Your country and preferred language.

Select your country Select language

Denna webbplats använder cookies för att säkerställa att du får den bästa upplevelsen.

Menu
Sökalternativ
Stäng

Välkommen till Bokbörsen

Den svenska marknadsplatsen för lästa böcker, lyssnade skivor och tittade filmer. Sök bland tre miljoner annonser från tjugo tusen säljare som levererar direkt till dig.

  • Öppet köp 21 dagar
  • Betalning mot faktura
  • Inrikes enhetsfrakt 62 kr oavsett vikt och antal artiklar från samma säljare och i samma kundvagn.
PÅ HÖG TOMGÅNG GENOM LIVET - VÅR SON HAR ADHD

PÅ HÖG TOMGÅNG GENOM LIVET - VÅR SON HAR ADHD

Häftad bok Sigma Förlag. Första uppl. 2009. 90 sidor.

Nyskick. Boken är en gallrad biblioteksbok. Den är varsamt hanterad. -verkar oläst. Inga märken eller markeringar förutom bibliotekets egen stämpel. Inget 'bokhylleslitage' på pärmarna. som är inplastade. Från förlagets beskrivning av boken: "PÅ HÖG TOMGÅNG GENOM LIVET är berättelsen om en familj vars ena barn har ADHD. Anette Karlsson beskriver en lång och smärtsam process från de första tecknen på att sonen inte är som andra barn, till vissheten och diagnosen. Familjens vånda att fatta de bästa besluten för att sonen ska få ett bra liv skildras, liksom vardagen och glädjeämnena. Det är en utelämnande berättelse om en familjs vardag med ett annorlunda barn. ”Det är en bok, som jag själv hade velat läsa, när jag befann mig i denna svåra situation,” säger Anette Karlsson.”Jag hoppas att jag med min historia kan hjälpa andra som är med om något liknande". För fler böcker inom ämnena Biografi & Genealogi och Psykologi & Pedagogik: Välkommen att titta in på mina andra annonser på JOLEANS BOKBOD här på Bokbörsen!

Inrikes enhetsfrakt Sverige: 62 SEK Betala med Swish Stöd Bokhjälpen

Förlagsfakta

ISBN
9789197756327
Titel
På hög tomgång genom livet : vår son har ADHD
Författare
Anette Karlsson
Förlag
Sigma förlag
Utgivningsår
2009
Omfång
90 sidor
Bandtyp
Häftad
Mått
160 x 210 mm Ryggbredd 7 mm
Vikt
165 g
Språk
Svenska
Baksidestext
Detta är berättelsen om en familj vars ena barn har ADHD. Anette Karlsson beskriver en lång och smärtsam process från de första tecknen på att sonen inte är som andra barn, till vissheten och diagnosen. Familjens vånda att fatta de bästa besluten för att sonen ska få ett bra liv skildras, liksom vardagen och glädjeämnena. Det är en utelämnande berättelse om en familjs vardag med ett annorlunda barn. ”Det är en bok, som jag själv hade velat läsa, när jag befann mig i denna svåra situation,” säger Anette Karlsson. ”Jag hoppas att jag med min historia kan hjälpa andra som är med om något liknande".