-
Mat från hela världen : en resa för matälskar...
Inbunden bok. Norstedts. 1 uppl. 2009. 600 sidor.
Nära nyskick. Skyddsomslag i mycket gott skick.
Inrikes enhetsfrakt Sverige: 62 SEK- ISBN
- 9789113023403
- Titel
- Mat från hela världen : en resa för matälskare
- Författare
- Hasselqvist, Per Johan - Törngren, Kerstin
- Förlag
- Norstedts
- Utgivningsår
- 2009
- Omfång
- 600 sidor
- Bandtyp
- Inbunden
- Mått
- 240 x 304 mm Ryggbredd 45 mm
- Vikt
- 2966 g
- Språk
- Svenska
- Baksidestext
- Den STORA internationella grundkokboken. 600 sidor! Flera hundra inspirerande och goda recept från hela världen. Asiatisk hetta, franska favoriter, Medelhavets nyttigheter, gott med bröd, grönsaker, fisk, kött ...
Detta är en bok att älska!
Sällan har så många goda rätter från hela världen samlats i en så innehållsrik och prisvärd bok! De utslitna begreppen ”inspirerande” och ”det vattnas i munnen” får en helt ny innebörd när man bläddrar i denna stora, rikt illustrerade matbibel. Boken är en resa för matälskare!
Exempel ur innehållet:
- Smårätter: samosa, fish cakes, grissini, dumplings
- Förrätter och antipasto: bruschetta, rillette, paté, carpaccio
- Soppor: minestrone, fransk löksoppa, won ton-soppa
- Sallader: insalata caprese, thailändsk sursöt fisksallad
- Fisk och skaldjur: fyllda musslor, ångad fisk från Kanton, laxcurry
- Tamfågel: coq au vin, pekinganka, kyckling cacciatora
- Kött och vilt: kinesisk biff, fransk cassoulet, fasan med vitlök
- Grönsaker: puréer, sallader, paj med sparris och squash
- Bönor och linser: kikärtsmasala, pasta med borlottibönor
- Ris, nudlar och gryn: risotto, nudelrätter, risi bisi
- Bröd och pizza: naan, pizzor, ångade bröd, brioche
- Pasta och polenta: tryffeltagliatelli, polenta med 4 ostar
- Desserter och bakverk: tarte tatin, tiramisu, mangosorbet
- Avsnittet Matresor ger kunskap och mer kunskap om ris, kryddor, pizza, vin, te.
I boken finns ca 450 recept och nära 1 000 färgbilder som visar maten, miljöer och detaljerade matlagningstips.
Norstedts 1 9789113023403 -
Montignacs bästa recept ( orig. titel : Monti...
Inbunden bok. Bokförlaget Forum. 1:a svenska uppl. 2003. 184 sidor.
Nära nyskick. Skyddsomslag i mycket gott skick. Se namnen på de 150 recept som ligger inom parenteser på titel rutan där uppe! Format : 24,2 cm x 18 cm. 740 gram. (låda20230226-2?0).
Inrikes enhetsfrakt Sverige: 62 SEK- ISBN
- 9789137122946
- Titel
- Montignacs bästa recept
- Författare
- Montignac, Michel
- Förlag
- Bokförlaget Forum
- Utgivningsår
- 2003
- Omfång
- 184 sidor
- Bandtyp
- Inbunden
- Mått
- 180 x 245 mm Ryggbredd 20 mm
- Vikt
- 747 g
- Språk
- Svenska
- Baksidestext
- Äntligen kommer en hel bok med recept för de stora skaror anhängare av Montignac-metoden som finns i världen. Följer man Montignacs matförslag, som är anpassade till de senaste rönen om hur maten påverkar blodsockerhalten, får man inte bara ett smalare utan också ett bättre och lättare liv. Bland de över 140 recepten finns smårätter, soppor, sallader, rätter med alla sorters fisk, skaldjur, kött, fågel och grönsaker. Dessutom bjuder han på ett rikt avsnitt med efterrätter. Recepten grundar sig på de kulinariska traditioner man finner i Provence, där inte bara den fräscha maten utan också trevnaden runt matbordet är viktig och stimulerande. Boken kompletteras med lunch- och middagsmenyer för tre månader vilka är enkla att följa för den som vill behålla sin vikt och få balans i livet. På menyn står bland andra läckerheter: avokadoröra med räkor, carpaccio, ostsufflé, dillmarinerade musslor, mimosaägg med tonfisk, krämig musselsoppa, grillad lax med soja, öring med mandel, piggvar med fänkål, kalvlever med basilika, lammstek med rosmarin, fläskfilé med curry, kyckling med citron, kyckling med äpple och cider, vitlöksfylld kyckling, ankbröst med oliver, kalkongryta, provensalska kronärtskockor, bräserad purjolök, fyllda tomater, lökgratäng, ratatouille, broccolisallad med mandel, maskrossallad med bacon och ost, rödkålssallad med valnötter, flamberad äppelsufflé. Chokladtryffel, körsbärspaj, citronmousse, äppelkaka, jordgubbar med apelsin och mynta.Michel Montignac var PR-ansvarig på ett multinationellt läkemedelsföretag i Paris när han beslöt sig för att gå ner i vikt. I samarbete med specialister och med tillgång till snart sagt all världens medicinska forskarrön om kost och hälsa, utarbetade han en metod som gjorde att han snart gick ner till sin idealvikt. Den har han sedan behållit. Hans tidigare böcker, Jag äter, alltså blir jag smal och Jag äter – och förblir smal, har sålts i stora upplagor runt hela världen.
