-
Kimchi och andra koreanska rätter
Inbunden bok. Natur & Kultur Allmänlitteratur. 1 uppl. 2014. 140 sidor.
Nyskick.
Inrikes enhetsfrakt Sverige: 62 SEK- ISBN
- 9789127137844
- Titel
- Kimchi och andra koreanska rätter
- Författare
- Byung-Hi Lim - Byung-Soon Lim
- Förlag
- Natur & Kultur Allmänlitteratur
- Utgivningsår
- 2014
- Omfång
- 140 sidor
- Bandtyp
- Halvklotband
- Mått
- 190 x 228 mm Ryggbredd 18 mm
- Vikt
- 612 g
- Språk
- Svenska
- Baksidestext
- Utsedd till Bästa asiatiska kök för böcker utanför Asien i Gourmand World Cookbook Awards.
Årets Svensk Måltidslitteratur 2014 i kategorin Etniska kokböcker.
"Bäst just nu."
Annika Leone, Expressen
"Denna kokbok har använts och kommer att användas flitigt i mitt hem."
Carl Johan Hjerpe, Skaraborgs-Allehanda
Det går inte att föreställa sig Korea utan kimchi. I tusentals år har de syrade grönsakerna varit fullkomligt oumbärliga vid måltiderna. I Korea är kimchi så mycket mer än mat den är nationell kulturklenod, universell hälsokost och en del av den koreanska identiteten.
Koreaner är som besatta av god mat och familjen Lim är inget undantag. I två generationer har de bevarat kimchins stolta tradition på restaurang Arirang i Stockholm. Boken innehåller familjens populäraste recept både vanliga och ovanliga kimchirecept, koreansk husmanskost och den ständigt återkommande bibimbapen.
Familjen Lim presenterar sin version av klassikern på salladskål, chili och ingefära men också den populära rättikskimchin, kakktugi, såväl som ovanligare varianter på pumpa, ostron, svampar, rötter och andra grönsaker. Syrlig, het och smakrik är kimchin ett underbart tillbehör till de flesta måltider, inte bara asiatiska utan till alla tänkbara västerländska rätter.
Du får insidertips på hur du går tillväga om du vill syra själv hemma. För att vara så oerhört enkelt blir resultatet uppseendeväckande läckert, smakrikt och hälsosamt. Tack vare grönsakernas inneboende rikedom av god bakteriekultur.
Byung-Hi Lim och Byung-Soon Lim är systrar och driver tillsammans med sin mamma Boo Mee Ja Lim och moster Im Kee Sun restaurang Arirang i Stockholm. Arirang öppnades redan 1975 och var den första restaurangen av sitt slag i Skandinavien. Ambitionen på restaurangen är att laga koreansk vardagsmat när den är som bäst. År 2009 gav de ut den prisbelönta kokboken Koreansk mat.
"Här lär systrarna på hyllade krogen Arirang ut hur du gör den hemma, liksom rätter som bulgogi och bibimbap."
Mat-Magasinet
"Kimchi spås av bloggare och omvärldsanalytiker bli nästa nya stora mattrend. Nyligen släpptes den första kokboken i Sverige - Kimchi och andra koreanska rätter."
Mitt i Östermalm
Kimchi spås av bloggare och omvärldsanalytiker bli nästa nya stora mattrend. Nyligen släpptes den första kokboken i Sverige - Kimchi och andra koreanska rätter.
Mitt i Östermalm
Natur & Kultur Allmänlitteratur 1 9789127137844 -
Koreansk mat : Kimchi, bulgogi och bibimbap
Inbunden bok. Natur & Kultur. 1 uppl. 2009. 123 sidor.
Nära nyskick.
Inrikes enhetsfrakt Sverige: 62 SEK- ISBN
- 9789127117617
- Titel
- Koreansk mat : kimchi, bulgogi och bibimbap
- Författare
- Byung-Hi Lim - Byung-Soon Lim
- Förlag
- Natur & Kultur
- Utgivningsår
- 2009
- Omfång
- 123 sidor
- Bandtyp
- Inbunden
- Mått
- 196 x 250 mm Ryggbredd 17 mm
- Vikt
- 596 g
- Språk
- Svenska
- Baksidestext
- Koreansk mat är inte bara nyttig, utan även bland det enklaste man kan laga. Varje måltid är en perfekt balans mellan kött eller fisk, grönsaker och kimchi, syrad kinakål. Kombinationen gör det koreanska köket till utmärkt mat för såväl kalorijägare som stressade magar.
Familjen Lim startade Skandinaviens första koreanska restaurang på Luntmakargatan i Stockholm i mitten av 70-talet, övertygade om att det skulle gå att få svenskarna att uppskatta kimchi, bulgogi, bibimbap och andra koreanska läckerheter. Och de hade rätt, förstås!
Koreansk mat innehåller ett 50-tal recept, ett kapitel om nationalrätten kimchi och en genomgång av de viktigaste ingredienserna i koreansk matlagning.
Natur & Kultur 1 9789127117617 -
Musikal hits
Inbunden bok. Notfabriken. 1998. 200 sidor.
Mycket gott skick. Skyddsomslag saknas. Noter och texter från de bästa klassiska musikalerna!
Med några ackordanalyser inskrivna.Inrikes enhetsfrakt Sverige: 62 SEK- ISBN
- 9789188942173
- Titel
- Musikal hits
- Författare
- MUSIKAL HI
- Förlag
- Notfabriken
- Utgivningsår
- 1998
- Bandtyp
- Övrigt
- Vikt
- 545 g
- Språk
- Svenska
Notfabriken 9789188942173 -
Koreansk mat : kimchi, bulgogi och bibimbap
Inbunden bok. Natur & Kultur. 1 uppl. 2009. 123 sidor.
Mycket gott skick.
