-
Inrikes enhetsfrakt Sverige: 62 SEK
- ISBN
- 9789175885537
- Titel
- Köksräddaren
- Författare
- Yunkers, Nina
- Förlag
- Bokförlaget DN
- Utgivningsår
- 2005
- Omfång
- 338 sidor
- Bandtyp
- Kartonnage
- Språk
- Svenska
- Baksidestext
- Kokböcker i all ära, men det är mycket man inte hittar där: Vad gör man när majonnäsen skär sig eller såsen bränns vid? Vad gör man med knäckebröd som mjuknat och hur tillagar man bäst en stek? Hur avgör man ifall avokadon är mogen och äggen färska? Eller hur många personer en flaska champagne räcker till för den delen? I Köksräddaren hittar du goda råd och tips om det mesta som har med mat och matlagning att göra. Här finns mycket att hämta för både nybörjaren i köket och för den mer rutinerade. Visste du till exempel att äggvitor som stått i kylen några dagar går lättare att vispa? Eller att kletiga dadlar blir lättare att sära på om de först värms i ugnen? Författaren Nina Yunkers delar med sig av egna och andras erfarenheter, bland annat i SOS-avsnitten som innehåller lösningar på akuta köksproblem: vad man gör då fiskfärsen är på väg att skära sig, grönsakerna kokat sönder eller soppan blivit för salt. Eller när spaghettin är klar och gästerna inte har kommit!Ur innehållet:Handla rätt råd om inköp av matvarorHur mycket? hjälp att beräkna mängderna rätt så att gästerna slipper gå hungriga från matbordetMatnyttigt hur man får en terrin med gelé att hålla ihop, mått och vikt för olika råvarorFörvaring hur länge olika varor håller sig och hur de bäst förvarasDesserter med en rad förslag till goda och snabblagade efterrätterTulipanaros hur man gör en marsipanros eller vackra servettbrytningarKöksfranska förklaringar av matlagningstermer
Bokförlaget DN 9789175885537 -
Inrikes enhetsfrakt Sverige: 62 SEK
- ISBN
- 9175885530
- Titel
- Köksräddaren
- Författare
- Yunkers, Nina
- Förlag
- Bokförlaget DN
- Utgivningsår
- 2005
- Omfång
- 338 sidor
- Bandtyp
- Kartonnage
- Språk
- Svenska
- Baksidestext
- Kokböcker i all ära, men det är mycket man inte hittar där: Vad gör man när majonnäsen skär sig eller såsen bränns vid? Vad gör man med knäckebröd som mjuknat och hur tillagar man bäst en stek? Hur avgör man ifall avokadon är mogen och äggen färska? Eller hur många personer en flaska champagne räcker till för den delen? I Köksräddaren hittar du goda råd och tips om det mesta som har med mat och matlagning att göra. Här finns mycket att hämta för både nybörjaren i köket och för den mer rutinerade. Visste du till exempel att äggvitor som stått i kylen några dagar går lättare att vispa? Eller att kletiga dadlar blir lättare att sära på om de först värms i ugnen? Författaren Nina Yunkers delar med sig av egna och andras erfarenheter, bland annat i SOS-avsnitten som innehåller lösningar på akuta köksproblem: vad man gör då fiskfärsen är på väg att skära sig, grönsakerna kokat sönder eller soppan blivit för salt. Eller när spaghettin är klar och gästerna inte har kommit!Ur innehållet:Handla rätt råd om inköp av matvarorHur mycket? hjälp att beräkna mängderna rätt så att gästerna slipper gå hungriga från matbordetMatnyttigt hur man får en terrin med gelé att hålla ihop, mått och vikt för olika råvarorFörvaring hur länge olika varor håller sig och hur de bäst förvarasDesserter med en rad förslag till goda och snabblagade efterrätterTulipanaros hur man gör en marsipanros eller vackra servettbrytningarKöksfranska förklaringar av matlagningstermer
Bokförlaget DN 9175885530 -
Inrikes enhetsfrakt Sverige: 62 SEK
- ISBN
- 9175885530
- Titel
- Köksräddaren
- Författare
- Yunkers, Nina
- Förlag
