-
Näringslära för högskolan
Häftad bok. Liber. 5 uppl. 2006. 464 sidor.
Nära nyskick. Näringslära för högskolan - från grundläggande till avancerad nutrition är ett svenskt standardverk inom utbildningar på högskolenivå, sedan 30 år tillbaka.
Läs mer
Boken (upplaga 6) presenterar bland annat:
- Näringsämnen, digestion, metabolism och läs mer … läs merInrikes enhetsfrakt Sverige: 62 SEK- ISBN
- 9789147053551
- Titel
- Näringslära för högskolan
- Författare
- Lillemor Abrahamsson - Agneta Andersson - Gerd Nilsson (red.)
- Förlag
- Liber
- Utgivningsår
- 2006
- Omfång
- 464 sidor
- Bandtyp
- Häftad
- Vikt
- 966 g
- Språk
- Svenska
- Baksidestext
- Näringslära för högskolan - från grundläggande till avancerad nutrition är ett svenskt standardverk inom utbildningar på högskolenivå, sedan 30 år tillbaka.
Läs mer
Boken (upplaga 6) presenterar bland annat:
- Näringsämnen, digestion, metabolism och behov
- Bioaktiva ämnen i kosten och nutritionsgenomik
- Hälsopåståenden om ämnen i livsmedel
- Kostrelaterade sjukdomar i Sverige och internationellt
- Matvanor, kostundersökningar och nutritionsstatusbestämning
- Idrottsnutrition
- Kostsociologi och modedieter
- Uppdaterade näringsrekommendationer
Förutom faktainformation innehåller boken många idéer som kan användas inom undervisning och nutritionsarbete. Boken vänder sig till universitets- och högskolestudenter inom näringslära, kost och hälsa samt till yrkesverksamma inom hälsoområdet, t.ex. lärare, dietister, nutritionister, läkare och sjuksköterskor. Den fungerar också utmärkt som innehållsrik uppslagsbok.
De 20 författarna är erfarna universitetslärare, nutritionister, dietister och forskare.
Om författarna
Lillemor Abrahamsson, f.d. universitetslektor, fil. dr, Institutionen för kostvetenskap, (f.d. Institutionen för hushållsvetenskap), Uppsala universitet.
Agneta Andersson, universitetslektor, docent, med. dr, leg. dietist, Institutionen för kostvetenskap, Uppsala universitet.
Gerd Nilsson, f.d. universitetslektor, Institutionen för kost- och idrottsvetenskap (f.d. Institutionen för hushållsvetenskap), Göteborgs universitet.
Liber 5 9789147053551 -
Inrikes enhetsfrakt Sverige: 62 SEK- ISBN
- 9789147053551
- Titel
- Näringslära för högskolan
- Författare
- Lillemor Abrahamsson - Agneta Andersson - Gerd Nilsson (red.)
- Förlag
- Liber
- Utgivningsår
- 2006
- Omfång
- 464 sidor
- Bandtyp
- Häftad
- Vikt
- 966 g
- Språk
- Svenska
- Baksidestext
- Näringslära för högskolan - från grundläggande till avancerad nutrition är ett svenskt standardverk inom utbildningar på högskolenivå, sedan 30 år tillbaka.
Läs mer
Boken (upplaga 6) presenterar bland annat:
- Näringsämnen, digestion, metabolism och behov
- Bioaktiva ämnen i kosten och nutritionsgenomik
- Hälsopåståenden om ämnen i livsmedel
- Kostrelaterade sjukdomar i Sverige och internationellt
- Matvanor, kostundersökningar och nutritionsstatusbestämning
- Idrottsnutrition
- Kostsociologi och modedieter
- Uppdaterade näringsrekommendationer
Förutom faktainformation innehåller boken många idéer som kan användas inom undervisning och nutritionsarbete. Boken vänder sig till universitets- och högskolestudenter inom näringslära, kost och hälsa samt till yrkesverksamma inom hälsoområdet, t.ex. lärare, dietister, nutritionister, läkare och sjuksköterskor. Den fungerar också utmärkt som innehållsrik uppslagsbok.
De 20 författarna är erfarna universitetslärare, nutritionister, dietister och forskare.
Om författarna
Lillemor Abrahamsson, f.d. universitetslektor, fil. dr, Institutionen för kostvetenskap, (f.d. Institutionen för hushållsvetenskap), Uppsala universitet.
Agneta Andersson, universitetslektor, docent, med. dr, leg. dietist, Institutionen för kostvetenskap, Uppsala universitet.
Gerd Nilsson, f.d. universitetslektor, Institutionen för kost- och idrottsvetenskap (f.d. Institutionen för hushållsvetenskap), Göteborgs universitet.
Liber 5 9789147053551 -
Inrikes enhetsfrakt Sverige: 62 SEK- ISBN
- 9789147053551
- Titel
- Näringslära för högskolan
- Författare
- Lillemor Abrahamsson - Agneta Andersson - Gerd Nilsson (red.)
- Förlag
- Liber
- Utgivningsår
- 2006
- Omfång
- 464 sidor
- Bandtyp
- Häftad
- Vikt
- 966 g
- Språk
- Svenska
- Baksidestext
- Näringslära för högskolan - från grundläggande till avancerad nutrition är ett svenskt standardverk inom utbildningar på högskolenivå, sedan 30 år tillbaka.
Läs mer
Boken (upplaga 6) presenterar bland annat:
- Näringsämnen, digestion, metabolism och behov
- Bioaktiva ämnen i kosten och nutritionsgenomik
- Hälsopåståenden om ämnen i livsmedel
- Kostrelaterade sjukdomar i Sverige och internationellt
- Matvanor, kostundersökningar och nutritionsstatusbestämning
- Idrottsnutrition
- Kostsociologi och modedieter
- Uppdaterade näringsrekommendationer
Förutom faktainformation innehåller boken många idéer som kan användas inom undervisning och nutritionsarbete. Boken vänder sig till universitets- och högskolestudenter inom näringslära, kost och hälsa samt till yrkesverksamma inom hälsoområdet, t.ex. lärare, dietister, nutritionister, läkare och sjuksköterskor. Den fungerar också utmärkt som innehållsrik uppslagsbok.
De 20 författarna är erfarna universitetslärare, nutritionister, dietister och forskare.
Om författarna
Lillemor Abrahamsson, f.d. universitetslektor, fil. dr, Institutionen för kostvetenskap, (f.d. Institutionen för hushållsvetenskap), Uppsala universitet.
Agneta Andersson, universitetslektor, docent, med. dr, leg. dietist, Institutionen för kostvetenskap, Uppsala universitet.
Gerd Nilsson, f.d. universitetslektor, Institutionen för kost- och idrottsvetenskap (f.d. Institutionen för hushållsvetenskap), Göteborgs universitet.
Liber 5 9789147053551 -
Inrikes enhetsfrakt Sverige: 62 SEK- ISBN
- 9789147053551
- Titel
- Näringslära för högskolan
- Författare
- Lillemor Abrahamsson - Agneta Andersson - Gerd Nilsson (red.)
- Förlag
- Liber
- Utgivningsår
- 2006
- Omfång
- 464 sidor
- Bandtyp
- Häftad
- Vikt
- 966 g
- Språk
- Svenska
- Baksidestext
- Näringslära för högskolan - från grundläggande till avancerad nutrition är ett svenskt standardverk inom utbildningar på högskolenivå, sedan 30 år tillbaka.
