-
Västerbottensost
Inbunden bok. Prisma. 1 uppl. 2008. 144 sidor.
Nära nyskick. Något kantstött i ett hörn.
Inrikes enhetsfrakt Sverige: 62 SEK- ISBN
- 9789151850511
- Titel
- Västerbottensost
- Författare
- Susanne Jonsson
- Förlag
- Prisma
- Utgivningsår
- 2008
- Omfång
- 144 sidor
- Bandtyp
- Inbunden
- Mått
- 220 x 287 mm Ryggbredd 18 mm
- Vikt
- 965 g
- Språk
- Svenska
- Baksidestext
- Alla sjunger Västerbottensostens lov. Den passar överallt. På stjärnkrogarna, frukostborden och naturligtvis är den oumbärlig vid kräftsupén!
Susanne Jonssons bok innehåller 50 smakrika recept med Västerbottensost, allt från klassiska osträtter till nyskapande delikatesser. Lagat, bakat, enkelt och lite mer avancerat. Tips om hur man bäst serverar Västerbottensost med goda tillbehör och lämpliga drycker.
Västerbottensost passar vid alla årstider. Tillsammans med de olika säsongernas bästa råvaror, som hjortron, kantareller, lingon, äpplen och rotsaker, blir även de enklaste rätterna en smakupplevelse. Västerbottenspajen (ett recept som man alltid letar inför kräftskivan) finns självklart med, både i klassisk och en ny version.
Västerbottensosten är en vällagrad hemlighet. Sveriges bästa ost ystades för första gången 1872 och enligt historien var en av ingredienserna ett kärleksmöte på mejeriet. Passionen lever också kvar i den alltjämt hantverksmässiga tillverkningen.
Varför är det bara i Burträsk som det är möjligt att göra Västerbottensost? Vilka är människorna bakom osten? Vad tycker man i Frankrike om Västerbottensost?
Receptet är hemligt och förvaras säkert i kassaskåp. Allt annat finns med i boken.
Prisma 1 9789151850511 -
Västerbottensost
Inbunden bok. Prisma. 1 uppl. 2008. 144 sidor.
Nyskick. Förlagsny/oläst
PresentskickInrikes enhetsfrakt Sverige: 62 SEK- ISBN
- 9789151850511
- Titel
- Västerbottensost
- Författare
- Susanne Jonsson
- Förlag
- Prisma
- Utgivningsår
- 2008
- Omfång
- 144 sidor
- Bandtyp
- Inbunden
- Mått
- 220 x 287 mm Ryggbredd 18 mm
- Vikt
- 965 g
- Språk
- Svenska
- Baksidestext
- Alla sjunger Västerbottensostens lov. Den passar överallt. På stjärnkrogarna, frukostborden och naturligtvis är den oumbärlig vid kräftsupén!
Susanne Jonssons bok innehåller 50 smakrika recept med Västerbottensost, allt från klassiska osträtter till nyskapande delikatesser. Lagat, bakat, enkelt och lite mer avancerat. Tips om hur man bäst serverar Västerbottensost med goda tillbehör och lämpliga drycker.
Västerbottensost passar vid alla årstider. Tillsammans med de olika säsongernas bästa råvaror, som hjortron, kantareller, lingon, äpplen och rotsaker, blir även de enklaste rätterna en smakupplevelse. Västerbottenspajen (ett recept som man alltid letar inför kräftskivan) finns självklart med, både i klassisk och en ny version.
Västerbottensosten är en vällagrad hemlighet. Sveriges bästa ost ystades för första gången 1872 och enligt historien var en av ingredienserna ett kärleksmöte på mejeriet. Passionen lever också kvar i den alltjämt hantverksmässiga tillverkningen.
Varför är det bara i Burträsk som det är möjligt att göra Västerbottensost? Vilka är människorna bakom osten? Vad tycker man i Frankrike om Västerbottensost?
Receptet är hemligt och förvaras säkert i kassaskåp. Allt annat finns med i boken.
Prisma 1 9789151850511 -
Inrikes enhetsfrakt Sverige: 62 SEK- ISBN
- 9789113032672
- Titel
- Västerbottensost
- Författare
- Susanne Jonsson
- Förlag
- Norstedts
- Utgivningsår
- 2010
- Omfång
- 144 sidor
- Bandtyp
- Inbunden
- Mått
- 220 x 285 mm Ryggbredd 16 mm
- Vikt
- 945 g
- Språk
- Svenska
- Baksidestext
- Alla sjunger Västerbottensostens lov. Den passar överallt. På stjärnkrogarna, frukostborden och naturligtvis är den oumbärlig vid kräftsupén!
Susanne Jonssons bok innehåller 50 smakrika recept med Västerbottensost, allt från klassiska osträtter till nyskapande delikatesser. Lagat, bakat, enkelt och lite mer avancerat. Tips om hur man bäst serverar Västerbottensost med goda tillbehör och lämpliga drycker.
Västerbottensost passar vid alla årstider. Tillsammans med de olika säsongernas bästa råvaror, som hjortron, kantareller, lingon, äpplen och rotsaker, blir även de enklaste rätterna en smakupplevelse. Västerbottenspajen (ett recept som man alltid letar inför kräftskivan) finns självklart med, både i klassisk och en ny version.
Västerbottensosten är en vällagrad hemlighet. Sveriges bästa ost ystades för första gången 1872 och enligt historien var en av ingredienserna ett kärleksmöte på mejeriet. Passionen lever också kvar i den alltjämt hantverksmässiga tillverkningen.
Varför är det bara i Burträsk som det är möjligt att göra Västerbottensost? Vilka är människorna bakom osten? Vad tycker man i Frankrike om Västerbottensost?
Receptet är hemligt och förvaras säkert i kassaskåp. Allt annat finns med i boken.
Norstedts 2 9789113032672 -
Västerbottensost
Inbunden bok. Prisma. 1 uppl. 2008. 144 sidor.
Mycket gott skick. Västerbottensosten ystades första gången 1872. Mejerskans passionerade kärleksmöte förlöste smakerna i osten, som stjärnkockarna är tokiga i. Här är recepten med Västerbottenost som gemensam nämnare. Rikt illustrerad kokbok. Inbunden, halvklotband med lam läs mer … läs mer
Inrikes enhetsfrakt Sverige: 62 SEK- ISBN
- 9789151850511
- Titel
- Västerbottensost
- Författare
- Susanne Jonsson
- Förlag
- Prisma
- Utgivningsår
- 2008
- Omfång
- 144 sidor
- Bandtyp
- Inbunden
- Mått
- 220 x 287 mm Ryggbredd 18 mm
- Vikt
- 965 g
- Språk
- Svenska
- Baksidestext
- Alla sjunger Västerbottensostens lov. Den passar överallt. På stjärnkrogarna, frukostborden och naturligtvis är den oumbärlig vid kräftsupén!
