-
Kokkonsten : tekniker, ingredienser, redskap...
Inbunden bok. Albert Bonniers Förlag. 1990.
Nyskick. Skyddsomslag i nyskick. Inbunden med skyddsomslag, i kassett.
Inrikes enhetsfrakt Sverige: 62 SEK- ISBN
- 9789134510791
- Titel
- Kokkonsten : tekniker, ingredienser, redskap för det internationella, klassiska köket
- Författare
- Willan, Anne - Telegin, Marie Louise
- Förlag
- Stockholm : Bonnier
- Utgivningsår
- 1990
- Språk
- Svenska
Albert Bonniers Förlag 9789134510791 -
Kokkonsten: Tekniker, ingredienser och redska...
Inbunden bok.
Mycket gott skick. Bonniers. Stockholm, 2007. Förlagets laminerade och illustrerade pappband. 4:o. Illustrerad i färg. 526 s.
Inrikes enhetsfrakt Sverige: 62 SEK- ISBN
- 9789185605538
- Titel
- Kokkonsten : tekniker, ingredienser, redskap för det internationella, klassiska köket
- Författare
- Willan, Anne
- Förlag
- Bonnier Impact
- Utgivningsår
- 2008
- Omfång
- 526 sidor
- Bandtyp
- Kartonnage
- Språk
- Svenska
- Baksidestext
- När Anne Willan grundade La Varenne så gjorde hon det för att utbilda de bästa av kockar. När hon skrev boken Kokkonsten så gjorde hon det för att den matintresserade allmänheten skulle kunna ta del av alla de tips och tekniker som man lär ut där. Nu tar vi det ett steg till och presenterar boken till ett pris och i ett utförande som gör den tillgänglig för alla..Detta är den klassiska uppslagsboken om matlagning, en modern handbok som genom tydliga steg-för-steg-illustrationer visar allt du behöver veta för att både lyckas och briljera i köket.Recept från hela världen blandas med tekniker, metoder, redskap och ingredienser, allt presenterat med över 2 500 fotografier i färg.
9789185605538 -
Kok-konsten - Kokkonsten som vetenskap och ko...
Inbunden bok.
Gott skick. Skyddsomslag i gott skick. Bonniers. 1979. 1006 s. bruksslitage, skav och riss i skyddsomslag, smutsat boksnitt.
Inrikes enhetsfrakt Sverige: 62 SEK -
Tidens stora bok om läkeväxter : så används v...
Inbunden bok. Stockholm : Tiden. 1986. 311 sidor.
Gott skick. Skyddsomslag saknas. Gult klotband
Inlagan med alla vackra illustrationer är ren och finInrikes enhetsfrakt Sverige: 62 SEK- ISBN
- 9789155031145
- Titel
- Tidens stora bok om läkeväxter : så används växterna inom medicinen och kokkonsten
- Författare
- Stodola, Jiri - Volák, Jan - Severa, František - Wahlin, Bertil
- Förlag
- Stockholm : Tiden
- Utgivningsår
- 1986
- Språk
- Svenska
Stockholm : Tiden 9789155031145 -
Jord : en kockaspriants och familjefars ävent...
Inbunden bok. Albert Bonniers Förlag. 2021. 520 sidor.
Nära nyskick. Skyddsomslag i nära nyskick.
Inrikes enhetsfrakt Sverige: 62 SEK- ISBN
- 9789100186029
- Titel
- Jord : en kockaspriants och familjefars äventyr i Lyon, på spaning efter hemligheten bakom den franska kokkonsten
- Författare
- Buford, Bill
- Förlag
- Albert Bonniers Förlag
- Utgivningsår
- 2021
- Omfång
- 520 sidor
- Bandtyp
- Inbunden
- Mått
- 145 x 221 mm Ryggbredd 41 mm
- Vikt
- 668 g
- Språk
- Svenska
- Baksidestext
- Bill Bufords strävan att förstå det franska köket tar honom till världens gastronomiska huvudstad, Lyon. Han studerar vid L’Institut Bocuse, lagar mat på Michelinrestaurangen La Mère Brazier, uthärdar oändliga timmar i köket och blir besatt av att bevisa att han är värd de gastronomiska hemligheterna han får ta del av och att fransk matlagning faktiskt härrör från (mon dieu!) den italienska.Med sin speciella humor, äventyrskänsla och mästerliga förmåga att fördjupa sig själv och sina läsare i omgivningen har Bill Buford skrivit en bok som säkert kommer att bli alla matälskares favorit.
