-
Laga vilt - snabbt och enkelt : läckra vardag...
Inbunden bok. Bokförlaget Semic. 2014. 124 sidor.
ISBN 9155261290
Nära nyskick.
Inrikes enhetsfrakt Sverige: 62 SEKBokförlaget Semic 9155261290 -
Kött : välja hantera tillaga
Inbunden bok. Natur & Kultur Allmänlitteratur. 1 uppl. 2009. 287 sidor.
Nyskick. Skyddsomslag saknas.
Inrikes enhetsfrakt Sverige: 62 SEK- ISBN
- 9789127117877
- Titel
- Kött : välja hantera tillaga
- Författare
- Fällman, Håkan
- Förlag
- Natur & Kultur Allmänlitteratur
- Utgivningsår
- 2009
- Omfång
- 287 sidor
- Bandtyp
- Inbunden
- Mått
- 209 x 268 mm Ryggbredd 27 mm
- Vikt
- 1230 g
- Språk
- Svenska
- Baksidestext
- Vår längtan efter riktigt bra råvaror blir allt starkare. Samtidigt vill vi laga god mat till ett vettigt pris. I Kött – välja, hantera, tillaga lär styckmästare Håkan Fällman oss att skilja bra kött från dåligt. Han ger tips om prisvärda styckningsdetaljer och vilken detalj som passar till vilken maträtt. Här får vi också veta hur uppfödning, foder, slakt, mörning och kön påverkar köttets kvalitet, vilken färg köttet ska ha för att smaka bra och hur man ser att köttet är mört. Dessutom får vi reda på hur vi förvarar, steker, rimmar och grillar vårt kött på bästa sätt.
Kött är en omfattande, faktaspäckad bok med massor av recept från några av landets skickligaste kockar! Här finns även styckningsscheman, köpguide, hanteringstips, tillagningstips samt allmän köttkunskap om nöt, kalv, fläsk, lamm, vilt och fågel.
Håkan Fällman har arbetat med kött i stort sett hela sitt liv. Som pojke jobbade han extra hos sin pappa som hade ett företag som levererade kött till restauranger, idag är han själv kunglig hovleverantör och förser många av stjärnkrogarna med prima råvara. Håkan Fällman är även uppskattad föredragshållare för såväl kockelever som yrkesmänniskor i branschen.
Natur & Kultur Allmänlitteratur 1 9789127117877 -
Kött - nöt, lamm, fläsk, fågel, vilt
Inbunden bok. Damm Förlag AB. 1 uppl. 2006. 144 sidor.
Nyskick. Helt i nyskick
Inrikes enhetsfrakt Sverige: 62 SEK- ISBN
- 9789171304605
- Titel
- Kött : nöt, lamm, fläsk, fågel, vilt
- Författare
- Joanna Farrow
- Förlag
- Damm Förlag AB
- Utgivningsår
- 2006
- Omfång
- 144 sidor
- Bandtyp
- Inbunden
- Mått
- 166 x 280 mm Ryggbredd 16 mm
- Vikt
- 612 g
- Språk
- Svenska
- Baksidestext
- KÖTT - nöt, lamm, fläsk, fågel och vilt
av Joanna Farrow
Trött på panerade fläskkotletter och kalops? I KÖTT får du 80 nya, läckra recept från hela världen som passar för både vardag och fest. Lyxa till det och bjud vännerna på oxfilé teriyaki, förgyll en vanlig vardag med malaysisk curry med biff och aubergine, bjud släkten på söndagsmiddag och imponera med lammstek på medelhavsvis.
Bokens inledning ger svar på frågor som: Hur steker man så att köttet blir saftigt, och inte grått och segt? Vilka styckningsdelar används till vad? Hur trancherar man? Utförliga beskrivningar och steg för steg-bilder gör det ännu lättare att få ett superbt resultat.
Damm Förlag AB 1 9789171304605 -
Kött och ben och vatten
Inbunden bok. Modernista. 1 uppl. 2018. 232 sidor.
Nyskick. Skyddsomslag i nyskick.
Inrikes enhetsfrakt Sverige: 62 SEK- ISBN
- 9789177813743
- Titel
- Kött och ben och vatten
- Författare
- Sauma, Luiza
- Förlag
- Modernista
- Utgivningsår
- 2018
- Omfång
- 232 sidor
- Bandtyp
- Inbunden
- Mått
- 143 x 217 mm Ryggbredd 25 mm
- Vikt
- 460 g
- Språk
- Svenska
- Baksidestext
- En av världslitteraturens mest spännande nya röster»Omvälvande och djupt lärorik.« Expressen Kultur»Fängslande debut om minne och trauma.« Daily TelegraphAndré Cabral, läkare bosatt i London, har inte varit i hemlandet Brasilien på trettio år. Minnena från uppväxten i Brasilien kunde lika gärna varit någon annans - tills det där brevet kom, som han burit med sig i veckor utan att berätta om det för någon. Den loja pendlingen mellan Ipanema och familjens lyxvåning, alla ansvarslösa fester i Rio, extra jobbet på hans pappas plastikkirurgimottagning och så hans hemliga förhållande med Luana, dotter till familjens hemhjälp. Oförmögen att stå emot brevets dragningskraft är André påväg hem, för att få fatt i sitt eget förflutna.
Luiza Saumas Kött och ben och vatten är en förbluffande rik debutroman. Ur en slumrande alldaglig brasiliansk-engelskmans livsberättelse framträder ett land, Brasilien under militärdiktaturen, ett samhälle hårt styrt av klass, ras och kön, en värld nätt och jämnt uthärdlig i sina våldsamma villkor såväl som sin skönhet.
I svensk översättning av Erik MacQueen.LUIZA SAUMA är en brasiliansk författare och journalist, född i Rio de Janeiro och i dag bosatt i London. Kött och ben och vatten [Flesh and Bone and Water, 2017] är hennes debutroman, hyllad i Europa såväl som i Amerika en förförisk, bländande berättelse om familj, klass, livslögner och villfarelser, vars spelplatser är Rio de Janeiro, London och vid Amazonfloden.»En fantastisk besvärjelse av ett Brasilien av både heta,rykande soluppgångar och Ipanemas pikanta våld.« The New Yorker
Modernista 1 9789177813743 -
Atlantis nya såsbok : [en samling av spännand...
Inbunden bok. Stockholm : Atlantis. 1:a uppl. 1995. 79 sidor.
Nyskick.
Inrikes enhetsfrakt Sverige: 62 SEK- ISBN
- 917486193x
- Titel
- Atlantis nya såsbok : [en samling av spännande såser till kött, fågel, fisk, pasta, grönsaker, sallader och desserter från när och fjärran]
- Förlag
- Stockholm : Atlantis
- Utgivningsår
- 1995
- Språk
- Svenska
Stockholm : Atlantis 1:a 917486193x -
Stora boken om kött : koka, steka, grilla, fr...
Inbunden bok. Västerås : Ica. 1987.
Gott skick. Skyddsomslag i gott skick.
Inrikes enhetsfrakt Sverige: 62 SEK- ISBN
- 9789153409793
- Titel
- Stora boken om kött : koka, steka, grilla, frysa
- Författare
- Olsson, Brita - Jardhammar, Kent - Ica provkök
- Förlag
- Västerås : Ica
- Utgivningsår
- 1987
- Språk
- Svenska
Västerås : Ica 9789153409793 -
Inrikes enhetsfrakt Sverige: 62 SEK
- ISBN
- 9137059947
- Titel
- En ros av kött
- Författare
- Wolkers, Jan - Ericson, H. C.
- Förlag
- Stockholm : Forum
- Utgivningsår
- 1975
- Språk
- Svenska
Stockholm : Forum 9137059947 -
Goda dagar : fisk & skaldjur, vegetariskt & s...
Häftad bok. Nygren & Nygren. 1 uppl. 2011. 253 sidor.
Mycket gott skick.
Inrikes enhetsfrakt Sverige: 62 SEK- ISBN
- 9789186623111
- Titel
- Goda dagar : fisk & skaldjur, vegetariskt & sallader, kött, desserter - enkla recept på 10, 20 och 40 minuter
- Författare
- Harris, Andy
- Förlag
- Nygren & Nygren
- Utgivningsår
- 2011
- Omfång
- 253 sidor
- Bandtyp
- Spiral
- Mått
- 243 x 249 mm Ryggbredd 39 mm
- Vikt
- 1272 g
- Språk
- Svenska
- Baksidestext
- Goda dagar är kokboken för alla som tycker om att laga god och spännande mat men som inte alltid har tid att tillbringa timmar vid spisen. Rätterna är ordnade efter tillagningstid i ett fliksystem som gör att den som har ont om tid på ett ögonblick kan slå upp ett läckert och snabblagat recept. För lite mer avslappnade och lediga sammanhang finns recept som innehåller fler ingredienser och moment. Gemensamt för dem alla är att de är lättlagade och präglade av författarens vidsträckta kulinariska resor över hela världen.