Läs mer
Boken (upplaga 6) presenterar bland annat:
- Näringsämnen, digestion, metabolism och behov
- Bioaktiva ämnen i kosten och nutritionsgenomik
- Hälsopåståenden om ämnen i livsmedel
- Kostrelaterade sjukdomar i Sverige och internationellt
- Matvanor, kostundersökningar och nutritionsstatusbestämning
- Idrottsnutrition
- Kostsociologi och modedieter
- Uppdaterade näringsrekommendationer
Förutom faktainformation innehåller boken många idéer som kan användas inom undervisning och nutritionsarbete. Boken vänder sig till universitets- och högskolestudenter inom näringslära, kost och hälsa samt till yrkesverksamma inom hälsoområdet, t.ex. lärare, dietister, nutritionister, läkare och sjuksköterskor. Den fungerar också utmärkt som innehållsrik uppslagsbok.
De 20 författarna är erfarna universitetslärare, nutritionister, dietister och forskare.
Om författarna
Lillemor Abrahamsson, f.d. universitetslektor, fil. dr, Institutionen för kostvetenskap, (f.d. Institutionen för hushållsvetenskap), Uppsala universitet.
Agneta Andersson, universitetslektor, docent, med. dr, leg. dietist, Institutionen för kostvetenskap, Uppsala universitet.
Gerd Nilsson, f.d. universitetslektor, Institutionen för kost- och idrottsvetenskap (f.d. Institutionen för hushållsvetenskap), Göteborgs universitet.
Liber 5 9789147053551 -
Inrikes enhetsfrakt Sverige: 62 SEK- ISBN
- 9789147053551
- Titel
- Näringslära för högskolan
- Författare
- Lillemor Abrahamsson - Agneta Andersson - Gerd Nilsson (red.)
- Förlag
- Liber
- Utgivningsår
- 2006
- Omfång
- 464 sidor
- Bandtyp
- Häftad
- Vikt
- 966 g
- Språk
- Svenska
- Baksidestext
- Näringslära för högskolan - från grundläggande till avancerad nutrition är ett svenskt standardverk inom utbildningar på högskolenivå, sedan 30 år tillbaka.
Läs mer
Boken (upplaga 6) presenterar bland annat:
- Näringsämnen, digestion, metabolism och behov
- Bioaktiva ämnen i kosten och nutritionsgenomik
- Hälsopåståenden om ämnen i livsmedel
- Kostrelaterade sjukdomar i Sverige och internationellt
- Matvanor, kostundersökningar och nutritionsstatusbestämning
- Idrottsnutrition
- Kostsociologi och modedieter
- Uppdaterade näringsrekommendationer
Förutom faktainformation innehåller boken många idéer som kan användas inom undervisning och nutritionsarbete. Boken vänder sig till universitets- och högskolestudenter inom näringslära, kost och hälsa samt till yrkesverksamma inom hälsoområdet, t.ex. lärare, dietister, nutritionister, läkare och sjuksköterskor. Den fungerar också utmärkt som innehållsrik uppslagsbok.
De 20 författarna är erfarna universitetslärare, nutritionister, dietister och forskare.
Om författarna
Lillemor Abrahamsson, f.d. universitetslektor, fil. dr, Institutionen för kostvetenskap, (f.d. Institutionen för hushållsvetenskap), Uppsala universitet.
Agneta Andersson, universitetslektor, docent, med. dr, leg. dietist, Institutionen för kostvetenskap, Uppsala universitet.
Gerd Nilsson, f.d. universitetslektor, Institutionen för kost- och idrottsvetenskap (f.d. Institutionen för hushållsvetenskap), Göteborgs universitet.
Liber 5 9789147053551 -
Boken om amning
Häftad bok. Bokförlaget Forum. 1979. 152 sidor.
Gott skick. Läst och begagnat skick med ett veck på framsidan, i övrigt är boken i gott skick och inlagan är fin.
Inrikes enhetsfrakt Sverige: 62 SEK- ISBN
- 9789171604439
- Titel
- Boken om amning
- Författare
- Helsing, Elisabet - Abrahamsson, Lillemor
- Förlag
- Bokförlaget Forum
- Utgivningsår
- 1979
- Bandtyp
- Häftad
- Språk
- Svenska
Bokförlaget Forum 9789171604439 -
Näringslära för högskolan
Häftad bok. Liber. 5 uppl. 2006. 464 sidor.
Gott skick. Något nött på hörn, något solkig i snittet
Inrikes enhetsfrakt Sverige: 62 SEK- ISBN
- 9789147053551
- Titel
- Näringslära för högskolan
- Författare
- Lillemor Abrahamsson - Agneta Andersson - Gerd Nilsson (red.)
- Förlag
- Liber
- Utgivningsår
- 2006
- Omfång
- 464 sidor
- Bandtyp
- Häftad
- Vikt
- 966 g
- Språk
- Svenska
- Baksidestext
- Näringslära för högskolan - från grundläggande till avancerad nutrition är ett svenskt standardverk inom utbildningar på högskolenivå, sedan 30 år tillbaka.
Läs mer
Boken (upplaga 6) presenterar bland annat:
- Näringsämnen, digestion, metabolism och behov
- Bioaktiva ämnen i kosten och nutritionsgenomik
- Hälsopåståenden om ämnen i livsmedel
- Kostrelaterade sjukdomar i Sverige och internationellt
- Matvanor, kostundersökningar och nutritionsstatusbestämning
- Idrottsnutrition
- Kostsociologi och modedieter
- Uppdaterade näringsrekommendationer
Förutom faktainformation innehåller boken många idéer som kan användas inom undervisning och nutritionsarbete. Boken vänder sig till universitets- och högskolestudenter inom näringslära, kost och hälsa samt till yrkesverksamma inom hälsoområdet, t.ex. lärare, dietister, nutritionister, läkare och sjuksköterskor. Den fungerar också utmärkt som innehållsrik uppslagsbok.
De 20 författarna är erfarna universitetslärare, nutritionister, dietister och forskare.
Om författarna
Lillemor Abrahamsson, f.d. universitetslektor, fil. dr, Institutionen för kostvetenskap, (f.d. Institutionen för hushållsvetenskap), Uppsala universitet.
Agneta Andersson, universitetslektor, docent, med. dr, leg. dietist, Institutionen för kostvetenskap, Uppsala universitet.
Gerd Nilsson, f.d. universitetslektor, Institutionen för kost- och idrottsvetenskap (f.d. Institutionen för hushållsvetenskap), Göteborgs universitet.
Liber 5 9789147053551 -
Näringslära för högskolan
Häftad bok.
Gott skick. Almqvist & Wiksell, 1990, 351s, illustrationer sv/v, repig baksida
Inrikes enhetsfrakt Sverige: 62 SEK -
Arbetsliv och funktionshinder
Häftad bok. Studentlitteratur AB. Ny upplaga uppl. 2006. 248 sidor.