Inrikes enhetsfrakt Sverige: 62 SEK- ISBN
- 9789127117617
- Titel
- Koreansk mat : kimchi, bulgogi och bibimbap
- Författare
- Byung-Hi Lim - Byung-Soon Lim
- Förlag
- Natur & Kultur
- Utgivningsår
- 2009
- Omfång
- 123 sidor
- Bandtyp
- Inbunden
- Mått
- 196 x 250 mm Ryggbredd 17 mm
- Vikt
- 596 g
- Språk
- Svenska
- Baksidestext
- Koreansk mat är inte bara nyttig, utan även bland det enklaste man kan laga. Varje måltid är en perfekt balans mellan kött eller fisk, grönsaker och kimchi, syrad kinakål. Kombinationen gör det koreanska köket till utmärkt mat för såväl kalorijägare som stressade magar.
Familjen Lim startade Skandinaviens första koreanska restaurang på Luntmakargatan i Stockholm i mitten av 70-talet, övertygade om att det skulle gå att få svenskarna att uppskatta kimchi, bulgogi, bibimbap och andra koreanska läckerheter. Och de hade rätt, förstås!
Koreansk mat innehåller ett 50-tal recept, ett kapitel om nationalrätten kimchi och en genomgång av de viktigaste ingredienserna i koreansk matlagning.
Natur & Kultur 1 9789127117617 -
Kimchi och andra koreanska rätter
Inbunden bok. Natur & Kultur Allmänlitteratur. 1 uppl. 2014. 140 sidor.
Nyskick. Förlagsny och oläst.
Inrikes enhetsfrakt Sverige: 62 SEK- ISBN
- 9789127137844
- Titel
- Kimchi och andra koreanska rätter
- Författare
- Byung-Hi Lim - Byung-Soon Lim
- Förlag
- Natur & Kultur Allmänlitteratur
- Utgivningsår
- 2014
- Omfång
- 140 sidor
- Bandtyp
- Halvklotband
- Mått
- 190 x 228 mm Ryggbredd 18 mm
- Vikt
- 612 g
- Språk
- Svenska
- Baksidestext
- Utsedd till Bästa asiatiska kök för böcker utanför Asien i Gourmand World Cookbook Awards.
Årets Svensk Måltidslitteratur 2014 i kategorin Etniska kokböcker.
"Bäst just nu."
Annika Leone, Expressen
"Denna kokbok har använts och kommer att användas flitigt i mitt hem."
Carl Johan Hjerpe, Skaraborgs-Allehanda
Det går inte att föreställa sig Korea utan kimchi. I tusentals år har de syrade grönsakerna varit fullkomligt oumbärliga vid måltiderna. I Korea är kimchi så mycket mer än mat den är nationell kulturklenod, universell hälsokost och en del av den koreanska identiteten.
Koreaner är som besatta av god mat och familjen Lim är inget undantag. I två generationer har de bevarat kimchins stolta tradition på restaurang Arirang i Stockholm. Boken innehåller familjens populäraste recept både vanliga och ovanliga kimchirecept, koreansk husmanskost och den ständigt återkommande bibimbapen.
Familjen Lim presenterar sin version av klassikern på salladskål, chili och ingefära men också den populära rättikskimchin, kakktugi, såväl som ovanligare varianter på pumpa, ostron, svampar, rötter och andra grönsaker. Syrlig, het och smakrik är kimchin ett underbart tillbehör till de flesta måltider, inte bara asiatiska utan till alla tänkbara västerländska rätter.
Du får insidertips på hur du går tillväga om du vill syra själv hemma. För att vara så oerhört enkelt blir resultatet uppseendeväckande läckert, smakrikt och hälsosamt. Tack vare grönsakernas inneboende rikedom av god bakteriekultur.
Byung-Hi Lim och Byung-Soon Lim är systrar och driver tillsammans med sin mamma Boo Mee Ja Lim och moster Im Kee Sun restaurang Arirang i Stockholm. Arirang öppnades redan 1975 och var den första restaurangen av sitt slag i Skandinavien. Ambitionen på restaurangen är att laga koreansk vardagsmat när den är som bäst. År 2009 gav de ut den prisbelönta kokboken Koreansk mat.
"Här lär systrarna på hyllade krogen Arirang ut hur du gör den hemma, liksom rätter som bulgogi och bibimbap."
Mat-Magasinet
"Kimchi spås av bloggare och omvärldsanalytiker bli nästa nya stora mattrend. Nyligen släpptes den första kokboken i Sverige - Kimchi och andra koreanska rätter."
Mitt i Östermalm
Kimchi spås av bloggare och omvärldsanalytiker bli nästa nya stora mattrend. Nyligen släpptes den första kokboken i Sverige - Kimchi och andra koreanska rätter.
Mitt i Östermalm
Natur & Kultur Allmänlitteratur 1 9789127137844 -
Det koreanska köket
Inbunden bok. Natur & Kultur Allmänlitteratur. 1 uppl. 2017. 156 sidor.
Nära nyskick. Inga markeringar, anteckningar eller fläckar
Inrikes enhetsfrakt Sverige: 62 SEK- ISBN
- 9789127152823
- Titel
- Det koreanska köket
- Författare
- Lim, Byung-Hi
- Förlag
- Natur & Kultur Allmänlitteratur
- Utgivningsår
- 2017
- Omfång
- 156 sidor
- Bandtyp
- Kartonnage
- Mått
- 190 x 229 mm Ryggbredd 22 mm
- Vikt
- 660 g
- Språk
- Svenska
- Baksidestext
- Det koreanska köket är färgsprakande och fyllt av smaker. Hettan från den roströda chilipastan gochujang, grilldofterna från bulgogin, den milda tofun, alla delikata sidorätter som bidrar med fräschör och krisp – och som en röd tråd den alltid närvarande kimchin. I denna nyutgåva av den populära boken som tidigare gick under namnet Kimchi och andra koreanska rätter har ett tjugotal nya recept lagts till som alla vidgar bilden av den koreanska husmanskosten.