Bokförlaget Forum 1:a svenska 9789137122946 -
Paprika : en receptbok
Inbunden bok. Stockholm : Cordia. 1998.
Gott skick. Skyddsomslag i gott skick. Mindre slitage på omslaget
Inrikes enhetsfrakt Sverige: 62 SEK- ISBN
- 9170851999
- Titel
- Paprika : en receptbok
- Författare
- Adamson, Karl - Koska, Anna - Törngren, Kerstin
- Förlag
- Stockholm : Cordia
- Utgivningsår
- 1998
- Språk
- Svenska
Stockholm : Cordia 9170851999 -
Mat från hela världen : en resa för matälskar...
Inbunden bok. Norstedts. 1 uppl. 2009. 600 sidor.
Mycket gott skick. Skyddsomslag i mycket gott skick. 4o, förlagsband, hel och ren.
Inrikes enhetsfrakt Sverige: 62 SEK- ISBN
- 9789113023403
- Titel
- Mat från hela världen : en resa för matälskare
- Författare
- Hasselqvist, Per Johan - Törngren, Kerstin
- Förlag
- Norstedts
- Utgivningsår
- 2009
- Omfång
- 600 sidor
- Bandtyp
- Inbunden
- Mått
- 240 x 304 mm Ryggbredd 45 mm
- Vikt
- 2966 g
- Språk
- Svenska
- Baksidestext
- Den STORA internationella grundkokboken. 600 sidor! Flera hundra inspirerande och goda recept från hela världen. Asiatisk hetta, franska favoriter, Medelhavets nyttigheter, gott med bröd, grönsaker, fisk, kött ...
Detta är en bok att älska!
Sällan har så många goda rätter från hela världen samlats i en så innehållsrik och prisvärd bok! De utslitna begreppen ”inspirerande” och ”det vattnas i munnen” får en helt ny innebörd när man bläddrar i denna stora, rikt illustrerade matbibel. Boken är en resa för matälskare!
Exempel ur innehållet:
- Smårätter: samosa, fish cakes, grissini, dumplings
- Förrätter och antipasto: bruschetta, rillette, paté, carpaccio
- Soppor: minestrone, fransk löksoppa, won ton-soppa
- Sallader: insalata caprese, thailändsk sursöt fisksallad
- Fisk och skaldjur: fyllda musslor, ångad fisk från Kanton, laxcurry
- Tamfågel: coq au vin, pekinganka, kyckling cacciatora
- Kött och vilt: kinesisk biff, fransk cassoulet, fasan med vitlök
- Grönsaker: puréer, sallader, paj med sparris och squash
- Bönor och linser: kikärtsmasala, pasta med borlottibönor
- Ris, nudlar och gryn: risotto, nudelrätter, risi bisi
- Bröd och pizza: naan, pizzor, ångade bröd, brioche
- Pasta och polenta: tryffeltagliatelli, polenta med 4 ostar
- Desserter och bakverk: tarte tatin, tiramisu, mangosorbet
- Avsnittet Matresor ger kunskap och mer kunskap om ris, kryddor, pizza, vin, te.
I boken finns ca 450 recept och nära 1 000 färgbilder som visar maten, miljöer och detaljerade matlagningstips.
Norstedts 1 9789113023403 -
Cupcakes, kakor och cheesecakes
Häftad bok. Stockholm : Bearded Lady. 2011. 364 sidor.
Nyskick. Danskt band. Färgfotoillustrerad. Oläst
Inrikes enhetsfrakt Sverige: 62 SEK- ISBN
- 9789186623074
- Titel
- Cupcakes, kakor och cheesecakes
- Författare
- