-
Nytt bröd : baka gott utan gluten
Inbunden bok. Massolit förlag. 1 uppl. 2014. 143 sidor.
Nyskick. Boken innehåller alla slags matbröd, från tortillabröd till fiberfrallor, men även marmelader och andra tillbehör som passar till bröden. Råvarorna är naturligt glutenfria och tillgodoser dig med viktiga näringsämnen. Dessutom säljs de i de flesta vanliga läs mer … läs mer
Inrikes enhetsfrakt Sverige: 62 SEK- ISBN
- 9789187785573
- Titel
- Nytt bröd : baka gott utan gluten
- Författare
- Frej, Jessica
- Förlag
- Ica Bokförlag
- Utgivningsår
- 2014
- Omfång
- 143 sidor
- Bandtyp
- Inbunden
- Mått
- 203 x 257 mm Ryggbredd 19 mm
- Vikt
- 739 g
- Språk
- Svenska
- Baksidestext
- Baka glutenfritt bröd som är både saftigt, smakrikt och hållbart! Här presenteras en mängd recept som alla är baserade på rena råvaror utan mjölmixer.
Bovete, majsmjöl och nyponskalsmjöl är bara några av många alternativ till våra traditionella sädesslag vete, råg och korn. Därmed öppnar sig oanade möjligheter både för glutenintoleranta som har tröttnat på trist och smuligt köpebröd och för nyfikna hemmabagare som vill prova någonting nytt.
Bröden bakas med kall degvätska, små mängder jäst och långa viltider för extra god smak, precis som i hantverksbageriet!
Massolit förlag 1 9789187785573 -
LAGA NYTT – Pasta, pizza, paj & pirog utan gl...
Inbunden bok. Massolit Förlag. 2014. 127 sidor.
Nyskick. –– ABSOLUT NYSKICK, verkar oläst! –– Se fler bilder! ––
Maria Blohms och Jessica Frejs glutenfria recept finns inga mjölmixer, bara rena råvaror. Majsmjöl, bovete, potatismjöl, rismjöl och mandelmjöl är några av de mjölsorter som används, och samtliga läs mer … läs merInrikes enhetsfrakt Sverige: 62 SEK- ISBN
- 9789187785184
- Titel
- Laga nytt : pasta, pizza, paj & pirog utan gluten
- Författare
- Blohm, Maria
- Förlag
- Massolit Förlag
- Utgivningsår
- 2014
- Omfång
- 127 sidor
- Bandtyp
- Inbunden
- Mått
- 200 x 255 mm Ryggbredd 17 mm
- Vikt
- 660 g
- Språk
- Svenska
- Baksidestext
- Maria Blohms och Jessica Frejs glutenfria recept finns inga mjölmixer, bara rena råvaror. Majsmjöl, bovete, potatismjöl, rismjöl och mandelmjöl är några av de mjölsorter som används, och samtliga hittar man i helt vanliga matbutiker. Här lär man sig göra frasiga pajskal, krispiga pizzabottnar och en pastadeg som kan kavlas riktigt tunt. Utifrån olika grundrecept kan man sedan laga alla sina favoriter pasta bolognese, lax- och spenatpaj, den godaste calzonen och mycket mer. Liksom i tidigare böcker har författarna arbetat fram recepten tills resultatet blivit helt perfekt. Författarna har tidigare gett ut Nytt bröd (2013) och Nytt fikabröd (2014), böcker som överraskat och inspirerat många som vill baka och laga glutenfritt. Det visade sig nämligen att det blev minst lika gott som med gluten!
Massolit Förlag 9789187785184 -
Baka nytt : ännu godare bröd utan gluten
Inbunden bok. Massolit Förlag. 1 uppl. 2015. 127 sidor.
Nära nyskick. Boken helt oanvänd, bläddrad i visserligen men i mycket mycket gott skick.