Kapitlet Fisk & skaldjur innehåller t ex en ostron- och baconomelett som svängs ihop på 10 minuter, klassisk musselsoppa och en baconinlindad marulk som tillbringar en halvtimme i ugnen.
I Vegetariskt & Sallader kan man botanisera bland härligt fräscha råvaror och hitta späda grönsaker på grekiskt vis eller en doftande grönsaksgryta från Provence. Kött-kapitlet bjuder på såväl raffinerade kalvrätter som kryddhett fläsk från Jamaica, medan Desserter frestar med allt från en superenkel chokladkräm till en imponerande apelsinsufflé.
Andy Harris grundade Jamie Magazine, Jamie Olivers nya och succéartade mat- och resetidskrift som utkommer i nästan 50 länder. Hans karriär inleddes i England på bl a Vogue och Elle innan han i slutet av 90-talet flyttade till Australien och USA, där han var en förgrundsgestalt på Williams-Sonoma Taste och Gourmet Traveller and Wine med flera berömda tidskrifter. Andys kulinariska kunskaper har utnyttjats i en mängd olika sammanhang, från en miljonärs överdådigt 5-dagarsfest för 200 personer på den grekiska paradisön Santorini till att skapa maten för Baz Luhrmanns film Australia. Flera TV- och bokprojekt tillsammans med Jamie Oliver är också på gång.
Alla recept är praktiskt indelade i ett fliksystem för 10, 20 och 40 minuters recept.
Nygren & Nygren 1 9789186623111 -
Kött, vilt, fågel
Inbunden bok.
Mycket gott skick. Natur & kultur. 2016. 218 s. Förlagsband. 19,5 x 24,5cm. Pärmen har mycket lätt hörnslitage.Inlagan i nära nyskick. Rikt illustrerad.
Inrikes enhetsfrakt Sverige: 62 SEK- ISBN
- 9789127148154
- Titel
- Kött, vilt, fågel
- Författare
- Myllymäki, Tommy
- Förlag
- Natur & Kultur Allmänlitteratur
- Utgivningsår
- 2016
- Omfång
- 218 sidor
- Bandtyp
- Inbunden
- Mått
- 198 x 248 mm Ryggbredd 25 mm
- Vikt
- 880 g
- Språk
- Svenska
- Baksidestext
- "Den unga åldern till trots börjar Tommy Myllymäki redan bli en nestor på kokböcker."
Gourmet
Kött, vilt & fågel innehåller ett urval riktigt bra recept. De cirka 100 recepten är fördelade på lika många vardags som festrätter, till exempel fläskkotlett med plommon och radicchio, biff Lindström, olika varianter på råbiff och helstekt fågel. Recepten är oftast ganska enkla, både klassiker och moderna varianter.
Det viktigaste när du lagar mat hemma är att få till brytningen mellan två olika smaker. Det är det som lyfter fram råvaran och gör en rätt riktigt bra. Många tips och smakkombinationer kommer från restaurangvärlden och ger nyskapande och spännande smaker. Välj ditt kött med omsorg, och ät hellre riktigt bra kött mer sällan.
Boken inkluderar även vilt- och fågelrecept, och dessutom ägnas ett kapitel åt grillning.
Tommy Myllymäki är en av Sveriges mest meriterade kockar och medverkar regelbundet i TV4:s Nyhetsmorgon och Mitt kök. 2007 vann Tommy Årets kock, 2014 guld i Bocuse d’Or EM, 2011 silver i Bocuse d’Or VM och 2015 brons i samma tävling. Han ligger bakom en rad restauranger, bland annat Julita utanför Katrineholm, och är kreativ ledare för Svenska Brasseriet där bland annat Taverna Brillo, Sturehof, Riche och Teatergrillen i Stockholm ingår. Tommy har tidigare gett ut Såser, Grönsaker och Fisk & skaldjur.
”Tommy Myllymäki håller med sin serie grundläggande kokböcker på att bli den yngre kockgenerationens Mannerström.”
Allt om Vin
"Välrenommerade King-favoriten Tommy Myllymäki fortsätter att beta av råvarulistan och släpper nu uppföljaren till uppskattade Såser, Grönsaker och Fisk & skaldjur."
King Magazine
"I varje kokbok av Tommy Myllymäki finns det något recept som förändrar tillvaron i mitt kök helt."