Koreaner är som besatta av god mat och familjen Lim är inget undantag. I två generationer har de bevarat det koreanska kökets stolta traditioner på restaurang Arirang i Stockholm. Boken innehåller familjens populäraste recept – både vanliga och ovanliga kimchirecept, koreansk husmanskost och den återkommande bibimbapen. I denna nyutgåva lär du dig också hur du steg-för-steg kan göra din egen tofu eller kvickt blanda ihop den underbara koreanska råbiffen yukhoe, med doft av sesamolja och vitlök.
Den koreanska matkulturen bjuder på mycket mer än kimchi, men ett Korea utan kimchi går inte att föreställa sig. I tusentals år har de syrade grönsakerna varit fullkomligt oumbärliga vid måltiderna. I Korea är kimchi så mycket mer än mat – den är en nationell kulturklenod, universell hälsokost och en del av den koreanska identiteten. I boken presenterar familjen Lim sin version av kimchiklassikern på salladskål, chili och ingefära men också den populära rättikskimchin, kakktugi, och ovanligare varianter på pumpa, ostron, svampar, rötter och andra grönsaker.
Byung-Hi Lim och Byung-Soon Lim är systrar och driver tillsammans med mamma Boo Mee Ja Lim och moster Im Kee Sun restaurang Arirang i Stockholm. Arirang öppnades redan 1975 och var den första restaurangen av sitt slag i Skandinavien. Ambitionen på restaurangen är att laga koreansk vardagsmat när den är som bäst.
Natur & Kultur Allmänlitteratur 1 9789127152823 -
Kimchi och andra koreanska rätter
Inbunden bok. Natur & Kultur Allmänlitteratur. 1 uppl. 2014. 140 sidor.
Mycket gott skick. Dekorerat klotryggband.
Inrikes enhetsfrakt Sverige: 62 SEK- ISBN
- 9789127137844
- Titel
- Kimchi och andra koreanska rätter
- Författare
- Byung-Hi Lim - Byung-Soon Lim
- Förlag
- Natur & Kultur Allmänlitteratur
- Utgivningsår
- 2014
- Omfång
- 140 sidor
- Bandtyp
- Halvklotband
- Mått
- 190 x 228 mm Ryggbredd 18 mm
- Vikt
- 612 g
- Språk
- Svenska
- Baksidestext
- Utsedd till Bästa asiatiska kök för böcker utanför Asien i Gourmand World Cookbook Awards.
Årets Svensk Måltidslitteratur 2014 i kategorin Etniska kokböcker.
"Bäst just nu."
Annika Leone, Expressen
"Denna kokbok har använts och kommer att användas flitigt i mitt hem."
Carl Johan Hjerpe, Skaraborgs-Allehanda
Det går inte att föreställa sig Korea utan kimchi. I tusentals år har de syrade grönsakerna varit fullkomligt oumbärliga vid måltiderna. I Korea är kimchi så mycket mer än mat den är nationell kulturklenod, universell hälsokost och en del av den koreanska identiteten.
Koreaner är som besatta av god mat och familjen Lim är inget undantag. I två generationer har de bevarat kimchins stolta tradition på restaurang Arirang i Stockholm. Boken innehåller familjens populäraste recept både vanliga och ovanliga kimchirecept, koreansk husmanskost och den ständigt återkommande bibimbapen.
Familjen Lim presenterar sin version av klassikern på salladskål, chili och ingefära men också den populära rättikskimchin, kakktugi, såväl som ovanligare varianter på pumpa, ostron, svampar, rötter och andra grönsaker. Syrlig, het och smakrik är kimchin ett underbart tillbehör till de flesta måltider, inte bara asiatiska utan till alla tänkbara västerländska rätter.
Du får insidertips på hur du går tillväga om du vill syra själv hemma. För att vara så oerhört enkelt blir resultatet uppseendeväckande läckert, smakrikt och hälsosamt. Tack vare grönsakernas inneboende rikedom av god bakteriekultur.
Byung-Hi Lim och Byung-Soon Lim är systrar och driver tillsammans med sin mamma Boo Mee Ja Lim och moster Im Kee Sun restaurang Arirang i Stockholm. Arirang öppnades redan 1975 och var den första restaurangen av sitt slag i Skandinavien. Ambitionen på restaurangen är att laga koreansk vardagsmat när den är som bäst. År 2009 gav de ut den prisbelönta kokboken Koreansk mat.
"Här lär systrarna på hyllade krogen Arirang ut hur du gör den hemma, liksom rätter som bulgogi och bibimbap."
Mat-Magasinet
"Kimchi spås av bloggare och omvärldsanalytiker bli nästa nya stora mattrend. Nyligen släpptes den första kokboken i Sverige - Kimchi och andra koreanska rätter."
Mitt i Östermalm
Kimchi spås av bloggare och omvärldsanalytiker bli nästa nya stora mattrend. Nyligen släpptes den första kokboken i Sverige - Kimchi och andra koreanska rätter.
Mitt i Östermalm
Natur & Kultur Allmänlitteratur 1 9789127137844 -
Det koreanska köket
Inbunden bok. Natur & Kultur Allmänlitteratur. 1 uppl. 2017. 156 sidor.
Nära nyskick. Lättare bruksspår på pärm.
Inrikes enhetsfrakt Sverige: 62 SEK- ISBN
- 9789127152823
- Titel
- Det koreanska köket
- Författare
- Lim, Byung-Hi
- Förlag
- Natur & Kultur Allmänlitteratur
- Utgivningsår
- 2017
- Omfång
- 156 sidor
- Bandtyp
- Kartonnage
- Mått
- 190 x 229 mm Ryggbredd 22 mm
- Vikt
- 660 g
- Språk
- Svenska
- Baksidestext
- Det koreanska köket är färgsprakande och fyllt av smaker. Hettan från den roströda chilipastan gochujang, grilldofterna från bulgogin, den milda tofun, alla delikata sidorätter som bidrar med fräschör och krisp – och som en röd tråd den alltid närvarande kimchin. I denna nyutgåva av den populära boken som tidigare gick under namnet Kimchi och andra koreanska rätter har ett tjugotal nya recept lagts till som alla vidgar bilden av den koreanska husmanskosten.