Inrikes enhetsfrakt Sverige: 62 SEK- ISBN
- 9789187785207
- Titel
- Baka nytt : ännu godare bröd utan gluten
- Författare
- Blohm, Maria
- Förlag
- Massolit Förlag
- Utgivningsår
- 2015
- Omfång
- 127 sidor
- Bandtyp
- Inbunden
- Mått
- 200 x 257 mm Ryggbredd 17 mm
- Vikt
- 630 g
- Språk
- Svenska
- Baksidestext
- Uppföljaren till storsäljande Nytt brödAldrig förr har det varit så enkelt och så gott att äta glutenfritt bröd! I Baka nytt delar Maria Blohm och Jessica Frej med sig av de allra senaste teknikerna och ingredienserna som gör det glutenfria brödet så saftigt och luftigt att det är omöjligt att skilja från ett traditionellt bakat bröd. Och precis som i tidigare böcker använder de sig enbart av rena råvaror som t ex potatismjöl, rismjöl och majsmjöl.Det främsta skälet att följa deras recept behöver dock inte vara att man har celiaki. Bröden smakar helt enkelt som riktigt gott bröd ska smaka!"Författarna har tidigare utkommit med Nytt bröd (2013), Nytt fikabröd (2014) och Laga nytt (2015).Sagt om Nytt fikabröd:Jessica Frej och Maria Blom har gjort det igen! Provlagat sig fram till en ny fantastisk kokbok enbart innehållandes glutenfria recept.() Resultatet är helt lysande! Tasteline.se
Massolit Förlag 1 9789187785207 -
Baka nytt - ännu godare bröd utan gluten
Inbunden bok. Massolit Förlag. 1 uppl. 2015. 127 sidor.
Nära nyskick.
Inrikes enhetsfrakt Sverige: 62 SEK- ISBN
- 9789187785207
- Titel
- Baka nytt : ännu godare bröd utan gluten
- Författare
- Blohm, Maria
- Förlag
- Massolit Förlag
- Utgivningsår
- 2015
- Omfång
- 127 sidor
- Bandtyp
- Inbunden
- Mått
- 200 x 257 mm Ryggbredd 17 mm
- Vikt
- 630 g
- Språk
- Svenska
- Baksidestext
- Uppföljaren till storsäljande Nytt brödAldrig förr har det varit så enkelt och så gott att äta glutenfritt bröd! I Baka nytt delar Maria Blohm och Jessica Frej med sig av de allra senaste teknikerna och ingredienserna som gör det glutenfria brödet så saftigt och luftigt att det är omöjligt att skilja från ett traditionellt bakat bröd. Och precis som i tidigare böcker använder de sig enbart av rena råvaror som t ex potatismjöl, rismjöl och majsmjöl.Det främsta skälet att följa deras recept behöver dock inte vara att man har celiaki. Bröden smakar helt enkelt som riktigt gott bröd ska smaka!"Författarna har tidigare utkommit med Nytt bröd (2013), Nytt fikabröd (2014) och Laga nytt (2015).Sagt om Nytt fikabröd:Jessica Frej och Maria Blom har gjort det igen! Provlagat sig fram till en ny fantastisk kokbok enbart innehållandes glutenfria recept.() Resultatet är helt lysande! Tasteline.se
Massolit Förlag 1 9789187785207 -
Nytt bröd / baka gott utan gluten
Inbunden bok. Massolit Bokförlag. 1 uppl. 2014. 143 sidor.
Nära nyskick.
Inrikes enhetsfrakt Sverige: 62 SEK- ISBN
- 9789187785573
- Titel
- Nytt bröd : baka gott utan gluten
- Författare
- Frej, Jessica
- Förlag
- Ica Bokförlag
- Utgivningsår
- 2014
- Omfång
- 143 sidor
- Bandtyp
- Inbunden
- Mått
- 203 x 257 mm Ryggbredd 19 mm
- Vikt
- 739 g
- Språk
- Svenska
- Baksidestext
- Baka glutenfritt bröd som är både saftigt, smakrikt och hållbart! Här presenteras en mängd recept som alla är baserade på rena råvaror utan mjölmixer.
