-
Inrikes enhetsfrakt Sverige: 62 SEK
- ISBN
- 9100100862
- Titel
- Bonniers kokbok
- Författare
- Hemberg, Birgit - Eriksson, Fredrik - Bergenström, Anna - Hagberg, Stina - Bengtsson, Jan
- Förlag
- Albert Bonniers Förlag
- Utgivningsår
- 2003
- Omfång
- 640 sidor
- Bandtyp
- Kartonnage
- Språk
- Svenska
- Baksidestext
- Utsedd till Årets bästa kokbok 2003 av Måltidsakademin!Motivering: En elegant och funktionell kokbok som pedagogiskt lotsar användaren genom såväl traditionellt svenskt kök som asiatiskt. Ett vackert tidsdokument som sprider glädjefylld, kulinarisk lust.
Albert Bonniers Förlag 9100100862 -
Mer smak på vardagsmaten. 101 olika sätt att...
Inbunden bok. Norstedts. 1 uppl. 1997. 112 sidor.
Nyskick. Mycket rikl..färgfotoillustrerad
Inrikes enhetsfrakt Sverige: 62 SEK- ISBN
- 9789119711724
- Titel
- Mer smak på vardagsmaten : 101 olika sätt att variera vardagsmaten
- Författare
- Berit Paulsson - Fredrik Eriksson
- Förlag
- Norstedts
- Utgivningsår
- 1997
- Omfång
- 112 sidor
- Bandtyp
- Inbunden
- Vikt
- 648 g
- Språk
- Svenska
Norstedts 1 9789119711724 -
Inrikes enhetsfrakt Sverige: 62 SEKPfizer AB
-
Mer smak på vardagsmaten : 101 olika sätt att...
Inbunden bok. Norstedts. 1 uppl. 1997. 112 sidor.
Mycket gott skick. kartonnage
Inrikes enhetsfrakt Sverige: 62 SEK- ISBN
- 9119711727
- Titel
- Mer smak på vardagsmaten : 101 olika sätt att variera vardagsmaten
- Författare
- Berit Paulsson - Fredrik Eriksson
- Förlag
- Norstedts
- Utgivningsår
- 1997
- Omfång
- 112 sidor
- Bandtyp
- Inbunden
- Vikt
- 648 g
- Språk
- Svenska
Norstedts 1 9119711727 -
Inrikes enhetsfrakt Sverige: 62 SEKPfizer
-
Mer smak på vardagsmaten : 101 olika sätt att...
Inbunden bok. Norstedts. 1 uppl. 1997. 112 sidor.
Mycket gott skick. Smärre hanteringsspår på pärmen
Inrikes enhetsfrakt Sverige: 62 SEK- ISBN
- 9119711727
- Titel
- Mer smak på vardagsmaten : 101 olika sätt att variera vardagsmaten
- Författare
- Berit Paulsson - Fredrik Eriksson
- Förlag
- Norstedts
- Utgivningsår
- 1997
- Omfång
- 112 sidor
- Bandtyp
- Inbunden
- Vikt
- 648 g
- Språk
- Svenska
Norstedts 1 9119711727 -
Partytrick som garanterat kommer att underhål...
Inbunden bok. Stockholm : Lind & Co. 2004. 143 sidor.
Nära nyskick. Försättsblad veckat .
Inrikes enhetsfrakt Sverige: 62 SEK- ISBN
- 9189538838
- Titel
- Partytrick som garanterat kommer att underhålla dina kompisar, göra ditt kalas roligare och spela din farmor ett spratt
- Författare
- Cattani, Fredrik - Olsson, Rickard - Eriksson, Stefan
- Förlag
- Stockholm : Lind & Co
- Utgivningsår
- 2004
- Språk
- Svenska
Stockholm : Lind & Co 9189538838 -
Njuta III - Guide motionaire
Häftad bok. Pfizer. 89 + [1] sidor.
Mycket gott skick. Bruks och lagerspår. Inlagan i mycket gott skick. Rikt illustrerad.
Inrikes enhetsfrakt Sverige: 62 SEKPfizer -
Mer smak på vardagsmaten : 101 olika sätt att...
Inbunden bok. Norstedts. 1 uppl. 1997. 112 sidor.
Mycket gott skick. Det är skrivet en text med bläck på förstasidan.
Inrikes enhetsfrakt Sverige: 62 SEK- ISBN
- 9119711727
- Titel
- Mer smak på vardagsmaten : 101 olika sätt att variera vardagsmaten
- Författare
- Berit Paulsson - Fredrik Eriksson
- Förlag
- Norstedts
- Utgivningsår
- 1997
- Omfång
- 112 sidor
- Bandtyp
- Inbunden
- Vikt
- 648 g
- Språk
- Svenska
Norstedts 1 9119711727 -
En skön ny värld : a brave new world : Romate...
Häftad bok. Makadam förlag. Första uppl. 2017. 86,72 sidor.
Mycket gott skick.
Inrikes enhetsfrakt Sverige: 62 SEK- ISBN
- 9789170612497
- Titel
- En skön ny värld : a brave new world : Romateaterns Shakespearesymposium 2016 / A brave new world : en skön ny värld : Shakespeare symposium at Romateatern, Gotland 2016
- Författare
- Eriksson, Fredrik
- Förlag
- Makadam förlag
- Utgivningsår
- 2017
- Omfång
- 72 sidor
- Bandtyp
- Danskt band
- Mått
- 148 x 211 mm Ryggbredd 13 mm
- Vikt
- 320 g
- Språk
- Svenska
- Baksidestext
- Romateatern på Gotland har sedan starten 1989 spelat William Shakespeares pjäser för en bred publik i den natursköna Roma klosterruin, känd som en av Sveriges vackraste utomhusscener. I juli 2016 arrangerades teaterns andra Shakespearesymposium, i syfte att bygga ett levande och vitalt nätverk av pågående samtal för dem som på olika sätt intresserar sig för William Shakespeares dramatik och tankesätt. Under symposiet träffades svenska och internationella scenkonstnärer och forskare från flera områden för att diskutera ämnet "Brave New World". I denna antologi samlas manuskript och reflektioner av de medverkande tillsammans med pjäscitat och noteringar från panelsamtal. Alla texter återges på både engelska och svenska och boken är illustrerad med foton från symposiet och teatern i den unika klosterruinen.
Makadam förlag Första 9789170612497 -
Bonniers kokbok
Inbunden bok. Bonnier Fakta. 2010. 671 sidor.
Hyggligt skick. Pärmen har lossat från rygg, del av sista sidan har gått sönder, säkert inte svårt att limma...Inlagan i nyskick................// I nygjorda Bonniers kokbok delar Sveriges främsta kockar och matskribenter med sig av sin matkunskap. 672 sidor matglädje u läs mer … läs mer
Inrikes enhetsfrakt Sverige: 62 SEK- ISBN
- 9789174240740
- Titel
- Bonniers kokbok
- Författare
- Hemberg, Birgit - Eriksson, Fredrik - Bergenström, Anna - Bengtsson, Jan - Persson, Roland - Valentin, Kristina - Hagberg, Stina - Nybacka, Jens
- Förlag
- Bonnier Fakta
- Utgivningsår
- 2010
- Omfång
- 671 sidor
- Bandtyp
- Inbunden
- Mått
- 208 x 282 mm Ryggbredd 45 mm
- Vikt
- 2620 g
- Språk
- Svenska
- Baksidestext
- I nygjorda Bonniers kokbok delar Sveriges främsta kockar och matskribenter med sig av sin matkunskap, både i recept och i otaliga tips och råd. Boken är 672 sidor lång, innehåller nära 1800 recept, varav 250 är nya, och ett hundratal nya bilder.Nya Bonniers kokbok består av 18 kapitel som inspirerar till matlagning. I det stora kapitlet om att bjuda till fest, nu omarbetat och indelat efter säsong för att spara både pengar och miljö, finns de nya tilltuggen, drinkarna, bufféerna och middagarna, men också en vägledning i det