Koreaner är som besatta av god mat och familjen Lim är inget undantag. I två generationer har de bevarat det koreanska kökets stolta traditioner på restaurang Arirang i Stockholm. Boken innehåller familjens populäraste recept – både vanliga och ovanliga kimchirecept, koreansk husmanskost och den återkommande bibimbapen. I denna nyutgåva lär du dig också hur du steg-för-steg kan göra din egen tofu eller kvickt blanda ihop den underbara koreanska råbiffen yukhoe, med doft av sesamolja och vitlök.
Den koreanska matkulturen bjuder på mycket mer än kimchi, men ett Korea utan kimchi går inte att föreställa sig. I tusentals år har de syrade grönsakerna varit fullkomligt oumbärliga vid måltiderna. I Korea är kimchi så mycket mer än mat – den är en nationell kulturklenod, universell hälsokost och en del av den koreanska identiteten. I boken presenterar familjen Lim sin version av kimchiklassikern på salladskål, chili och ingefära men också den populära rättikskimchin, kakktugi, och ovanligare varianter på pumpa, ostron, svampar, rötter och andra grönsaker.
Byung-Hi Lim och Byung-Soon Lim är systrar och driver tillsammans med mamma Boo Mee Ja Lim och moster Im Kee Sun restaurang Arirang i Stockholm. Arirang öppnades redan 1975 och var den första restaurangen av sitt slag i Skandinavien. Ambitionen på restaurangen är att laga koreansk vardagsmat när den är som bäst.
Natur & Kultur Allmänlitteratur 1 9789127152823 -
Niagara Falling - A pictoral essay of the cit...
Hodge Arts, Half moon bay 2013. 170 (1), pages. Publishers cloth. Fine.
Inrikes enhetsfrakt Sverige: 62 SEK -
Inrikes enhetsfrakt Sverige: 62 SEK- ISBN
- 9789170230349
- Titel
- Musikal hits
- Författare
- MUSIKAL HI
- Förlag
- Notfabriken
- Utgivningsår
- 2002
- Omfång
- 216 sidor
- Bandtyp
- Övrigt
- Mått
- 173 x 245 mm Ryggbredd 18 mm
- Vikt
- 582 g
- Språk
- Svenska
Notfabriken 9789170230349 -
Duvans återkomst
Häftad bok. Nomen Förlag. 1 uppl. 2017.
Nära nyskick. I ett psykologiskt starkt drama, leds du in i Djävulens verkstad, där ett nytt ovälkommet verktyg dyker upp.Född och fostrad i en kristen organisation som för krig mot ondskan, möter David Satans lakejer, vars främsta vapenslag är demoner, voodoo, satani läs mer … läs mer
Inrikes enhetsfrakt Sverige: 62 SEKNomen Förlag 1 -
Kimchi och andra koreanska rätter
Inbunden bok. Natur & Kultur Allmänlitteratur. 1 uppl. 2014. 140 sidor.
Nära nyskick. Tillskrift på försättsbladet.
Inrikes enhetsfrakt Sverige: 62 SEK- ISBN
- 9789127137844
- Titel
- Kimchi och andra koreanska rätter
- Författare
- Byung-Hi Lim - Byung-Soon Lim
- Förlag
- Natur & Kultur Allmänlitteratur
- Utgivningsår
- 2014
- Omfång
- 140 sidor
- Bandtyp
- Halvklotband
- Mått
- 190 x 228 mm Ryggbredd 18 mm
- Vikt
- 612 g
- Språk
- Svenska
- Baksidestext
- Utsedd till Bästa asiatiska kök för böcker utanför Asien i Gourmand World Cookbook Awards.
Årets Svensk Måltidslitteratur 2014 i kategorin Etniska kokböcker.
"Bäst just nu."
Annika Leone, Expressen
"Denna kokbok har använts och kommer att användas flitigt i mitt hem."
Carl Johan Hjerpe, Skaraborgs-Allehanda
Det går inte att föreställa sig Korea utan kimchi. I tusentals år har de syrade grönsakerna varit fullkomligt oumbärliga vid måltiderna. I Korea är kimchi så mycket mer än mat den är nationell kulturklenod, universell hälsokost och en del av den koreanska identiteten.
Koreaner är som besatta av god mat och familjen Lim är inget undantag. I två generationer har de bevarat kimchins stolta tradition på restaurang Arirang i Stockholm. Boken innehåller familjens populäraste recept både vanliga och ovanliga kimchirecept, koreansk husmanskost och den ständigt återkommande bibimbapen.
Familjen Lim presenterar sin version av klassikern på salladskål, chili och ingefära men också den populära rättikskimchin, kakktugi, såväl som ovanligare varianter på pumpa, ostron, svampar, rötter och andra grönsaker. Syrlig, het och smakrik är kimchin ett underbart tillbehör till de flesta måltider, inte bara asiatiska utan till alla tänkbara västerländska rätter.
Du får insidertips på hur du går tillväga om du vill syra själv hemma. För att vara så oerhört enkelt blir resultatet uppseendeväckande läckert, smakrikt och hälsosamt. Tack vare grönsakernas inneboende rikedom av god bakteriekultur.
Byung-Hi Lim och Byung-Soon Lim är systrar och driver tillsammans med sin mamma Boo Mee Ja Lim och moster Im Kee Sun restaurang Arirang i Stockholm. Arirang öppnades redan 1975 och var den första restaurangen av sitt slag i Skandinavien. Ambitionen på restaurangen är att laga koreansk vardagsmat när den är som bäst. År 2009 gav de ut den prisbelönta kokboken Koreansk mat.
"Här lär systrarna på hyllade krogen Arirang ut hur du gör den hemma, liksom rätter som bulgogi och bibimbap."
Mat-Magasinet
"Kimchi spås av bloggare och omvärldsanalytiker bli nästa nya stora mattrend. Nyligen släpptes den första kokboken i Sverige - Kimchi och andra koreanska rätter."