Nyskick. 21,5 x 15,3 cm. 367 g
Inrikes enhetsfrakt Sverige: 62 SEK- ISBN
- 9789144017679
- Titel
- Arbetsliv och funktionshinder
- Författare
- Kenneth Abrahamsson - Gunnel Backenroth-Ohsako - Gunnar Fagerberg - Hans de Geer - Ulla Göransson - Anders Karlsson - Lars Lindberg - Ann Numhauser-Henning - Sanna Tielman - Anders Bergeskog - Ingrid Olsson - Lillemor Hallberg - Stig Larsson
- Förlag
- Studentlitteratur AB
- Utgivningsår
- 2002
- Omfång
- 245 sidor
- Bandtyp
- Häftad
- Vikt
- 350 g
- Språk
- Svenska
- Baksidestext
- Den här boken belyser två huvudfrågor: Vad betyder arbetsmarknadens och samhällets förändringar för funktionshindrade personers arbetsliv? Och vad gör staten i form av arbetsmarknadspolitiska åtgärder, lagstiftning och andra riktade insatser?
Särskild uppmärksamhet ägnas åt synen på funktionshindrade i samhälle och arbetsliv.
Andra ämnen som tas upp är: arbetsmarknadspolitik i Sverige och i andra länder, arbetsrätt, arbetsmarknadsstöd, arbetsskador, empowerment, social ekonomi, företagens sociala ansvar, arbetsorganisation och arbetsledning, mångfald i arbetslivet samt Design for All.
Boken riktas till högskolan och utbildningar om arbetsmarknadspolitik, socialpolitik och handikappfrågor. Den är också av intresse för dem som ägnar sig åt handikappolitiska frågor eller som möter personer med funktionshinder i sitt arbete. Läs mer om boken på studentlitteratur.se
Studentlitteratur AB Ny upplaga 9789144017679 -
Näringslära för högskolan
Häftad bok. Solna : Esselte studium. 1983. 340 sidor.
Hyggligt skick. Namnetikett
Inrikes enhetsfrakt Sverige: 62 SEK- ISBN
- 9789124321093
- Titel
- Näringslära för högskolan
- Författare
- Knutsson, Birgitta - Abrahamsson, Lillemor
- Förlag
- Solna : Esselte studium
- Utgivningsår
- 1983
- Språk
- Svenska
Solna : Esselte studium 9789124321093 -
Näringslära för högskolan
Häftad bok. Liber. 5 uppl. 2006. 464 sidor.
Mycket gott skick. Mycket gott skick
Liten böj i bokens nedre högra hörnInrikes enhetsfrakt Sverige: 62 SEK- ISBN
- 9789147053551
- Titel
- Näringslära för högskolan
- Författare
- Lillemor Abrahamsson - Agneta Andersson - Gerd Nilsson (red.)
- Förlag
- Liber
- Utgivningsår
- 2006
- Omfång
- 464 sidor
- Bandtyp
- Häftad
- Vikt
- 966 g
- Språk
- Svenska
- Baksidestext
- Näringslära för högskolan - från grundläggande till avancerad nutrition är ett svenskt standardverk inom utbildningar på högskolenivå, sedan 30 år tillbaka.
Läs mer
Boken (upplaga 6) presenterar bland annat:
- Näringsämnen, digestion, metabolism och behov
- Bioaktiva ämnen i kosten och nutritionsgenomik
- Hälsopåståenden om ämnen i livsmedel
- Kostrelaterade sjukdomar i Sverige och internationellt
- Matvanor, kostundersökningar och nutritionsstatusbestämning
- Idrottsnutrition
- Kostsociologi och modedieter
- Uppdaterade näringsrekommendationer
Förutom faktainformation innehåller boken många idéer som kan användas inom undervisning och nutritionsarbete. Boken vänder sig till universitets- och högskolestudenter inom näringslära, kost och hälsa samt till yrkesverksamma inom hälsoområdet, t.ex. lärare, dietister, nutritionister, läkare och sjuksköterskor. Den fungerar också utmärkt som innehållsrik uppslagsbok.
De 20 författarna är erfarna universitetslärare, nutritionister, dietister och forskare.
Om författarna
Lillemor Abrahamsson, f.d. universitetslektor, fil. dr, Institutionen för kostvetenskap, (f.d. Institutionen för hushållsvetenskap), Uppsala universitet.
Agneta Andersson, universitetslektor, docent, med. dr, leg. dietist, Institutionen för kostvetenskap, Uppsala universitet.
Gerd Nilsson, f.d. universitetslektor, Institutionen för kost- och idrottsvetenskap (f.d. Institutionen för hushållsvetenskap), Göteborgs universitet.
Liber 5 9789147053551 -
Näringslära för högskolan
Häftad bok. Liber. 5:2 uppl. 2008. 461 sidor.
Mycket gott skick. Format 24,5 x 17 cm Vikt 970 g.
Häftad bok med mjuka flexipärmar, FEMTE uppdaterade och utökade upplagan, rikt sv/v illustrerad med tabeller, diagram, teckningar och foton. INNEHÅLL: Författare. Förord 1. Begreppet näringslära 2. Livsmedelskonsumtion o läs mer … läs merInrikes enhetsfrakt Sverige: 62 SEK- ISBN
- 9789147053551
- Titel
- Näringslära för högskolan
- Författare
- Lillemor Abrahamsson - Agneta Andersson - Gerd Nilsson (red.)
- Förlag
- Liber
- Utgivningsår
- 2006
- Omfång
- 464 sidor
- Bandtyp
- Häftad
- Vikt
- 966 g
- Språk
- Svenska
- Baksidestext
- Näringslära för högskolan - från grundläggande till avancerad nutrition är ett svenskt standardverk inom utbildningar på högskolenivå, sedan 30 år tillbaka.
Läs mer
Boken (upplaga 6) presenterar bland annat:
- Näringsämnen, digestion, metabolism och behov
- Bioaktiva ämnen i kosten och nutritionsgenomik
- Hälsopåståenden om ämnen i livsmedel
- Kostrelaterade sjukdomar i Sverige och internationellt
- Matvanor, kostundersökningar och nutritionsstatusbestämning
- Idrottsnutrition
- Kostsociologi och modedieter
- Uppdaterade näringsrekommendationer
Förutom faktainformation innehåller boken många idéer som kan användas inom undervisning och nutritionsarbete. Boken vänder sig till universitets- och högskolestudenter inom näringslära, kost och hälsa samt till yrkesverksamma inom hälsoområdet, t.ex. lärare, dietister, nutritionister, läkare och sjuksköterskor. Den fungerar också utmärkt som innehållsrik uppslagsbok.
De 20 författarna är erfarna universitetslärare, nutritionister, dietister och forskare.
Om författarna
Lillemor Abrahamsson, f.d. universitetslektor, fil. dr, Institutionen för kostvetenskap, (f.d. Institutionen för hushållsvetenskap), Uppsala universitet.
Agneta Andersson, universitetslektor, docent, med. dr, leg. dietist, Institutionen för kostvetenskap, Uppsala universitet.
Gerd Nilsson, f.d. universitetslektor, Institutionen för kost- och idrottsvetenskap (f.d. Institutionen för hushållsvetenskap), Göteborgs universitet.
Liber 5:2 9789147053551 -
Inrikes enhetsfrakt Sverige: 62 SEK- ISBN
- 9789147053551
- Titel
- Näringslära för högskolan
- Författare
- Lillemor Abrahamsson - Agneta Andersson - Gerd Nilsson (red.)