Bovete, majsmjöl och nyponskalsmjöl är bara några av många alternativ till våra traditionella sädesslag vete, råg och korn. Därmed öppnar sig oanade möjligheter både för glutenintoleranta som har tröttnat på trist och smuligt köpebröd och för nyfikna hemmabagare som vill prova någonting nytt.
Bröden bakas med kall degvätska, små mängder jäst och långa viltider för extra god smak, precis som i hantverksbageriet!
Massolit Bokförlag 1 9789187785573 -
Nytt bröd - baka gott utan gluten
Inbunden bok. Ica Bokförlag. 1:2 uppl. 2013. 143 sidor.
Gott skick. Format 25,5 x 19,5 cm Vikt 695 g.
Inbundet förlagsband i snygg layout, rikt illustrerad med färgfoton av Filippa Tredal. Baka glutenfritt bröd som är både saftigt, smakrikt och hållbart! Här presenteras en mängd recept som alla är baserade på rena råvaro läs mer … läs merInrikes enhetsfrakt Sverige: 62 SEK- ISBN
- 9789153439479
- Titel
- Nytt bröd : baka gott utan gluten
- Författare
- Frej, Jessica
- Förlag
- Ica Bokförlag
- Utgivningsår
- 2013
- Omfång
- 143 sidor
- Bandtyp
- Inbunden
- Mått
- 201 x 257 mm Ryggbredd 19 mm
- Vikt
- 722 g
- Språk
- Svenska
- Baksidestext
- Baka glutenfritt bröd som är både saftigt, smakrikt och hållbart! Här presenteras en mängd recept som alla är baserade på rena råvaror utan mjölmixer.
Bovete, majsmjöl och nyponskalsmjöl är bara några av många alternativ till våra traditionella sädesslag vete, råg och korn. Därmed öppnar sig oanade möjligheter både för glutenintoleranta som har tröttnat på trist och smuligt köpebröd och för nyfikna hemmabagare som vill prova någonting nytt.
Bröden bakas med kall degvätska, små mängder jäst och långa viltider för extra god smak, precis som i hantverksbageriet!
Ica Bokförlag 1:2 9789153439479 -
Nytt bröd : baka gott utan gluten
Inbunden bok. Massolit förlag. 2 uppl. 2014. 143 sidor.
Nära nyskick.
Inrikes enhetsfrakt Sverige: 62 SEK- ISBN
- 9789187785573
- Titel
- Nytt bröd : baka gott utan gluten
- Författare
- Frej, Jessica
- Förlag
- Ica Bokförlag
- Utgivningsår
- 2014
- Omfång
- 143 sidor
- Bandtyp
- Inbunden
- Mått
- 203 x 257 mm Ryggbredd 19 mm
- Vikt
- 739 g
- Språk
- Svenska
- Baksidestext
- Baka glutenfritt bröd som är både saftigt, smakrikt och hållbart! Här presenteras en mängd recept som alla är baserade på rena råvaror utan mjölmixer.
Bovete, majsmjöl och nyponskalsmjöl är bara några av många alternativ till våra traditionella sädesslag vete, råg och korn. Därmed öppnar sig oanade möjligheter både för glutenintoleranta som har tröttnat på trist och smuligt köpebröd och för nyfikna hemmabagare som vill prova någonting nytt.
Bröden bakas med kall degvätska, små mängder jäst och långa viltider för extra god smak, precis som i hantverksbageriet!
Massolit förlag 2 9789187785573 -
Baka gott utan gluten
Inbunden bok.
Nyskick. Glutenfri bakbibel med de bästa recepten för bröd, kakor, pasta och mer. | Tukan Förlag, Utg. 2022 | Förlagsband.
