem prestigefulla priser. Vi har valt ut några av våra bästsäljande kockar och kokboksförfattare för en fin liten reprintserie med ett sextiotal recept i varje volym. Ett utmärkt tillfälle för alla kokboksälskare att hitta nya bekantskaper, eller när du vill ge bort din favoritkock i present!
Monika Ahlberg är kanske den kock som gjorde att svenska folket på allvar fick upp ögonen för kokböcker. Det började med Rosendals trädgårdscafé och fortsatte sedan med en lång rad egna böcker. Kanske är det på grund av att hon är självlärd kock som hon gör som hon vill - och vill att andra ska göra som de vill, det vill säga prova sig fram bland råvaror och smaker. För Monika Ahlberg är maten också glädje, samvaro och sinnlighet.
Norstedts 1 9789113035383 -
Inrikes enhetsfrakt Sverige: 62 SEK
- ISBN
- 9151842122
- Titel
- Rosendals trädgårdscafé
- Författare
- Monika Ahlberg
- Förlag
- Prisma
- Utgivningsår
- 2003
- Omfång
- 224 sidor
- Bandtyp
- Häftad
- Mått
- 170 x 240 mm
- Vikt
- 735 g
- Språk
- Svenska
- Baksidestext
- Första upplagan av Rosendals trädgårdscafé utkom hösten 1994. Med Monika Ahlbergs härliga, Medelhavsinspirerade recept, sina underbara foton och fulländade formgivning väckte den enorm uppmärksamhet och blev startskottet för den kokboksboom som vi ser ännu idag. Sedan dess har boken sålt i över 200.000 exemplar.
Rosendals trädgårdscafé är en bok för sinnena, gommen och hjärtat. Den innehåller 188 läckra recept: bakat, förädlat och lagat. Vackra bilder fotograferade av Ewa-Marie Rundquist, sinnliga teckningar av blommor och bakverk, ett antal personliga texter av kära vänner. Den innehåller också praktiska råd för matlagningen och bakningen och dessutom ett kapitel med enkla så- och skördetips. Allt paketerat i Kent Nybergs nyskapande form.
Den här upplagan är en förminskning av originalupplagan till praktiskt handboksformat. I övrigt oförändrad. Monika Ahlberg utkom senast med Klassiska tårtor på mitt sätt (Prisma 2002) samt Min mat (Prisma 2003)
Prisma 4 9151842122 -
Monikas menyer - för alla årstider
Inbunden bok. Norstedts. 1 uppl. 2013. 384 sidor.
Nyskick. Boken är förlagsny och oläst bok.
Monika Ahlbergs bästa menyer för våren, sommaren, hösten och vintern utkom i fyra volymer under åren 2006-2008. En stor, inspirerande receptskatt som vi nu slår ihop till en oumbärlig volym med över 60 menyförslag för he läs mer … läs merInrikes enhetsfrakt Sverige: 62 SEK- ISBN
- 9789113051031
- Titel
- Monikas menyer - för alla årstider
- Författare
- Monika Ahlberg
- Förlag
- Norstedts
- Utgivningsår
- 2013
- Omfång
- 384 sidor
- Bandtyp
- Inbunden
- Mått
- 216 x 285 mm Ryggbredd 42 mm
- Vikt
- 1825 g
- Språk
- Svenska
- Baksidestext
- Monika Ahlbergs bästa menyer för våren, sommaren, hösten och vintern utkom i fyra volymer under åren 2006-2008. En stor, inspirerande receptskatt som vi nu slår ihop till en oumbärlig volym med över 60 menyförslag för hela året och över 200 recept.
Det skall vara lätt och lustfyllt att laga mat, lyder Monikas motto. Här får du en närmast outsinlig källa till idéer för luncher och middagar samt små och större fester, allt baserat på säsongernas bästa råvaror. På köpet får du mängder av tips för köket, till exempel hur du kan variera tillagningen av våra vanligaste ingredienser.
Norstedts 1 9789113051031 -
Picknick : för alla tillfällen
Inbunden bok. Prisma. 1 uppl. 2005. 192 sidor.
Mycket gott skick. Liten skada på omslagets framsida, annars i "nära nyskick".
Inrikes enhetsfrakt Sverige: 62 SEK- ISBN
- 9151844737
- Titel
- Picknick : för alla tillfällen
- Författare
- Monika Ahlberg
- Förlag
- Prisma
- Utgivningsår
- 2005
- Omfång
- 192 sidor
- Bandtyp
- Kartonnage
- Mått
- 220 x 240 mm Ryggbredd 21 mm
- Vikt
- 982 g
- Språk
- Svenska
- Baksidestext
- Maten smakar alltid godare under bar himmel", säger Monika Ahlberg. Här har hon dukat upp sina mest personliga picknickar inspirerande måltider för alla tillfällen!
Naturligtvis finns här utflyktsmat för filten i gröngräset en solig sommardag men också för många andra utflykter. Vi bjuds på frukost en vacker höstmorgon, picknick i skymningen, italiensk mat på en trappa mitt i stan, en picknick för två i en båt och en lyxig måltid på en parkeringsplats, för att nämna några.
Med god planering och enkla förberedelser blir varje måltid till en fest. Monika beskriver hur hon gjorde varje picknick och ger goda råd om allt från vackra dukningar till det mest praktiska sättet att frakta maten.