- Förlag
- Liber
- Utgivningsår
- 2006
- Omfång
- 464 sidor
- Bandtyp
- Häftad
- Vikt
- 966 g
- Språk
- Svenska
- Baksidestext
- Näringslära för högskolan - från grundläggande till avancerad nutrition är ett svenskt standardverk inom utbildningar på högskolenivå, sedan 30 år tillbaka.
Läs mer
Boken (upplaga 6) presenterar bland annat:
- Näringsämnen, digestion, metabolism och behov
- Bioaktiva ämnen i kosten och nutritionsgenomik
- Hälsopåståenden om ämnen i livsmedel
- Kostrelaterade sjukdomar i Sverige och internationellt
- Matvanor, kostundersökningar och nutritionsstatusbestämning
- Idrottsnutrition
- Kostsociologi och modedieter
- Uppdaterade näringsrekommendationer
Förutom faktainformation innehåller boken många idéer som kan användas inom undervisning och nutritionsarbete. Boken vänder sig till universitets- och högskolestudenter inom näringslära, kost och hälsa samt till yrkesverksamma inom hälsoområdet, t.ex. lärare, dietister, nutritionister, läkare och sjuksköterskor. Den fungerar också utmärkt som innehållsrik uppslagsbok.
De 20 författarna är erfarna universitetslärare, nutritionister, dietister och forskare.
Om författarna
Lillemor Abrahamsson, f.d. universitetslektor, fil. dr, Institutionen för kostvetenskap, (f.d. Institutionen för hushållsvetenskap), Uppsala universitet.
Agneta Andersson, universitetslektor, docent, med. dr, leg. dietist, Institutionen för kostvetenskap, Uppsala universitet.
Gerd Nilsson, f.d. universitetslektor, Institutionen för kost- och idrottsvetenskap (f.d. Institutionen för hushållsvetenskap), Göteborgs universitet.
Liber 5 9789147053551 -
Näringslära för högskolan - från grundläggand...
Häftad bok. Liber. 6 uppl. 2013. 480 sidor.
Nära nyskick.
Inrikes enhetsfrakt Sverige: 62 SEK- ISBN
- 9789147105205
- Titel
- Näringslära för högskolan - från grundläggande till avancerad nutrition
- Författare
- Lillemor Abrahamsson - Agneta Andersson - Gerd Nilsson (red.)
- Förlag
- Liber
- Utgivningsår
- 2013
- Omfång
- 480 sidor
- Bandtyp
- Häftad
- Vikt
- 846 g
- Språk
- Svenska
- Baksidestext
- Näringslära för högskolan - från grundläggande till avancerad nutrition är ett svenskt standardverk inom utbildningar på högskolenivå, sedan 30 år tillbaka.
Läs mer
Boken (upplaga 6) presenterar bland annat:
- Näringsämnen, digestion, metabolism och behov
- Bioaktiva ämnen i kosten och nutritionsgenomik
- Hälsopåståenden om ämnen i livsmedel
- Kostrelaterade sjukdomar i Sverige och internationellt
- Matvanor, kostundersökningar och nutritionsstatusbestämning
- Idrottsnutrition
- Kostsociologi och modedieter
- Uppdaterade näringsrekommendationer
Förutom faktainformation innehåller boken många idéer som kan användas inom undervisning och nutritionsarbete. Boken vänder sig till universitets- och högskolestudenter inom näringslära, kost och hälsa samt till yrkesverksamma inom hälsoområdet, t.ex. lärare, dietister, nutritionister, läkare och sjuksköterskor. Den fungerar också utmärkt som innehållsrik uppslagsbok.
De 20 författarna är erfarna universitetslärare, nutritionister, dietister och forskare.
Om författarna
Lillemor Abrahamsson, f.d. universitetslektor, fil. dr, Institutionen för kostvetenskap, (f.d. Institutionen för hushållsvetenskap), Uppsala universitet.
Agneta Andersson, universitetslektor, docent, med. dr, leg. dietist, Institutionen för kostvetenskap, Uppsala universitet.
Gerd Nilsson, f.d. universitetslektor, Institutionen för kost- och idrottsvetenskap (f.d. Institutionen för hushållsvetenskap), Göteborgs universitet.
Liber 6 9789147105205 -
Näringslära för högskolan - från grundläggand...
Häftad bok. Liber. 6 uppl. 2013. 480 sidor.
Nyskick. Helt ny! Visade sig att kapitalet i boken lades upp som pdf fil i kursrummet, därav användes boken aldrig!
Inrikes enhetsfrakt Sverige: 62 SEK- ISBN
- 9789147105205
- Titel
- Näringslära för högskolan - från grundläggande till avancerad nutrition
- Författare
- Lillemor Abrahamsson - Agneta Andersson - Gerd Nilsson (red.)
- Förlag
- Liber
- Utgivningsår
- 2013
- Omfång
- 480 sidor
- Bandtyp
- Häftad
- Vikt
- 846 g
- Språk
- Svenska
- Baksidestext
- Näringslära för högskolan - från grundläggande till avancerad nutrition är ett svenskt standardverk inom utbildningar på högskolenivå, sedan 30 år tillbaka.
Läs mer
Boken (upplaga 6) presenterar bland annat:
- Näringsämnen, digestion, metabolism och behov
- Bioaktiva ämnen i kosten och nutritionsgenomik
- Hälsopåståenden om ämnen i livsmedel
- Kostrelaterade sjukdomar i Sverige och internationellt
- Matvanor, kostundersökningar och nutritionsstatusbestämning
- Idrottsnutrition
- Kostsociologi och modedieter
- Uppdaterade näringsrekommendationer
Förutom faktainformation innehåller boken många idéer som kan användas inom undervisning och nutritionsarbete. Boken vänder sig till universitets- och högskolestudenter inom näringslära, kost och hälsa samt till yrkesverksamma inom hälsoområdet, t.ex. lärare, dietister, nutritionister, läkare och sjuksköterskor. Den fungerar också utmärkt som innehållsrik uppslagsbok.
De 20 författarna är erfarna universitetslärare, nutritionister, dietister och forskare.
Om författarna
Lillemor Abrahamsson, f.d. universitetslektor, fil. dr, Institutionen för kostvetenskap, (f.d. Institutionen för hushållsvetenskap), Uppsala universitet.
Agneta Andersson, universitetslektor, docent, med. dr, leg. dietist, Institutionen för kostvetenskap, Uppsala universitet.
Gerd Nilsson, f.d. universitetslektor, Institutionen för kost- och idrottsvetenskap (f.d. Institutionen för hushållsvetenskap), Göteborgs universitet.
Liber 6 9789147105205 -
Näringslära för högskolan - från grundläggand...
Häftad bok. Liber. 6 uppl. 2013. 480 sidor.
Mycket gott skick. flexiband, 25*18 cm, illustrerad, rent och fräscht exemplar.
Inrikes enhetsfrakt Sverige: 62 SEK- ISBN
- 9789147105205
- Titel
- Näringslära för högskolan - från grundläggande till avancerad nutrition
- Författare
- Lillemor Abrahamsson - Agneta Andersson - Gerd Nilsson (red.)