Albert Bonniers Förlag 9789100186029 -
Kokkonsten som vetenskap och konst
Inbunden bok. EM Girons förlag. 1879. 1187 sidor.
Gott skick. Skyddsomslag i mycket gott skick. Arvegods i fint skick med nån sida som är skadad i kanten. Har stått oanvänd i åratal. Lät binda om boken vid övertagandet
Inrikes enhetsfrakt Sverige: 62 SEKEM Girons förlag -
Kokkonsten från A till Ö
Pocketbok. Bokförlaget Forum. 1983. 359 sidor.
Gott skick. Lite veck på ryggen. Gulnade blad.
Inrikes enhetsfrakt Sverige: 62 SEK- ISBN
- 9789137082646
- Titel
- Kokkonsten från a till ö
- Författare
- Gorys, Erhard - Sandberg, Marianne
- Förlag
- Bokförlaget Forum
- Utgivningsår
- 1988
- Bandtyp
- Häftad
- Vikt
- 450 g
- Språk
- Svenska
Bokförlaget Forum 9789137082646 -
Kortfattad HANDBOK I DEN NYARE KOKKONSTEN när...
Inbunden bok. F. & G. BEIJERS BOKFÖRLAGSAKTIEBOLAG. Femte Tillökade Upplagan. uppl. 1899. 208 sidor sidor.
Mycket gott skick. Nött av tidens tand! Namnteckning å försättsblad (Märta Gustafsson). Å de två första sidorna några få blyertstreck! Jag vågar påstå att boken är ovanlig att finna i dag! … läs mer
Inrikes enhetsfrakt Sverige: 62 SEKF. & G. BEIJERS BOKFÖRLAGSAKTIEBOLAG Femte Tillökade Upplagan. -
Kokkonsten
Inbunden bok.
Gott skick. Skyddsomslag i hyggligt skick. Strömbergs. 1967. 749s. En klassisk kokbok med många recept och illustrationer. Perfekt för matlagningsentusiaster. Omslaget lite naggat i kanterna. Namnad. … läs mer
Inrikes enhetsfrakt Sverige: 62 SEK -
Jord : en kockaspriants och familjefars ävent...
Inbunden bok.
Nyskick. Skyddsomslag i nyskick. Albert Bonniers Förlag. 2021. 520 sidor. Oläst. Förlagsny.
Inrikes enhetsfrakt Sverige: 62 SEK- ISBN
- 9789100186029
- Titel
- Jord : en kockaspriants och familjefars äventyr i Lyon, på spaning efter hemligheten bakom den franska kokkonsten
- Författare
- Buford, Bill
- Förlag
- Albert Bonniers Förlag
- Utgivningsår
- 2021
- Omfång
- 520 sidor
- Bandtyp
- Inbunden
- Mått
- 145 x 221 mm Ryggbredd 41 mm
- Vikt
- 668 g
- Språk
- Svenska
- Baksidestext
- Bill Bufords strävan att förstå det franska köket tar honom till världens gastronomiska huvudstad, Lyon. Han studerar vid L’Institut Bocuse, lagar mat på Michelinrestaurangen La Mère Brazier, uthärdar oändliga timmar i köket och blir besatt av att bevisa att han är värd de gastronomiska hemligheterna han får ta del av och att fransk matlagning faktiskt härrör från (mon dieu!) den italienska.Med sin speciella humor, äventyrskänsla och mästerliga förmåga att fördjupa sig själv och sina läsare i omgivningen har Bill Buford skrivit en bok som säkert kommer att bli alla matälskares favorit.