Picknickförslag, recept, råd och tips... Det här är en bok för alla som vill njuta av vidunderligt goda måltider utomhus. För som Monika skriver: det finns egentligen alltid en anledning att ordna en picknick!
Monika Ahlberg har skrivit en lång rad legendariska kokböcker, bland annat klassikern Rosendals trädgårdscafé. Nikko Amandonico bor och arbetar i Parma i Italien. Han har formgivit flera av Monikas böcker, till exempel Min mat (2003). Wolfgang Kleinschmidt arbetar med reklam och böcker och han är en av våra mest anlitade matfotografer.
Prisma 1 9151844737 -
Inrikes enhetsfrakt Sverige: 62 SEK
- ISBN
- 9151847191
- Titel
- Monikas bästa menyer
- Författare
- Ahlberg, Monika
- Förlag
- Prisma
- Utgivningsår
- 2006
- Omfång
- 157 sidor
- Bandtyp
- Inbunden
- Mått
- 217 x 290 mm Ryggbredd 20 mm
- Vikt
- 1026 g
- Språk
- Svenska
- Baksidestext
- Monika Ahlberg var med att starta den stora kokbokstrenden med den banbrytande Rosendals Trädgådscafé. Sedan dess har hon givit ut ett stort antal framgångsrika titlar.
Nu är hon tillbaka med en ny bok där hon samlat sina bästa menyer. Lättlagade och härliga recept för både fest och vardag!
"Jag tycker att det ska vara lätt att laga god mat både till vardags och till fest! Varför inte en trerätters på en tisdag? Eller en vacker och festlig meny på lördagskvällen som imponerar på gästerna utan att det har tagit för mycket tid och kraft i anspråk? Laga temamenyer för barnen, höstens högtider eller andra tillfällen då man liksom bara längtar efter att få laga något särskilt.
I den här boken har jag använt höstens råvaror som inspiration. Vem kan motstå rostade rotfrukter till söndagssteken, spetskål och rödvinssky till torsken, en vild och vacker måltid med renfilé, svamp och saltbakade kastanjer eller en pekannötspaj på Halloween?
Dessutom ger jag tips på hur man kan tillaga en råvara på fyra olika sätt. Här samlas förslag på tillredningsmöjligheter för exempelvis morötter, en ostbit eller paket djupfryst fisk och på olika pizzapålägg och fyllningar för bakad potatis. Det är bara att välja! Bon appétit!"
Prisma 1 9151847191 -
Monika Ahlbergs bästa : från medelhavsmat til...
Inbunden bok. Norstedts. 1 uppl. 2011. 108 sidor.
Nyskick. Fint oanvänt exemplar
Inrikes enhetsfrakt Sverige: 62 SEK- ISBN
- 9789113035383
- Titel
- Monika Ahlbergs bästa : från medelhavsmat till tårtkalas
- Författare
- Monika Ahlberg
- Förlag
- Norstedts
- Utgivningsår
- 2011
- Omfång
- 108 sidor
- Bandtyp
- Inbunden
- Mått
- 176 x 230 mm Ryggbredd 13 mm
- Vikt
- 448 g
- Språk
- Svenska
- Baksidestext
- Det ska vara lätt att laga god mat både till vardag och fest, tycker Monika Ahlberg. Följ med henne på lekfullt äventyr när hon med alla sinnen lagar mat och bakar.
Den svenska matrevolutionen rullar vidare. I Sverige äter vi bättre än någonsin. Svenska kockar uppmärksammas allt oftare internationellt och tar hem prestigefulla priser. Vi har valt ut några av våra bästsäljande kockar och kokboksförfattare för en fin liten reprintserie med ett sextiotal recept i varje volym. Ett utmärkt tillfälle för alla kokboksälskare att hitta nya bekantskaper, eller när du vill ge bort din favoritkock i present!
Monika Ahlberg är kanske den kock som gjorde att svenska folket på allvar fick upp ögonen för kokböcker. Det började med Rosendals trädgårdscafé och fortsatte sedan med en lång rad egna böcker. Kanske är det på grund av att hon är självlärd kock som hon gör som hon vill - och vill att andra ska göra som de vill, det vill säga prova sig fram bland råvaror och smaker. För Monika Ahlberg är maten också glädje, samvaro och sinnlighet.
Norstedts 1 9789113035383 -
Inrikes enhetsfrakt Sverige: 62 SEK
- ISBN
- 9789113051031
- Titel
- Monikas menyer - för alla årstider
- Författare
- Monika Ahlberg
- Förlag
- Norstedts
- Utgivningsår
- 2013
- Omfång
- 384 sidor
- Bandtyp
- Inbunden
- Mått
- 216 x 285 mm Ryggbredd 42 mm
- Vikt
- 1825 g
- Språk
- Svenska
- Baksidestext
- Monika Ahlbergs bästa menyer för våren, sommaren, hösten och vintern utkom i fyra volymer under åren 2006-2008. En stor, inspirerande receptskatt som vi nu slår ihop till en oumbärlig volym med över 60 menyförslag för hela året och över 200 recept.