Residence
”Prisade kocken Tommy Myllymäki fulländar härmed sin tematiska kokbokskvartett. Och det är inte utan att problematisera köttkonsumtionen - han förespråkar att använda mindre mängd men bättre kvalitet. Låt dig inspireras av hela skalan från vardagsklassiker som köttfärssås till lyxiga konfiterade anklår, allt illustrerat med vackert foto.”
MatMagasinet
Allt är mycket tidlöst och pedagogiskt.
Gourmet
9789127148154 -
BURGARBOKEN med eller utan kött
Inbunden bok. Naumann & Göbel. 128 sidor.
ISBN 9783625173298
Nära nyskick.
Inrikes enhetsfrakt Sverige: 62 SEKNaumann & Göbel 9783625173298 -
Inrikes enhetsfrakt Sverige: 62 SEK
- ISBN
- 9789173893138
- Titel
- Kött på flykt
- Författare
- Magnus Linton
- Förlag
- Bokförlaget Atlas
- Utgivningsår
- 2007
- Omfång
- 156 sidor
- Bandtyp
- Mått
- 109 x 178 mm Ryggbredd 10 mm
- Vikt
- 95 g
- Språk
- Svenska
- Baksidestext
- Samlade essäer, krönikor och reportage om liv, död, knark, män, manipulation och megastäder.
Magnus Linton har kallats nyliberal, kommunist, sekulär fundamentalist, drogliberal och postmodern extremist lite beroende på från vilket håll omdömena kommit. Fler har dock tvingats medge hans blick för att intressant och alltid politiserande sätta fingret på etiskt kontroversiella samtidsfrågor. Kött på flykt är en samling reportage, krönikor och essäer av Magnus Linton publicerade i svensk press de senaste åren. En bok om framtiden, den ljusa och den mörka.
Så skrev kritikerna:
"Samlingen är nästan lika lysande som Veganerna. Linton ger på gott och ont intryck av att vara en person som aldrig kan stänga av analyshjärnan, som ständigt filtrerar minsta dialog med människor han möter genom aktuella och välbelagda teser om världen ikring oss. Han är alltid påläst, ibland till och med beläst, någon gång kanske förläst." (Andreas Ekström, Expressen)
"En artikelsamling av Sveriges kanske allra bästa politiska journalist. Lika delar språkligt knivskarpt och intellektuellt omtumlande." (Isobel Hadley-Kamptz, GT)
"Magnus Linton tänker kollektivt men andas individualism. Han är ett ovanligt frihetligt och urbant inslag i den svenska vänstern." (Jan Eklund, Dagens Nyheter)
"Magnus Lintons osentimentala blick på världen är förförande, provocerande och berörande. Varje möte, varje ordväxling är ingången till debatt och analys av världspolitiken och han diskuterar etiskt kontroversiella frågor utan att vare sig förenkla eller generalisera. Alltid väl underbyggt, alltid påläst alltid rätt." (Hanna Larsson, Kom ut)
"Ett välskrivet och sakligt lustmord på de senaste 30 årens narkotikapolitik." (PM Nilsson, Expressen)
Bokförlaget Atlas 9789173893138 -
Grilla med Niklas ( de 62 st. recept är : Fis...
Inbunden bok. Tukan Bokförlag. 1:a uppl. 2013. 144 sidor.
Nära nyskick. Pärm sliten en aning på hörnen. Bladen med ny skick. Rikt illustrerad. Stor storlek : 24,5 cm x 19,5 cm. 602 gram. (låda20230817-2?0).
Inrikes enhetsfrakt Sverige: 62 SEK- ISBN
- 9789174015997
- Titel
- Grilla med Niklas
- Författare
- Ekstedt, Niklas
- Utgivningsår
- 2013
- Omfång
- 144 sidor
- Bandtyp
- Inbunden
- Språk
- Svenska
Tukan Bokförlag 1:a 9789174015997 -
Laga vilt - snabbt och enkelt : läckra vardag...
Inbunden bok. Bokförlaget Semic. 1 uppl. 2014. 124 sidor.
Nyskick. Presentskick. KÖP FLERA BÖCKER TILL SAMMA FRAKTPRIS. Tryck på säljare: Tabermans böcker nedan och se utbudet !