praktiska, vad som kan förberedas och hur mycket som går åt. För att ge ytterligare inspiration och underlätta framför allt vardagsmaten finns det i bokens början fyra register med årstidsmat med säsongens råvaror, snabblagat, vegetariskt och svenska klassiker.Här finns de moderna rotfruktsrecepten, de fräscha salladerna och sopporna, det klassiska dillköttet, de utsökta fisk- och skaldjursgrytorna, sommarens grillning med såser och röror, de proffsiga surdegsbröden, de smarta brunchrecepten, smaker från alltifrån Medelhavet till Asien och inte minst efterrätterna som måltidernas pricken över i. Naturligtvis finns det också en massa fakta om tillagningstider, förvaring, hantering av råvaror och mycket mer.Birgit Hemberg och Fredrik Eriksson är huvudredaktörer och Kristina Valentin från tidningen Allt om Mat har provlagat alla nya recept, så man kan tryggt förlita sig på att de fungerar.De som har bidragit med recept, kunskap, matglädje och idéer är:Anna Bergenström, Monica Eisenman, Lisa Eisenman Frisk, Fredrik Eriksson, Jan Hedh, Birgit Hemberg, Elisabeth Johansson, Stefan Karlsson, Fredrik Klein, Örjan Klein, Gert Klötzke, Håkan Larsson, Jens Linder, Peter Lindgren, Michell Olausson, Maud Onnermark, Berit Paulsson
Bonnier Fakta 9789174240740 -
Kockarnas kokbok : 209 recept på ny svensk ma...
Inbunden bok. Max Ström. 1998. 244 sidor.
Nära nyskick. Skyddsomslag i nära nyskick. ÅK
Namnad på förbladet.Inrikes enhetsfrakt Sverige: 62 SEK- ISBN
- 9197257486
- Titel
- Kockarnas kokbok : 209 recept på ny svensk mat
- Författare
- Gert Klötzke - Fredrik Eriksson - Jan Bengtsson - Roland Persson - Christer Lingström
- Förlag
- Max Ström
- Utgivningsår
- 1998
- Omfång
- 244 sidor
- Bandtyp
- Inbunden
- Mått
- 246 x 287 mm Ryggbredd 26 mm
- Vikt
- 1504 g
- Språk
- Svenska
- Baksidestext
- Bland rätterna i den här boken finns förmodligen några av de godaste du någonsin lagat och ätit. Vilket kanske inte är så förvånande, eftersom det är fyra av landets allra skickligaste och mest kreativa kockar som bidragit med sin kunskap och sina bästa recept. Fredrik Eriksson, Gert Klötzke, Christer Lingström och Roland Persson erbjuder här 209 recept på ny, svensk mat, alla på vackra färgbilder av Jan Bengtsson, tillsammans med 10 informativa kapitel med kunskap, tips och goda råd om råvaror, mat och matlagning.
Max Ström 9197257486 -
Bonniers kokbok
Inbunden bok. Albert Bonniers. 2003. 640 sidor.
Nyskick. Bred, genomarbetad och inspirerande - Bonniers Kokbok är kokboken för 2000-talets matlagare, både de erfarna och nybörjarna. Några av Sveriges främsta kockar och matskribenter bjuder på 1 500 recept, alla lika lätta att lyckas med.Bonniers Kokbok speglar läs mer … läs mer
Inrikes enhetsfrakt Sverige: 62 SEK- ISBN
- 9100100862
- Titel
- Bonniers kokbok
- Författare
- Hemberg, Birgit - Eriksson, Fredrik - Bergenström, Anna - Hagberg, Stina - Bengtsson, Jan
- Förlag
- Albert Bonniers Förlag
- Utgivningsår
- 2003
- Omfång
- 640 sidor
- Bandtyp
- Kartonnage
- Språk
- Svenska
- Baksidestext
- Utsedd till Årets bästa kokbok 2003 av Måltidsakademin!Motivering: En elegant och funktionell kokbok som pedagogiskt lotsar användaren genom såväl traditionellt svenskt kök som asiatiskt. Ett vackert tidsdokument som sprider glädjefylld, kulinarisk lust.
Albert Bonniers 9100100862 -
Inrikes enhetsfrakt Sverige: 62 SEK
- ISBN
- 9100100862
- Titel
- Bonniers kokbok
- Författare
- Hemberg, Birgit - Eriksson, Fredrik - Bergenström, Anna - Hagberg, Stina - Bengtsson, Jan
- Förlag
- Albert Bonniers Förlag
- Utgivningsår
- 2003
- Omfång
- 640 sidor
- Bandtyp
- Kartonnage
- Språk
- Svenska
- Baksidestext
- Utsedd till Årets bästa kokbok 2003 av Måltidsakademin!Motivering: En elegant och funktionell kokbok som pedagogiskt lotsar användaren genom såväl traditionellt svenskt kök som asiatiskt. Ett vackert tidsdokument som sprider glädjefylld, kulinarisk lust.
Albert Bonniers Förlag 9100100862 -
FISK ÄR INGA KONSTIGHETER
Inbunden bok. Svensk Fisk, Fiskeriverket. Andra uppl. 1997. 117 sidor.
Gott skick.
Inrikes enhetsfrakt Sverige: 62 SEKSvensk Fisk, Fiskeriverket Andra -
Inrikes enhetsfrakt Sverige: 62 SEKBonniers 9789174241389
-
Kockarnas kokbok : 209 recept på ny svensk ma...
Inbunden bok. Max Ström. 1998. 244 sidor.
Nära nyskick.
Inrikes enhetsfrakt Sverige: 62 SEK- ISBN
- 9197257486
- Titel
- Kockarnas kokbok : 209 recept på ny svensk mat
- Författare
- Gert Klötzke - Fredrik Eriksson - Jan Bengtsson - Roland Persson - Christer Lingström
- Förlag
- Max Ström
- Utgivningsår
- 1998
- Omfång
- 244 sidor
- Bandtyp
- Inbunden
- Mått
- 246 x 287 mm Ryggbredd 26 mm
- Vikt
- 1504 g
- Språk
- Svenska
- Baksidestext
- Bland rätterna i den här boken finns förmodligen några av de godaste du någonsin lagat och ätit. Vilket kanske inte är så förvånande, eftersom det är fyra av landets allra skickligaste och mest kreativa kockar som bidragit med sin kunskap och sina bästa recept. Fredrik Eriksson, Gert Klötzke, Christer Lingström och Roland Persson erbjuder här 209 recept på ny, svensk mat, alla på vackra färgbilder av Jan Bengtsson, tillsammans med 10 informativa kapitel med kunskap, tips och goda råd om råvaror, mat och matlagning.
Max Ström 9197257486 -
Fredriks fiskar
Inbunden bok. Natur & Kultur Allmänlitteratur. 1 uppl. 2006. 155 sidor.
Nyskick. Förlagsny och oläst
Inrikes enhetsfrakt Sverige: 62 SEK- ISBN
- 9789127356863
- Titel
- Fredriks fiskar
- Författare
- Eriksson, Fredrik
- Förlag
- Natur & Kultur Allmänlitteratur
- Utgivningsår
- 2006
- Omfång
- 155 sidor
- Bandtyp
- Inbunden
- Mått
- 208 x 243 mm Ryggbredd 20 mm
- Vikt
- 720 g
- Språk
- Svenska
- Baksidestext
- "Fredrik Eriksson, numera på Långbro värdshus, har en särskild förmåga att göra mat som känns både välbekant och ny."
Dagens Nyheter
Fisk är en fantastisk råvara och inget kan vara mer lättlagat – Fredrik Erikssons recept inspirerar till att äta fisk oftare. Här finns de enkla rätterna, där basen kan utgöras av fryst fisk, men också de lite lyxigare med färsk fisk, favoriterna som passar hela familjen och rätter med fisk och skaldjur som plockmat. Såväl söt- som saltvattenfiskar finns med i recepten.