9789100186029 -
Kokkonsten : tekniker, ingredienser, redskap...
Inbunden bok. Bonnier Impact. 2:1 uppl. 2007. 526 sidor.
Nära nyskick. Förlagets illustrerade laminatband, trådbunden. Rikt illustrerad.
Inrikes enhetsfrakt Sverige: 62 SEK- ISBN
- 9789185605538
- Titel
- Kokkonsten : tekniker, ingredienser, redskap för det internationella, klassiska köket
- Författare
- Willan, Anne
- Förlag
- Bonnier Impact
- Utgivningsår
- 2008
- Omfång
- 526 sidor
- Bandtyp
- Kartonnage
- Språk
- Svenska
- Baksidestext
- När Anne Willan grundade La Varenne så gjorde hon det för att utbilda de bästa av kockar. När hon skrev boken Kokkonsten så gjorde hon det för att den matintresserade allmänheten skulle kunna ta del av alla de tips och tekniker som man lär ut där. Nu tar vi det ett steg till och presenterar boken till ett pris och i ett utförande som gör den tillgänglig för alla..Detta är den klassiska uppslagsboken om matlagning, en modern handbok som genom tydliga steg-för-steg-illustrationer visar allt du behöver veta för att både lyckas och briljera i köket.Recept från hela världen blandas med tekniker, metoder, redskap och ingredienser, allt presenterat med över 2 500 fotografier i färg.
Bonnier Impact 2:1 9789185605538 -
Kokkonsten som vetenskap och konst med särski...
Häftad bok.
Mycket gott skick. Natur och Kultur MCMLVIII (1963). 179, (1) sidor. Trådhäftad, omslag med invikta flikar. Ett osprättat exemplar. Något kantnött.
Inrikes enhetsfrakt Sverige: 62 SEK -
Inrikes enhetsfrakt Sverige: 62 SEKStrömbergs Bokförlag AB -
Tidens stora bok om läkeväxter : så används v...
Inbunden bok. Stockholm : Tiden. 1993. 310 sidor.
Nyskick. Inbunden bok i stort format med illustrerade laminerade pappärmar. Inlaga rikligen illustrerad i färg med 256 olika läkeväxter.
Presentskick!
M&H 250911 … läs merInrikes enhetsfrakt Sverige: 62 SEK- ISBN
- 9789155039707
- Titel
- Tidens stora bok om läkeväxter : så används växterna inom medicinen och kokkonsten
- Författare
- Stodola, Jiří - Volák, Jan - Severa, František - Wahlin, Bertil
- Förlag
- Stockholm : Tiden
- Utgivningsår
- 1993
- Språk
- Svenska
Stockholm : Tiden 9789155039707 -
Jord. En kockaspriants och familjefars äventy...
Inbunden bok. Albert Bonniers Förlag. 1 uppl. 2021. 520 sidor.
Nyskick. Skyddsomslag i nyskick. PRESENTSKICK! På jakt efter hemligheten med fransk matlagning. Färden går till världens gastronomiska huvudstad - Lyon. Inbunden, förlagsband med skyddsomslag. 8:o. 221x145x41 mm. 670 g. Nytt, obrukat ex. [Lir2817] … läs mer
Inrikes enhetsfrakt Sverige: 62 SEK- ISBN
- 9789100186029
- Titel
- Jord : en kockaspriants och familjefars äventyr i Lyon, på spaning efter hemligheten bakom den franska kokkonsten
- Författare
- Buford, Bill
- Förlag
- Albert Bonniers Förlag
- Utgivningsår
- 2021
- Omfång
- 520 sidor
- Bandtyp
- Inbunden
- Mått
- 145 x 221 mm Ryggbredd 41 mm
- Vikt
- 668 g
- Språk
- Svenska
- Baksidestext
- Bill Bufords strävan att förstå det franska köket tar honom till världens gastronomiska huvudstad, Lyon. Han studerar vid L’Institut Bocuse, lagar mat på Michelinrestaurangen La Mère Brazier, uthärdar oändliga timmar i köket och blir besatt av att bevisa att han är värd de gastronomiska hemligheterna han får ta del av och att fransk matlagning faktiskt härrör från (mon dieu!) den italienska.Med sin speciella humor, äventyrskänsla och mästerliga förmåga att fördjupa sig själv och sina läsare i omgivningen har Bill Buford skrivit en bok som säkert kommer att bli alla matälskares favorit.