Inrikes enhetsfrakt Sverige: 62 SEK- ISBN
- 9789155261290
- Titel
- Laga vilt - snabbt och enkelt : läckra vardagsrätter med kött, fisk, fågel och svamp
- Författare
- Brydling, Carina
- Förlag
- Bokförlaget Semic
- Utgivningsår
- 2014
- Omfång
- 124 sidor
- Bandtyp
- Inbunden
- Mått
- 200 x 267 mm Ryggbredd 17 mm
- Vikt
- 651 g
- Språk
- Svenska
- Baksidestext
- Att använda råvaror från skog och mark är både gott och nyttigt – men du behöver inte vara en hardcore-jägare för att kunna njuta av tjälknöl eller vildsvinstapas. Det går lika bra att sondera terrängen på närmsta storköp. I boken Laga vilt – snabbt och enkelt visar systrarna Carina och Ulrika Brydling hur lätt man svänger ihop viltmiddagar som hela familjen kommer att älska. Låt barnen vara med och baka sin egen smarriga renköttspizza och kebabspetten av älgkött blir en given favorit! Genom att välja mat från naturen bidrar du även till en hållbar utveckling eftersom det vilda inte påverkar vår miljö på ett negativt sätt. Bra både för dig och dina barns framtid alltså!
Bokförlaget Semic 1 9789155261290 -
Bönor och ärter : [om växtprotein som alterna...
Häftad bok. Stockholm : Wahlström & Widstrand. 1976. 93 sidor.
Nära nyskick. Oläst bok.
Hel och fin.
Under bokstaven W.Inrikes enhetsfrakt Sverige: 62 SEK- ISBN
- 9146126341
- Titel
- Bönor och ärter : [om växtprotein som alternativ eller komplement till kött och fisk]
- Författare
- Hansell, Sigurd - Wellner, Militta
- Förlag
- Stockholm : Wahlström & Widstrand
- Utgivningsår
- 1976
- Språk
- Svenska
Stockholm : Wahlström & Widstrand 9146126341 -
Alla tiders råvaror : från skämt kött till go...
Inbunden bok. Carlsson. 2019. 189 sidor.
Nyskick. Skyddsomslag i nyskick. MM
Inrikes enhetsfrakt Sverige: 62 SEK- ISBN
- 9789173319898
- Titel
- Alla tiders råvaror : från skämt kött till gotländsk tryffel
- Förlag
- Carlsson
- Utgivningsår
- 2019
- Omfång
- 189 sidor
- Bandtyp
- Inbunden
- Mått
- 141 x 238 mm Ryggbredd 19 mm
- Vikt
- 473 g
- Språk
- Svenska
- Baksidestext
- Råvara kan också skrivas rå vara, vilket ger möjligheter för en uppsjö intressanta reflexioner kring startpunkten för våra gastronomiska färdigheter. Varifrån kommer kålroten, och varför finns den i så många olika former? Vilken italienare vågade sig på att förhåna pastan, basen i den italienska kokkonsten? När på året smakar fisken bäst? Har grönsakerna blivit näringsfattigare med modern odlingsteknik? Vad gör vi med skogens alla bär? Livet är orättvist Ann Wigmore, som menade att all upphettad mat var skadlig omkom i en brand i sitt eget kök. Hummer, lutfisk, tryffel, bär är alla råvaror, som kan utgöra grunden för de mest fantastiska måltider och alla bär de på sin gastronomiska historia. Redaktörer för årets jubelkalender (en vital och unik 60-åring) är Charlotte Birnbaum, konsthistoriker och matkonnässör, och professor emeritus Stephan Rössner, expert på frågor om kost, motion, livsstil och hälsa. Texter av bl.a. Carl Jan Granqvist, Martin Ragnar, Christina Wedén och Martin Lind. Intervjuer med bl.a. Årets kock David Lundqvist och Björn Frantzén.
Carlsson 9789173319898 -
Grilla med Niklas ( de 62 st. recept är : Fis...
Inbunden bok. Tukan Bokförlag. 1:a uppl. 2012. 144 sidor.
Nära nyskick. Pärm sliten en aning på hörnen. Bladen med ny skick. Rikt illustrerad. Stor storlek : 24,5 cm x 19,5 cm. 602 gram. (låda20230810-2?0).
Inrikes enhetsfrakt Sverige: 62 SEK- ISBN
- 9789174015997
- Titel
- Grilla med Niklas
- Författare
- Ekstedt, Niklas
- Utgivningsår
- 2013
- Omfång
- 144 sidor
- Bandtyp
- Inbunden
- Språk
- Svenska
Tukan Bokförlag 1:a 9789174015997 -
Allt kött är hö
Häftad bok. Lindfors. 1984. 251 sidor.