Mitt i Östermalm
Kimchi spås av bloggare och omvärldsanalytiker bli nästa nya stora mattrend. Nyligen släpptes den första kokboken i Sverige - Kimchi och andra koreanska rätter.
Mitt i Östermalm
Natur & Kultur Allmänlitteratur 1 9789127137844 -
Musikal hits
Inbunden bok. Notfabriken. 2002. 216 sidor.
Mycket gott skick. Boken innehåller det bästa från världens kändaste musikaler. Ur ca 56 stycken som Chess, Chicago, Evita, Grease, Hair, Kristina från Duvemåla, Les Miserables, My Fair Lady, Phantom of the Opera, Sound of Music, West Side Story .. Här finns både melodistäm läs mer … läs mer
Inrikes enhetsfrakt Sverige: 62 SEK- ISBN
- 9789170230349
- Titel
- Musikal hits
- Författare
- MUSIKAL HI
- Förlag
- Notfabriken
- Utgivningsår
- 2002
- Omfång
- 216 sidor
- Bandtyp
- Övrigt
- Mått
- 173 x 245 mm Ryggbredd 18 mm
- Vikt
- 582 g
- Språk
- Svenska
Notfabriken 9789170230349 -
Inrikes enhetsfrakt Sverige: 62 SEKRanok 9786170979346 -
Det koreanska köket
Inbunden bok. Natur & Kultur Allmänlitteratur. 1 uppl. 2017. 156 sidor.
Nyskick.
Inrikes enhetsfrakt Sverige: 62 SEK- ISBN
- 9789127152823
- Titel
- Det koreanska köket
- Författare
- Lim, Byung-Hi
- Förlag
- Natur & Kultur Allmänlitteratur
- Utgivningsår
- 2017
- Omfång
- 156 sidor
- Bandtyp
- Kartonnage
- Mått
- 190 x 229 mm Ryggbredd 22 mm
- Vikt
- 660 g
- Språk
- Svenska
- Baksidestext
- Det koreanska köket är färgsprakande och fyllt av smaker. Hettan från den roströda chilipastan gochujang, grilldofterna från bulgogin, den milda tofun, alla delikata sidorätter som bidrar med fräschör och krisp – och som en röd tråd den alltid närvarande kimchin. I denna nyutgåva av den populära boken som tidigare gick under namnet Kimchi och andra koreanska rätter har ett tjugotal nya recept lagts till som alla vidgar bilden av den koreanska husmanskosten.
Koreaner är som besatta av god mat och familjen Lim är inget undantag. I två generationer har de bevarat det koreanska kökets stolta traditioner på restaurang Arirang i Stockholm. Boken innehåller familjens populäraste recept – både vanliga och ovanliga kimchirecept, koreansk husmanskost och den återkommande bibimbapen. I denna nyutgåva lär du dig också hur du steg-för-steg kan göra din egen tofu eller kvickt blanda ihop den underbara koreanska råbiffen yukhoe, med doft av sesamolja och vitlök.
Den koreanska matkulturen bjuder på mycket mer än kimchi, men ett Korea utan kimchi går inte att föreställa sig. I tusentals år har de syrade grönsakerna varit fullkomligt oumbärliga vid måltiderna. I Korea är kimchi så mycket mer än mat – den är en nationell kulturklenod, universell hälsokost och en del av den koreanska identiteten. I boken presenterar familjen Lim sin version av kimchiklassikern på salladskål, chili och ingefära men också den populära rättikskimchin, kakktugi, och ovanligare varianter på pumpa, ostron, svampar, rötter och andra grönsaker.
Byung-Hi Lim och Byung-Soon Lim är systrar och driver tillsammans med mamma Boo Mee Ja Lim och moster Im Kee Sun restaurang Arirang i Stockholm. Arirang öppnades redan 1975 och var den första restaurangen av sitt slag i Skandinavien. Ambitionen på restaurangen är att laga koreansk vardagsmat när den är som bäst.
Natur & Kultur Allmänlitteratur 1 9789127152823 -
Det koreanska köket
Inbunden bok. Natur & Kultur Allmänlitteratur. 1 uppl. 2017. 156 sidor.
Nära nyskick.
Inrikes enhetsfrakt Sverige: 62 SEK- ISBN
- 9789127152823
- Titel
- Det koreanska köket
- Författare
- Lim, Byung-Hi
- Förlag
- Natur & Kultur Allmänlitteratur
- Utgivningsår
- 2017
- Omfång
- 156 sidor
- Bandtyp
- Kartonnage
- Mått
- 190 x 229 mm Ryggbredd 22 mm
- Vikt
- 660 g
- Språk
- Svenska
- Baksidestext
- Det koreanska köket är färgsprakande och fyllt av smaker. Hettan från den roströda chilipastan gochujang, grilldofterna från bulgogin, den milda tofun, alla delikata sidorätter som bidrar med fräschör och krisp – och som en röd tråd den alltid närvarande kimchin. I denna nyutgåva av den populära boken som tidigare gick under namnet Kimchi och andra koreanska rätter har ett tjugotal nya recept lagts till som alla vidgar bilden av den koreanska husmanskosten.
Koreaner är som besatta av god mat och familjen Lim är inget undantag. I två generationer har de bevarat det koreanska kökets stolta traditioner på restaurang Arirang i Stockholm. Boken innehåller familjens populäraste recept – både vanliga och ovanliga kimchirecept, koreansk husmanskost och den återkommande bibimbapen. I denna nyutgåva lär du dig också hur du steg-för-steg kan göra din egen tofu eller kvickt blanda ihop den underbara koreanska råbiffen yukhoe, med doft av sesamolja och vitlök.
Den koreanska matkulturen bjuder på mycket mer än kimchi, men ett Korea utan kimchi går inte att föreställa sig. I tusentals år har de syrade grönsakerna varit fullkomligt oumbärliga vid måltiderna. I Korea är kimchi så mycket mer än mat – den är en nationell kulturklenod, universell hälsokost och en del av den koreanska identiteten. I boken presenterar familjen Lim sin version av kimchiklassikern på salladskål, chili och ingefära men också den populära rättikskimchin, kakktugi, och ovanligare varianter på pumpa, ostron, svampar, rötter och andra grönsaker.