Albert Bonniers Förlag 1 9789100186029 -
Kortfattad handbok i den nyare kokkonsten när...
Inbunden bok.
Hyggligt skick. Stockholm : O. L. Lamm, 1884. xxiv , 167 s. Förlagets Klotryggband. Nötta pärmar. Bra inlaga.
Inrikes enhetsfrakt Sverige: 62 SEK -
Inrikes enhetsfrakt Sverige: 62 SEK- ISBN
- 9789137077888
- Titel
- Kokkonsten från a till ö
- Författare
- Gorys, Erhard - Sandberg, Marianne
- Förlag
- Bokförlaget Forum
- Utgivningsår
- 1992
- Bandtyp
- Kartonnage
- Vikt
- 1075 g
- Språk
- Svenska
Bokförlaget Forum 9789137077888 -
Kokkonsten : tekniker, ingredienser, redskap...
Inbunden bok. Bonnier Impact. 2 uppl. 2008. 526 sidor.
Nära nyskick.
Inrikes enhetsfrakt Sverige: 62 SEK- ISBN
- 9789185605538
- Titel
- Kokkonsten : tekniker, ingredienser, redskap för det internationella, klassiska köket
- Författare
- Willan, Anne
- Förlag
- Bonnier Impact
- Utgivningsår
- 2008
- Omfång
- 526 sidor
- Bandtyp
- Kartonnage
- Språk
- Svenska
- Baksidestext
- När Anne Willan grundade La Varenne så gjorde hon det för att utbilda de bästa av kockar. När hon skrev boken Kokkonsten så gjorde hon det för att den matintresserade allmänheten skulle kunna ta del av alla de tips och tekniker som man lär ut där. Nu tar vi det ett steg till och presenterar boken till ett pris och i ett utförande som gör den tillgänglig för alla..Detta är den klassiska uppslagsboken om matlagning, en modern handbok som genom tydliga steg-för-steg-illustrationer visar allt du behöver veta för att både lyckas och briljera i köket.Recept från hela världen blandas med tekniker, metoder, redskap och ingredienser, allt presenterat med över 2 500 fotografier i färg.
Bonnier Impact 2 9789185605538 -
Kortfattad handbok i den nyare Kokkonsten : n...
Inbunden bok.
Gott skick. Klassisk kokbok från 1894 med förord av August Grell. Fjärde upplagan, ren inlaga. | F & G Beijers Bokförlagsaktiebolag, 1894 | Illustrerat halvklotband i normalt antikvariskt skick. Med förord af förre köksmästaren å hotell Rydberg August Grell. F. & G. läs mer … läs mer
Inrikes enhetsfrakt Sverige: 62 SEK -
Kokkonsten som vetenskap och konst. Med särsk...
Inbunden bok.
Mycket gott skick. Natur och Kultur, Stockholm 1958. 179,[2] sidor. Med illustrationer tagna ur 1896 års upplaga. Förlagets gröna präglade linneklotband med förgylld vinjett på frampärmen samt förgylld ryggdekor, färgat övre snitt och skyddsomslag med ris på ryggsluten. [23 läs mer … läs mer
Inrikes enhetsfrakt Sverige: 62 SEK -
Kokkonsten
Inbunden bok. Strömbergs. 1967. 750 sidor.
Mycket gott skick. Skyddsomslag i hyggligt skick. Fin inlaga.
Vikmärke i nedre högra hörnet i del av inlaga.
Skyddsomslag har ett par revor.
Bildmaterial i boken.Inrikes enhetsfrakt Sverige: 62 SEKStrömbergs -
Om kokkonsten. Essä om intagande av föda..
Häftad bok. Bokförlaget Daidalos. 2017. 267 sidor.
Nyskick.
Inrikes enhetsfrakt Sverige: 62 SEK- ISBN
- 9789171735003
- Titel
- Författare
- Foconi, Stefan
- Förlag
- Bokförlaget Daidalos
- Utgivningsår
- 2017
- Omfång
- 267 sidor
- Bandtyp
- Danskt band
- Vikt
- 500 g
- Språk
- Svenska
- Baksidestext
- Säg mig vad du äter och jag ska säga dig vem du är, påpekade 1700-talsgastronomen Jean Anthelme Brillat-Savarin. Och kanske är det i attityden till födan vi intar som vi i själva verket visar vilka vi är. En måltid handlar ju om så mycket mer än att bara bli mätt och utspelar sig inte minst på en social arena. Men idag har traditionens självklarhet – säg salta köttbullar, söta lingon och syrlig gurka – ersatts av globaliseringens batteri av möjligheter och kombinationer. Tillvaron smakar kort sagt annorlunda, och ibland, när snabbmatsideologin och vinningslystnaden får råda, knappt någonting alls.
Stefan Foconis essä "Om kokkonsten" handlar om födans egenskaper, rätternas förvandlingar, traditionens egenheter och mycket därtill. Den tar med läsaren på en överrumplande resa genom tidsåldrar, världsdelar och sammanhang, från förmänniskornas identitetsskapande lägereldar via den moderna laxproduktionens industriella tyranni och vidare till näringsämnenas kemiska dans under tillagningsprocessen. Boken väcker lika många frågor som den ger svar – det finns ju mycket att fundera över på området. »Att äta är en förlängning av att fortsätta andas. Det borde vara den enskildes skyldighet att ägna bägge aktiviteterna uppmärksamhet, tvivel och reflexion.«
Essän är nummer två i den kvartett om vad det innebär att vara människa som inleddes med "Om trädgårdskonsten" (2011).
Stefan Foconi, född 1955, har en bred verksamhet på det litterära fältet bakom sig. Han debuterade med romanen "Lergök" 1991 och har därefter publicerat en rad dikter, romaner, essäer och reseskildringar. Senast romanen "Hade en bror" (2012), monografin "Istanbul. Vandringar i Europas största stad" (2014) samt den kulturhistoriska samtidsskildringen
"Levanten. Mellanöstern utan gränser" (2016, tillsammans med Tomas Andersson).
Bokförlaget Daidalos 9789171735003 -
Kokkonsten
Inbunden bok. Ströbergs. 1967. 750 sidor.
Mycket gott skick. Skyddsomslag i hyggligt skick.
Inrikes enhetsfrakt Sverige: 62 SEKStröbergs -
Le Cordon Bleu : stora boken om kokkonsten :...
Inbunden bok. Norstedts. 1 uppl. 1997. 343 sidor.
Mycket gott skick. Skyddsomslaget är blekt och lite skadat.....Över 2000 instruktiva illustrationer och fotografier i färg.
Inrikes enhetsfrakt Sverige: 62 SEK- ISBN
- 9789119711823
- Titel
- Le Cordon Bleu : stora boken om kokkonsten : råd, recept och tillagningsmetoder från världens mes
- Författare
- Jeni Wright - Eric Treuille
- Förlag
- Norstedts
- Utgivningsår
- 1997
- Omfång
- 343 sidor
- Bandtyp
- Inbunden
- Vikt
- 1703 g
- Språk
- Svenska
Norstedts 1 9789119711823 -
Kokkonsten - Tekniker, ingredienser, redskap...
Bonniers, Stockholm 1990. Förlagets dekorerade pappband. 526 sidor. Illustrerad. Boken är i gott skick.
Inrikes enhetsfrakt Sverige: 62 SEK -
Den medvetna kokkonsten.