Gott skick. Omslaget med bruksspår. Namnteckning. Ett par tryckmärken på omslagets baksida, troligtvis efter en pennspets. Märkena är synliga även på några av inlagans sista blad. … läs mer
Inrikes enhetsfrakt Sverige: 62 SEKLindfors -
Goda dagar - Fisk & Skaldjur, vegetariskt &sa...
Inbunden bok. The Bearded lady. 2011. 253 sidor.
ISBN 9186623111
Mycket gott skick. Spiralbunden, en aning nött i hörn kartonnage
Inrikes enhetsfrakt Sverige: 62 SEKThe Bearded lady 9186623111 -
Kinesisk mat - Lätt och läckert ( de 100 rece...
Inbunden bok. Informationsförlaget. 1:a svenska uppl. 1984. 94 sidor.
Mycket gott skick. Se de 100 recept inom parenteser på titel rutan där uppe. Pärm sliten lite på hörnen. Bladen med bra skick. Färgbild till varje recept. 21,9 cm x 12 cm. 234 gram. (låda20230724-2?0). … läs mer
Inrikes enhetsfrakt Sverige: 62 SEK- ISBN
- 9177360605
- Titel
- Kinesisk mat
- Författare
- Ellwood, Caroline - Telegin, Marie Louise
- Förlag
- Stockholm : Informationsförl
- Språk
- Svenska
Informationsförlaget 1:a svenska 9177360605 -
Snabb sund mat - Enkla vardagsrecept av kockl...
Inbunden bok. Svenska Spel, Jack Vegas & Prisma Bokförlaget. 1:a uppl. 2005. 195 sidor.
ISBN 9789151846279
Nyskick. Skyddsomslag i mycket gott skick. Se 85 recept inom parenteser på titel rutan där uppe. Omslaget sliten på kanter. Varje recept illustrerad med en hel sidan färg bild. 23 cm x 19,5 cm. 912 gram. (låda20230724-2?0). … läs mer
Inrikes enhetsfrakt Sverige: 62 SEKSvenska Spel, Jack Vegas & Prisma Bokförlaget 1:a 9789151846279 -
Sushi : En klassisk samling japanska recept (...
Inbunden bok. Parragon Bokförlag. 1:a svenska uppl. 2007. 96 sidor.
Nyskick. Skyddsomslag i mycket gott skick. Se de 40 recept inom parenteser på titel rutan där uppe. Omslaget sliten en aning på kanter. Rikt illustrerad med många färg bilder. Stor format : 27,8 cm x 22,3 cm. 637 gram. (låda20230724-2?0). … läs mer
Inrikes enhetsfrakt Sverige: 62 SEK- ISBN
- 9781407503813
- Titel
- Sushi : en klassisk samling japanska recept
- Författare
- Samuels, Anna - Jordan, David - Grönberg, Astrid
- Förlag
- Läsförlaget
- Utgivningsår
- 2007
- Omfång
- 96 sidor
- Bandtyp
- Inbunden
- Mått
- 222 x 277 mm Ryggbredd 13 mm
- Vikt
- 648 g
- Språk
- Svenska
- Baksidestext
- Sushi
Sushi var en gång en hemlighet förbehållen japanerna men har nu blivit populärt jorden runt. Det är ett både läckert och nyttigt sätt att äta och den här samlingen innehåller såväl rätter med fisk och skaldjur som sushi med kött och fågel, grönsaker och tempura. Recepten är häpnadsväckande enkla och kräver bara några få specialredskap. Sushi är ett fanstastiskt val när man vill servera en informell lunch eller middag - för att nu inte tala om hur sofistikerad du kommer att känna dig när du kan berätta att du numera rullar din egen sushi!
Parragon Bokförlag 1:a svenska 9781407503813 -
Upptäckten ( innehåll : Upptäckarna ; Storman...
Häftad bok. 1:a uppl. 2019. 99 sidor.