Det skall vara lätt och lustfyllt att laga mat, lyder Monikas motto. Här får du en närmast outsinlig källa till idéer för luncher och middagar samt små och större fester, allt baserat på säsongernas bästa råvaror. På köpet får du mängder av tips för köket, till exempel hur du kan variera tillagningen av våra vanligaste ingredienser.
Norstedts 1 9789113051031 -
Inrikes enhetsfrakt Sverige: 62 SEK
- ISBN
- 9789151846477
- Titel
- Klassiska tårtor : på mitt sätt
- Författare
- Monika Ahlberg
- Förlag
- Prisma
- Utgivningsår
- 2006
- Omfång
- 77 sidor
- Bandtyp
- Kartonnage
- Mått
- 174 x 202 mm Ryggbredd 10 mm
- Vikt
- 319 g
- Språk
- Svenska
- Baksidestext
- Här bakar och dekorerar matkreatören Monika Ahlberg de klassiska tårtorna på sitt eget vis: med mycket blad och blommor naturligtvis, men också med ting hämtade från poesins värld. I boken finns recept och bilder på 25 tårtor och även roande läsning i form av små berättelser och korta citat.
Monika Ahlberg och fotografen Denise Grünstein visar de klassiska tårtorna på ett helt nytt sätt: romantiskt, sensuellt och fantasifullt.
"Säg tårta och ingen går oberörd. Någon får en bild av en väldig gräddtårta, för andra är det en klassisk tårta som prinsesstårta eller Oscar II:s tårta. Ytterligare andra tänker endast på mammas, farmors eller mormors tårta.
En väninna till mig väntar alltid på festens höjdpunkt, nämligen tårtan. Hennes smak och sinne för tårta har till och med gjort henne sakkunnig i frågan. Hon vet allt om våra klassiska tårtor: varför de kom till, hur de fick namnet och hur de bör göras egentligen.
För mig finns det aldrig ett sätt. Den fria tolkningen måste få finnas. En bröllopstårta behöver inte nödvändigtvis byggas på höjden. Den blir nog så kärleksfull med fantasins hjälp. När tårtan ligger bland blommor och blad spirar romantiken ändå. Så följ med mig på en inspirationsresa i de klassiska tårtornas värld, där poesi, romantik, lekfullhet och humor är de huvudsakliga ingredienserna!"
Monika Ahlberg
Nu kommer succéboken från 2003 i förminskat kartonnage.
Prisma 2 9789151846477 -
Monikas bästa menyer - för vintern
Inbunden bok. Prisma. 1 uppl. 2007. 157 sidor.
Mycket gott skick. Skyddsomslag i mycket gott skick. Med utmärkta enkla feelgoodtips i vinterkylan.
Inrikes enhetsfrakt Sverige: 62 SEK- ISBN
- 9789151848754
- Titel
- Monikas bästa menyer - för vintern
- Författare
- Monika Ahlberg
- Förlag
- Prisma
- Utgivningsår
- 2007
- Omfång
- 157 sidor
- Bandtyp
- Inbunden
- Mått
- 219 x 288 mm Ryggbredd 22 mm
- Vikt
- 1012 g
- Språk
- Svenska
- Baksidestext
- Monika Ahlberg har ett särskilt sinne för förnyelse och goda överraskningar – enkelt, förföriskt och lustfyllt! I den tredje boken i serien med årstidsmat tar hon vara på vinterns goda ting.
”Fortfarande kan jag känna smakerna från höstens härliga stekar, svamprätter och äppelkakor trots att dess tid är förbi och jag är på väg in i vinterns skafferi.
Och som alltid vid varje övergång till en ny säsong undrar jag hur jag ska klara mig. Mitt bättre jag svarar, varför fundera? Nu kommer ju tiden för allt exotiskt. Tropiska frukter är som bäst, citrusfrukter likaså. Vi har rödkål, grönkål, vitkål och brysselkål som alla ger oss oanade möjligheter till spännande matlagning.
Värmande soppor på rotfrukter är lena och goda. Lägg därtill smakrika högtider som jul- och nyår då vi samlas för att njuta av goda traditioner, sportlovslediga matglada barn som vill hjälpa till i köket ...
När jag sedan minns att jag fått lära mig att fisken är som bäst då vattnet är kallt undrar jag inte längre. Nej, nu vet jag att jag återigen kommer att njuta på samma sätt men av helt andra smaker!”
Detta är volym tre i Monika Ahlbergs serie med de fyra årstidernas bästa recept samlade i menyer. Pontus Frankenstein har gjort formen, Ann Lindberg har fotograferat maten och Ewa-Marie Rundquist omslaget.
Den första boken i serien, Monikas bästa menyer för hösten, blev nominerad till Sveriges bäst formgivna kokbok i den världsomspännande tävlingen World Gourmand Cookbook Awards 2006.
Prisma 1 9789151848754 -
Bröd & marmelad
Inbunden bok. Lind & Co. 2 uppl. 2012. 170 sidor.
Nära nyskick. Bra recept och fina bilder plus snygg bok !