Inrikes enhetsfrakt Sverige: 62 SEK- ISBN
- 9789180373951
- Titel
- Baka gott utan gluten
- Författare
- Frej, Jessica
- Förlag
- Tukan Förlag
- Utgivningsår
- 2022
- Omfång
- 192 sidor
- Bandtyp
- Inbunden
- Mått
- 175 x 250 mm Ryggbredd 23 mm
- Vikt
- 680 g
- Språk
- Svenska
- Baksidestext
- Jessica Frej och Maria Blohm har tillsammans givit ut fyra glutenfria böcker. Böckerna är sedan länge slutsålda, men efterfrågan är fortfarande stor. När mejlkorgarna svämmade över med frågor om deras böcker bestämde Jessica och Maria sig för att skriva en ny bok - en komplett glutenfri bakbibel med de allra bästa recepten. Baka gott utan gluten innehåller allt från bröd, kakor och bullar till pasta, pizza och paj. Tidigare böcker: Nytt bröd, Nytt fikabröd, Baka nytt, Laga nytt
9789180373951 -
BAKA NYTT – Ännu godare bröd utan gluten
Inbunden bok. Massolit Förlag. 2015. 127 sidor.
Nyskick. –– ABSOLUT NYSKICK, verkar oläst! – (Obet. hörnmärken på pärmarna.) – Se fler bilder! ––
Aldrig förr har det varit så enkelt och så gott att äta glutenfritt bröd!
• I Baka nytt delar Maria Blohm och Jessica Frej med sig av de allra senaste teknikern läs mer … läs merInrikes enhetsfrakt Sverige: 62 SEK- ISBN
- 9789187785207
- Titel
- Baka nytt : ännu godare bröd utan gluten
- Författare
- Blohm, Maria
- Förlag
- Massolit Förlag
- Utgivningsår
- 2015
- Omfång
- 127 sidor
- Bandtyp
- Inbunden
- Mått
- 200 x 257 mm Ryggbredd 17 mm
- Vikt
- 630 g
- Språk
- Svenska
- Baksidestext
- Uppföljaren till storsäljande Nytt brödAldrig förr har det varit så enkelt och så gott att äta glutenfritt bröd! I Baka nytt delar Maria Blohm och Jessica Frej med sig av de allra senaste teknikerna och ingredienserna som gör det glutenfria brödet så saftigt och luftigt att det är omöjligt att skilja från ett traditionellt bakat bröd. Och precis som i tidigare böcker använder de sig enbart av rena råvaror som t ex potatismjöl, rismjöl och majsmjöl.Det främsta skälet att följa deras recept behöver dock inte vara att man har celiaki. Bröden smakar helt enkelt som riktigt gott bröd ska smaka!"Författarna har tidigare utkommit med Nytt bröd (2013), Nytt fikabröd (2014) och Laga nytt (2015).Sagt om Nytt fikabröd:Jessica Frej och Maria Blom har gjort det igen! Provlagat sig fram till en ny fantastisk kokbok enbart innehållandes glutenfria recept.() Resultatet är helt lysande! Tasteline.se
Massolit Förlag 9789187785207 -
Nytt fikabröd : baka gott utan gluten
Inbunden bok. Ica Bokförlag. 1:a uppl. 2014. 125 sidor.
Nyskick. Inget skrivet. Oläst.
Inrikes enhetsfrakt Sverige: 62 SEK- ISBN
- 9789153439950
- Titel
- Nytt fikabröd : baka gott utan gluten
- Författare
- Frej, Jessica
- Förlag
- Ica Bokförlag
- Utgivningsår
- 2014
- Omfång
- 125 sidor
- Bandtyp
- Inbunden
- Mått
- 202 x 260 mm Ryggbredd 17 mm
- Vikt
- 635 g
- Språk
- Svenska
- Baksidestext
- Det blir godare när Maria Blohm och Jessica Frej bakar utan gluten. I alla fall enligt de översvallande positiva reaktioner som vällde in från press, bloggare och hemmabagare förra året i samband med att deras första gemensamma bok, Nytt bröd, kom ut. Saftigt! Smakrikt! Håller länge! Godast! var reaktioner som ofta återkom. Aldrig tidigare har en bakbok om glutenfritt klättrat så högt på bestsellerlistorna!