Susanne Jonssons bok innehåller 50 smakrika recept med Västerbottensost, allt från klassiska osträtter till nyskapande delikatesser. Lagat, bakat, enkelt och lite mer avancerat. Tips om hur man bäst serverar Västerbottensost med goda tillbehör och lämpliga drycker.
Västerbottensost passar vid alla årstider. Tillsammans med de olika säsongernas bästa råvaror, som hjortron, kantareller, lingon, äpplen och rotsaker, blir även de enklaste rätterna en smakupplevelse. Västerbottenspajen (ett recept som man alltid letar inför kräftskivan) finns självklart med, både i klassisk och en ny version.
Västerbottensosten är en vällagrad hemlighet. Sveriges bästa ost ystades för första gången 1872 och enligt historien var en av ingredienserna ett kärleksmöte på mejeriet. Passionen lever också kvar i den alltjämt hantverksmässiga tillverkningen.
Varför är det bara i Burträsk som det är möjligt att göra Västerbottensost? Vilka är människorna bakom osten? Vad tycker man i Frankrike om Västerbottensost?
Receptet är hemligt och förvaras säkert i kassaskåp. Allt annat finns med i boken.
Prisma 1 9789151850511 -
Älg, från grangravad till tjälknöl
Inbunden bok. Prisma. 2004. 120 sidor.
Nära nyskick. Skyddsomslag i gott skick. En annorlunda viltkokbok, bara för älg och med rötter i den Svenska traditionen men som ändå vidareutvecklar kokkonsten kring älge en slags älg 2.0! Bra recept och bra tänk, mycket smaker och djup! … läs mer
Inrikes enhetsfrakt Sverige: 62 SEKPrisma -
Mysterieskolan och Sfinxens hemlighet
Häftad bok.
Nyskick. HC Publishing. 1 uppl. 2024. 205 sidor. Oläst. Förlagsny.
Inrikes enhetsfrakt Sverige: 62 SEK- ISBN
- 9789187807244
- Titel
- Mysterieskolan och Sfinxens hemlighet
- Författare
- Jönsson, Susanne
- Förlag
- HC Publishing
- Utgivningsår
- 2024
- Omfång
- 205 sidor
- Bandtyp
- Häftad
- Språk
- Svenska
- Baksidestext
- I berättelsen om Mysterieskolan och Sfinxens hemlighet får du en djupare förståelse för historien bakom Mysterieskolan men också om den roll som skolan hade inom de gamla civilisationerna Lemurien och Atlantis. Berättelsen fortsätter in i modern tid och du får en insikt i hur Mysterieskolan ser ut idag och hur Sfinxens hemlighet hjälper oss in i en djupare personlig och andlig utveckling.[Bokinfo]
9789187807244 -
Inrikes enhetsfrakt Sverige: 62 SEK- ISBN
- 9789198974744
- Titel
- Ingefära
- Författare
- Jonsson, Susanne
- Förlag
- Akt förlag
- Utgivningsår
- 2025
- Omfång
- 23 sidor
- Bandtyp
- Häftad
- Språk
- Svenska
- Baksidestext
- Serien, En råvara, består av 5 mathäften med lika många matkunniga: Siri Barje, Charlotte Birnbaum, Karin Fransson, Susanne Jonsson och Annina Rabe, som har vitt skilda ingångar till mat. Var och en av de 5 medverkande bjuder på varsitt mathäfte med 10 recept för just sin råvara, som de valt helt fritt. Recepten är en blandning av för-, huvud- och efterrätter.[Bokinfo]
9789198974744 -
Inrikes enhetsfrakt Sverige: 62 SEK
- ISBN
- 9789151850511
- Titel
- Västerbottensost
- Författare
- Susanne Jonsson
- Förlag
- Prisma
- Utgivningsår
- 2008
- Omfång
- 144 sidor
- Bandtyp
- Inbunden
- Mått
- 220 x 287 mm Ryggbredd 18 mm
- Vikt
- 965 g
- Språk
- Svenska
- Baksidestext
- Alla sjunger Västerbottensostens lov. Den passar överallt. På stjärnkrogarna, frukostborden och naturligtvis är den oumbärlig vid kräftsupén!
Susanne Jonssons bok innehåller 50 smakrika recept med Västerbottensost, allt från klassiska osträtter till nyskapande delikatesser. Lagat, bakat, enkelt och lite mer avancerat. Tips om hur man bäst serverar Västerbottensost med goda tillbehör och lämpliga drycker.
Västerbottensost passar vid alla årstider. Tillsammans med de olika säsongernas bästa råvaror, som hjortron, kantareller, lingon, äpplen och rotsaker, blir även de enklaste rätterna en smakupplevelse. Västerbottenspajen (ett recept som man alltid letar inför kräftskivan) finns självklart med, både i klassisk och en ny version.
Västerbottensosten är en vällagrad hemlighet. Sveriges bästa ost ystades för första gången 1872 och enligt historien var en av ingredienserna ett kärleksmöte på mejeriet. Passionen lever också kvar i den alltjämt hantverksmässiga tillverkningen.
Varför är det bara i Burträsk som det är möjligt att göra Västerbottensost? Vilka är människorna bakom osten? Vad tycker man i Frankrike om Västerbottensost?
Receptet är hemligt och förvaras säkert i kassaskåp. Allt annat finns med i boken.
Prisma 1 9789151850511 -
Västerbottensost
Inbunden bok.
Mycket gott skick. Skyddsomslag saknas. Inbunden bok, 144 sidor. Prisma (Stockholm, 2008). Mycket gott skick.
Inrikes enhetsfrakt Sverige: 62 SEK- ISBN
- 9789151850511
- Titel
- Västerbottensost
- Författare
- Susanne Jonsson
- Förlag
- Prisma
- Utgivningsår
- 2008
- Omfång
- 144 sidor
- Bandtyp
- Inbunden
- Mått
- 220 x 287 mm Ryggbredd 18 mm
- Vikt
- 965 g
- Språk
- Svenska
- Baksidestext
- Alla sjunger Västerbottensostens lov. Den passar överallt. På stjärnkrogarna, frukostborden och naturligtvis är den oumbärlig vid kräftsupén!
Susanne Jonssons bok innehåller 50 smakrika recept med Västerbottensost, allt från klassiska osträtter till nyskapande delikatesser. Lagat, bakat, enkelt och lite mer avancerat. Tips om hur man bäst serverar Västerbottensost med goda tillbehör och lämpliga drycker.
Västerbottensost passar vid alla årstider. Tillsammans med de olika säsongernas bästa råvaror, som hjortron, kantareller, lingon, äpplen och rotsaker, blir även de enklaste rätterna en smakupplevelse. Västerbottenspajen (ett recept som man alltid letar inför kräftskivan) finns självklart med, både i klassisk och en ny version.