Inrikes enhetsfrakt Sverige: 62 SEK- ISBN
- 9789174611106
- Titel
- Bröd & marmelad
- Författare
- Monika Ahlberg - Fredrik Frankenberg - Erik Olofson
- Förlag
- Lind & Co
- Utgivningsår
- 2012
- Omfång
- 170 sidor
- Bandtyp
- Inbunden
- Mått
- 179 x 248 mm Ryggbredd 18 mm
- Vikt
- 776 g
- Språk
- Svenska
- Baksidestext
- Här är en bok full av inspirerande recept till det godaste brödet och den läckraste marmeladen. Läsaren bjuds även på tankar om ingredienser, några personporträtt samt ett par kapitel med goda råd om såväl brödbak som marmeladkok.
"Med råd kring val av mjölsort, utbakning och gräddning ger boken kunskap om skapandet av grunden till den bästa smörgåsen, nämligen brödet.
Med tillgång till bär, frukt och frodiga grönsaker bjuds här en härlig stund för alla som liksom jag själv njuter stort av att fylla burkar och flaskor med dessa läckerheter.
Med en smula fantasi och lite hjälp av de praktiska tipsen kring kok och konservering kan även nybörjaren i detta mycket gamla förfaringssätt få stor glädje av denna bok.
Att sprida brödbakets och marmeladkokets väldoft över landet ser jag som en ärofylld uppgift. För med ett gott bröd och en vacker marmelad kan man gå vart som helst."
Monika Ahlberg
MONIKA AHLBERG startade i början 1990-talet den stora kokbokstrenden i Sverige med Rosendals trädgårdscafé och är sedan dess en av Sveriges stora matprofiler. Förutom att Monika syns och hörs regelbundet i media, håller hon föredrag och kurser, är ambassadör för Sveriges mathantverkare, anlitas i matjuryer, skapar recept för hemkörda matkassar och driver en blogg med över 500 000 besökare i månaden. Monika har dessutom vunnit utmärkelser från både Måltidsakademien och Gourmand World Cookbook Awards.
Lind & Co 2 9789174611106 -
Monikas menyer - för alla årstider
Inbunden bok. Norstedts. 1 uppl. 2013. 384 sidor.
Mycket gott skick.
Inrikes enhetsfrakt Sverige: 62 SEK- ISBN
- 9789113051031
- Titel
- Monikas menyer - för alla årstider
- Författare
- Monika Ahlberg
- Förlag
- Norstedts
- Utgivningsår
- 2013
- Omfång
- 384 sidor
- Bandtyp
- Inbunden
- Mått
- 216 x 285 mm Ryggbredd 42 mm
- Vikt
- 1825 g
- Språk
- Svenska
- Baksidestext
- Monika Ahlbergs bästa menyer för våren, sommaren, hösten och vintern utkom i fyra volymer under åren 2006-2008. En stor, inspirerande receptskatt som vi nu slår ihop till en oumbärlig volym med över 60 menyförslag för hela året och över 200 recept.
Det skall vara lätt och lustfyllt att laga mat, lyder Monikas motto. Här får du en närmast outsinlig källa till idéer för luncher och middagar samt små och större fester, allt baserat på säsongernas bästa råvaror. På köpet får du mängder av tips för köket, till exempel hur du kan variera tillagningen av våra vanligaste ingredienser.
Norstedts 1 9789113051031 -
Monikas bästa menyer - för vintern
Inbunden bok. Prisma. 1 uppl. 2007. 157 sidor.
Nyskick. Skyddsomslag i nyskick. Inb dek pbnd med omsl 4:o
VintermatenFRI FRAKT inrikes- ISBN
- 9789151848754
- Titel
- Monikas bästa menyer - för vintern
- Författare
- Monika Ahlberg
- Förlag
- Prisma
- Utgivningsår
- 2007
- Omfång
- 157 sidor
- Bandtyp
- Inbunden
- Mått
- 219 x 288 mm Ryggbredd 22 mm
- Vikt
- 1012 g
- Språk
- Svenska
- Baksidestext
- Monika Ahlberg har ett särskilt sinne för förnyelse och goda överraskningar – enkelt, förföriskt och lustfyllt! I den tredje boken i serien med årstidsmat tar hon vara på vinterns goda ting.
”Fortfarande kan jag känna smakerna från höstens härliga stekar, svamprätter och äppelkakor trots att dess tid är förbi och jag är på väg in i vinterns skafferi.
Och som alltid vid varje övergång till en ny säsong undrar jag hur jag ska klara mig. Mitt bättre jag svarar, varför fundera? Nu kommer ju tiden för allt exotiskt. Tropiska frukter är som bäst, citrusfrukter likaså. Vi har rödkål, grönkål, vitkål och brysselkål som alla ger oss oanade möjligheter till spännande matlagning.
Värmande soppor på rotfrukter är lena och goda. Lägg därtill smakrika högtider som jul- och nyår då vi samlas för att njuta av goda traditioner, sportlovslediga matglada barn som vill hjälpa till i köket ...
När jag sedan minns att jag fått lära mig att fisken är som bäst då vattnet är kallt undrar jag inte längre. Nej, nu vet jag att jag återigen kommer att njuta på samma sätt men av helt andra smaker!”
Detta är volym tre i Monika Ahlbergs serie med de fyra årstidernas bästa recept samlade i menyer. Pontus Frankenstein har gjort formen, Ann Lindberg har fotograferat maten och Ewa-Marie Rundquist omslaget.
