-
Inrikes enhetsfrakt Sverige: 62 SEK- ISBN
- 9789188748881
- Titel
- Meze hos Halv Grek Plus Turk
- Författare
- Britton, Claes
- Förlag
- Modernista
- Utgivningsår
- 2005
- Omfång
- 214 sidor
- Bandtyp
- Inbunden
- Mått
- 198 x 267 mm Ryggbredd 25 mm
- Vikt
- 1166 g
- Språk
- Svenska
- Baksidestext
- Restaurang Halv Grek Plus Turk är en klassiker på Stockholms krogscen. Det är köksmästaren Claes Claesson som skapat den stilbildande menyn med mat från hela östra Medelhavsregionen, kryddad med hans egen högst personliga stockholmsattityd. Nu blir den tillgänglig för alla i en kokbok som är en genuin källa till ständig matglädje, fylld av användbara recept och personliga texter och rikt illustrerad.
Basen i östra Medelhavets matkultur är Meze kalla och varma smårätter. Mezekrogar har blivit en av de starkaste svenska restaurangtrenderna. Meze kan var tilltugg som äts till vin, ouzo eller raki eller omfatta en hel måltid. »Själva mångfalden i smaker, färger och upplevelser det är det som är meze«, skriver Claes Claesson. Fantastiskt god mat som gjord för att bjuda folk på, eller frossa på i ensamhet.
En vacker bok med sammetsomslag och guldfärg på kanten på sidorna!
Claes Claesson är köksmästaren som skapat den stilbildande menyn med mat från hela östra Medelhavsregionen, kryddad med hans egen högst personliga stockholmsattityd. Nu blir den tillgänglig för alla i en kokbok som är en genuin källa till ständig matglädje, fylld av användbara recept och personliga texter och rikt illustrerad. Restaurang Halv Grek Plus Turk är en klassiker på Stockholms krogscen.
Pressröster:
»Vackrare kokbok får man leta efter. Faller man inte för den röda omslagssammeten och guldreliefen blir man sjukt knäsvag av försättsbladet i guldpapper.«
Mia Gahne, Dagbladet
»Här är den nu, med glammigt omslag i guld och sammet, som kan få bli hur kladdigt som helst för detta är en kokbok att använda ofta!«
Elle Interiör
Modernista 1 9789188748881 -
MEZE hos Halv Grek Plus Turk
Inbunden bok. Stockholm New Publishing. 3 uppl. 2013. 226 sidor.
Nära nyskick. –– ABSOLUT NYSKICK på inlagan, oläst! – Obetydliga ytmärken på pärmarna där guldfolien har skrapats på sammeten. Något blekt rygg. –– Se fler bilder! ––
Restaurang Halv Grek Plus Turk är en klassiker på Stockholms krogscen. Det är köksmästaren Claes Cl läs mer … läs merInrikes enhetsfrakt Sverige: 62 SEK- ISBN
- 9789198111316
- Titel
- Meze hos Halv Grek Plus Turk
- Författare
- Britton, Claes
- Förlag
- Stockholm New Publishing
- Utgivningsår
- 2013
- Omfång
- 226 sidor
- Bandtyp
- Board book
- Mått
- 197 x 257 mm Ryggbredd 24 mm
- Vikt
- 1149 g
- Språk
- Svenska
- Baksidestext
- Meze Hos Halv Grek var den första kokboken som utgavs i Sverige om Meze, de smårätter som äts i turkiet och i hela regionen kring östra Medelhavet. Meze är en hel måltidskultur och livsstil. Halv Grek Plus Turk i Stockholm var den första meze-restaurangen i Sverige och mycket stilbildande. Boken innehåller 60 meze-recept och dessutom en litterär text om Stockholms moderna kroghistoria skriven av författaren Claes Britton, samt ett generöst bildmaterial fotograferat av Stefan Andersson. Boken är en klassiker som länge har varit slutsåld i bokhandeln. Denna nyutgåva har länge varit efterfrågad.