Västerbottensosten är en vällagrad hemlighet. Sveriges bästa ost ystades för första gången 1872 och enligt historien var en av ingredienserna ett kärleksmöte på mejeriet. Passionen lever också kvar i den alltjämt hantverksmässiga tillverkningen.
Varför är det bara i Burträsk som det är möjligt att göra Västerbottensost? Vilka är människorna bakom osten? Vad tycker man i Frankrike om Västerbottensost?
Receptet är hemligt och förvaras säkert i kassaskåp. Allt annat finns med i boken.
9789151850511 -
Västerbottensost
Inbunden bok. Prisma. 1 uppl. 2008. 144 sidor.
Nyskick. Oläst. Klotryggband. Bakre nedre hörn med minimal skada. I övrigt nyskick. Alla recept illustrerade med helsidesfoton o färg. 50 smakrika recept med västerbottensost. Klassiska osträtter och nyskapade delikatesser av TV-kocken Susanne … läs mer
Inrikes enhetsfrakt Sverige: 62 SEK- ISBN
- 9789151850511
- Titel
- Västerbottensost
- Författare
- Susanne Jonsson
- Förlag
- Prisma
- Utgivningsår
- 2008
- Omfång
- 144 sidor
- Bandtyp
- Inbunden
- Mått
- 220 x 287 mm Ryggbredd 18 mm
- Vikt
- 965 g
- Språk
- Svenska
- Baksidestext
- Alla sjunger Västerbottensostens lov. Den passar överallt. På stjärnkrogarna, frukostborden och naturligtvis är den oumbärlig vid kräftsupén!
Susanne Jonssons bok innehåller 50 smakrika recept med Västerbottensost, allt från klassiska osträtter till nyskapande delikatesser. Lagat, bakat, enkelt och lite mer avancerat. Tips om hur man bäst serverar Västerbottensost med goda tillbehör och lämpliga drycker.
Västerbottensost passar vid alla årstider. Tillsammans med de olika säsongernas bästa råvaror, som hjortron, kantareller, lingon, äpplen och rotsaker, blir även de enklaste rätterna en smakupplevelse. Västerbottenspajen (ett recept som man alltid letar inför kräftskivan) finns självklart med, både i klassisk och en ny version.
Västerbottensosten är en vällagrad hemlighet. Sveriges bästa ost ystades för första gången 1872 och enligt historien var en av ingredienserna ett kärleksmöte på mejeriet. Passionen lever också kvar i den alltjämt hantverksmässiga tillverkningen.
Varför är det bara i Burträsk som det är möjligt att göra Västerbottensost? Vilka är människorna bakom osten? Vad tycker man i Frankrike om Västerbottensost?
Receptet är hemligt och förvaras säkert i kassaskåp. Allt annat finns med i boken.
Prisma 1 9789151850511 -
Lemurien och Atlantis : en resa i tiden
Häftad bok. HC Publishing. 2 uppl. 2022. 148 sidor.
Nära nyskick. Ej läst
Inrikes enhetsfrakt Sverige: 62 SEK- ISBN
- 9789187807176
- Titel
- Lemurien och Atlantis : en resa i tiden
- Författare
- Jönsson, Susanne
- Förlag
- HC Publishing
- Utgivningsår
- 2022
- Omfång
- 148 sidor
- Bandtyp
- Häftad
- Mått
- 140 x 200 mm Ryggbredd 9 mm
- Vikt
- 193 g
- Språk
- Svenska
- Baksidestext
- Historien om Lemurien och Atlantis är speciell. Det går inte att förneka att den är både intressant och spännande att utforska.
Vi gör en resa tillbaka i tiden tillsammans och du får veta mer om dessa fina civilisationer, var de fanns och vilket syfte de egentligen hade. Boken innehåller också övningar som ger dig möjligheten att själv uppleva och utforska dessa platser och ta reda på om du har egna undermedvetna minnen därifrån.
Detta är en bok för dig som vill fördjupa din kunskap, uppleva något annorlunda och kanske nå en ny nivå i din personliga utveckling.
Författaren Susanne Jönsson grundaren av HelhetsCentrum – Soul and Heart Journey School, en internationell skola för personlig och andlig utveckling. Skolans arbete bygger på tusenårig kunskap, anpassad efter vår tid.
Hon har skrivit flera böcker i ämnen som handlar om personlig och andlig utveckling samt om medvetandeutveckling. Hennes böcker är utgivna internationellt och finns både på svenska och på engelska.
HC Publishing 2 9789187807176 -
365 dagar av personlig och andlig utveckling
Inbunden bok. HC Publishing. 1 uppl. 2023. 460 sidor.
Nyskick.
Inrikes enhetsfrakt Sverige: 62 SEK- ISBN
- 9789187807237
- Titel
- 365 dagar av personlig och andlig utveckling
- Författare
- Jönsson, Susanne
- Förlag
- HC Publishing
- Utgivningsår
- 2023
- Omfång
- 460 sidor
- Bandtyp
- Inbunden
- Mått
- 155 x 215 mm Ryggbredd 33 mm
- Vikt
- 694 g
- Språk
- Svenska
- Baksidestext
- Välkommen till Dina 365 dagar av personlig och andlig utveckling
Här får du tillgång till effektiva verktyg för att utforska din inre kunskap
och fördjupa din personliga och andliga utveckling under de kommande 365 dagarna.
Du kommer att kunna öka din självkänsla, få lättare att sätta gränser, att kunna säga nej när det behövs och inte minst att utvecklas som person.
Här får du även praktiska råd för hantering av stress och oro samt tillgång till effektiva verktyg för att utforska din inre kunskap.
Du kan starta när du vill under året och använda boken som en Kalender eller Dagbok där du får en daglig vägledning och du kan följa din utveckling steg för steg. Du kan också använda boken för att få Inspiration där du slår upp dagens datum eller ”låter boken” öppna sig och visa dig ett budskap som du behöver just nu.
Månadernas olika teman innebär en fördjupning inom ett visst område som till exempel Att leva från hjärtat, Leva i kärleksfulla relationer, Hantera stress och oro, Öka din självkänsla eller hur du får kontakt med Guider och Vägledare och mycket mer.
Varje dag kan du skriva ner dagens tankar och händelser och på så sätt kunna gå tillbaka och finna stöd i din personliga utveckling.
Boken förklarar på ett lättfattligt sätt olika steg för att komma vidare i livet. Med många tips och övningar har du spännande 365 dagar framför dig!
Önskar Dig varmt lycka till på Din inre resa.
// Susanne Jönsson
Författaren Susanne Jönsson grundaren av HelhetsCentrum – Soul and Heart Journey School, en internationell skola för personlig och andlig utveckling. Skolans arbete bygger på tusenårig kunskap, anpassad efter vår tid.
Hon har skrivit flera böcker i ämnen som handlar om personlig och andlig utveckling samt om medvetandeutveckling. Hennes böcker är utgivna internationellt och finns både på svenska och på engelska.