De flesta svenskar älskar fisk, men inte sällan sviktar självförtroendet när det kommer till själva tillagningen. Rätterna i den här kokboken är enkla att göra. Här finns recept utan en massa såser som kräver att man kokar fond. Genomgående smaksättare är bland annat citron, dill, senap, gräslök, persilja och kapris – självklara kryddor som lyfter fram fiskens egna unika smaker.
Här finns rätter för vardag och fest. En vanlig måndag kan det till exempel passa bra med en snabb fiskbullegryta smaksatt med saffran och kajennpeppar, medan man på lördagskvällen serverar halstrad färsk fjällröding med löjromspotatis.
Fisk och skaldjur går också utmärkt att servera som tilltugg. Receptet på till exempel citronmarinerad ansjovis med kapris gör sig lika bra på midsommarbuffén som till gott tilltugg tillsammans med en kall öl eller ett glas lätt rödvin.
Fredrik Eriksson är en av våra mest erkända kockar, med utnämningar som Årets kock och Kockarnas kock i ryggen. Han har tidigare medverkat i ett tiotal kokböcker, och har skrivit bl.a. Fredriks fiskar (2006), Fredriks skaldjur (2007) och Hela årets kokbok (2010). Fredrik Eriksson var också huvudredaktör för Bonniers kokbok.
Natur & Kultur Allmänlitteratur 1 9789127356863 -
Fredriks skaldjur
Inbunden bok.
Nära nyskick. Natur och kultur. 2007. 125 s. Förlagsband. 20,5 x 24cm. Rikt illustrerad.
Inrikes enhetsfrakt Sverige: 62 SEK- ISBN
- 9789127025783
- Titel
- Fredriks skaldjur
- Författare
- Fredrik Eriksson
- Förlag
- Natur & Kultur
- Utgivningsår
- 2007
- Omfång
- 125 sidor
- Bandtyp
- Inbunden
- Mått
- 207 x 243 mm Ryggbredd 18 mm
- Vikt
- 630 g
- Språk
- Svenska
- Baksidestext
- Vi har världens bästa skaldjur i Sverige och i övriga Skandinavien! Vårt kalla och friska vatten är nämligen perfekt för skaldjuren, som är riktiga kallbadare. Skaldjur förknippas ofta med lyx, men det stämmer bara delvis här. Fredrik Eriksson bjuder både på de lite lyxigare och elegantare rätterna som färsk svensk hummer med smörsås och pepparrot, Bouillabaisse med nykokta skaldjur och ostron med lime, gurka och forellrom. Men också på de enklare och mer prisvärda rätterna som Blåmusselsoppa med fänkål, räkcrêpes och krabb- och gulbetssallad. Klassiska rätter som Toast Skagen och Förälskade havskräftor varvas med nya rätter, ofta med influenser från övriga världen. Tomatbröd med musslor från Barcelona, fransk skaldjursbrandade och asiatisk skaldjurstartar bara för att nämna några. Utöver drygt 5o recept finns tips på hur man till exempel klyver en hummer, delar en krabba, kokar en god lag till kräftorna och tar tillvara räkskalen och kokar en egen räkfond som sedan blir en god grund i olika skaldjursrätter.
9789127025783 -
Bonniers kokbok
Inbunden bok. Bonnier Fakta. 2010. 671 sidor.
ISBN 9789174241389
Nära nyskick. / nyskick (Rum:Hurts)
Inrikes enhetsfrakt Sverige: 62 SEKBonnier Fakta 9789174241389 -
Kockarnas kokbok : 209 recept på ny svensk ma...
Inbunden bok. Max Ström. 1998. 244 sidor.
Mycket gott skick. Skyddsomslag i mycket gott skick.
Inrikes enhetsfrakt Sverige: 62 SEK- ISBN
- 9197257486
- Titel
- Kockarnas kokbok : 209 recept på ny svensk mat
- Författare
- Gert Klötzke - Fredrik Eriksson - Jan Bengtsson - Roland Persson - Christer Lingström
- Förlag
- Max Ström
- Utgivningsår
- 1998
- Omfång
- 244 sidor
- Bandtyp
- Inbunden
- Mått
- 246 x 287 mm Ryggbredd 26 mm
- Vikt
- 1504 g
- Språk
- Svenska
- Baksidestext
- Bland rätterna i den här boken finns förmodligen några av de godaste du någonsin lagat och ätit. Vilket kanske inte är så förvånande, eftersom det är fyra av landets allra skickligaste och mest kreativa kockar som bidragit med sin kunskap och sina bästa recept. Fredrik Eriksson, Gert Klötzke, Christer Lingström och Roland Persson erbjuder här 209 recept på ny, svensk mat, alla på vackra färgbilder av Jan Bengtsson, tillsammans med 10 informativa kapitel med kunskap, tips och goda råd om råvaror, mat och matlagning.
Max Ström 9197257486 -
Mer smak på vardagsmaten : 101 olika sätt att...
Inbunden bok. Norstedts. 1 uppl. 1997. 112 sidor.
Gott skick.
Inrikes enhetsfrakt Sverige: 62 SEK- ISBN
- 9119711727
- Titel
- Mer smak på vardagsmaten : 101 olika sätt att variera vardagsmaten
- Författare
- Berit Paulsson - Fredrik Eriksson
- Förlag
- Norstedts
- Utgivningsår
- 1997
- Omfång
- 112 sidor
- Bandtyp
- Inbunden
- Vikt
- 648 g
- Språk
- Svenska
Norstedts 1 9119711727 -
Svensk politik och EU: Hur svensk politik har...
Häftad bok. Santérus Förlag. 2016. 292 sidor.
Mycket gott skick. Mycket gott skick bortsett från lite slitage på omslag.
Har massa kurslitteratur ute nu inom områdena statsvetenskap, juridik, sociologi och kriminologi så kika gärna på dessa. … läs merInrikes enhetsfrakt Sverige: 62 SEK- ISBN
- 9789173591119
- Titel
- Svensk politik och EU: Hur svensk politik har förändrats av medlemskapet i
- Författare
- Bjärstig, Therese
- Förlag
- Santérus Förlag
- Utgivningsår
- 2016
- Omfång
- 292 sidor
- Bandtyp
- Häftad
- Mått
- 143 x 215 mm Ryggbredd 21 mm
- Vikt
- 410 g
- Språk
- Svenska
- Baksidestext
- I denna bok analyseras vad det svenska medlemskapet i EU har inneburit för svensk politik på nationell nivå. Hur har svensk politiks organisering och innehåll förändrats av medlemskapet?
Santérus Förlag 9789173591119 -
Fredriks fiskar
Inbunden bok. Natur & Kultur Allmänlitteratur. 1 uppl. 2006. 155 sidor.
Mycket gott skick.
Inrikes enhetsfrakt Sverige: 62 SEK- ISBN
- 9127356868
- Titel
- Fredriks fiskar
- Författare
- Eriksson, Fredrik
- Förlag
- Natur & Kultur Allmänlitteratur
- Utgivningsår
- 2006
- Omfång
- 155 sidor
- Bandtyp
- Inbunden
- Mått
- 208 x 243 mm Ryggbredd 20 mm
- Vikt
- 720 g
- Språk
- Svenska
- Baksidestext
- "Fredrik Eriksson, numera på Långbro värdshus, har en särskild förmåga att göra mat som känns både välbekant och ny."
Dagens Nyheter
Fisk är en fantastisk råvara och inget kan vara mer lättlagat – Fredrik Erikssons recept inspirerar till att äta fisk oftare. Här finns de enkla rätterna, där basen kan utgöras av fryst fisk, men också de lite lyxigare med färsk fisk, favoriterna som passar hela familjen och rätter med fisk och skaldjur som plockmat. Såväl söt- som saltvattenfiskar finns med i recepten.