Den första boken i serien, Monikas bästa menyer för hösten, blev nominerad till Sveriges bäst formgivna kokbok i den världsomspännande tävlingen World Gourmand Cookbook Awards 2006.
Prisma 1 9789151848754 -
Inrikes enhetsfrakt Sverige: 62 SEK
- ISBN
- 9153424700
- Titel
- Örtamat
- Författare
- Monika Ahlberg
- Förlag
- Ica Bokförlag
- Utgivningsår
- 2004
- Omfång
- 140 sidor
- Bandtyp
- Inbunden
- Mått
- 238 x 278 mm Ryggbredd 17 mm
- Vikt
- 846 g
- Språk
- Svenska
Ica Bokförlag 1 9153424700 -
Adas kokbok
Inbunden bok. Tiden. 1 uppl. 1996. 103 sidor.
Nära nyskick. Ägaretikett på fösättsbladet.
Inrikes enhetsfrakt Sverige: 62 SEK- ISBN
- 9789188876164
- Titel
- Adas kokbok
- Författare
- Monika Ahlberg
- Förlag
- Tiden
- Utgivningsår
- 1996
- Omfång
- 103 sidor
- Bandtyp
- Inbunden
- Mått
- 0 x 280 mm
- Vikt
- 690 g
- Språk
- Svenska
Tiden 1 9789188876164 -
Soppa med tillbehör
Inbunden bok. Lind & Co. 1 uppl. 2013. 99 sidor.
Nära nyskick. Till synes oläst exemplar///Förlagets beskrivning: I en liten vacker skål som förrätt, som måltidens -huvudnummer eller som det delikata slutet. Ja, en soppa passar faktiskt också på mingelpartyt! Nåväl, här finns inte bara 40 soppor som passar för alla t läs mer … läs mer
Inrikes enhetsfrakt Sverige: 62 SEK- ISBN
- 9789174611977
- Titel
- Soppa med tillbehör
- Författare
- Ahlberg, Monika
- Förlag
- Lind & Co
- Utgivningsår
- 2013
- Omfång
- 99 sidor
- Bandtyp
- Halvklotband
- Mått
- 195 x 240 mm Ryggbredd 12 mm
- Vikt
- 590 g
- Språk
- Svenska
- Baksidestext
- Många av oss ser soppa som alltför tråkig och enkel mat, och skulle inte kunna tänka sig att servera en soppa på en finare middag. Det vill jag ändra på nu! Få maträtter är så lätt- och snabblagade som soppor. Att de dessutom oftast är både nyttiga och vänliga mot plånboken är ju ytterligare anledning till att börja laga soppa. Och tråkig mat? Nej då, en soppa kan vara både vacker och elegant. Hemligheten ligger i att förädla den och sedan servera den med ett spännande tillbehör. Ett bra recept och en rejäl stavmixer är det som behövs.
En soppa kan serveras på flera vis. En rejälare portion ger en god och mättande huvudrätt i sällskap med ett gott bröd och en god ost. En nättare portion serverad i ett vackert glas, en kopp eller mindre skål, med fina tillbehör som till exempel färska räkor eller ugnstorkad parmaskinka, blir lätt till en elegant och uppskattad förrätt.
Här i min bok, Soppa med tillbehör, finns ett 40-tal recept till goda soppor för alla tillfällen och årstider allt från den enkla tomatsoppan till den exklusivare jordärtskockssoppan, den efterlängtade nässelsoppan och den matiga köttsoppan.
Till samtliga soppor föreslår jag också ett lockande tillbehör. Vad sägs till exempel om ugnsrostade tomater, riven mozzarella, halstrade pilgrimsmusslor, pocherat ägg, rostad vitlök, knaperstekt bacon eller ett rustikt och saftigt hembakat bröd?
Goda råd bjuder jag också på liksom en romantisk tråd med vackra ting som hör soppa till. Så, jag är alldeles säker på att ni från och med nu kommer att älska att laga och servera er soppa!
MONIKA AHLBERG startade på 1990-talet den stora kokbokstrenden i Sverige med Rosendals trädgårdscafé och är sedan dess en av Sveriges stora matprofiler. Med praktverket Monikas vardagsmat, som utkom hösten 2012, vann hon SM i kategorin Vardagsmåltider med Måltidsakademiens motivering: "En vackert iscensatt och redigt receptsatt handledning i att höja nivån på sin vardagsmat. Med några enkla handgrepp - och en nypa kärlek - blir allt definitivt godare." Monika syns och hörs regelbundet i media och håller föredrag och kurser. Hon har även vunnit utmärkelser från Gourmand World Cookbook Awards.
Lind & Co 1 9789174611977 -
Klassiska tårtor : på mitt sätt
Inbunden bok. Prisma. 2 uppl. 2006. 77 sidor.
Nära nyskick. / nyskick [Hylla:12 Mat]
Inrikes enhetsfrakt Sverige: 62 SEK- ISBN
- 9151846470
- Titel
- Klassiska tårtor : på mitt sätt
- Författare
- Monika Ahlberg
- Förlag
- Prisma
- Utgivningsår
- 2006
- Omfång
- 77 sidor
- Bandtyp
- Kartonnage
- Mått
- 174 x 202 mm Ryggbredd 10 mm
- Vikt
- 319 g
- Språk
- Svenska
- Baksidestext
- Här bakar och dekorerar matkreatören Monika Ahlberg de klassiska tårtorna på sitt eget vis: med mycket blad och blommor naturligtvis, men också med ting hämtade från poesins värld. I boken finns recept och bilder på 25 tårtor och även roande läsning i form av små berättelser och korta citat.