HC Publishing 1 9789187807237 -
Lära till lärare
Häftad bok. Liber. 1 uppl. 2007. 264 sidor.
Mycket gott skick. Hanteringsspår på pärmen. Fin inlaga. [rum 25]
Inrikes enhetsfrakt Sverige: 62 SEK- ISBN
- 9789147084210
- Titel
- Lära till lärare
- Författare
- Dimenäs, Jörgen - Björkdahl Ordell, Susanne - Davidsson, Birgitta
- Förlag
- Liber
- Utgivningsår
- 2007
- Omfång
- 264 sidor
- Bandtyp
- Häftad
- Mått
- 148 x 210 mm Ryggbredd 13 mm
- Vikt
- 389 g
- Språk
- Svenska
- Baksidestext
- Lärarutbildningen skall genomsyras av ett vetenskapligt förhållningssätt, som också skall knytas till lärares dagliga arbete. Det vetenskapliga förhållningssättet ska löpa som en röd tråd genom lärarutbildningarnas samtliga delar och uppmuntra till kritisk analys. Detta är en bok som studenten ska ha med sig under utbildningens alla terminer.
Lära till lärare syftar till att beskriva och fördjupa problematiken kring hur en lärarstudent kan utvecklas till lärare och hur man som färdig lärare kan vidareutveckla sin professionella lärarroll. I del 1 diskuteras motiven för att läraryrket skall vila på en vetenskaplig grund. Del 2 ger en översikt av olika tillvägagångssätt för att genomföra undersökningar såsom intervju, observation, enkäter m.m. I del 3 görs en översikt av några olika forskningsansatser och del 4 behandlar erfarenheter kring studenters examensarbeten.
Om författarna
Jörgen Dimenäs och Birgitta Davidsson är huvudredaktörer. Samtliga författare forskar och undervisar vid Högskolan i Borås och Högskolan i Jönköping.
Liber 1 9789147084210 -
Älg : från grangravad till tjälknöl
Inbunden bok. Prisma. 2 uppl. 2006. 120 sidor.
Nyskick. Portot gäller oavsett antal böcker. - Norrlandsambassadören Staffan Ling skriver inledande om vår älskade älg, om älgen i historien och udda kunskap om skogens konung: från Karl den XI:s misslyckade försök med älgkavalleri till den luxuösa och kostbara ä läs mer … läs mer
Inrikes enhetsfrakt Sverige: 62 SEK- ISBN
- 9789151846828
- Titel
- Älg : från grangravad till tjälknöl
- Författare
- Jonsson, Susanne
- Förlag
- Prisma
- Utgivningsår
- 2006
- Omfång
- 120 sidor
- Bandtyp
- Kartonnage
- Mått
- 253 x 233 mm Ryggbredd 14 mm
- Vikt
- 670 g
- Språk
- Svenska
- Baksidestext
- "Det är villebrådet som sätter kronan på våra bordsnöjen" skrev gourmet-filosofen Brillat Savarin. Det kan en kvarts miljon svenska jägare skriva under på! Det skjuts ca 100.000 älgar varje år i Sverige, och med den här inspirerande boken till hands kan det blir mer än filé och älggryta på bordet! Älg kommer nu i ett efterlängtat kartonnage.
Norrlandsambassadören Staffan Ling skriver inledande om vår älskade älg, om älgen i historien och udda kunskap om skogens konung: från Karl den XI:s misslyckade försök med älgkavalleri till den luxuösa och kostbara älgosten.
I Sverige har älgkött traditionellt tillagats med enbart salt och peppar som smaksättning. Recepten i boken vill inspirera till nytänkande runt älgen som råvara och ger nya tips om smaksättning, trender och servering. Älg lagas tillsammans med svenska råvaror och med influenser från andra matkulturer - till exempel Thailand, Italien och Indien. Här finns nya smaker och ett stänk av crossover i lingonmarkerna.
Och man ska inte bara använda stek och filé och göra färs av resten! Här finns attraktiva rätter av styckningsdelar som lägg, kållap och hals av älg.
Till varje recept finns experttips på lämpliga goda viner. Det finns också alternativ utan alkohol.
Prisma 2 9789151846828 -
A3 – SISTA ÅRET I NORRA ÅSUM
Inbunden bok. Zebra. 1994. 80 sidor.
Nyskick. –– ABSOLUT NYSKICK på inlagan, verkar oläst! – Obetydliga ytmärken och något blekt rygg på pärmarna. –– Se fler bilder! ––
[AI-översikt: Året är 1994 och Wendes artilleriregemente, A 3, lämnar sitt kasernetablissement i Norra Åsum och omlokaliseras til läs mer … läs merInrikes enhetsfrakt Sverige: 62 SEK- ISBN
- 9789163031250
- Titel
- A 3 : sista året i Norra Åsum
- Författare
- Vultée, Lars Åke von - Wollinger, Susanne - Jönsson, Janne
- Förlag
- Kristianstad] : [Zebra
- Språk
- Svenska
Zebra 9789163031250 -
Handen och känslan Lillemor Mannerheims liv o...
Inbunden bok.
Mycket gott skick. Skyddsomslag i mycket gott skick. Bokförlaget Max Ström. [2019]. 207 s. 23 x 28,5cm. Omslaget har mycket lätt kantslitage. Rikt illustrerad.
Inrikes enhetsfrakt Sverige: 62 SEK- ISBN
- 9789171264589
- Titel
- Handen och känslan : Lillemor Mannerheims liv och konstnärsskap
- Författare
- Jönsson, Love
- Förlag
- Max Ström
- Utgivningsår
- 2019
- Omfång
- 207 sidor
- Bandtyp
- Inbunden
- Mått
- 234 x 290 mm Ryggbredd 27 mm
- Vikt
- 1321 g
- Språk
- Svenska
- Baksidestext
- Det här är en bok om ett framstående hantverk, en kvinnlig formgivare och keramiker och hennes spännande liv. Lillemor Mannerheim levde ett liv utöver det vanliga. Hennes talang och målmedvetenhet gjorde henne under 1950-talet till en av tidens mest talangfulla formgivare. Här presenteras för första gången ett rikt urval av hennes tidstypiska modernistiska formgivning präglad av hennes kreativitet och skaparkraft.Författarna Love Jönsson och Susanne G Langenskiöld tar oss med på en resa runt jorden, från myllan i Finland via efterkrigstidens konstliv i Stockholm, Paris och Tibet.Den här boken skildrar en tid då kvinnliga konstnärer ofta tvingades att välja mellan yrkes-och familjeliv, men den är även en berättelse om en sökande kvinnas okuvliga nyfikenhet.
9789171264589 -
Västerbottensost
Inbunden bok. Norstedts. 2 uppl. 2010. 144 sidor.