- Bokförlaget DN
- Utgivningsår
- 2005
- Omfång
- 338 sidor
- Bandtyp
- Kartonnage
- Språk
- Svenska
- Baksidestext
- Kokböcker i all ära, men det är mycket man inte hittar där: Vad gör man när majonnäsen skär sig eller såsen bränns vid? Vad gör man med knäckebröd som mjuknat och hur tillagar man bäst en stek? Hur avgör man ifall avokadon är mogen och äggen färska? Eller hur många personer en flaska champagne räcker till för den delen? I Köksräddaren hittar du goda råd och tips om det mesta som har med mat och matlagning att göra. Här finns mycket att hämta för både nybörjaren i köket och för den mer rutinerade. Visste du till exempel att äggvitor som stått i kylen några dagar går lättare att vispa? Eller att kletiga dadlar blir lättare att sära på om de först värms i ugnen? Författaren Nina Yunkers delar med sig av egna och andras erfarenheter, bland annat i SOS-avsnitten som innehåller lösningar på akuta köksproblem: vad man gör då fiskfärsen är på väg att skära sig, grönsakerna kokat sönder eller soppan blivit för salt. Eller när spaghettin är klar och gästerna inte har kommit!Ur innehållet:Handla rätt råd om inköp av matvarorHur mycket? hjälp att beräkna mängderna rätt så att gästerna slipper gå hungriga från matbordetMatnyttigt hur man får en terrin med gelé att hålla ihop, mått och vikt för olika råvarorFörvaring hur länge olika varor håller sig och hur de bäst förvarasDesserter med en rad förslag till goda och snabblagade efterrätterTulipanaros hur man gör en marsipanros eller vackra servettbrytningarKöksfranska förklaringar av matlagningstermer
Bokförlaget DN 9175885530 -
Inrikes enhetsfrakt Sverige: 62 SEK
- ISBN
- 9789175885537
- Titel
- Köksräddaren
- Författare
- Yunkers, Nina
- Förlag
- Bokförlaget DN
- Utgivningsår
- 2005
- Omfång
- 338 sidor
- Bandtyp
- Kartonnage
- Språk
- Svenska
- Baksidestext
- Kokböcker i all ära, men det är mycket man inte hittar där: Vad gör man när majonnäsen skär sig eller såsen bränns vid? Vad gör man med knäckebröd som mjuknat och hur tillagar man bäst en stek? Hur avgör man ifall avokadon är mogen och äggen färska? Eller hur många personer en flaska champagne räcker till för den delen? I Köksräddaren hittar du goda råd och tips om det mesta som har med mat och matlagning att göra. Här finns mycket att hämta för både nybörjaren i köket och för den mer rutinerade. Visste du till exempel att äggvitor som stått i kylen några dagar går lättare att vispa? Eller att kletiga dadlar blir lättare att sära på om de först värms i ugnen? Författaren Nina Yunkers delar med sig av egna och andras erfarenheter, bland annat i SOS-avsnitten som innehåller lösningar på akuta köksproblem: vad man gör då fiskfärsen är på väg att skära sig, grönsakerna kokat sönder eller soppan blivit för salt. Eller när spaghettin är klar och gästerna inte har kommit!Ur innehållet:Handla rätt råd om inköp av matvarorHur mycket? hjälp att beräkna mängderna rätt så att gästerna slipper gå hungriga från matbordetMatnyttigt hur man får en terrin med gelé att hålla ihop, mått och vikt för olika råvarorFörvaring hur länge olika varor håller sig och hur de bäst förvarasDesserter med en rad förslag till goda och snabblagade efterrätterTulipanaros hur man gör en marsipanros eller vackra servettbrytningarKöksfranska förklaringar av matlagningstermer
Bokförlaget DN 9789175885537 -
Inrikes enhetsfrakt Sverige: 62 SEK
- ISBN
- 9175885530
- Titel
- Köksräddaren
- Författare
- Yunkers, Nina
- Förlag
- Bokförlaget DN
- Utgivningsår
- 2005
- Omfång
- 338 sidor
- Bandtyp
- Kartonnage
- Språk
- Svenska
- Baksidestext
