-
Kola, fudge, knäck och bräck : konditorns hem...
Inbunden bok. Bonnier Fakta. 1 uppl. 2015. 109 sidor.
Nyskick.
Inrikes enhetsfrakt Sverige: 62 SEK- ISBN
- 9789174245226
- Titel
- Kola, fudge, knäck och bräck : konditorns hemligheter
- Författare
- Aasum Hultberg, Sara
- Förlag
- Bonnier Fakta
- Utgivningsår
- 2015
- Omfång
- 109 sidor
- Bandtyp
- Inbunden
- Mått
- 202 x 230 mm Ryggbredd 17 mm
- Vikt
- 536 g
- Språk
- Svenska
- Baksidestext
- När Sara Aasum Hultberg, Årets konditor 2014, delar med sig av sina bästa recept på godis så blir det både moderna läckerheter och klassiker med smör, grädde, socker, choklad, nötter, och bär. Det mesta är enkelt att laga hemma och allt är förstås gott!Gräddkolan får karaktär av brynt smör, lakritskolan ges extra sting av lime och havssalt. Den franska nougaten fylls med marconamandel, hassel- och pistagenötter, chokladtryffeln med apelsin och vanilj eller messmör och rostad mandel. Ljusa och mörka chokladbräck lyfter av macadamianötter och jordnötter, det vita bräcket av jordgubbar och citron. Och gillar du daim och snickers så gör du Saras motsvarigheter: toffee bark och knickers – äkta vara till hundra procent.Välj någon av såserna i boken att ringla över glassen, exempelvis en len kolafudgesås eller en sötsyrlig citruskaramellsås.Till julens godis kan du välja mellan knäck i olika smaker och former och flera sorters fudge. Lika tacksamt att ha hemma som att ge bort i present inslagna i cellofan.Sara delar också med sig av konditorns alla hemligheter i form av diverse tekniker och metoder och tipsar om redskapen du behöver för att lyckas.
Bonnier Fakta 1 9789174245226 -
Kola, fudge, knäck och bräck : konditorns hem...
Inbunden bok. Bonnier Fakta. 1 uppl. 2015. 109 sidor.
Nyskick. Lättare hanteringsslitage i främst hörn
Inrikes enhetsfrakt Sverige: 62 SEK- ISBN
- 9789174245226
- Titel
- Kola, fudge, knäck och bräck : konditorns hemligheter
- Författare
- Aasum Hultberg, Sara
- Förlag
- Bonnier Fakta
- Utgivningsår
- 2015
- Omfång
- 109 sidor
- Bandtyp
- Inbunden
- Mått
- 202 x 230 mm Ryggbredd 17 mm
- Vikt
- 536 g
- Språk
- Svenska
- Baksidestext
- När Sara Aasum Hultberg, Årets konditor 2014, delar med sig av sina bästa recept på godis så blir det både moderna läckerheter och klassiker med smör, grädde, socker, choklad, nötter, och bär. Det mesta är enkelt att laga hemma och allt är förstås gott!Gräddkolan får karaktär av brynt smör, lakritskolan ges extra sting av lime och havssalt. Den franska nougaten fylls med marconamandel, hassel- och pistagenötter, chokladtryffeln med apelsin och vanilj eller messmör och rostad mandel. Ljusa och mörka chokladbräck lyfter av macadamianötter och jordnötter, det vita bräcket av jordgubbar och citron. Och gillar du daim och snickers så gör du Saras motsvarigheter: toffee bark och knickers – äkta vara till hundra procent.Välj någon av såserna i boken att ringla över glassen, exempelvis en len kolafudgesås eller en sötsyrlig citruskaramellsås.Till julens godis kan du välja mellan knäck i olika smaker och former och flera sorters fudge. Lika tacksamt att ha hemma som att ge bort i present inslagna i cellofan.Sara delar också med sig av konditorns alla hemligheter i form av diverse tekniker och metoder och tipsar om redskapen du behöver för att lyckas.
Bonnier Fakta 1 9789174245226 -
Kola, fudge, knäck och bräck : konditorns hem...
Inbunden bok. Bonnier Fakta. 1 uppl. 2015. 109 sidor.
Nära nyskick. Skyddsomslag saknas. Nyskick förutom mycket litet nött på pärmens hörn. Prislapp på baksidan.
Årets konditor 2014.Inrikes enhetsfrakt Sverige: 62 SEK- ISBN
- 9789174245226
- Titel
- Kola, fudge, knäck och bräck : konditorns hemligheter
- Författare
- Aasum Hultberg, Sara
- Förlag
- Bonnier Fakta
- Utgivningsår
- 2015
- Omfång
- 109 sidor
- Bandtyp
- Inbunden
- Mått
- 202 x 230 mm Ryggbredd 17 mm
- Vikt
- 536 g
- Språk
- Svenska
- Baksidestext
- När Sara Aasum Hultberg, Årets konditor 2014, delar med sig av sina bästa recept på godis så blir det både moderna läckerheter och klassiker med smör, grädde, socker, choklad, nötter, och bär. Det mesta är enkelt att laga hemma och allt är förstås gott!Gräddkolan får karaktär av brynt smör, lakritskolan ges extra sting av lime och havssalt. Den franska nougaten fylls med marconamandel, hassel- och pistagenötter, chokladtryffeln med apelsin och vanilj eller messmör och rostad mandel. Ljusa och mörka chokladbräck lyfter av macadamianötter och jordnötter, det vita bräcket av jordgubbar och citron. Och gillar du daim och snickers så gör du Saras motsvarigheter: toffee bark och knickers – äkta vara till hundra procent.Välj någon av såserna i boken att ringla över glassen, exempelvis en len kolafudgesås eller en sötsyrlig citruskaramellsås.Till julens godis kan du välja mellan knäck i olika smaker och former och flera sorters fudge. Lika tacksamt att ha hemma som att ge bort i present inslagna i cellofan.Sara delar också med sig av konditorns alla hemligheter i form av diverse tekniker och metoder och tipsar om redskapen du behöver för att lyckas.
Bonnier Fakta 1 9789174245226
Your country and preferred language.
Select your country Select languageDenna webbplats använder cookies för att säkerställa att du får den bästa upplevelsen.
Stäng
Välkommen till Sveriges största bokhandel
Här finns så gott som allt som givits ut på den svenska bokmarknaden under de senaste hundra åren.
- Handla mot faktura och öppet köp i 21 dagar
- Oavsett vikt och antal artiklar handlar du till enhetsfrakt från samma säljare i samma kundvagn