Byung-Hi Lim och Byung-Soon Lim är systrar och driver tillsammans med mamma Boo Mee Ja Lim och moster Im Kee Sun restaurang Arirang i Stockholm. Arirang öppnades redan 1975 och var den första restaurangen av sitt slag i Skandinavien. Ambitionen på restaurangen är att laga koreansk vardagsmat när den är som bäst.
Natur & Kultur Allmänlitteratur 1 9789127152823 -
Det koreanska köket
Inbunden bok. Natur & Kultur Allmänlitteratur. 1 uppl. 2017. 156 sidor.
Nära nyskick. Oläst exemplar. Bokens inlaga är i nyskick. Under frakthanteringen har två hörn blivit lätt kantstötta.
Inrikes enhetsfrakt Sverige: 62 SEK- ISBN
- 9789127152823
- Titel
- Det koreanska köket
- Författare
- Lim, Byung-Hi
- Förlag
- Natur & Kultur Allmänlitteratur
- Utgivningsår
- 2017
- Omfång
- 156 sidor
- Bandtyp
- Kartonnage
- Mått
- 190 x 229 mm Ryggbredd 22 mm
- Vikt
- 660 g
- Språk
- Svenska
- Baksidestext
- Det koreanska köket är färgsprakande och fyllt av smaker. Hettan från den roströda chilipastan gochujang, grilldofterna från bulgogin, den milda tofun, alla delikata sidorätter som bidrar med fräschör och krisp – och som en röd tråd den alltid närvarande kimchin. I denna nyutgåva av den populära boken som tidigare gick under namnet Kimchi och andra koreanska rätter har ett tjugotal nya recept lagts till som alla vidgar bilden av den koreanska husmanskosten.
Koreaner är som besatta av god mat och familjen Lim är inget undantag. I två generationer har de bevarat det koreanska kökets stolta traditioner på restaurang Arirang i Stockholm. Boken innehåller familjens populäraste recept – både vanliga och ovanliga kimchirecept, koreansk husmanskost och den återkommande bibimbapen. I denna nyutgåva lär du dig också hur du steg-för-steg kan göra din egen tofu eller kvickt blanda ihop den underbara koreanska råbiffen yukhoe, med doft av sesamolja och vitlök.
Den koreanska matkulturen bjuder på mycket mer än kimchi, men ett Korea utan kimchi går inte att föreställa sig. I tusentals år har de syrade grönsakerna varit fullkomligt oumbärliga vid måltiderna. I Korea är kimchi så mycket mer än mat – den är en nationell kulturklenod, universell hälsokost och en del av den koreanska identiteten. I boken presenterar familjen Lim sin version av kimchiklassikern på salladskål, chili och ingefära men också den populära rättikskimchin, kakktugi, och ovanligare varianter på pumpa, ostron, svampar, rötter och andra grönsaker.
Byung-Hi Lim och Byung-Soon Lim är systrar och driver tillsammans med mamma Boo Mee Ja Lim och moster Im Kee Sun restaurang Arirang i Stockholm. Arirang öppnades redan 1975 och var den första restaurangen av sitt slag i Skandinavien. Ambitionen på restaurangen är att laga koreansk vardagsmat när den är som bäst.
Natur & Kultur Allmänlitteratur 1 9789127152823 -
Niagara Falling: A Pictorial Essay of the Cit...
Inbunden bok. Hodge Arts. 2013. 172 sidor.
ISBN 9780985449216
Mycket gott skick. Inbunden i förlagets laminerade pappband. Frampärmen med ytligt skrapmärke. Titelbladet med något som eventuellt skulle kunna vara någon av upphovspersonernas initialer. Fotoillustrerad. … läs mer
Inrikes enhetsfrakt Sverige: 62 SEKHodge Arts 9780985449216 -
Koreansk mat : kimchi, bulgogi och bibimbap
Inbunden bok. Natur & Kultur. 1 uppl. 2009. 123 sidor.
Nyskick.
Inrikes enhetsfrakt Sverige: 62 SEK- ISBN
- 9789127117617
- Titel
- Koreansk mat : kimchi, bulgogi och bibimbap
- Författare
- Byung-Hi Lim - Byung-Soon Lim
- Förlag
- Natur & Kultur
- Utgivningsår
- 2009
- Omfång
- 123 sidor
- Bandtyp
- Inbunden
- Mått
- 196 x 250 mm Ryggbredd 17 mm
- Vikt
- 596 g
- Språk
- Svenska
- Baksidestext
- Koreansk mat är inte bara nyttig, utan även bland det enklaste man kan laga. Varje måltid är en perfekt balans mellan kött eller fisk, grönsaker och kimchi, syrad kinakål. Kombinationen gör det koreanska köket till utmärkt mat för såväl kalorijägare som stressade magar.
Familjen Lim startade Skandinaviens första koreanska restaurang på Luntmakargatan i Stockholm i mitten av 70-talet, övertygade om att det skulle gå att få svenskarna att uppskatta kimchi, bulgogi, bibimbap och andra koreanska läckerheter. Och de hade rätt, förstås!
Koreansk mat innehåller ett 50-tal recept, ett kapitel om nationalrätten kimchi och en genomgång av de viktigaste ingredienserna i koreansk matlagning.
Natur & Kultur 1 9789127117617 -
Musikal hits
Inbunden bok. Notfabriken. 2002. 216 sidor.
Mycket gott skick. Noter, texter och färgbilder
Inrikes enhetsfrakt Sverige: 62 SEK- ISBN
- 917023034x
- Titel
- Musikal hits
- Författare
- MUSIKAL HI
- Förlag
- Notfabriken
- Utgivningsår
- 2002
- Omfång
- 216 sidor
- Bandtyp
- Övrigt
- Mått
- 173 x 245 mm Ryggbredd 18 mm
- Vikt
- 582 g
- Språk
- Svenska
Notfabriken 917023034x -
Growing up in a Korean kitchen - a cookbook
Inbunden bok. Ten Speed Press. 2001. 254 sidor.
Mycket gott skick. Skyddsomslag i mycket gott skick.
Inrikes enhetsfrakt Sverige: 62 SEK- ISBN
- 9781580082815
- Titel
- Growing up in a Korean kitchen - a cookbook
- Författare
- Hepinstall, Hi Soo Shin
- Förlag
- Ten Speed Press
- Utgivningsår
- 2001
Ten Speed Press 9781580082815 -
Hi-Fructose 3 - Collected Edition Box Set
Inbunden bok. Last Gasp; Deluxe. Limited edition (January 15, 2013, 2500 copies) uppl. 2013. 316 sidor.
ISBN 9780867197716
Nära nyskick. Skyddsomslag i mycket gott skick. This box set includes Hi-Fructose Collected Edition Volume 3 hardcover; a die-cut, embossed Snow Yak mask by Mark Ryden; a fold-out poster by French artist McBess; a sticker book with art from Tara McPherson, Travis Lampe, Bob Dob, Brandi Milne, and Luke läs mer … läs mer
Inrikes enhetsfrakt Sverige: 62 SEKLast Gasp; Deluxe Limited edition (January 15, 2013, 2500 copies) 9780867197716 -
Kirurgi
Inbunden bok. Studentlitteratur AB. 1 uppl. 2001. 548 sidor.
Nära nyskick. Välaktat, rent och fräscht ex - inga understrykningar
Inrikes enhetsfrakt Sverige: 62 SEK- ISBN
- 9789144012124
- Titel
- Kirurgi
- Författare
- B Jeppsson - HI Peterson - B Risberg
- Förlag
- Studentlitteratur AB
- Utgivningsår
- 2001
- Omfång
- 548 sidor
- Bandtyp
- Inbunden
- Vikt
- 1450 g
- Språk
- Svenska
- Baksidestext
- Boken är indelad i två större avdelningar. I den första mer allmänna delen ingår ett flertal prekliniska kapitel som ger nödvändiga baskunskaper för kliniskt verksamma kirurger, t.ex. preoperativa förberedelser, blödning och trombos, anestesi och chock, kirurgisk teknik, antiseptik, infektioner, sepsis, multipel organsvikt samt sårläkning.
Läs mer om boken på studentlitteratur.se
Studentlitteratur AB 1 9789144012124 -
- ISBN
- 9789144012124
- Titel
- Kirurgi
- Författare
- B Jeppsson - HI Peterson - B Risberg
- Förlag
- Studentlitteratur AB
- Utgivningsår
- 2001
- Omfång
- 548 sidor
- Bandtyp
- Inbunden
- Vikt
- 1450 g
- Språk
- Svenska
- Baksidestext
- Boken är indelad i två större avdelningar. I den första mer allmänna delen ingår ett flertal prekliniska kapitel som ger nödvändiga baskunskaper för kliniskt verksamma kirurger, t.ex. preoperativa förberedelser, blödning och trombos, anestesi och chock, kirurgisk teknik, antiseptik, infektioner, sepsis, multipel organsvikt samt sårläkning.
Läs mer om boken på studentlitteratur.se
Studentlitteratur AB 1 9789144012124 -
Det koreanska köket
Inbunden bok. Natur & Kultur Allmänlitteratur. 1 uppl. 2017. 156 sidor.
Nyskick. Förlagsny och oläst. Flera ex i lager
Inrikes enhetsfrakt Sverige: 62 SEK- ISBN
- 9789127152823
- Titel
- Det koreanska köket
- Författare
- Lim, Byung-Hi
- Förlag
- Natur & Kultur Allmänlitteratur
- Utgivningsår
- 2017
- Omfång
- 156 sidor
- Bandtyp
- Kartonnage
- Mått
- 190 x 229 mm Ryggbredd 22 mm
- Vikt
- 660 g
- Språk
- Svenska
- Baksidestext
- Det koreanska köket är färgsprakande och fyllt av smaker. Hettan från den roströda chilipastan gochujang, grilldofterna från bulgogin, den milda tofun, alla delikata sidorätter som bidrar med fräschör och krisp – och som en röd tråd den alltid närvarande kimchin. I denna nyutgåva av den populära boken som tidigare gick under namnet Kimchi och andra koreanska rätter har ett tjugotal nya recept lagts till som alla vidgar bilden av den koreanska husmanskosten.
Koreaner är som besatta av god mat och familjen Lim är inget undantag. I två generationer har de bevarat det koreanska kökets stolta traditioner på restaurang Arirang i Stockholm. Boken innehåller familjens populäraste recept – både vanliga och ovanliga kimchirecept, koreansk husmanskost och den återkommande bibimbapen. I denna nyutgåva lär du dig också hur du steg-för-steg kan göra din egen tofu eller kvickt blanda ihop den underbara koreanska råbiffen yukhoe, med doft av sesamolja och vitlök.
Den koreanska matkulturen bjuder på mycket mer än kimchi, men ett Korea utan kimchi går inte att föreställa sig. I tusentals år har de syrade grönsakerna varit fullkomligt oumbärliga vid måltiderna. I Korea är kimchi så mycket mer än mat – den är en nationell kulturklenod, universell hälsokost och en del av den koreanska identiteten. I boken presenterar familjen Lim sin version av kimchiklassikern på salladskål, chili och ingefära men också den populära rättikskimchin, kakktugi, och ovanligare varianter på pumpa, ostron, svampar, rötter och andra grönsaker.
Byung-Hi Lim och Byung-Soon Lim är systrar och driver tillsammans med mamma Boo Mee Ja Lim och moster Im Kee Sun restaurang Arirang i Stockholm. Arirang öppnades redan 1975 och var den första restaurangen av sitt slag i Skandinavien. Ambitionen på restaurangen är att laga koreansk vardagsmat när den är som bäst.