- Förlag
- Liber
- Utgivningsår
- 2013
- Omfång
- 480 sidor
- Bandtyp
- Häftad
- Vikt
- 846 g
- Språk
- Svenska
- Baksidestext
- Näringslära för högskolan - från grundläggande till avancerad nutrition är ett svenskt standardverk inom utbildningar på högskolenivå, sedan 30 år tillbaka.
Läs mer
Boken (upplaga 6) presenterar bland annat:
- Näringsämnen, digestion, metabolism och behov
- Bioaktiva ämnen i kosten och nutritionsgenomik
- Hälsopåståenden om ämnen i livsmedel
- Kostrelaterade sjukdomar i Sverige och internationellt
- Matvanor, kostundersökningar och nutritionsstatusbestämning
- Idrottsnutrition
- Kostsociologi och modedieter
- Uppdaterade näringsrekommendationer
Förutom faktainformation innehåller boken många idéer som kan användas inom undervisning och nutritionsarbete. Boken vänder sig till universitets- och högskolestudenter inom näringslära, kost och hälsa samt till yrkesverksamma inom hälsoområdet, t.ex. lärare, dietister, nutritionister, läkare och sjuksköterskor. Den fungerar också utmärkt som innehållsrik uppslagsbok.
De 20 författarna är erfarna universitetslärare, nutritionister, dietister och forskare.
Om författarna
Lillemor Abrahamsson, f.d. universitetslektor, fil. dr, Institutionen för kostvetenskap, (f.d. Institutionen för hushållsvetenskap), Uppsala universitet.
Agneta Andersson, universitetslektor, docent, med. dr, leg. dietist, Institutionen för kostvetenskap, Uppsala universitet.
Gerd Nilsson, f.d. universitetslektor, Institutionen för kost- och idrottsvetenskap (f.d. Institutionen för hushållsvetenskap), Göteborgs universitet.
Liber 6 9789147105205 -
Inrikes enhetsfrakt Sverige: 62 SEK- ISBN
- 9789147053551
- Titel
- Näringslära för högskolan
- Författare
- Lillemor Abrahamsson - Agneta Andersson - Gerd Nilsson (red.)
- Förlag
- Liber
- Utgivningsår
- 2006
- Omfång
- 464 sidor
- Bandtyp
- Häftad
- Vikt
- 966 g
- Språk
- Svenska
- Baksidestext
- Näringslära för högskolan - från grundläggande till avancerad nutrition är ett svenskt standardverk inom utbildningar på högskolenivå, sedan 30 år tillbaka.
Läs mer
Boken (upplaga 6) presenterar bland annat:
- Näringsämnen, digestion, metabolism och behov
- Bioaktiva ämnen i kosten och nutritionsgenomik
- Hälsopåståenden om ämnen i livsmedel
- Kostrelaterade sjukdomar i Sverige och internationellt
- Matvanor, kostundersökningar och nutritionsstatusbestämning
- Idrottsnutrition
- Kostsociologi och modedieter
- Uppdaterade näringsrekommendationer
Förutom faktainformation innehåller boken många idéer som kan användas inom undervisning och nutritionsarbete. Boken vänder sig till universitets- och högskolestudenter inom näringslära, kost och hälsa samt till yrkesverksamma inom hälsoområdet, t.ex. lärare, dietister, nutritionister, läkare och sjuksköterskor. Den fungerar också utmärkt som innehållsrik uppslagsbok.
De 20 författarna är erfarna universitetslärare, nutritionister, dietister och forskare.
Om författarna
Lillemor Abrahamsson, f.d. universitetslektor, fil. dr, Institutionen för kostvetenskap, (f.d. Institutionen för hushållsvetenskap), Uppsala universitet.
Agneta Andersson, universitetslektor, docent, med. dr, leg. dietist, Institutionen för kostvetenskap, Uppsala universitet.
Gerd Nilsson, f.d. universitetslektor, Institutionen för kost- och idrottsvetenskap (f.d. Institutionen för hushållsvetenskap), Göteborgs universitet.
Liber 5 9789147053551 -
Näringslära för högskolan
Häftad bok. Liber. 5 uppl. 2006. 464 sidor.
Nära nyskick. Utgallrad från Institutionen för kostvetenskaps bibliotek. Mycket gott skick. Etikett på framsidan
Inrikes enhetsfrakt Sverige: 62 SEK- ISBN
- 9789147053551
- Titel
- Näringslära för högskolan
- Författare
- Lillemor Abrahamsson - Agneta Andersson - Gerd Nilsson (red.)
- Förlag
- Liber
- Utgivningsår
- 2006
- Omfång
- 464 sidor
- Bandtyp
- Häftad
- Vikt
- 966 g
- Språk
- Svenska
- Baksidestext
- Näringslära för högskolan - från grundläggande till avancerad nutrition är ett svenskt standardverk inom utbildningar på högskolenivå, sedan 30 år tillbaka.
Läs mer
Boken (upplaga 6) presenterar bland annat:
- Näringsämnen, digestion, metabolism och behov
- Bioaktiva ämnen i kosten och nutritionsgenomik
- Hälsopåståenden om ämnen i livsmedel
- Kostrelaterade sjukdomar i Sverige och internationellt
- Matvanor, kostundersökningar och nutritionsstatusbestämning
- Idrottsnutrition
- Kostsociologi och modedieter
- Uppdaterade näringsrekommendationer
Förutom faktainformation innehåller boken många idéer som kan användas inom undervisning och nutritionsarbete. Boken vänder sig till universitets- och högskolestudenter inom näringslära, kost och hälsa samt till yrkesverksamma inom hälsoområdet, t.ex. lärare, dietister, nutritionister, läkare och sjuksköterskor. Den fungerar också utmärkt som innehållsrik uppslagsbok.
De 20 författarna är erfarna universitetslärare, nutritionister, dietister och forskare.
Om författarna
Lillemor Abrahamsson, f.d. universitetslektor, fil. dr, Institutionen för kostvetenskap, (f.d. Institutionen för hushållsvetenskap), Uppsala universitet.
Agneta Andersson, universitetslektor, docent, med. dr, leg. dietist, Institutionen för kostvetenskap, Uppsala universitet.
Gerd Nilsson, f.d. universitetslektor, Institutionen för kost- och idrottsvetenskap (f.d. Institutionen för hushållsvetenskap), Göteborgs universitet.
Liber 5 9789147053551 -
Näringslära för högskolan
Häftad bok. Liber. 5 uppl. 2006. 464 sidor.
Nära nyskick. Mycket gott skick, knappt använt. Kantstött på framsidan
Inrikes enhetsfrakt Sverige: 62 SEK- ISBN
- 9147053550
- Titel
- Näringslära för högskolan
- Författare
- Lillemor Abrahamsson - Agneta Andersson - Gerd Nilsson (red.)
- Förlag
- Liber
- Utgivningsår
- 2006
- Omfång
- 464 sidor
- Bandtyp
- Häftad
- Vikt
- 966 g
- Språk
- Svenska
- Baksidestext
- Näringslära för högskolan - från grundläggande till avancerad nutrition är ett svenskt standardverk inom utbildningar på högskolenivå, sedan 30 år tillbaka.