Nu är de aktuella igen med en lika minutiöst genomarbetad och innovativ bakbok om det som sätter guldkant på tillvaron: fikabrödet. Även denna gång med helt nypåhittade recept utan mjölmixer. Istället använder de till exempel majsmjöl, bovete, potatismjöl, havre och mandelmjöl. Som man hittar i helt vanliga matbutiker.
Det är lättare att bjuda på kalas när allt på fikabordet är glutenfritt! Som saffransbröd, prinsessbakelser, hallongrottor, krämbullar, banoffee pies, havrekakor, sockerkakor, schackrutor och munkar...
"Jessica Frej och Maria Blom har gjort det igen! Provlagat sig fram till en ny fantastisk kokbok"
Tasteline
Ica Bokförlag 1:a 9789153439950 -
Baka nytt : ännu godare bröd utan gluten
Inbunden bok. Massolit Förlag. 1:a uppl. 2015. 127 sidor.
Nära nyskick. Inget skrivet.
Inrikes enhetsfrakt Sverige: 62 SEK- ISBN
- 9789187785207
- Titel
- Baka nytt : ännu godare bröd utan gluten
- Författare
- Blohm, Maria
- Förlag
- Massolit Förlag
- Utgivningsår
- 2015
- Omfång
- 127 sidor
- Bandtyp
- Inbunden
- Mått
- 200 x 257 mm Ryggbredd 17 mm
- Vikt
- 630 g
- Språk
- Svenska
- Baksidestext
- Uppföljaren till storsäljande Nytt brödAldrig förr har det varit så enkelt och så gott att äta glutenfritt bröd! I Baka nytt delar Maria Blohm och Jessica Frej med sig av de allra senaste teknikerna och ingredienserna som gör det glutenfria brödet så saftigt och luftigt att det är omöjligt att skilja från ett traditionellt bakat bröd. Och precis som i tidigare böcker använder de sig enbart av rena råvaror som t ex potatismjöl, rismjöl och majsmjöl.Det främsta skälet att följa deras recept behöver dock inte vara att man har celiaki. Bröden smakar helt enkelt som riktigt gott bröd ska smaka!"Författarna har tidigare utkommit med Nytt bröd (2013), Nytt fikabröd (2014) och Laga nytt (2015).Sagt om Nytt fikabröd:Jessica Frej och Maria Blom har gjort det igen! Provlagat sig fram till en ny fantastisk kokbok enbart innehållandes glutenfria recept.() Resultatet är helt lysande! Tasteline.se
Massolit Förlag 1:a 9789187785207 -
Nytt bröd : baka gott utan gluten
Inbunden bok.
Nyskick. Skyddsomslag i nyskick. ICA Bokförlag. 3 uppl. 2014. 143 sidor. Oläst. Förlagsny.
Inrikes enhetsfrakt Sverige: 62 SEK- ISBN
- 9789187785993
- Titel
- Nytt bröd : baka gott utan gluten
- Författare
- Frej, Jessica
- Förlag
- Massolit Förlag
- Utgivningsår
- 2014
- Omfång
- 143 sidor
- Bandtyp
- Inbunden
- Mått
- 200 x 256 mm Ryggbredd 16 mm
- Vikt
- 698 g
- Språk
- Svenska
- Baksidestext
- Baka glutenfritt bröd som är både saftigt, smakrikt och hållbart! Här presenteras en mängd recept som alla är baserade på rena råvaror utan mjölmixer.
Bovete, majsmjöl och nyponskalsmjöl är bara några av många alternativ till våra traditionella sädesslag vete, råg och korn. Därmed öppnar sig oanade möjligheter både för glutenintoleranta som har tröttnat på trist och smuligt köpebröd och för nyfikna hemmabagare som vill prova någonting nytt.
Bröden bakas med kall degvätska, små mängder jäst och långa viltider för extra god smak, precis som i hantverksbageriet!
9789187785993 -
Nytt bröd : baka gott utan gluten
Inbunden bok. Ica Bokförlag. 1 uppl. 2014. 143 sidor.