Nyskick. Oläst. Förlagets klotryggband. Mycket rikl. färgfotoillustrerad. Alla sjunger västerbottensostens lov! 50 smakrika recept
Inrikes enhetsfrakt Sverige: 62 SEK- ISBN
- 9789113032672
- Titel
- Västerbottensost
- Författare
- Susanne Jonsson
- Förlag
- Norstedts
- Utgivningsår
- 2010
- Omfång
- 144 sidor
- Bandtyp
- Inbunden
- Mått
- 220 x 285 mm Ryggbredd 16 mm
- Vikt
- 945 g
- Språk
- Svenska
- Baksidestext
- Alla sjunger Västerbottensostens lov. Den passar överallt. På stjärnkrogarna, frukostborden och naturligtvis är den oumbärlig vid kräftsupén!
Susanne Jonssons bok innehåller 50 smakrika recept med Västerbottensost, allt från klassiska osträtter till nyskapande delikatesser. Lagat, bakat, enkelt och lite mer avancerat. Tips om hur man bäst serverar Västerbottensost med goda tillbehör och lämpliga drycker.
Västerbottensost passar vid alla årstider. Tillsammans med de olika säsongernas bästa råvaror, som hjortron, kantareller, lingon, äpplen och rotsaker, blir även de enklaste rätterna en smakupplevelse. Västerbottenspajen (ett recept som man alltid letar inför kräftskivan) finns självklart med, både i klassisk och en ny version.
Västerbottensosten är en vällagrad hemlighet. Sveriges bästa ost ystades för första gången 1872 och enligt historien var en av ingredienserna ett kärleksmöte på mejeriet. Passionen lever också kvar i den alltjämt hantverksmässiga tillverkningen.
Varför är det bara i Burträsk som det är möjligt att göra Västerbottensost? Vilka är människorna bakom osten? Vad tycker man i Frankrike om Västerbottensost?
Receptet är hemligt och förvaras säkert i kassaskåp. Allt annat finns med i boken.
Norstedts 2 9789113032672 -
Inrikes enhetsfrakt Sverige: 62 SEK
- ISBN
- 9789151850511
- Titel
- Västerbottensost
- Författare
- Susanne Jonsson
- Förlag
- Prisma
- Utgivningsår
- 2008
- Omfång
- 144 sidor
- Bandtyp
- Inbunden
- Mått
- 220 x 287 mm Ryggbredd 18 mm
- Vikt
- 965 g
- Språk
- Svenska
- Baksidestext
- Alla sjunger Västerbottensostens lov. Den passar överallt. På stjärnkrogarna, frukostborden och naturligtvis är den oumbärlig vid kräftsupén!
Susanne Jonssons bok innehåller 50 smakrika recept med Västerbottensost, allt från klassiska osträtter till nyskapande delikatesser. Lagat, bakat, enkelt och lite mer avancerat. Tips om hur man bäst serverar Västerbottensost med goda tillbehör och lämpliga drycker.
Västerbottensost passar vid alla årstider. Tillsammans med de olika säsongernas bästa råvaror, som hjortron, kantareller, lingon, äpplen och rotsaker, blir även de enklaste rätterna en smakupplevelse. Västerbottenspajen (ett recept som man alltid letar inför kräftskivan) finns självklart med, både i klassisk och en ny version.
Västerbottensosten är en vällagrad hemlighet. Sveriges bästa ost ystades för första gången 1872 och enligt historien var en av ingredienserna ett kärleksmöte på mejeriet. Passionen lever också kvar i den alltjämt hantverksmässiga tillverkningen.
Varför är det bara i Burträsk som det är möjligt att göra Västerbottensost? Vilka är människorna bakom osten? Vad tycker man i Frankrike om Västerbottensost?
Receptet är hemligt och förvaras säkert i kassaskåp. Allt annat finns med i boken.
Prisma 1 9789151850511 -
Älg : från grangravad till tjälknöl
Inbunden bok. Prisma. 1 uppl. 2004. 120 sidor.
Mycket gott skick. Skyddsomslag i mycket gott skick. Hanteringsspår på omslaget. Fin inlaga. [rum 25]
Inrikes enhetsfrakt Sverige: 62 SEK- ISBN
- 9789151842417
- Titel
- Älg : från grangravad till tjälknöl
- Författare
- Reidemar, Anna
- Förlag
- Prisma
- Utgivningsår
- 2004
- Omfång
- 120 sidor
- Bandtyp
- Inbunden
- Mått
- 250 x 225 mm
- Vikt
- 711 g
- Språk
- Svenska
- Baksidestext
- Norrlandsambassadören Staffan Ling skriver inledande om vår älskade älg, om älgen i historien och udda kunskap om skogens konung: från Karl den XI:s misslyckade försök med älgkavalleri till den luxuösa och kostbara älgosten.I Sverige har älgkött traditionellt tillagats med enbart salt och peppar som smaksättning. Recepten i boken vill inspirera till nytänkande runt älgen som råvara och ger nya tips om smaksättning, trender och servering. Älg lagas tillsammans med svenska råvaror och med influenser från andra matkulturer ? till exempel Thailand, Italien och Indien. Här finns nya smaker och ett stänk av crossover i lingonmarkerna.Och man ska inte bara använda stek och filé och göra färs av resten! Här finns attraktiva rätter av styckningsdelar som lägg, kållap och hals av älg.Innehåll: Hur man rimmar och marinerar, wokar och späckar; sedan kommer recepten samlade i menyer, grytor, färsrätter och tillbehör. Boken avslutas med förslag på buffér och grundrecept på fonder etc.Till varje recept finns experttips på lämpliga goda viner. Det finns också alternativ utan alkohol.Alla vet att Staffan Ling är från Norrland och att han är mycket känd från TV är en underdrift. Under senare år har han hållit i flera TV-program om mat m.m.Susanne Jonsson kommer från Gällivare, är utbildad kock och har arbetat på restauranger i Sverige och på trestjärnig restaurang i Frankrike. Hon är projektledare inom Gastro Botnia och arbetar med kompetensutveckling av kockar i Sverige och Finland.Anna Reidemar är kock och kallskänka och arbetar som restauranglärare på Hotell- och restaurangprogrammet i Bollnäs. Hon har tidigare arbetat som kock på St. Barths i Västindien.Anna och Susanne har inom det Gastronomiska programmet på Uminova i Umeå gjort det vetenskapliga arbete som ligger till grund för boken.
Prisma 1 9789151842417 -
Västerbottensost
Inbunden bok.
Nära nyskick. Prisma. 2008. 144 s. Förlagsband. 22 x 28,5cm. Rikt illustrerad.
Inrikes enhetsfrakt Sverige: 62 SEK- ISBN
- 9789151850511
- Titel
- Västerbottensost
- Författare
- Susanne Jonsson
- Förlag
- Prisma
- Utgivningsår
- 2008
- Omfång
- 144 sidor
- Bandtyp
- Inbunden
- Mått
- 220 x 287 mm Ryggbredd 18 mm
- Vikt
- 965 g
- Språk
- Svenska
- Baksidestext
- Alla sjunger Västerbottensostens lov. Den passar överallt. På stjärnkrogarna, frukostborden och naturligtvis är den oumbärlig vid kräftsupén!
Susanne Jonssons bok innehåller 50 smakrika recept med Västerbottensost, allt från klassiska osträtter till nyskapande delikatesser. Lagat, bakat, enkelt och lite mer avancerat. Tips om hur man bäst serverar Västerbottensost med goda tillbehör och lämpliga drycker.
Västerbottensost passar vid alla årstider. Tillsammans med de olika säsongernas bästa råvaror, som hjortron, kantareller, lingon, äpplen och rotsaker, blir även de enklaste rätterna en smakupplevelse. Västerbottenspajen (ett recept som man alltid letar inför kräftskivan) finns självklart med, både i klassisk och en ny version.
Västerbottensosten är en vällagrad hemlighet. Sveriges bästa ost ystades för första gången 1872 och enligt historien var en av ingredienserna ett kärleksmöte på mejeriet. Passionen lever också kvar i den alltjämt hantverksmässiga tillverkningen.
Varför är det bara i Burträsk som det är möjligt att göra Västerbottensost? Vilka är människorna bakom osten? Vad tycker man i Frankrike om Västerbottensost?
Receptet är hemligt och förvaras säkert i kassaskåp. Allt annat finns med i boken.
9789151850511 -
Västerbottensost
Inbunden bok. Prisma. 2008. 144 sidor.
Mycket gott skick. En ost en bok, om osten och bra tillbehör! En inspirerande upplevelse mycket utanför boxen som ger mersmak och inspiration till kulinariskt nytänk!
Inrikes enhetsfrakt Sverige: 62 SEKPrisma -
Älg : från grangravad till tjälknöl
Inbunden bok. Prisma. 2 uppl. 2006. 120 sidor.
Mycket gott skick.
Inrikes enhetsfrakt Sverige: 62 SEK- ISBN
- 9789151846828
- Titel
- Älg : från grangravad till tjälknöl
- Författare
- Jonsson, Susanne
- Förlag
- Prisma
- Utgivningsår
- 2006
- Omfång
- 120 sidor
- Bandtyp
- Kartonnage
- Mått
- 253 x 233 mm Ryggbredd 14 mm
- Vikt
- 670 g
- Språk
- Svenska
- Baksidestext
- "Det är villebrådet som sätter kronan på våra bordsnöjen" skrev gourmet-filosofen Brillat Savarin. Det kan en kvarts miljon svenska jägare skriva under på! Det skjuts ca 100.000 älgar varje år i Sverige, och med den här inspirerande boken till hands kan det blir mer än filé och älggryta på bordet! Älg kommer nu i ett efterlängtat kartonnage.
Norrlandsambassadören Staffan Ling skriver inledande om vår älskade älg, om älgen i historien och udda kunskap om skogens konung: från Karl den XI:s misslyckade försök med älgkavalleri till den luxuösa och kostbara älgosten.
I Sverige har älgkött traditionellt tillagats med enbart salt och peppar som smaksättning. Recepten i boken vill inspirera till nytänkande runt älgen som råvara och ger nya tips om smaksättning, trender och servering. Älg lagas tillsammans med svenska råvaror och med influenser från andra matkulturer - till exempel Thailand, Italien och Indien. Här finns nya smaker och ett stänk av crossover i lingonmarkerna.
Och man ska inte bara använda stek och filé och göra färs av resten! Här finns attraktiva rätter av styckningsdelar som lägg, kållap och hals av älg.
Till varje recept finns experttips på lämpliga goda viner. Det finns också alternativ utan alkohol.
Prisma 2 9789151846828 -
Viltsmak
Inbunden bok. Prisma. 1 uppl. 2006. 121 sidor.
Nära nyskick. Skyddsomslag i gott skick. Skyddsomslaget har skador upptill på ryggen och vid kanter, se bilden.
Inrikes enhetsfrakt Sverige: 62 SEK- ISBN
- 9789151845081
- Titel
- Viltsmak
- Författare
- Susanne Jonsson
- Förlag
- Prisma
- Utgivningsår
- 2006
- Omfång
- 121 sidor
- Bandtyp
- Inbunden
- Mått
- 257 x 233 mm Ryggbredd 14 mm
- Vikt
- 756 g
- Språk
- Svenska
- Baksidestext
- Det finns så mycket gott i skogen! Eller i viltdisken. Ren, älg, vildsvin, hjort, rådjur, hare och fågel. Alla är de värda dessa nya recept och smaksättningar!
Det här är inte en bok om jaktminnen, historia eller fakta om olika djurarter. Det är en bok med recept för de flesta arter av vilt som vi äter i Sverige i dag, allt från traditionella rätter till mer nyskapande.
”Min ambition är att balansera sött, surt, salt, beskt och starkt till harmoniska rätter. Min förhoppning är att boken ska inspirera till att prova rätterna hemma, helt eller delvis. Min egen inspiration kommer från resor, arbete och besök på restauranger och matmarknader över hela världen.”
Författaren, vars nyckelord i matlagningen är ’säsonger’ och ’lokala råvaror’, betonar vikten av att välja kött av hög kvalitet och att variera menyn efter årstiden.
Förutom en mängd läckra recept och spännande smakkombinationer, får varje rätt i boken ett eget dryckesförslag som förhöjer smakerna. Som avrundning av måltiden ges förslag på både enkla och lite mer avancerade desserter.
Prisma 1 9789151845081 -
365 DAGAR av personlig och andlig utveckling
Inbunden bok. bookbox.se. 2023. 460 sidor.
Nyskick. Skyddsomslag saknas. Nyskick/Presentexemplar
Inrikes enhetsfrakt Sverige: 62 SEK- ISBN
- 9789187807237
- Titel
- 365 dagar av personlig och andlig utveckling
- Författare
- Jönsson, Susanne
- Förlag
- HC Publishing
- Utgivningsår
- 2023
- Omfång
- 460 sidor
- Bandtyp
- Inbunden
- Mått
- 155 x 215 mm Ryggbredd 33 mm
- Vikt
- 694 g
- Språk
- Svenska
- Baksidestext
- Välkommen till Dina 365 dagar av personlig och andlig utveckling
Här får du tillgång till effektiva verktyg för att utforska din inre kunskap
och fördjupa din personliga och andliga utveckling under de kommande 365 dagarna.
Du kommer att kunna öka din självkänsla, få lättare att sätta gränser, att kunna säga nej när det behövs och inte minst att utvecklas som person.
Här får du även praktiska råd för hantering av stress och oro samt tillgång till effektiva verktyg för att utforska din inre kunskap.