Läs mer
Boken (upplaga 6) presenterar bland annat:
- Näringsämnen, digestion, metabolism och behov
- Bioaktiva ämnen i kosten och nutritionsgenomik
- Hälsopåståenden om ämnen i livsmedel
- Kostrelaterade sjukdomar i Sverige och internationellt
- Matvanor, kostundersökningar och nutritionsstatusbestämning
- Idrottsnutrition
- Kostsociologi och modedieter
- Uppdaterade näringsrekommendationer
Förutom faktainformation innehåller boken många idéer som kan användas inom undervisning och nutritionsarbete. Boken vänder sig till universitets- och högskolestudenter inom näringslära, kost och hälsa samt till yrkesverksamma inom hälsoområdet, t.ex. lärare, dietister, nutritionister, läkare och sjuksköterskor. Den fungerar också utmärkt som innehållsrik uppslagsbok.
De 20 författarna är erfarna universitetslärare, nutritionister, dietister och forskare.
Om författarna
Lillemor Abrahamsson, f.d. universitetslektor, fil. dr, Institutionen för kostvetenskap, (f.d. Institutionen för hushållsvetenskap), Uppsala universitet.
Agneta Andersson, universitetslektor, docent, med. dr, leg. dietist, Institutionen för kostvetenskap, Uppsala universitet.
Gerd Nilsson, f.d. universitetslektor, Institutionen för kost- och idrottsvetenskap (f.d. Institutionen för hushållsvetenskap), Göteborgs universitet.
Liber 5 9147053550 -
Näringslära för högskolan - från grundläggand...
Häftad bok. Liber. 6 uppl. 2013. 480 sidor.
Nyskick. Felinköp - i nyskick
Inrikes enhetsfrakt Sverige: 62 SEK- ISBN
- 9789147105205
- Titel
- Näringslära för högskolan - från grundläggande till avancerad nutrition
- Författare
- Lillemor Abrahamsson - Agneta Andersson - Gerd Nilsson (red.)
- Förlag
- Liber
- Utgivningsår
- 2013
- Omfång
- 480 sidor
- Bandtyp
- Häftad
- Vikt
- 846 g
- Språk
- Svenska
- Baksidestext
- Näringslära för högskolan - från grundläggande till avancerad nutrition är ett svenskt standardverk inom utbildningar på högskolenivå, sedan 30 år tillbaka.
Läs mer
Boken (upplaga 6) presenterar bland annat:
- Näringsämnen, digestion, metabolism och behov
- Bioaktiva ämnen i kosten och nutritionsgenomik
- Hälsopåståenden om ämnen i livsmedel
- Kostrelaterade sjukdomar i Sverige och internationellt
- Matvanor, kostundersökningar och nutritionsstatusbestämning
- Idrottsnutrition
- Kostsociologi och modedieter
- Uppdaterade näringsrekommendationer
Förutom faktainformation innehåller boken många idéer som kan användas inom undervisning och nutritionsarbete. Boken vänder sig till universitets- och högskolestudenter inom näringslära, kost och hälsa samt till yrkesverksamma inom hälsoområdet, t.ex. lärare, dietister, nutritionister, läkare och sjuksköterskor. Den fungerar också utmärkt som innehållsrik uppslagsbok.
De 20 författarna är erfarna universitetslärare, nutritionister, dietister och forskare.
Om författarna
Lillemor Abrahamsson, f.d. universitetslektor, fil. dr, Institutionen för kostvetenskap, (f.d. Institutionen för hushållsvetenskap), Uppsala universitet.
Agneta Andersson, universitetslektor, docent, med. dr, leg. dietist, Institutionen för kostvetenskap, Uppsala universitet.
Gerd Nilsson, f.d. universitetslektor, Institutionen för kost- och idrottsvetenskap (f.d. Institutionen för hushållsvetenskap), Göteborgs universitet.
Liber 6 9789147105205 -
Näringslära för högskolan
Häftad bok. Solna : Esselte studium. 1(?) uppl. 1983. 339 sidor.
Gott skick. Gallrad biblioteksbok från Statens livsmedelsverks bibliotek.
Den är inte biblioteksbunden eller plastad, men har sedvanliga stämplar samt ficka bak.
Ett stort fult märke efter etikett vid ryggens fot, fram- och baksida, samt ryggen (se bild).
Några en läs mer … läs merInrikes enhetsfrakt Sverige: 62 SEK- ISBN
- 9124321095
- Titel
- Näringslära för högskolan
- Författare
- Knutsson, Birgitta - Abrahamsson, Lillemor
- Förlag
- Solna : Esselte studium
- Utgivningsår
- 1983
- Språk
- Svenska
Solna : Esselte studium 1(?) 9124321095 -
Näringslära för högskolan - från grundläggand...
Häftad bok. Liber. 6 uppl. 2013. 480 sidor.
Nyskick. Boken (upplaga 6) presenterar bland annat:
- Näringsämnen, digestion, metabolism och behov
- Bioaktiva ämnen i kosten och nutritionsgenomik
- Hälsopåståenden om ämnen i livsmedel
- Kostrelaterade sjukdomar i Sverige och internationellt
- Matvanor, ko läs mer … läs merInrikes enhetsfrakt Sverige: 62 SEK- ISBN
- 9789147105205
- Titel
- Näringslära för högskolan - från grundläggande till avancerad nutrition
- Författare
- Lillemor Abrahamsson - Agneta Andersson - Gerd Nilsson (red.)
- Förlag
- Liber
- Utgivningsår
- 2013
- Omfång
- 480 sidor
- Bandtyp
- Häftad
- Vikt
- 846 g
- Språk
- Svenska
- Baksidestext
- Näringslära för högskolan - från grundläggande till avancerad nutrition är ett svenskt standardverk inom utbildningar på högskolenivå, sedan 30 år tillbaka.
Läs mer
Boken (upplaga 6) presenterar bland annat:
- Näringsämnen, digestion, metabolism och behov
- Bioaktiva ämnen i kosten och nutritionsgenomik
- Hälsopåståenden om ämnen i livsmedel
- Kostrelaterade sjukdomar i Sverige och internationellt
- Matvanor, kostundersökningar och nutritionsstatusbestämning
- Idrottsnutrition
- Kostsociologi och modedieter
- Uppdaterade näringsrekommendationer
Förutom faktainformation innehåller boken många idéer som kan användas inom undervisning och nutritionsarbete. Boken vänder sig till universitets- och högskolestudenter inom näringslära, kost och hälsa samt till yrkesverksamma inom hälsoområdet, t.ex. lärare, dietister, nutritionister, läkare och sjuksköterskor. Den fungerar också utmärkt som innehållsrik uppslagsbok.
De 20 författarna är erfarna universitetslärare, nutritionister, dietister och forskare.
Om författarna
Lillemor Abrahamsson, f.d. universitetslektor, fil. dr, Institutionen för kostvetenskap, (f.d. Institutionen för hushållsvetenskap), Uppsala universitet.
Agneta Andersson, universitetslektor, docent, med. dr, leg. dietist, Institutionen för kostvetenskap, Uppsala universitet.
Gerd Nilsson, f.d. universitetslektor, Institutionen för kost- och idrottsvetenskap (f.d. Institutionen för hushållsvetenskap), Göteborgs universitet.
Liber 6 9789147105205 -
Näringslära för högskolan
Inbunden bok. Liber. 5 uppl. 2006. 464 sidor.