Nyskick. Skyddsomslag saknas. Inbunden i dekorerat pappband och i skick som ny. Överdådigt rikt, vackert och aptitretande illustrerad med härliga foton i färg. EN BOK I PRESENTSKICK! … läs mer
Inrikes enhetsfrakt Sverige: 62 SEK- ISBN
- 9789187785573
- Titel
- Nytt bröd : baka gott utan gluten
- Författare
- Frej, Jessica
- Förlag
- Ica Bokförlag
- Utgivningsår
- 2014
- Omfång
- 143 sidor
- Bandtyp
- Inbunden
- Mått
- 203 x 257 mm Ryggbredd 19 mm
- Vikt
- 739 g
- Språk
- Svenska
- Baksidestext
- Baka glutenfritt bröd som är både saftigt, smakrikt och hållbart! Här presenteras en mängd recept som alla är baserade på rena råvaror utan mjölmixer.
Bovete, majsmjöl och nyponskalsmjöl är bara några av många alternativ till våra traditionella sädesslag vete, råg och korn. Därmed öppnar sig oanade möjligheter både för glutenintoleranta som har tröttnat på trist och smuligt köpebröd och för nyfikna hemmabagare som vill prova någonting nytt.
Bröden bakas med kall degvätska, små mängder jäst och långa viltider för extra god smak, precis som i hantverksbageriet!
Ica Bokförlag 1 9789187785573 -
Nytt bröd : baka gott utan gluten
Inbunden bok. Ica Bokförlag. 1 uppl. 2014. 143 sidor.
Nyskick. Skyddsomslag saknas. Inbunden i dekorerat pappband. Överdådigt rikt, vackert och aptitretande illustrerad med härliga foton i färg. Boken innehåller alla slags matbröd. Med dess hjälp blir det gott och lätt att baka utan gluten. EN BOK I PRESENTSKICK! … läs mer
Inrikes enhetsfrakt Sverige: 62 SEK- ISBN
- 9789187785573
- Titel
- Nytt bröd : baka gott utan gluten
- Författare
- Frej, Jessica
- Förlag
- Ica Bokförlag
- Utgivningsår
- 2014
- Omfång
- 143 sidor
- Bandtyp
- Inbunden
- Mått
- 203 x 257 mm Ryggbredd 19 mm
- Vikt
- 739 g
- Språk
- Svenska
- Baksidestext
- Baka glutenfritt bröd som är både saftigt, smakrikt och hållbart! Här presenteras en mängd recept som alla är baserade på rena råvaror utan mjölmixer.
Bovete, majsmjöl och nyponskalsmjöl är bara några av många alternativ till våra traditionella sädesslag vete, råg och korn. Därmed öppnar sig oanade möjligheter både för glutenintoleranta som har tröttnat på trist och smuligt köpebröd och för nyfikna hemmabagare som vill prova någonting nytt.
Bröden bakas med kall degvätska, små mängder jäst och långa viltider för extra god smak, precis som i hantverksbageriet!
Ica Bokförlag 1 9789187785573 -
Baka nytt : ännu godare bröd utan gluten
Inbunden bok. Massolit Förlag. 1 uppl. 2015. 127 sidor.