Du kan starta när du vill under året och använda boken som en Kalender eller Dagbok där du får en daglig vägledning och du kan följa din utveckling steg för steg. Du kan också använda boken för att få Inspiration där du slår upp dagens datum eller ”låter boken” öppna sig och visa dig ett budskap som du behöver just nu.
Månadernas olika teman innebär en fördjupning inom ett visst område som till exempel Att leva från hjärtat, Leva i kärleksfulla relationer, Hantera stress och oro, Öka din självkänsla eller hur du får kontakt med Guider och Vägledare och mycket mer.
Varje dag kan du skriva ner dagens tankar och händelser och på så sätt kunna gå tillbaka och finna stöd i din personliga utveckling.
Boken förklarar på ett lättfattligt sätt olika steg för att komma vidare i livet. Med många tips och övningar har du spännande 365 dagar framför dig!
Önskar Dig varmt lycka till på Din inre resa.
// Susanne Jönsson
Författaren Susanne Jönsson grundaren av HelhetsCentrum – Soul and Heart Journey School, en internationell skola för personlig och andlig utveckling. Skolans arbete bygger på tusenårig kunskap, anpassad efter vår tid.
Hon har skrivit flera böcker i ämnen som handlar om personlig och andlig utveckling samt om medvetandeutveckling. Hennes böcker är utgivna internationellt och finns både på svenska och på engelska.
bookbox.se 9789187807237 -
Inrikes enhetsfrakt Sverige: 62 SEK- ISBN
- 9789151850511
- Titel
- Västerbottensost
- Författare
- Susanne Jonsson
- Förlag
- Prisma
- Utgivningsår
- 2008
- Omfång
- 144 sidor
- Bandtyp
- Inbunden
- Mått
- 220 x 287 mm Ryggbredd 18 mm
- Vikt
- 965 g
- Språk
- Svenska
- Baksidestext
- Alla sjunger Västerbottensostens lov. Den passar överallt. På stjärnkrogarna, frukostborden och naturligtvis är den oumbärlig vid kräftsupén!
Susanne Jonssons bok innehåller 50 smakrika recept med Västerbottensost, allt från klassiska osträtter till nyskapande delikatesser. Lagat, bakat, enkelt och lite mer avancerat. Tips om hur man bäst serverar Västerbottensost med goda tillbehör och lämpliga drycker.
Västerbottensost passar vid alla årstider. Tillsammans med de olika säsongernas bästa råvaror, som hjortron, kantareller, lingon, äpplen och rotsaker, blir även de enklaste rätterna en smakupplevelse. Västerbottenspajen (ett recept som man alltid letar inför kräftskivan) finns självklart med, både i klassisk och en ny version.
Västerbottensosten är en vällagrad hemlighet. Sveriges bästa ost ystades för första gången 1872 och enligt historien var en av ingredienserna ett kärleksmöte på mejeriet. Passionen lever också kvar i den alltjämt hantverksmässiga tillverkningen.
Varför är det bara i Burträsk som det är möjligt att göra Västerbottensost? Vilka är människorna bakom osten? Vad tycker man i Frankrike om Västerbottensost?
Receptet är hemligt och förvaras säkert i kassaskåp. Allt annat finns med i boken.
Prisma 1 9789151850511 -
Susanne Jonsson lagar mat i go'kväll
Inbunden bok. Norstedts. 1 uppl. 2011. 161 sidor.
Nära nyskick. ...........// Ett av de mest populära inslagen är kockarna och Susanne är en av tre som turas om att laga mat framför kameran. Sedan 2008 har Susanne Jonsson presenterat och lagat fyra-fem recept i varje program. Mer än hundra av dem finns nu samlade i en läs mer … läs mer
Inrikes enhetsfrakt Sverige: 62 SEK- ISBN
- 9789113030777
- Titel
- Susanne Jonsson lagar mat i go'kväll
- Författare
- Susanne Jonsson
- Förlag
- Norstedts
- Utgivningsår
- 2011
- Omfång
- 161 sidor
- Bandtyp
- Inbunden
- Mått
- 254 x 231 mm Ryggbredd 19 mm
- Vikt
- 920 g
- Språk
- Svenska
- Baksidestext
- Sedan september 1997 samlas närmare en miljon tittare framför tv:n kvart över sex för att titta på Go'kväll. Ett av de mest populära inslagen är kockarna och Susanne är en av tre som turas om att laga mat framför kameran.
Sedan 2008 har Susanne Jonsson presenterat och lagat fyra-fem recept i varje program. Mer än hundra av dem finns nu samlade i en härlig kokbok, och årstid för årstid får vi följa vad hon lagar i rutan.
Inför varje program väljer Susanne ett tema tillsammans med programmets redaktör, ibland utifrån tips och önskemål från tittarna. Ofta är recepten knutna till årstiden - vårprimörer och smörgåstårta på våren, grillat och picknick-mat på sommaren, rotfrukter och puttrande grytor på hösten ... Men så mitt bland vinterns värmande soppor ger Susanne sig av på några temauppslag till Söderhavet och lagar exotiskt - precis den vitamininjektion man behöver. Självklart finns också både "Melodifestival-mys" och Go'kvälls julgottebord.
Förutom alla recept får vi en inblick i hur en tv-inspelning går till. I text och bild skildras det vi aldrig ser från soffan: planering, förberedelser och hur det känns att stå där med uppåt en miljon blickar på sig.
Susanne åtnjuter ett stort förtroende bland sina tittare i målgruppen 45+ och hon har massor av tittarkontakter - genom mejl och brev varje vecka om alltifrån vilken hushållsapparat hon rekommenderar till hur du som är allergiker ersätter en ingrediens du inte tål. Eller "Vem åt upp bullarna du bakade i programmet?". Hon har en egen fan club både i Stockholm och Skövde och som en av programmets redaktörer sa: "Ett svar från kocken gör folk lyckliga i flera veckor."
Norstedts 1 9789113030777 -
Inrikes enhetsfrakt Sverige: 62 SEK- ISBN
- 9789151845081
- Titel
- Viltsmak
- Författare
- Susanne Jonsson
- Förlag
- Prisma
- Utgivningsår
- 2006
- Omfång
- 121 sidor
- Bandtyp
- Inbunden
- Mått
- 257 x 233 mm Ryggbredd 14 mm
- Vikt
- 756 g
- Språk
- Svenska
- Baksidestext
- Det finns så mycket gott i skogen! Eller i viltdisken. Ren, älg, vildsvin, hjort, rådjur, hare och fågel. Alla är de värda dessa nya recept och smaksättningar!
Det här är inte en bok om jaktminnen, historia eller fakta om olika djurarter. Det är en bok med recept för de flesta arter av vilt som vi äter i Sverige i dag, allt från traditionella rätter till mer nyskapande.