Monika Ahlberg och fotografen Denise Grünstein visar de klassiska tårtorna på ett helt nytt sätt: romantiskt, sensuellt och fantasifullt.
"Säg tårta och ingen går oberörd. Någon får en bild av en väldig gräddtårta, för andra är det en klassisk tårta som prinsesstårta eller Oscar II:s tårta. Ytterligare andra tänker endast på mammas, farmors eller mormors tårta.
En väninna till mig väntar alltid på festens höjdpunkt, nämligen tårtan. Hennes smak och sinne för tårta har till och med gjort henne sakkunnig i frågan. Hon vet allt om våra klassiska tårtor: varför de kom till, hur de fick namnet och hur de bör göras egentligen.
För mig finns det aldrig ett sätt. Den fria tolkningen måste få finnas. En bröllopstårta behöver inte nödvändigtvis byggas på höjden. Den blir nog så kärleksfull med fantasins hjälp. När tårtan ligger bland blommor och blad spirar romantiken ändå. Så följ med mig på en inspirationsresa i de klassiska tårtornas värld, där poesi, romantik, lekfullhet och humor är de huvudsakliga ingredienserna!"
Monika Ahlberg
Nu kommer succéboken från 2003 i förminskat kartonnage.
Prisma 2 9151846470 -
Inrikes enhetsfrakt Sverige: 62 SEK
- ISBN
- 9188876160
- Titel
- Adas kokbok
- Författare
- Monika Ahlberg
- Förlag
- Tiden
- Utgivningsår
- 1996
- Omfång
- 103 sidor
- Bandtyp
- Inbunden
- Mått
- 0 x 280 mm
- Vikt
- 690 g
- Språk
- Svenska
Tiden 1 9188876160 -
Rosendals trädgårdscafé
Inbunden bok. Prisma. 3 uppl. 1998. 223 sidor.
Mycket gott skick. Skyddsomslag i mycket gott skick.
Inrikes enhetsfrakt Sverige: 62 SEK- ISBN
- 9151832224
- Titel
- Rosendals trädgårdscafé
- Författare
- Monika Ahlberg
- Förlag
- Prisma
- Utgivningsår
- 1998
- Omfång
- 223 sidor
- Bandtyp
- Inbunden
- Vikt
- 1530 g
- Språk
- Svenska
- Baksidestext
- Första upplagan av Rosendals Trädgårdscafé utkom hösten 1994. Med Monika Ahlbergs härliga, Medelhavsinspirerade recept, sina underbara foton och fulländade formgivning väckte den enorm uppmärksamhet och blev startskottet för den kokboksboom som vi ser ännu idag.
Rosendals Trädgårdscafé är en bok för sinnena, gommen och hjärtat. Den innehåller 188 läckra recept: bakat, förädlat och lagat. Vackra bilder fotograferade av Ewa-Marie Rundquist, sinnliga teckningar av blommor och bakverk, ett antal personliga texter av kära vänner. Den innehåller också praktiska råd för matlagningen och bakningen och dessutom ett kapitel med enkla så- och skördetips. Allt paketerat i Kent Nybergs nyskapande form.
Prisma 3 9151832224 -
Kakor - små och mjuka
Inbunden bok. Lind & Co. 1 uppl. 2014. 127 sidor.
Nyskick. Rikl.färgfotoillustrerad. Oläst
Inrikes enhetsfrakt Sverige: 62 SEK- ISBN
- 9789174612578
- Titel
- Kakor : små och mjuka
- Författare
- Ahlberg, Monika
- Förlag
- Lind & Co
- Utgivningsår
- 2014
- Omfång
- 127 sidor
- Bandtyp
- Kartonnage
- Mått
- 195 x 240 mm Ryggbredd 15 mm
- Vikt
- 690 g
- Språk
- Svenska
- Baksidestext
- Min farfar var bagare, en riktig bagare! Hemma hos honom serverades det aldrig annat än 7 sorters kakor till kaffet. Ibland var det bara småkakor, ibland var det blandat - småkakor och mjuka kakor. Men de var alltid 7 till antalet. Farfar sade nämligen att det behövdes 7 stycken för att bli ett riktigt kakfat. Detta inte minst för att midsommarblommorna liksom Snövits dvärgar är 7, och ja, han nämnde till och med dödssynderna!
Själv tycker jag inte att det måste vara 7 stycken. Det kan gott och väl vara flera eller färre. En sak är i alla fall säker: det finns en kaka för oss alla!
Kakor - små och mjuka innehåller ett 40-tal recept på kakor för alla smaker. Lättbakade för nybörjaren och mer avancerade för den erfarna. Liten och knaprig eller spröd, större, mjuk och saftig!
Ett par älskade klassiker finns med såsom schackrutor och sockerkaka, om än lite omgjorda och här på mitt sätt naturligtvis. Nya, modernare och kanske mer spännande kakor som till exempel liten socker- och mandeldoppad chokladkaka samt pepparkaksrulltårta med lingonsmörkräm får också plats.