Stockholm New Publishing 3 9789198111316 -
Meze hos Halv Grek Plus Turk
Inbunden bok. Modernista. 1 uppl. 2005. 214 sidor.
Mycket gott skick. Mycket varsamt hanterad.
Inrikes enhetsfrakt Sverige: 62 SEK- ISBN
- 9789188748881
- Titel
- Meze hos Halv Grek Plus Turk
- Författare
- Britton, Claes
- Förlag
- Modernista
- Utgivningsår
- 2005
- Omfång
- 214 sidor
- Bandtyp
- Inbunden
- Mått
- 198 x 267 mm Ryggbredd 25 mm
- Vikt
- 1166 g
- Språk
- Svenska
- Baksidestext
- Restaurang Halv Grek Plus Turk är en klassiker på Stockholms krogscen. Det är köksmästaren Claes Claesson som skapat den stilbildande menyn med mat från hela östra Medelhavsregionen, kryddad med hans egen högst personliga stockholmsattityd. Nu blir den tillgänglig för alla i en kokbok som är en genuin källa till ständig matglädje, fylld av användbara recept och personliga texter och rikt illustrerad.
Basen i östra Medelhavets matkultur är Meze kalla och varma smårätter. Mezekrogar har blivit en av de starkaste svenska restaurangtrenderna. Meze kan var tilltugg som äts till vin, ouzo eller raki eller omfatta en hel måltid. »Själva mångfalden i smaker, färger och upplevelser det är det som är meze«, skriver Claes Claesson. Fantastiskt god mat som gjord för att bjuda folk på, eller frossa på i ensamhet.
En vacker bok med sammetsomslag och guldfärg på kanten på sidorna!
Claes Claesson är köksmästaren som skapat den stilbildande menyn med mat från hela östra Medelhavsregionen, kryddad med hans egen högst personliga stockholmsattityd. Nu blir den tillgänglig för alla i en kokbok som är en genuin källa till ständig matglädje, fylld av användbara recept och personliga texter och rikt illustrerad. Restaurang Halv Grek Plus Turk är en klassiker på Stockholms krogscen.
Pressröster:
»Vackrare kokbok får man leta efter. Faller man inte för den röda omslagssammeten och guldreliefen blir man sjukt knäsvag av försättsbladet i guldpapper.«
Mia Gahne, Dagbladet
»Här är den nu, med glammigt omslag i guld och sammet, som kan få bli hur kladdigt som helst för detta är en kokbok att använda ofta!«
Elle Interiör
Modernista 1 9789188748881 -
Meze hos Halv Grek Plus Turk
Inbunden bok. Modernista. 1 uppl. 2005. 214 sidor.
Mycket gott skick. Namnad på sidan 3. Bara mindre slitage på det känsliga guldtrycket. Se bild. Inlagan i nyskick. Fint exemplar.
Inrikes enhetsfrakt Sverige: 62 SEK- ISBN
- 9789188748881
- Titel
- Meze hos Halv Grek Plus Turk
- Författare
- Britton, Claes
- Förlag
- Modernista
- Utgivningsår
- 2005
- Omfång
- 214 sidor
- Bandtyp
- Inbunden
- Mått
- 198 x 267 mm Ryggbredd 25 mm
- Vikt
- 1166 g
- Språk
- Svenska
- Baksidestext
- Restaurang Halv Grek Plus Turk är en klassiker på Stockholms krogscen. Det är köksmästaren Claes Claesson som skapat den stilbildande menyn med mat från hela östra Medelhavsregionen, kryddad med hans egen högst personliga stockholmsattityd. Nu blir den tillgänglig för alla i en kokbok som är en genuin källa till ständig matglädje, fylld av användbara recept och personliga texter och rikt illustrerad.
Basen i östra Medelhavets matkultur är Meze kalla och varma smårätter. Mezekrogar har blivit en av de starkaste svenska restaurangtrenderna. Meze kan var tilltugg som äts till vin, ouzo eller raki eller omfatta en hel måltid. »Själva mångfalden i smaker, färger och upplevelser det är det som är meze«, skriver Claes Claesson. Fantastiskt god mat som gjord för att bjuda folk på, eller frossa på i ensamhet.