- Kokböcker i all ära, men det är mycket man inte hittar där: Vad gör man när majonnäsen skär sig eller såsen bränns vid? Vad gör man med knäckebröd som mjuknat och hur tillagar man bäst en stek? Hur avgör man ifall avokadon är mogen och äggen färska? Eller hur många personer en flaska champagne räcker till för den delen? I Köksräddaren hittar du goda råd och tips om det mesta som har med mat och matlagning att göra. Här finns mycket att hämta för både nybörjaren i köket och för den mer rutinerade. Visste du till exempel att äggvitor som stått i kylen några dagar går lättare att vispa? Eller att kletiga dadlar blir lättare att sära på om de först värms i ugnen? Författaren Nina Yunkers delar med sig av egna och andras erfarenheter, bland annat i SOS-avsnitten som innehåller lösningar på akuta köksproblem: vad man gör då fiskfärsen är på väg att skära sig, grönsakerna kokat sönder eller soppan blivit för salt. Eller när spaghettin är klar och gästerna inte har kommit!Ur innehållet:Handla rätt råd om inköp av matvarorHur mycket? hjälp att beräkna mängderna rätt så att gästerna slipper gå hungriga från matbordetMatnyttigt hur man får en terrin med gelé att hålla ihop, mått och vikt för olika råvarorFörvaring hur länge olika varor håller sig och hur de bäst förvarasDesserter med en rad förslag till goda och snabblagade efterrätterTulipanaros hur man gör en marsipanros eller vackra servettbrytningarKöksfranska förklaringar av matlagningstermer
Bokförlaget DN 9175885530 -
Köksräddaren
Inbunden bok. Bokförlaget DN. 2005. 338 sidor.
Nära nyskick. .....................//
Kokböcker i all ära, men det är mycket man inte hittar där: Vad gör man när majonnäsen skär sig eller såsen bränner vid, till exempel. Hur avgör man ifall avokadon är mogen och äggen färska? … läs merInrikes enhetsfrakt Sverige: 62 SEK- ISBN
- 9175885530
- Titel
- Köksräddaren
- Författare
- Yunkers, Nina
- Förlag
- Bokförlaget DN
- Utgivningsår
- 2005
- Omfång
- 338 sidor
- Bandtyp
- Kartonnage
- Språk
- Svenska
- Baksidestext
- Kokböcker i all ära, men det är mycket man inte hittar där: Vad gör man när majonnäsen skär sig eller såsen bränns vid? Vad gör man med knäckebröd som mjuknat och hur tillagar man bäst en stek? Hur avgör man ifall avokadon är mogen och äggen färska? Eller hur många personer en flaska champagne räcker till för den delen? I Köksräddaren hittar du goda råd och tips om det mesta som har med mat och matlagning att göra. Här finns mycket att hämta för både nybörjaren i köket och för den mer rutinerade. Visste du till exempel att äggvitor som stått i kylen några dagar går lättare att vispa? Eller att kletiga dadlar blir lättare att sära på om de först värms i ugnen? Författaren Nina Yunkers delar med sig av egna och andras erfarenheter, bland annat i SOS-avsnitten som innehåller lösningar på akuta köksproblem: vad man gör då fiskfärsen är på väg att skära sig, grönsakerna kokat sönder eller soppan blivit för salt. Eller när spaghettin är klar och gästerna inte har kommit!Ur innehållet:Handla rätt råd om inköp av matvarorHur mycket? hjälp att beräkna mängderna rätt så att gästerna slipper gå hungriga från matbordetMatnyttigt hur man får en terrin med gelé att hålla ihop, mått och vikt för olika råvarorFörvaring hur länge olika varor håller sig och hur de bäst förvarasDesserter med en rad förslag till goda och snabblagade efterrätterTulipanaros hur man gör en marsipanros eller vackra servettbrytningarKöksfranska förklaringar av matlagningstermer
Bokförlaget DN 9175885530 -
KÖKSRÄDDAREN
Inbunden bok. Bokförlaget DN. Första uppl. 2005. 338 sidor.