Allmänna tips för att lyckas med baket och roliga idéer till läckra glasyrer och oemotståndliga fyllningar har egna kapitel. Och för den som vill baka gluten- och äggfritt finns också förslag. Ja, jag är alldeles säker på att ni här får ihop ert kakfat!
Så lycka till med baket! Att baka är härligt för sinnet och en god kaka då och då gör alla glada!
/Monika Ahlberg
MONIKA AHLBERG startade på 1990-talet den stora kokbokstrenden i Sverige med Rosendals trädgårdscafé och är sedan dess en av Sveriges stora matprofiler. Med praktverket Monikas vardagsmat (Lind & Co, 2012) vann hon SM i kategorin Vardagsmåltider. Monika syns och hörs regelbundet i media och håller föredrag och kurser. Hon har även vunnit utmärkelser från Gourmand World Cookbook Awards. Kakor - små och mjuka är andra boken i en serie av mindre och lättanvända böcker efter den väl mottagna Soppa med tillbehör (Lind & Co, 2013).
Lind & Co 1 9789174612578 -
Min mat : Från Rosendals Trädgård till Villa...
Inbunden bok. Prisma. 1 uppl. 2003. 240 sidor.
Mycket gott skick. Skyddsomslag i mycket gott skick.
Inrikes enhetsfrakt Sverige: 62 SEK- ISBN
- 9789151840390
- Titel
- Min mat : Från Rosendals Trädgård till Villa Motowi
- Författare
- Monika Ahlberg
- Förlag
- Prisma
- Utgivningsår
- 2003
- Omfång
- 240 sidor
- Bandtyp
- Inbunden
- Mått
- 230 x 303 mm Ryggbredd 26 mm
- Vikt
- 1520 g
- Språk
- Svenska
- Baksidestext
- Här återkommer Monika Ahlberg med sin efterlängtade stora kokbok Min mat - sprängfylld av recept med inspiration från Medelhavsländerna, från vårt svenska kök och med några asiatiska inslag. Recepten ackompanjeras av ett rikt bildflöde av mat, människor och natur. Ewa-Marie Rundquist står för fotot och Nikko Amandonico för formen.
Boken vill inspirera till glädje i köket! Förutom recept på kött, fisk, soppor, pasta och desserter finns här mängder av smårätter som kan sättas ihop till rika bufféer. Alla rätter är tillagade och upplagda på det konstnärliga sätt som är så typiskt för Monika.
"Jag älskar att äta! Ja, jag älskar även allt som går att äta och som hör måltiden till. Goda grönsaker och frukter med fin färg och fräsch doft, möra köttbitar, färska fiskar, vällagrade ostar i sällskap av 'riktiga' bröd och fruktiga viner, söta avslutningar och gärna en chokladbit till kaffet. Låt Er här inspireras av cirka tvåhundra recept. Alla är väl beprövade både som de är och med tillägg av personliga favoritingredienser.
Välkomna hem till mig och mitt kök. Följ med till Västerhavet, träffa min familj och mina vänner. Laga maten eller njut bara av bilderna och den trevliga samvaron." Monika Ahlberg
Prisma 1 9789151840390 -
Syndigt gott-Mästerkockarnas bästa sommarrece...
Inbunden bok. Stockholm : Aftonbladet : Norstedt. 1 uppl. 2010. 80 sidor.
Nyskick.
Inrikes enhetsfrakt Sverige: 62 SEK- ISBN
- 9789113032016
- Titel
- Syndigt gott
- Författare
- Ahlberg, Monika - Aftonbladet
- Förlag
- Stockholm : Aftonbladet : Norstedt
- Utgivningsår
- 2010
- Språk
- Svenska
Stockholm : Aftonbladet : Norstedt 1 9789113032016 -
Klassiska tårtor på mitt sätt
Inbunden bok. Prisma. Första uppl. 2002. 80 sidor.
Nära nyskick. Förlagsband 4:o Rikt färgillustrerad
Inrikes enhetsfrakt Sverige: 62 SEK- ISBN
- 9151841207
- Titel
- Klassiska tårtor på mitt sätt
- Författare
- Monika Ahlberg
- Förlag
- Prisma
- Utgivningsår
- 2002
- Omfång
- 80 sidor
- Bandtyp
- Kartonnage
- Mått
- 230 x 270 mm Ryggbredd 12 mm
- Vikt
- 635 g
- Språk
- Svenska
- Baksidestext
- Rosenbladstårta, flädertårta med jordgubbar, bärtårta i gelé, Oscar II:s tårta, prinsesstårta…
Här bakar och dekorerar matkreatören Monika Ahlberg de klassiska tårtorna på sitt eget vis: med mycket blad och blommor naturligtvis, men också med ting hämtade från poesins värld. I boken finns recept och bilder på 25 tårtor. Här finns även roande läsning i form av små berättelser eller korta citat.
Monika Ahlberg och fotografen Denise Grünstein visar de klassiska tårtorna på ett helt nytt sätt:
"Säg tårta och ingen går oberörd... Någon får en bild av en väldig gräddtårta, för andra är det en klassisk tårta som prinsesstårta eller Oscar II:s tårta. Ytterligare andra tänker endast på mammas, farmors eller mormors tårta.