Natur & Kultur Allmänlitteratur 1 9789127152823 -
Kirurgi
Inbunden bok. Studentlitteratur AB. 1 uppl. 2001. 548 sidor.
Mycket gott skick. Välaktat ex. Inga pennmarkeringar eller understrykningar.
Inrikes enhetsfrakt Sverige: 62 SEK- ISBN
- 9144012128
- Titel
- Kirurgi
- Författare
- B Jeppsson - HI Peterson - B Risberg
- Förlag
- Studentlitteratur AB
- Utgivningsår
- 2001
- Omfång
- 548 sidor
- Bandtyp
- Inbunden
- Vikt
- 1450 g
- Språk
- Svenska
- Baksidestext
- Boken är indelad i två större avdelningar. I den första mer allmänna delen ingår ett flertal prekliniska kapitel som ger nödvändiga baskunskaper för kliniskt verksamma kirurger, t.ex. preoperativa förberedelser, blödning och trombos, anestesi och chock, kirurgisk teknik, antiseptik, infektioner, sepsis, multipel organsvikt samt sårläkning.
Läs mer om boken på studentlitteratur.se
Studentlitteratur AB 1 9144012128 -
Kirurgi
Inbunden bok. Studentlitteratur AB. 1 uppl. 2001. 548 sidor.
Mycket gott skick. Varsamt läst bok i mycket fint skick.
Inrikes enhetsfrakt Sverige: 62 SEK- ISBN
- 9144012128
- Titel
- Kirurgi
- Författare
- B Jeppsson - HI Peterson - B Risberg
- Förlag
- Studentlitteratur AB
- Utgivningsår
- 2001
- Omfång
- 548 sidor
- Bandtyp
- Inbunden
- Vikt
- 1450 g
- Språk
- Svenska
- Baksidestext
- Boken är indelad i två större avdelningar. I den första mer allmänna delen ingår ett flertal prekliniska kapitel som ger nödvändiga baskunskaper för kliniskt verksamma kirurger, t.ex. preoperativa förberedelser, blödning och trombos, anestesi och chock, kirurgisk teknik, antiseptik, infektioner, sepsis, multipel organsvikt samt sårläkning.
Läs mer om boken på studentlitteratur.se
Studentlitteratur AB 1 9144012128 -
Det koreanska köket
Inbunden bok.
Nyskick. Upptäck det koreanska kökets färgsprakande smaker och lär dig göra din egen kimchi med detta populära receptbok. | Natur & Kultur Allmänlitteratur, Utg. 2017 | Pappband. 8:o (190x229 mm) … läs mer
Inrikes enhetsfrakt Sverige: 62 SEK- ISBN
- 9789127152823
- Titel
- Det koreanska köket
- Författare
- Lim, Byung-Hi
- Förlag
- Natur & Kultur Allmänlitteratur
- Utgivningsår
- 2017
- Omfång
- 156 sidor
- Bandtyp
- Kartonnage
- Mått
- 190 x 229 mm Ryggbredd 22 mm
- Vikt
- 660 g
- Språk
- Svenska
- Baksidestext
- Det koreanska köket är färgsprakande och fyllt av smaker. Hettan från den roströda chilipastan gochujang, grilldofterna från bulgogin, den milda tofun, alla delikata sidorätter som bidrar med fräschör och krisp – och som en röd tråd den alltid närvarande kimchin. I denna nyutgåva av den populära boken som tidigare gick under namnet Kimchi och andra koreanska rätter har ett tjugotal nya recept lagts till som alla vidgar bilden av den koreanska husmanskosten.
Koreaner är som besatta av god mat och familjen Lim är inget undantag. I två generationer har de bevarat det koreanska kökets stolta traditioner på restaurang Arirang i Stockholm. Boken innehåller familjens populäraste recept – både vanliga och ovanliga kimchirecept, koreansk husmanskost och den återkommande bibimbapen. I denna nyutgåva lär du dig också hur du steg-för-steg kan göra din egen tofu eller kvickt blanda ihop den underbara koreanska råbiffen yukhoe, med doft av sesamolja och vitlök.
Den koreanska matkulturen bjuder på mycket mer än kimchi, men ett Korea utan kimchi går inte att föreställa sig. I tusentals år har de syrade grönsakerna varit fullkomligt oumbärliga vid måltiderna. I Korea är kimchi så mycket mer än mat – den är en nationell kulturklenod, universell hälsokost och en del av den koreanska identiteten. I boken presenterar familjen Lim sin version av kimchiklassikern på salladskål, chili och ingefära men också den populära rättikskimchin, kakktugi, och ovanligare varianter på pumpa, ostron, svampar, rötter och andra grönsaker.
Byung-Hi Lim och Byung-Soon Lim är systrar och driver tillsammans med mamma Boo Mee Ja Lim och moster Im Kee Sun restaurang Arirang i Stockholm. Arirang öppnades redan 1975 och var den första restaurangen av sitt slag i Skandinavien. Ambitionen på restaurangen är att laga koreansk vardagsmat när den är som bäst.
9789127152823 -
Higher Fidelity - bättre än verkligheten?
Om NAD, Denon, Thule Audio, Classé, Lyngdorf, DALI, B&W och att dyka ner i en tredimensionell ljudbild, njuta av de otaliga finesserna och glömma tid och rum tillsammans med dina favortitartister. Utgiven av Hi-Fi klubben. 130 sidor Klotband 22x22,5 cm 7 läs mer … läs mer
Inrikes enhetsfrakt Sverige: 62 SEK
Your country and preferred language.
Select your country Select languageDenna webbplats använder cookies för att säkerställa att du får den bästa upplevelsen.
Stäng
Välkommen till Sveriges största bokhandel
Här finns så gott som allt som givits ut på den svenska bokmarknaden under de senaste hundra åren.
- Handla mot faktura och öppet köp i 21 dagar
- Oavsett vikt och antal artiklar handlar du till enhetsfrakt från samma säljare i samma kundvagn