En vacker bok med sammetsomslag och guldfärg på kanten på sidorna!
Claes Claesson är köksmästaren som skapat den stilbildande menyn med mat från hela östra Medelhavsregionen, kryddad med hans egen högst personliga stockholmsattityd. Nu blir den tillgänglig för alla i en kokbok som är en genuin källa till ständig matglädje, fylld av användbara recept och personliga texter och rikt illustrerad. Restaurang Halv Grek Plus Turk är en klassiker på Stockholms krogscen.
Pressröster:
»Vackrare kokbok får man leta efter. Faller man inte för den röda omslagssammeten och guldreliefen blir man sjukt knäsvag av försättsbladet i guldpapper.«
Mia Gahne, Dagbladet
»Här är den nu, med glammigt omslag i guld och sammet, som kan få bli hur kladdigt som helst för detta är en kokbok att använda ofta!«
Elle Interiör
Modernista 1 9789188748881 -
Meze hos Halv Grek Plus Turk
Inbunden bok. Modernista. 1 uppl. 2005. 214 sidor.
Mycket gott skick. Mycket fint exemplar
Som oläst
Inrikes enhetsfrakt Sverige: 62 SEK- ISBN
- 9789188748881
- Titel
- Meze hos Halv Grek Plus Turk
- Författare
- Britton, Claes
- Förlag
- Modernista
- Utgivningsår
- 2005
- Omfång
- 214 sidor
- Bandtyp
- Inbunden
- Mått
- 198 x 267 mm Ryggbredd 25 mm
- Vikt
- 1166 g
- Språk
- Svenska
- Baksidestext
- Restaurang Halv Grek Plus Turk är en klassiker på Stockholms krogscen. Det är köksmästaren Claes Claesson som skapat den stilbildande menyn med mat från hela östra Medelhavsregionen, kryddad med hans egen högst personliga stockholmsattityd. Nu blir den tillgänglig för alla i en kokbok som är en genuin källa till ständig matglädje, fylld av användbara recept och personliga texter och rikt illustrerad.
Basen i östra Medelhavets matkultur är Meze kalla och varma smårätter. Mezekrogar har blivit en av de starkaste svenska restaurangtrenderna. Meze kan var tilltugg som äts till vin, ouzo eller raki eller omfatta en hel måltid. »Själva mångfalden i smaker, färger och upplevelser det är det som är meze«, skriver Claes Claesson. Fantastiskt god mat som gjord för att bjuda folk på, eller frossa på i ensamhet.
En vacker bok med sammetsomslag och guldfärg på kanten på sidorna!
Claes Claesson är köksmästaren som skapat den stilbildande menyn med mat från hela östra Medelhavsregionen, kryddad med hans egen högst personliga stockholmsattityd. Nu blir den tillgänglig för alla i en kokbok som är en genuin källa till ständig matglädje, fylld av användbara recept och personliga texter och rikt illustrerad. Restaurang Halv Grek Plus Turk är en klassiker på Stockholms krogscen.
Pressröster:
»Vackrare kokbok får man leta efter. Faller man inte för den röda omslagssammeten och guldreliefen blir man sjukt knäsvag av försättsbladet i guldpapper.«
Mia Gahne, Dagbladet
»Här är den nu, med glammigt omslag i guld och sammet, som kan få bli hur kladdigt som helst för detta är en kokbok att använda ofta!«
Elle Interiör
Modernista 1 9789188748881 -
Meze hos Halv Grek Plus Turk
Inbunden bok. Stockholm New Publishing. 3 uppl. 2013. 226 sidor.