En väninna till mig väntar alltid på festens höjdpunkt, nämligen tårtan. Hennes smak och sinne för tårta har till och med gjort henne sakkunnig i frågan. Hon vet allt om våra klassiska tårtor: varför de kom till, hur de fick namnet och hur de bör göras egentligen.
För mig finns det aldrig ett sätt. Den fria tolkningen måste få finnas. En bröllopstårta behöver inte nödvändigtvis byggas på höjden. Den blir nog så kärleksfull med fantasins hjälp. När tårtan ligger bland blommor och blad spirar romantiken ändå. Så följ med mig på en inspirationsresa i de klassiska tårtornas värld, där poesi, romantik, lekfullhet och humor är de huvudsakliga ingredienserna!"
Monika Ahlberg
Prisma Första 9151841207 -
Monikas bästa menyer
Inbunden bok. Prisma. 1 uppl. 2006. 157 sidor.
Nära nyskick. Skyddsomslag i nära nyskick.
Inrikes enhetsfrakt Sverige: 62 SEK- ISBN
- 9151847191
- Titel
- Monikas bästa menyer
- Författare
- Ahlberg, Monika
- Förlag
- Prisma
- Utgivningsår
- 2006
- Omfång
- 157 sidor
- Bandtyp
- Inbunden
- Mått
- 217 x 290 mm Ryggbredd 20 mm
- Vikt
- 1026 g
- Språk
- Svenska
- Baksidestext
- Monika Ahlberg var med att starta den stora kokbokstrenden med den banbrytande Rosendals Trädgådscafé. Sedan dess har hon givit ut ett stort antal framgångsrika titlar.
Nu är hon tillbaka med en ny bok där hon samlat sina bästa menyer. Lättlagade och härliga recept för både fest och vardag!
"Jag tycker att det ska vara lätt att laga god mat både till vardags och till fest! Varför inte en trerätters på en tisdag? Eller en vacker och festlig meny på lördagskvällen som imponerar på gästerna utan att det har tagit för mycket tid och kraft i anspråk? Laga temamenyer för barnen, höstens högtider eller andra tillfällen då man liksom bara längtar efter att få laga något särskilt.
I den här boken har jag använt höstens råvaror som inspiration. Vem kan motstå rostade rotfrukter till söndagssteken, spetskål och rödvinssky till torsken, en vild och vacker måltid med renfilé, svamp och saltbakade kastanjer eller en pekannötspaj på Halloween?
Dessutom ger jag tips på hur man kan tillaga en råvara på fyra olika sätt. Här samlas förslag på tillredningsmöjligheter för exempelvis morötter, en ostbit eller paket djupfryst fisk och på olika pizzapålägg och fyllningar för bakad potatis. Det är bara att välja! Bon appétit!"
Prisma 1 9151847191 -
Rosendals trädgårdscafé
Inbunden bok. Prisma. Femte upplagan, andra tryckningen, 271:a tusendet uppl. 2008. 224 sidor sidor.
Nyskick. Skyddsomslag saknas. Ej namnad, ingen prisetikett.
Inrikes enhetsfrakt Sverige: 62 SEK- ISBN
- 9789151849515
- Titel
- Rosendals trädgårdscafé
- Författare
- Monika Ahlberg
- Förlag
- Prisma
- Utgivningsår
- 2007
- Omfång
- 224 sidor
- Bandtyp
- Kartonnage
- Mått
- 175 x 244 mm Ryggbredd 20 mm
- Vikt
- 765 g
- Språk
- Svenska
- Baksidestext
- Få kokböcker har inspirerat så många som Monika Ahlbergs Rosendals Trädgårdscafé. I nytt, mindre format möter den nu en ny publik.
Första upplagan av Rosendals Trädgårdscafé utkom hösten 1994. Med Monika Ahlbergs härliga, Medelhavsinspirerade recept, sina underbara foton och fulländade formgivning väckte den enorm uppmärksamhet och blev startskottet för den kokboksboom som vi ser ännu idag.
Rosendals Trädgårdscafé är en bok för sinnena, gommen och hjärtat. Den innehåller 188 läckra recept: bakat, förädlat och lagat. Vackra bilder fotograferade av Ewa-Marie Rundquist, sinnliga teckningar av blommor och bakverk, ett antal personliga texter av kära vänner. Den innehåller också praktiska råd för matlagningen och bakningen och dessutom ett kapitel med enkla så- och skördetips. Allt paketerat i Kent Nybergs nyskapande form.
Den här upplagan är en förminskning av originalupplagan till praktiskt handboksformat. I övrigt oförändrad.
Prisma Femte upplagan, andra tryckningen, 271:a tusendet 9789151849515
Your country and preferred language.
Select your country Select languageDenna webbplats använder cookies för att säkerställa att du får den bästa upplevelsen.
Stäng
Välkommen till Sveriges största bokhandel
Här finns så gott som allt som givits ut på den svenska bokmarknaden under de senaste hundra åren.
- Handla mot faktura och öppet köp i 21 dagar
- Oavsett vikt och antal artiklar handlar du till enhetsfrakt från samma säljare i samma kundvagn