Mycket gott skick. Inbunden, mjukband. I fint skick.
Inrikes enhetsfrakt Sverige: 62 SEK- ISBN
- 9789147053551
- Titel
- Näringslära för högskolan
- Författare
- Lillemor Abrahamsson - Agneta Andersson - Gerd Nilsson (red.)
- Förlag
- Liber
- Utgivningsår
- 2006
- Omfång
- 464 sidor
- Bandtyp
- Häftad
- Vikt
- 966 g
- Språk
- Svenska
- Baksidestext
- Näringslära för högskolan - från grundläggande till avancerad nutrition är ett svenskt standardverk inom utbildningar på högskolenivå, sedan 30 år tillbaka.
Läs mer
Boken (upplaga 6) presenterar bland annat:
- Näringsämnen, digestion, metabolism och behov
- Bioaktiva ämnen i kosten och nutritionsgenomik
- Hälsopåståenden om ämnen i livsmedel
- Kostrelaterade sjukdomar i Sverige och internationellt
- Matvanor, kostundersökningar och nutritionsstatusbestämning
- Idrottsnutrition
- Kostsociologi och modedieter
- Uppdaterade näringsrekommendationer
Förutom faktainformation innehåller boken många idéer som kan användas inom undervisning och nutritionsarbete. Boken vänder sig till universitets- och högskolestudenter inom näringslära, kost och hälsa samt till yrkesverksamma inom hälsoområdet, t.ex. lärare, dietister, nutritionister, läkare och sjuksköterskor. Den fungerar också utmärkt som innehållsrik uppslagsbok.
De 20 författarna är erfarna universitetslärare, nutritionister, dietister och forskare.
Om författarna
Lillemor Abrahamsson, f.d. universitetslektor, fil. dr, Institutionen för kostvetenskap, (f.d. Institutionen för hushållsvetenskap), Uppsala universitet.
Agneta Andersson, universitetslektor, docent, med. dr, leg. dietist, Institutionen för kostvetenskap, Uppsala universitet.
Gerd Nilsson, f.d. universitetslektor, Institutionen för kost- och idrottsvetenskap (f.d. Institutionen för hushållsvetenskap), Göteborgs universitet.
Liber 5 9789147053551 -
Näringslära för högskolan
Häftad bok. Liber. 5:2 uppl. 2008. 464 sidor.
Mycket gott skick. I ett litet avsnitt av boken förekommer några markeringar med blyerts och märkpenna. Annars är inlagan i utmärkt skick. Utvändigt är boken också fin och har bara små hanteringsspår, men ett litet skrapmärke på mitten av främre omslaget.
"Näringslära f läs mer … läs merInrikes enhetsfrakt Sverige: 62 SEK- ISBN
- 9789147053551
- Titel
- Näringslära för högskolan
- Författare
- Lillemor Abrahamsson - Agneta Andersson - Gerd Nilsson (red.)
- Förlag
- Liber
- Utgivningsår
- 2006
- Omfång
- 464 sidor
- Bandtyp
- Häftad
- Vikt
- 966 g
- Språk
- Svenska
- Baksidestext
- Näringslära för högskolan - från grundläggande till avancerad nutrition är ett svenskt standardverk inom utbildningar på högskolenivå, sedan 30 år tillbaka.
Läs mer
Boken (upplaga 6) presenterar bland annat:
- Näringsämnen, digestion, metabolism och behov
- Bioaktiva ämnen i kosten och nutritionsgenomik
- Hälsopåståenden om ämnen i livsmedel
- Kostrelaterade sjukdomar i Sverige och internationellt
- Matvanor, kostundersökningar och nutritionsstatusbestämning
- Idrottsnutrition
- Kostsociologi och modedieter
- Uppdaterade näringsrekommendationer
Förutom faktainformation innehåller boken många idéer som kan användas inom undervisning och nutritionsarbete. Boken vänder sig till universitets- och högskolestudenter inom näringslära, kost och hälsa samt till yrkesverksamma inom hälsoområdet, t.ex. lärare, dietister, nutritionister, läkare och sjuksköterskor. Den fungerar också utmärkt som innehållsrik uppslagsbok.
De 20 författarna är erfarna universitetslärare, nutritionister, dietister och forskare.
Om författarna
Lillemor Abrahamsson, f.d. universitetslektor, fil. dr, Institutionen för kostvetenskap, (f.d. Institutionen för hushållsvetenskap), Uppsala universitet.
Agneta Andersson, universitetslektor, docent, med. dr, leg. dietist, Institutionen för kostvetenskap, Uppsala universitet.
Gerd Nilsson, f.d. universitetslektor, Institutionen för kost- och idrottsvetenskap (f.d. Institutionen för hushållsvetenskap), Göteborgs universitet.
Liber 5:2 9789147053551 -
Näringslära för högskolan
Häftad bok. Liber. 5:3 uppl. 2011. 464 sidor.
Gott skick. Vissa blyertsmarkeringar/understrykningar förekommer, och även någon markering med bläck och märkpenna.
"Näringslära för högskolan har kommit att fungera som ett svenskt standardverk inom näringslära för flera universitets- och högskoleutbildningar.
läs mer … läs merInrikes enhetsfrakt Sverige: 62 SEK- ISBN
- 9789147053551
- Titel
- Näringslära för högskolan
- Författare
- Lillemor Abrahamsson - Agneta Andersson - Gerd Nilsson (red.)
- Förlag
- Liber
- Utgivningsår
- 2006
- Omfång
- 464 sidor
- Bandtyp
- Häftad
- Vikt
- 966 g
- Språk
- Svenska
- Baksidestext
- Näringslära för högskolan - från grundläggande till avancerad nutrition är ett svenskt standardverk inom utbildningar på högskolenivå, sedan 30 år tillbaka.
Läs mer
Boken (upplaga 6) presenterar bland annat:
- Näringsämnen, digestion, metabolism och behov
- Bioaktiva ämnen i kosten och nutritionsgenomik
- Hälsopåståenden om ämnen i livsmedel
- Kostrelaterade sjukdomar i Sverige och internationellt
- Matvanor, kostundersökningar och nutritionsstatusbestämning
- Idrottsnutrition
- Kostsociologi och modedieter
- Uppdaterade näringsrekommendationer
Förutom faktainformation innehåller boken många idéer som kan användas inom undervisning och nutritionsarbete. Boken vänder sig till universitets- och högskolestudenter inom näringslära, kost och hälsa samt till yrkesverksamma inom hälsoområdet, t.ex. lärare, dietister, nutritionister, läkare och sjuksköterskor. Den fungerar också utmärkt som innehållsrik uppslagsbok.
De 20 författarna är erfarna universitetslärare, nutritionister, dietister och forskare.
Om författarna
Lillemor Abrahamsson, f.d. universitetslektor, fil. dr, Institutionen för kostvetenskap, (f.d. Institutionen för hushållsvetenskap), Uppsala universitet.
Agneta Andersson, universitetslektor, docent, med. dr, leg. dietist, Institutionen för kostvetenskap, Uppsala universitet.
Gerd Nilsson, f.d. universitetslektor, Institutionen för kost- och idrottsvetenskap (f.d. Institutionen för hushållsvetenskap), Göteborgs universitet.