Mycket gott skick. Bortriven den första skydds sidan ( hade egna uppgifter kanske ). Pärm sliten en aning på kanter. Bladen är nya. Inga anteckningar. 24,4 cm x 17,4 cm. 278 gram. (låda20230719-2?0). … läs mer
Inrikes enhetsfrakt Sverige: 62 SEK- ISBN
- 9789197859325
- Titel
- Upptäckten
- Författare
- Hessulf, Charlotte - Sandberg, Jonas - Cantú, Giorgio - Svenska scoutrådet
- Utgivningsår
- 2019
- Språk
- Svenska
1:a 9789197859325 -
Inrikes enhetsfrakt Sverige: 62 SEK
- ISBN
- 9177051394
- Titel
- Goda såser till vardag & fest : mer än 200 såser till kött, fågel, vilt, fisk, pasta och dessert
- Författare
- Hovberg, Eva - Sundström, Maria
- Utgivningsår
- 2019
- Språk
- Svenska
9177051394 -
Snacks och smårätter : fisk, skaldjur, vegeta...
Inbunden bok. Stevali. 2022. 122 sidor.
Nyskick. Förlagsny och oläst
Inrikes enhetsfrakt Sverige: 62 SEK- ISBN
- 9789189722064
- Titel
- Snacks och smårätter : fisk, skaldjur, vegetariskt och kött
- Författare
- Säll Kvarforth, Susanne
- Förlag
- Stevali
- Utgivningsår
- 2022
- Omfång
- 122 sidor
- Bandtyp
- Inbunden
- Mått
- 175 x 245 mm Ryggbredd 13 mm
- Vikt
- 486 g
- Språk
- Svenska
- Baksidestext
- Att göra vackra och välsmakande snacks och smårätter ska inte behöva vara krångligt, kräva avancerad utrustning eller innebära att du har svårt att hitta ingredienser. Författarna vill med denna bok inspirera och ge dig möjlighet att med enkla medel laga snacks och smårätter som kan förgylla alla tillfällen.Boken innehåller kreativa, aptitretande och spännande recept. Här finns något för alla: fisk, skaldjur, vegetariskt och kött. Smaklig spis! I nästan 20 år har författarna lagat mat tillsammans. Idag driver de instagramkontot stockholmfoodadventures där de delar med sig av sin matlagning.
Stevali 9789189722064 -
Detta alltför fasta kött
Inbunden bok. Bokförlaget Bra böcker. 1979. 327 sidor.
Mycket gott skick. Skyddsomslag i gott skick.
Inrikes enhetsfrakt Sverige: 62 SEKBokförlaget Bra böcker -
Den perfekta maten ( de 103 recept är : (inne...
Inbunden bok. Fitnessförlaget. 2:a tryckningen, 1:a uppl. 2002. 180 sidor.
Nära nyskick. Skyddsomslag i mycket gott skick. Se de 103 recept inom parenteser på titel rutan där uppe. Pärm sliten en aning på hörnen. Omslaget sliten lite på kanter. Bladen som nya. En tredje del recept illustrerad och oftast med en hel sidan färg bild. Inga anteckningar. Stor format : 22,8 cm x 22 läs mer … läs mer
Inrikes enhetsfrakt Sverige: 62 SEK- ISBN
- 919741462X
- Titel
- Den perfekta maten
- Författare
- de Hoog, Oscar
- Förlag
- Fitnessförlaget
- Utgivningsår
- 2002
- Omfång
- 180 sidor
- Bandtyp
- Inbunden
- Mått
- 208 x 228 mm Ryggbredd 16 mm
- Vikt
- 722 g
- Språk
- Svenska
- Baksidestext
- (Titeln är utgången)Tycker du att det är svårt att hålla reda på näringsfaktorer som glykemiskt index, fettsyror och proteinkvalitet? I den här nyskapande kokboken har näringsfysiologen Fredrik Paulún och hälsokocken Oscar de Hoog hjälpt dig med det. Fredrik har bevakat näringsinnehållet och Oscar har komponerat fantastiska smakupplevelser. Resultatet är en perfekt receptsamling med 103 lågglykemiska och näringsriktiga recept. Det enda som återstår är att laga och njuta!
Fitnessförlaget 2:a tryckningen, 1:a 919741462X -
Största möjliga njutning! : Cirkus, Människor...
Inbunden bok. Alfabeta Bokförlag. 1:a uppl. 2005. 143 sidor.
Nära nyskick. Skyddsomslag i mycket gott skick. Se de 23 recept inom parenteser på titel rutan där uppe. 21 berättelser omkring Cirkus livet. Författarens dedikation finns på den första sidan. Rikt illustrerad med bilder. Inga anteckningar. Pärm sliten en aning på hörnen. Omslaget sliten lite på kanter läs mer … läs mer
Inrikes enhetsfrakt Sverige: 62 SEK- ISBN
- 9789150105551
- Titel
- Största möjliga njutning!