Mycket gott skick. Skyddsomslag saknas. sammetspärm, guldsnitt, nästan nära nyskick
Inrikes enhetsfrakt Sverige: 62 SEK- ISBN
- 9789198111316
- Titel
- Meze hos Halv Grek Plus Turk
- Författare
- Britton, Claes
- Förlag
- Stockholm New Publishing
- Utgivningsår
- 2013
- Omfång
- 226 sidor
- Bandtyp
- Board book
- Mått
- 197 x 257 mm Ryggbredd 24 mm
- Vikt
- 1149 g
- Språk
- Svenska
- Baksidestext
- Meze Hos Halv Grek var den första kokboken som utgavs i Sverige om Meze, de smårätter som äts i turkiet och i hela regionen kring östra Medelhavet. Meze är en hel måltidskultur och livsstil. Halv Grek Plus Turk i Stockholm var den första meze-restaurangen i Sverige och mycket stilbildande. Boken innehåller 60 meze-recept och dessutom en litterär text om Stockholms moderna kroghistoria skriven av författaren Claes Britton, samt ett generöst bildmaterial fotograferat av Stefan Andersson. Boken är en klassiker som länge har varit slutsåld i bokhandeln. Denna nyutgåva har länge varit efterfrågad.
Stockholm New Publishing 3 9789198111316 -
Meze hos Halv Grek Plus Turk
Inbunden bok. Modernista. 1 uppl. 2005. 224 sidor.
Nära nyskick. Detta är första upplagan - utgiven 2005 på Modernista. Fantastisk kokbok med även en initierad presentation av Britton samt den innovativa Claes Claesson berättar om sin kulinariska livsresa och hur han blev en av introduktörerna av det moderna crossoverk läs mer … läs mer
Inrikes enhetsfrakt Sverige: 62 SEK- ISBN
- 9789188748881
- Titel
- Meze hos Halv Grek Plus Turk
- Författare
- Britton, Claes
- Förlag
- Modernista
- Utgivningsår
- 2005
- Omfång
- 214 sidor
- Bandtyp
- Inbunden
- Mått
- 198 x 267 mm Ryggbredd 25 mm
- Vikt
- 1166 g
- Språk
- Svenska
- Baksidestext
- Restaurang Halv Grek Plus Turk är en klassiker på Stockholms krogscen. Det är köksmästaren Claes Claesson som skapat den stilbildande menyn med mat från hela östra Medelhavsregionen, kryddad med hans egen högst personliga stockholmsattityd. Nu blir den tillgänglig för alla i en kokbok som är en genuin källa till ständig matglädje, fylld av användbara recept och personliga texter och rikt illustrerad.
Basen i östra Medelhavets matkultur är Meze kalla och varma smårätter. Mezekrogar har blivit en av de starkaste svenska restaurangtrenderna. Meze kan var tilltugg som äts till vin, ouzo eller raki eller omfatta en hel måltid. »Själva mångfalden i smaker, färger och upplevelser det är det som är meze«, skriver Claes Claesson. Fantastiskt god mat som gjord för att bjuda folk på, eller frossa på i ensamhet.
En vacker bok med sammetsomslag och guldfärg på kanten på sidorna!
Claes Claesson är köksmästaren som skapat den stilbildande menyn med mat från hela östra Medelhavsregionen, kryddad med hans egen högst personliga stockholmsattityd. Nu blir den tillgänglig för alla i en kokbok som är en genuin källa till ständig matglädje, fylld av användbara recept och personliga texter och rikt illustrerad. Restaurang Halv Grek Plus Turk är en klassiker på Stockholms krogscen.
Pressröster:
»Vackrare kokbok får man leta efter. Faller man inte för den röda omslagssammeten och guldreliefen blir man sjukt knäsvag av försättsbladet i guldpapper.«
Mia Gahne, Dagbladet
»Här är den nu, med glammigt omslag i guld och sammet, som kan få bli hur kladdigt som helst för detta är en kokbok att använda ofta!«
Elle Interiör
Modernista 1 9789188748881
Your country and preferred language.
Select your country Select languageDenna webbplats använder cookies för att säkerställa att du får den bästa upplevelsen.
Stäng
Välkommen till Sveriges största bokhandel
Här finns så gott som allt som givits ut på den svenska bokmarknaden under de senaste hundra åren.
- Handla mot faktura och öppet köp i 21 dagar
- Oavsett vikt och antal artiklar handlar du till enhetsfrakt från samma säljare i samma kundvagn