Liber 5:3 9789147053551 -
Näringslära för högskolan
Inbunden bok. Almqvist & Wiksell. 3:1 uppl. 1992. 351 sidor.
Nära nyskick. OBS! Boken är från 1992
Inrikes enhetsfrakt Sverige: 62 SEK- ISBN
- 9121602387
- Titel
- Näringslära för högskolan
- Författare
- Abrahamsson, Lillemor - Feltzin, Karin - Lindblad, Gunnar
- Utgivningsår
- 2019
- Språk
- Svenska
Almqvist & Wiksell 3:1 9121602387 -
Boken om amning
Häftad bok. Bokförlaget Forum. 1979. 152 sidor.
Gott skick. 19x11. Fläckig i nederkant på samtliga sidor.
Inrikes enhetsfrakt Sverige: 62 SEK- ISBN
- 917160443x
- Titel
- Boken om amning
- Författare
- Helsing, Elisabet - Abrahamsson, Lillemor
- Förlag
- Bokförlaget Forum
- Utgivningsår
- 1979
- Bandtyp
- Häftad
- Språk
- Svenska
Bokförlaget Forum 917160443x -
Arbetsliv och funktionshinder
Häftad bok. Studentlitteratur AB. 1 uppl. 2002. 245 sidor.
Mycket gott skick.
Inrikes enhetsfrakt Sverige: 62 SEK- ISBN
- 9144017677
- Titel
- Arbetsliv och funktionshinder
- Författare
- Kenneth Abrahamsson - Gunnel Backenroth-Ohsako - Gunnar Fagerberg - Hans de Geer - Ulla Göransson - Anders Karlsson - Lars Lindberg - Ann Numhauser-Henning - Sanna Tielman - Anders Bergeskog - Ingrid Olsson - Lillemor Hallberg - Stig Larsson
- Förlag
- Studentlitteratur AB
- Utgivningsår
- 2002
- Omfång
- 245 sidor
- Bandtyp
- Häftad
- Vikt
- 350 g
- Språk
- Svenska
- Baksidestext
- Den här boken belyser två huvudfrågor: Vad betyder arbetsmarknadens och samhällets förändringar för funktionshindrade personers arbetsliv? Och vad gör staten i form av arbetsmarknadspolitiska åtgärder, lagstiftning och andra riktade insatser?
Särskild uppmärksamhet ägnas åt synen på funktionshindrade i samhälle och arbetsliv.
Andra ämnen som tas upp är: arbetsmarknadspolitik i Sverige och i andra länder, arbetsrätt, arbetsmarknadsstöd, arbetsskador, empowerment, social ekonomi, företagens sociala ansvar, arbetsorganisation och arbetsledning, mångfald i arbetslivet samt Design for All.
Boken riktas till högskolan och utbildningar om arbetsmarknadspolitik, socialpolitik och handikappfrågor. Den är också av intresse för dem som ägnar sig åt handikappolitiska frågor eller som möter personer med funktionshinder i sitt arbete. Läs mer om boken på studentlitteratur.se
Studentlitteratur AB 1 9144017677 -
Arbetsliv och funktionshinder
Häftad bok. Studentlitteratur AB. 1 uppl. 2002. 245 sidor.
Mycket gott skick.
Inrikes enhetsfrakt Sverige: 62 SEK- ISBN
- 9144017677
- Titel
- Arbetsliv och funktionshinder
- Författare
- Kenneth Abrahamsson - Gunnel Backenroth-Ohsako - Gunnar Fagerberg - Hans de Geer - Ulla Göransson - Anders Karlsson - Lars Lindberg - Ann Numhauser-Henning - Sanna Tielman - Anders Bergeskog - Ingrid Olsson - Lillemor Hallberg - Stig Larsson
- Förlag
- Studentlitteratur AB
- Utgivningsår
- 2002
- Omfång
- 245 sidor
- Bandtyp
- Häftad
- Vikt
- 350 g
- Språk
- Svenska
- Baksidestext
- Den här boken belyser två huvudfrågor: Vad betyder arbetsmarknadens och samhällets förändringar för funktionshindrade personers arbetsliv? Och vad gör staten i form av arbetsmarknadspolitiska åtgärder, lagstiftning och andra riktade insatser?
Särskild uppmärksamhet ägnas åt synen på funktionshindrade i samhälle och arbetsliv.
Andra ämnen som tas upp är: arbetsmarknadspolitik i Sverige och i andra länder, arbetsrätt, arbetsmarknadsstöd, arbetsskador, empowerment, social ekonomi, företagens sociala ansvar, arbetsorganisation och arbetsledning, mångfald i arbetslivet samt Design for All.
Boken riktas till högskolan och utbildningar om arbetsmarknadspolitik, socialpolitik och handikappfrågor. Den är också av intresse för dem som ägnar sig åt handikappolitiska frågor eller som möter personer med funktionshinder i sitt arbete. Läs mer om boken på studentlitteratur.se
Studentlitteratur AB 1 9144017677 -
Arbetsliv och funktionshinder
Häftad bok. Studentlitteratur AB. 1 uppl. 2002. 245 sidor.
Mycket gott skick. (Läge:JKO)
Inrikes enhetsfrakt Sverige: 62 SEK- ISBN
- 9144017677
- Titel
- Arbetsliv och funktionshinder
- Författare
- Kenneth Abrahamsson - Gunnel Backenroth-Ohsako - Gunnar Fagerberg - Hans de Geer - Ulla Göransson - Anders Karlsson - Lars Lindberg - Ann Numhauser-Henning - Sanna Tielman - Anders Bergeskog - Ingrid Olsson - Lillemor Hallberg - Stig Larsson
- Förlag
- Studentlitteratur AB
- Utgivningsår
- 2002
- Omfång
- 245 sidor
- Bandtyp
- Häftad
- Vikt
- 350 g
- Språk
- Svenska
- Baksidestext
- Den här boken belyser två huvudfrågor: Vad betyder arbetsmarknadens och samhällets förändringar för funktionshindrade personers arbetsliv? Och vad gör staten i form av arbetsmarknadspolitiska åtgärder, lagstiftning och andra riktade insatser?
Särskild uppmärksamhet ägnas åt synen på funktionshindrade i samhälle och arbetsliv.
Andra ämnen som tas upp är: arbetsmarknadspolitik i Sverige och i andra länder, arbetsrätt, arbetsmarknadsstöd, arbetsskador, empowerment, social ekonomi, företagens sociala ansvar, arbetsorganisation och arbetsledning, mångfald i arbetslivet samt Design for All.
Boken riktas till högskolan och utbildningar om arbetsmarknadspolitik, socialpolitik och handikappfrågor. Den är också av intresse för dem som ägnar sig åt handikappolitiska frågor eller som möter personer med funktionshinder i sitt arbete. Läs mer om boken på studentlitteratur.se
Studentlitteratur AB 1 9144017677
Your country and preferred language.
Select your country Select languageDenna webbplats använder cookies för att säkerställa att du får den bästa upplevelsen.
Stäng
Välkommen till Sveriges största bokhandel
Här finns så gott som allt som givits ut på den svenska bokmarknaden under de senaste hundra åren.
- Handla mot faktura och öppet köp i 21 dagar
- Oavsett vikt och antal artiklar handlar du till enhetsfrakt från samma säljare i samma kundvagn