De flesta svenskar älskar fisk, men inte sällan sviktar självförtroendet när det kommer till själva tillagningen. Rätterna i den här kokboken är enkla att göra. Här finns recept utan en massa såser som kräver att man kokar fond. Genomgående smaksättare är bland annat citron, dill, senap, gräslök, persilja och kapris – självklara kryddor som lyfter fram fiskens egna unika smaker.
Här finns rätter för vardag och fest. En vanlig måndag kan det till exempel passa bra med en snabb fiskbullegryta smaksatt med saffran och kajennpeppar, medan man på lördagskvällen serverar halstrad färsk fjällröding med löjromspotatis.
Fisk och skaldjur går också utmärkt att servera som tilltugg. Receptet på till exempel citronmarinerad ansjovis med kapris gör sig lika bra på midsommarbuffén som till gott tilltugg tillsammans med en kall öl eller ett glas lätt rödvin.
Fredrik Eriksson är en av våra mest erkända kockar, med utnämningar som Årets kock och Kockarnas kock i ryggen. Han har tidigare medverkat i ett tiotal kokböcker, och har skrivit bl.a. Fredriks fiskar (2006), Fredriks skaldjur (2007) och Hela årets kokbok (2010). Fredrik Eriksson var också huvudredaktör för Bonniers kokbok.
Natur & Kultur Allmänlitteratur 1 9127356868 -
Kockarnas kokbok : 209 recept på ny svensk ma...
Inbunden bok. Max Ström. 1998. 244 sidor.
Gott skick. Skyddsomslag i dåligt skick. Slitet och trasigt skyddsomslag.
Inrikes enhetsfrakt Sverige: 62 SEK- ISBN
- 9789197257480
- Titel
- Kockarnas kokbok : 209 recept på ny svensk mat
- Författare
- Gert Klötzke - Fredrik Eriksson - Jan Bengtsson - Roland Persson - Christer Lingström
- Förlag
- Max Ström
- Utgivningsår
- 1998
- Omfång
- 244 sidor
- Bandtyp
- Inbunden
- Mått
- 246 x 287 mm Ryggbredd 26 mm
- Vikt
- 1504 g
- Språk
- Svenska
- Baksidestext
- Bland rätterna i den här boken finns förmodligen några av de godaste du någonsin lagat och ätit. Vilket kanske inte är så förvånande, eftersom det är fyra av landets allra skickligaste och mest kreativa kockar som bidragit med sin kunskap och sina bästa recept. Fredrik Eriksson, Gert Klötzke, Christer Lingström och Roland Persson erbjuder här 209 recept på ny, svensk mat, alla på vackra färgbilder av Jan Bengtsson, tillsammans med 10 informativa kapitel med kunskap, tips och goda råd om råvaror, mat och matlagning.
Max Ström 9789197257480 -
Mer smak på vardagsmaten : 101 olika sätt att...
Inbunden bok. Norstedts. 1 uppl. 1997. 112 sidor.
Gott skick.
Inrikes enhetsfrakt Sverige: 62 SEK- ISBN
- 9119711727
- Titel
- Mer smak på vardagsmaten : 101 olika sätt att variera vardagsmaten
- Författare
- Berit Paulsson - Fredrik Eriksson
- Förlag
- Norstedts
- Utgivningsår
- 1997
- Omfång
- 112 sidor
- Bandtyp
- Inbunden
- Vikt
- 648 g
- Språk
- Svenska
Norstedts 1 9119711727 -
MER SMAK PÅ VARDAGSMATEN
Inbunden bok. 1997.
Hyggligt skick. 101 OLIKA SÄTT ATT VARIERA VARDAGSMATEN, ART NR 11341
Inrikes enhetsfrakt Sverige: 62 SEK -
Partytrick som garanterat kommer att underhål...
Inbunden bok. Stockholm : Lind & Co. 2004. 141 sidor.
Nyskick. Hel och ren bok.
Varsamt studerat ex.Inrikes enhetsfrakt Sverige: 62 SEK- ISBN
- 9789189538832
- Titel
- Partytrick som garanterat kommer att underhålla dina kompisar, göra ditt kalas roligare och spela din farmor ett spratt
- Författare
- Cattani, Fredrik - Olsson, Rickard - Eriksson, Stefan
- Förlag
- Stockholm : Lind & Co
- Utgivningsår
- 2004
- Språk
- Svenska
Stockholm : Lind & Co 9789189538832 -
Mat med magkänsla
Inbunden bok. Drive Action Marketing. 2007. 112 sidor.
Nyskick. Rikl.färgfotoillustrerad. Oläst
Inrikes enhetsfrakt Sverige: 62 SEK- ISBN
- 9789197711609
- Titel
- Mat med magkänsla
- Författare
- Fredrik Eriksson - Lisa Förare Winbladh
- Förlag
- Drive Action Marketing
- Utgivningsår
- 2007
- Omfång
- 112 sidor
- Bandtyp
- Inbunden
- Mått
- 230 x 280 mm Ryggbredd 14 mm
- Vikt
- 772 g
- Språk
- Svenska
- Baksidestext
- Nu får 2,4 miljoner känsliga magar en egen kokbok.
I "Mat med magkänsla" får personer med känsliga magar en efterlängtad receptbok så att de kan äta minst lika gott som bordsgrannen. SGF, Svensk Gastroenterologisk Förening och RMT, Riksförbundet för Mag- och tarmsjuka, står bakom kokboken.
Den mångfaldigt prisbelönta kocken Fredrik Eriksson har tillsammans med dietisten Pia Henfridsson och matskribenten Lisa Förare Winbladh, skrivit en inspirerande och matglad kokbok med ett 40-tal nya och klassiska specialrecept för känsliga magar.
Syftet med boken är, förutom att inspirera personer med känsliga magar till att våga laga riktigt god mat och att flytta fram positionerna för Svensk forskning kring just mag- och tarm sjukdomar.
"Mat med magkänsla" handlar om njutning och näring samt innehåller recept på alltifrån frestande frukostar till delikata desserter. Alla rätter har anpassats för att innehålla så lite fett och laktos som möjligt och man får även förslag på glutenfria alternativ.
- Det här är kanske de svåraste recept jag gjort, jag var hela tiden var tvungen att tänka till. Det är så ruskigt mycket att ta hänsyn till. Men det är samtidigt väldigt roligt att lära sig så mycket nytt, säger Fredrik Eriksson om arbetet med boken.
Projektet "Mat med Magkänsla" stöds av Svensk Gastroenterologisk Förening
och Riksförbundet för Mag- och Tarmsjuka efter idé- och projektstöd av hälso- och sjukvårdsföretaget Abbott. 60 kronor går oavkortat till svensk
forskning kring sjukdomar i mag-tarmkanalen.
Drive Action Marketing 9789197711609 -
Njuta två
Häftad bok. Parke-Davis och Pfizer AB.
Mycket gott skick. 340 gram. Medelhavs inspirerade recept. Ur inledningen: I flera år har forskare intresserat sig för matvanor och livsstil hos befolkningen i medelhavsländerna, där människorna procentuellt sett drabbas av betydligt färre hjärtinfarkter än vi nordbor. Ofta läs mer … läs mer
Inrikes enhetsfrakt Sverige: 62 SEKParke-Davis och Pfizer AB
Your country and preferred language.
Select your country Select languageDenna webbplats använder cookies för att säkerställa att du får den bästa upplevelsen.
Stäng
Välkommen till Sveriges största bokhandel
Här finns så gott som allt som givits ut på den svenska bokmarknaden under de senaste hundra åren.
- Handla mot faktura och öppet köp i 21 dagar
- Oavsett vikt och antal artiklar handlar du till enhetsfrakt från samma säljare i samma kundvagn