”Min ambition är att balansera sött, surt, salt, beskt och starkt till harmoniska rätter. Min förhoppning är att boken ska inspirera till att prova rätterna hemma, helt eller delvis. Min egen inspiration kommer från resor, arbete och besök på restauranger och matmarknader över hela världen.”
Författaren, vars nyckelord i matlagningen är ’säsonger’ och ’lokala råvaror’, betonar vikten av att välja kött av hög kvalitet och att variera menyn efter årstiden.
Förutom en mängd läckra recept och spännande smakkombinationer, får varje rätt i boken ett eget dryckesförslag som förhöjer smakerna. Som avrundning av måltiden ges förslag på både enkla och lite mer avancerade desserter.
Prisma 1 9789151845081 -
Viltsmak
Inbunden bok.
Mycket gott skick. Skyddsomslag i nära nyskick. Prisma, 2006, 121s. Färgill. Matfoto: Björn Lindberg. 23 x 26 cm. ISBN: 91-518-4508-3 ; Inbunden dekorerat förlagsband med s.o. (Kartonnage) Signerad av förf. ngr namn på titelsidan är övremålade med tippex. f.ö, i nyskick. … läs mer
Inrikes enhetsfrakt Sverige: 62 SEK- ISBN
- 9789151845081
- Titel
- Viltsmak
- Författare
- Susanne Jonsson
- Förlag
- Prisma
- Utgivningsår
- 2006
- Omfång
- 121 sidor
- Bandtyp
- Inbunden
- Mått
- 257 x 233 mm Ryggbredd 14 mm
- Vikt
- 756 g
- Språk
- Svenska
- Baksidestext
- Det finns så mycket gott i skogen! Eller i viltdisken. Ren, älg, vildsvin, hjort, rådjur, hare och fågel. Alla är de värda dessa nya recept och smaksättningar!
Det här är inte en bok om jaktminnen, historia eller fakta om olika djurarter. Det är en bok med recept för de flesta arter av vilt som vi äter i Sverige i dag, allt från traditionella rätter till mer nyskapande.
”Min ambition är att balansera sött, surt, salt, beskt och starkt till harmoniska rätter. Min förhoppning är att boken ska inspirera till att prova rätterna hemma, helt eller delvis. Min egen inspiration kommer från resor, arbete och besök på restauranger och matmarknader över hela världen.”
Författaren, vars nyckelord i matlagningen är ’säsonger’ och ’lokala råvaror’, betonar vikten av att välja kött av hög kvalitet och att variera menyn efter årstiden.
Förutom en mängd läckra recept och spännande smakkombinationer, får varje rätt i boken ett eget dryckesförslag som förhöjer smakerna. Som avrundning av måltiden ges förslag på både enkla och lite mer avancerade desserter.
9789151845081 -
Inrikes enhetsfrakt Sverige: 62 SEK- ISBN
- 9789151850511
- Titel
- Västerbottensost
- Författare
- Susanne Jonsson
- Förlag
- Prisma
- Utgivningsår
- 2008
- Omfång
- 144 sidor
- Bandtyp
- Inbunden
- Mått
- 220 x 287 mm Ryggbredd 18 mm
- Vikt
- 965 g
- Språk
- Svenska
- Baksidestext
- Alla sjunger Västerbottensostens lov. Den passar överallt. På stjärnkrogarna, frukostborden och naturligtvis är den oumbärlig vid kräftsupén!
Susanne Jonssons bok innehåller 50 smakrika recept med Västerbottensost, allt från klassiska osträtter till nyskapande delikatesser. Lagat, bakat, enkelt och lite mer avancerat. Tips om hur man bäst serverar Västerbottensost med goda tillbehör och lämpliga drycker.
Västerbottensost passar vid alla årstider. Tillsammans med de olika säsongernas bästa råvaror, som hjortron, kantareller, lingon, äpplen och rotsaker, blir även de enklaste rätterna en smakupplevelse. Västerbottenspajen (ett recept som man alltid letar inför kräftskivan) finns självklart med, både i klassisk och en ny version.
Västerbottensosten är en vällagrad hemlighet. Sveriges bästa ost ystades för första gången 1872 och enligt historien var en av ingredienserna ett kärleksmöte på mejeriet. Passionen lever också kvar i den alltjämt hantverksmässiga tillverkningen.
Varför är det bara i Burträsk som det är möjligt att göra Västerbottensost? Vilka är människorna bakom osten? Vad tycker man i Frankrike om Västerbottensost?
Receptet är hemligt och förvaras säkert i kassaskåp. Allt annat finns med i boken.
Prisma 1 9789151850511 -
Med fötterna på Jorden och med huvudet bland...
Häftad bok.
Nyskick. HC Publishing. 1 uppl. 2022. 138 sidor. Oläst. Förlagsny.
Inrikes enhetsfrakt Sverige: 62 SEK- ISBN
- 9789187807190
- Titel
- Med fötterna på Jorden och med huvudet bland molnen
- Författare
- Jönsson, Susanne
- Förlag
- HC Publishing
- Utgivningsår
- 2022
- Omfång
- 138 sidor
- Bandtyp
- Häftad
- Mått
- 140 x 220 mm Ryggbredd 8 mm
- Vikt
- 184 g
- Språk
- Svenska
- Baksidestext
- Med fötterna på Jorden och med huvudet bland molnen är den första boken jag skrev för några år sedan. Boken handlar om min resa, resan tillbaka hem till mig själv och till min inre kunskap. I boken får du också många tips på hur du själv kan göra samma sak. I denna specialutgåva får du dessutom Fem Steg till Rikedom, en enkel bok om attraktionslagen och hur Du kan göra för att skapa det liv du önskar leva.
Du har all kunskap inom dig, det gäller bara att lära dig hur du kan göra för att finna den och använda den på bästa sätt. Om jag kan göra det här - då kan du det också! I denna bok kommer jag att blanda gammalt och nytt – läst och oläst, ta till dig det som känns bra och lämna resten åt sidan. Du förstår: Detta är min sanning, min sanning så som jag uppfattar den just nu, min sanning behöver inte vara din sanning!Författaren Susanne Jönsson är grundaren av HelhetsCentrum – Soul and Heart Journey School, en internationell skola för personlig och andlig utveckling. Skolans arbete bygger på tusenårig kunskap, anpassad efter vår tid. Hon har skrivit flera böcker i ämnen som handlar om personlig och andlig utveckling samt om medvetandeutveckling. Hennes böcker är utgivna internationellt och finns både på svenska och på engelska.
9789187807190
Your country and preferred language.
Select your country Select languageDenna webbplats använder cookies för att säkerställa att du får den bästa upplevelsen.
Stäng
Välkommen till Sveriges största bokhandel
Här finns så gott som allt som givits ut på den svenska bokmarknaden under de senaste hundra åren.
- Handla mot faktura och öppet köp i 21 dagar
- Oavsett vikt och antal artiklar handlar du till enhetsfrakt från samma säljare i samma kundvagn