- Författare
- Henry Bronett
- Förlag
- Alfabeta
- Utgivningsår
- 2005
- Omfång
- 143 sidor
- Bandtyp
- Inbunden
- Mått
- 198 x 247 mm Ryggbredd 16 mm
- Vikt
- 708 g
- Språk
- Svenska
- Baksidestext
- Som barn till en cirkusdirektör var det naturligt för Henry Bronett att tillbringa mycket tid på cirkus. Familjen reste ofta med pappa, cirkusdirektör Francois Bronett, och somrarna var vikta för cirkusen.
Största möjliga njutning! är en bok fylld av Henry Bronetts matminnen från cirkusens värld. Det är en inspirerande och rolig kokbok med maträtter från världens alla hörn, som dessutom genomsyras av livet i och utanför cirkusmanegen. En bok om att njuta av livet och att göra vardagen till fest! Boken är rikt illustrerad med fotografier, både på maträtter och från cirkusens värld.
"...en riktigt bra blandning av personligheter och mat." Gefle Dagblad
"...underbart charmig!" Hallands Nyheter
Alfabeta Bokförlag 1:a 9789150105551 -
Nya fräscha LCHF : Lev livet lite grönare ( d...
Inbunden bok. Expressen. 1:a uppl. 2016. 142 sidor.
Mycket gott skick. Se namnen på 60 recept inom parenteser på titel rutan där uppe. Pärm sliten en aning på hörnen. Bladen är nya. Inga anteckningar. Varje recept illustrerad med en hel sidan färg bild. Stor format : 27,4 cm x 20,2 cm. 620 gram. (låda20230719-2?0). … läs mer
Inrikes enhetsfrakt Sverige: 62 SEK- ISBN
- 9789198205459
- Titel
- Nya fräscha LCHF : lev livet lite grönare
- Författare
- Johansson, Elisabeth
- Förlag
- Expressen
- Utgivningsår
- 2016
- Omfång
- 142 sidor
- Bandtyp
- Inbunden
- Mått
- 204 x 274 mm Ryggbredd 13 mm
- Vikt
- 610 g
- Språk
- Svenska
- Baksidestext
- Mer grönsaker och mindre rött kött.
Men med samma effekt på vikten
och välbefinnandet.
Där har du nya fräscha LCHF.
Receptvirtuosen Elisabeth Johansson
har skapat 60 recept som får det att vattnas
i munnen på alla som vill njuta och må bra.
Låt dig inspireras av de vackra bilderna
som tagits av Wolfgang Kleinschmidt,
en av landets främsta matfotografer.
Rätterna är enkla att laga även för ovana
hemmakockar och passar hela familjen.
Expressen 1:a 9789198205459 -
Liten bok om kött och chark : receptdel ingår
Häftad bok. Köttinformation : Sv. kötthandel. 224 sidor.
Nära nyskick.
Inrikes enhetsfrakt Sverige: 62 SEK- ISBN
- 9172605065
- Titel
- Liten bok om kött och chark : receptdel ingår
- Författare
- Eriksson, Gunnel - Sidh, Birgitta - Köttinformation - Svensk kötthandel
- Förlag
- Stockholm : Köttinformation : Sv. kötthandel
- Språk
- Svenska
Köttinformation : Sv. kötthandel 9172605065 -
Kött & fågel : Europas mästerkockar bjuder ti...
Inbunden bok. Läsförlaget. 1 uppl. 1999. 335 sidor.
Nyskick. Skyddsomslag i nyskick.
Inrikes enhetsfrakt Sverige: 62 SEK- ISBN
- 9783829009591
- Titel
- Kött & fågel : Europas mästerkockar bjuder till bords
- Förlag
- Läsförlaget
- Utgivningsår
- 1999
- Omfång
- 335 sidor
- Bandtyp
- Inbunden
- Mått
- 238 x 307 mm Ryggbredd 28 mm
- Vikt
- 2020 g
- Språk
- Svenska
Läsförlaget 1 9783829009591
Your country and preferred language.
Select your country Select languageDenna webbplats använder cookies för att säkerställa att du får den bästa upplevelsen.
Stäng
Välkommen till Sveriges största bokhandel
Här finns så gott som allt som givits ut på den svenska bokmarknaden under de senaste hundra åren.
- Handla mot faktura och öppet köp i 21 dagar
- Oavsett vikt och antal artiklar handlar du till enhetsfrakt från samma säljare i samma kundvagn