Nyskick. Inga namn eller andra markeringar. Innehållsrubriker: Handla rätt - råd om inköp av matvaror / Hur mycket? - hjälp att beräkna mängderna vid tillagning för flera gäster / Matnyttigt - fiffiga råd om det mesta i matväg / Baka & sylta / Desserter / Förvara läs mer … läs mer
Inrikes enhetsfrakt Sverige: 62 SEK- ISBN
- 9175885530
- Titel
- Köksräddaren
- Författare
- Yunkers, Nina
- Förlag
- Bokförlaget DN
- Utgivningsår
- 2005
- Omfång
- 338 sidor
- Bandtyp
- Kartonnage
- Språk
- Svenska
- Baksidestext
- Kokböcker i all ära, men det är mycket man inte hittar där: Vad gör man när majonnäsen skär sig eller såsen bränns vid? Vad gör man med knäckebröd som mjuknat och hur tillagar man bäst en stek? Hur avgör man ifall avokadon är mogen och äggen färska? Eller hur många personer en flaska champagne räcker till för den delen? I Köksräddaren hittar du goda råd och tips om det mesta som har med mat och matlagning att göra. Här finns mycket att hämta för både nybörjaren i köket och för den mer rutinerade. Visste du till exempel att äggvitor som stått i kylen några dagar går lättare att vispa? Eller att kletiga dadlar blir lättare att sära på om de först värms i ugnen? Författaren Nina Yunkers delar med sig av egna och andras erfarenheter, bland annat i SOS-avsnitten som innehåller lösningar på akuta köksproblem: vad man gör då fiskfärsen är på väg att skära sig, grönsakerna kokat sönder eller soppan blivit för salt. Eller när spaghettin är klar och gästerna inte har kommit!Ur innehållet:Handla rätt råd om inköp av matvarorHur mycket? hjälp att beräkna mängderna rätt så att gästerna slipper gå hungriga från matbordetMatnyttigt hur man får en terrin med gelé att hålla ihop, mått och vikt för olika råvarorFörvaring hur länge olika varor håller sig och hur de bäst förvarasDesserter med en rad förslag till goda och snabblagade efterrätterTulipanaros hur man gör en marsipanros eller vackra servettbrytningarKöksfranska förklaringar av matlagningstermer
Bokförlaget DN Första 9175885530 -
Inrikes enhetsfrakt Sverige: 62 SEK
- ISBN
- 9175885530
- Titel
- Köksräddaren
- Författare
- Yunkers, Nina
- Förlag
- Bokförlaget DN
- Utgivningsår
- 2005
- Omfång
- 338 sidor
- Bandtyp
- Kartonnage
- Språk
- Svenska
- Baksidestext
- Kokböcker i all ära, men det är mycket man inte hittar där: Vad gör man när majonnäsen skär sig eller såsen bränns vid? Vad gör man med knäckebröd som mjuknat och hur tillagar man bäst en stek? Hur avgör man ifall avokadon är mogen och äggen färska? Eller hur många personer en flaska champagne räcker till för den delen? I Köksräddaren hittar du goda råd och tips om det mesta som har med mat och matlagning att göra. Här finns mycket att hämta för både nybörjaren i köket och för den mer rutinerade. Visste du till exempel att äggvitor som stått i kylen några dagar går lättare att vispa? Eller att kletiga dadlar blir lättare att sära på om de först värms i ugnen? Författaren Nina Yunkers delar med sig av egna och andras erfarenheter, bland annat i SOS-avsnitten som innehåller lösningar på akuta köksproblem: vad man gör då fiskfärsen är på väg att skära sig, grönsakerna kokat sönder eller soppan blivit för salt. Eller när spaghettin är klar och gästerna inte har kommit!Ur innehållet:Handla rätt råd om inköp av matvarorHur mycket? hjälp att beräkna mängderna rätt så att gästerna slipper gå hungriga från matbordetMatnyttigt hur man får en terrin med gelé att hålla ihop, mått och vikt för olika råvarorFörvaring hur länge olika varor håller sig och hur de bäst förvarasDesserter med en rad förslag till goda och snabblagade efterrätterTulipanaros hur man gör en marsipanros eller vackra servettbrytningarKöksfranska förklaringar av matlagningstermer
Bokförlaget DN 9175885530
Your country and preferred language.
Select your country Select languageDenna webbplats använder cookies för att säkerställa att du får den bästa upplevelsen.
Stäng
Välkommen till Sveriges största bokhandel
Här finns så gott som allt som givits ut på den svenska bokmarknaden under de senaste hundra åren.
- Handla mot faktura och öppet köp i 21 dagar
- Oavsett vikt och antal artiklar handlar du till enhetsfrakt från samma säljare i samma kundvagn