Liber.Stockholm.1997.Förlagets dekorerade pappband. 255 sidor. Illustrerad. Boken är i gott skick.
Inrikes enhetsfrakt Sverige: 62 SEK -
Den medvetna kokkonsten
Inbunden bok. Bokförlaget Nya Doxa. 2 uppl. 2006. 216 sidor.
Nyskick. Förlagsny och oläst
Inrikes enhetsfrakt Sverige: 62 SEK- ISBN
- 9789157804723
- Titel
- Den medvetna kokkonsten
- Författare
- Gustafsson, Inga-Britt
- Förlag
- Bokförlaget Nya Doxa
- Utgivningsår
- 2006
- Omfång
- 216 sidor
- Bandtyp
- Inbunden
- Mått
- 200 x 237 mm Ryggbredd 19 mm
- Vikt
- 810 g
- Språk
- Svenska
- Baksidestext
Ytterligare författare: Gustafsson, Inga-Britt
Ytterligare författare: Klein, Örjan
Bokförlaget Nya Doxa 2 9789157804723 -
Kokkonsten : tekniker, ingredienser, redskap...
Inbunden bok. Stockholm : Bonnier. 1990. 526 sidor.
Mycket gott skick. Skyddsomslag i mycket gott skick.
Inrikes enhetsfrakt Sverige: 62 SEK- ISBN
- 9789134510791
- Titel
- Kokkonsten : tekniker, ingredienser, redskap för det internationella, klassiska köket
- Författare
- Willan, Anne - Telegin, Marie Louise
- Förlag
- Stockholm : Bonnier
- Utgivningsår
- 1990
- Språk
- Svenska
Stockholm : Bonnier 9789134510791 -
Kokkonsten : tekniker, ingredienser, redskap...
Inbunden bok. Bonnier Impact. 2 uppl. 2008. 526 sidor.
Mycket gott skick. Rikt illustrerad i färg.
Inrikes enhetsfrakt Sverige: 62 SEK- ISBN
- 9789185605538
- Titel
- Kokkonsten : tekniker, ingredienser, redskap för det internationella, klassiska köket
- Författare
- Willan, Anne
- Förlag
- Bonnier Impact
- Utgivningsår
- 2008
- Omfång
- 526 sidor
- Bandtyp
- Kartonnage
- Språk
- Svenska
- Baksidestext
- När Anne Willan grundade La Varenne så gjorde hon det för att utbilda de bästa av kockar. När hon skrev boken Kokkonsten så gjorde hon det för att den matintresserade allmänheten skulle kunna ta del av alla de tips och tekniker som man lär ut där. Nu tar vi det ett steg till och presenterar boken till ett pris och i ett utförande som gör den tillgänglig för alla..Detta är den klassiska uppslagsboken om matlagning, en modern handbok som genom tydliga steg-för-steg-illustrationer visar allt du behöver veta för att både lyckas och briljera i köket.Recept från hela världen blandas med tekniker, metoder, redskap och ingredienser, allt presenterat med över 2 500 fotografier i färg.
Bonnier Impact 2 9789185605538 -
Inrikes enhetsfrakt Sverige: 62 SEK- ISBN
- 9789147048113
- Titel
- Den medvetna kokkonsten
- Författare
- Klein, Örjan - Gustafsson, Inga-Britt
- Förlag
- Liber
- Utgivningsår
- 1997
- Omfång
- 240 sidor
- Bandtyp
- Inbunden
- Vikt
- 862 g
- Språk
- Svenska
Liber 1 9789147048113
Your country and preferred language.
Select your country Select languageDenna webbplats använder cookies för att säkerställa att du får den bästa upplevelsen.
Stäng
Välkommen till Sveriges största bokhandel
Här finns så gott som allt som givits ut på den svenska bokmarknaden under de senaste hundra åren.
- Handla mot faktura och öppet köp i 21 dagar
- Oavsett vikt och antal artiklar handlar du till enhetsfrakt från samma säljare i samma kundvagn