Mycket gott skick. Glutenfritt bröd, glutenfri matglädje, glutenfritt
Inrikes enhetsfrakt Sverige: 62 SEK- ISBN
- 9789187785207
- Titel
- Baka nytt : ännu godare bröd utan gluten
- Författare
- Blohm, Maria
- Förlag
- Massolit Förlag
- Utgivningsår
- 2015
- Omfång
- 127 sidor
- Bandtyp
- Inbunden
- Mått
- 200 x 257 mm Ryggbredd 17 mm
- Vikt
- 630 g
- Språk
- Svenska
- Baksidestext
- Uppföljaren till storsäljande Nytt brödAldrig förr har det varit så enkelt och så gott att äta glutenfritt bröd! I Baka nytt delar Maria Blohm och Jessica Frej med sig av de allra senaste teknikerna och ingredienserna som gör det glutenfria brödet så saftigt och luftigt att det är omöjligt att skilja från ett traditionellt bakat bröd. Och precis som i tidigare böcker använder de sig enbart av rena råvaror som t ex potatismjöl, rismjöl och majsmjöl.Det främsta skälet att följa deras recept behöver dock inte vara att man har celiaki. Bröden smakar helt enkelt som riktigt gott bröd ska smaka!"Författarna har tidigare utkommit med Nytt bröd (2013), Nytt fikabröd (2014) och Laga nytt (2015).Sagt om Nytt fikabröd:Jessica Frej och Maria Blom har gjort det igen! Provlagat sig fram till en ny fantastisk kokbok enbart innehållandes glutenfria recept.() Resultatet är helt lysande! Tasteline.se
Massolit Förlag 1 9789187785207 -
Nytt bröd : baka gott utan gluten
Inbunden bok. Ica Bokförlag. 1 uppl. 2013. 143 sidor.
Nära nyskick.
Inrikes enhetsfrakt Sverige: 62 SEK- ISBN
- 9789153439479
- Titel
- Nytt bröd : baka gott utan gluten
- Författare
- Frej, Jessica
- Förlag
- Ica Bokförlag
- Utgivningsår
- 2013
- Omfång
- 143 sidor
- Bandtyp
- Inbunden
- Mått
- 201 x 257 mm Ryggbredd 19 mm
- Vikt
- 722 g
- Språk
- Svenska
- Baksidestext
- Baka glutenfritt bröd som är både saftigt, smakrikt och hållbart! Här presenteras en mängd recept som alla är baserade på rena råvaror utan mjölmixer.
Bovete, majsmjöl och nyponskalsmjöl är bara några av många alternativ till våra traditionella sädesslag vete, råg och korn. Därmed öppnar sig oanade möjligheter både för glutenintoleranta som har tröttnat på trist och smuligt köpebröd och för nyfikna hemmabagare som vill prova någonting nytt.
Bröden bakas med kall degvätska, små mängder jäst och långa viltider för extra god smak, precis som i hantverksbageriet!
Ica Bokförlag 1 9789153439479 -
Nytt bröd : baka gott utan gluten
Inbunden bok. Ica Bokförlag. 1 uppl. 2013. 143 sidor.
Nära nyskick. illustrerad
Inrikes enhetsfrakt Sverige: 62 SEK- ISBN
- 9789153439479
- Titel
- Nytt bröd : baka gott utan gluten
- Författare
- Frej, Jessica
- Förlag
- Ica Bokförlag
- Utgivningsår
- 2013
- Omfång
- 143 sidor
- Bandtyp
- Inbunden
- Mått
- 201 x 257 mm Ryggbredd 19 mm
- Vikt
- 722 g
- Språk
- Svenska
- Baksidestext
- Baka glutenfritt bröd som är både saftigt, smakrikt och hållbart! Här presenteras en mängd recept som alla är baserade på rena råvaror utan mjölmixer.
Bovete, majsmjöl och nyponskalsmjöl är bara några av många alternativ till våra traditionella sädesslag vete, råg och korn. Därmed öppnar sig oanade möjligheter både för glutenintoleranta som har tröttnat på trist och smuligt köpebröd och för nyfikna hemmabagare som vill prova någonting nytt.
Bröden bakas med kall degvätska, små mängder jäst och långa viltider för extra god smak, precis som i hantverksbageriet!
Ica Bokförlag 1 9789153439479
Your country and preferred language.
Select your country Select languageDenna webbplats använder cookies för att säkerställa att du får den bästa upplevelsen.
Stäng
Välkommen till Sveriges största bokhandel
Här finns så gott som allt som givits ut på den svenska bokmarknaden under de senaste hundra åren.
- Handla mot faktura och öppet köp i 21 dagar
- Oavsett vikt och antal artiklar handlar du till enhetsfrakt från samma säljare i samma kundvagn
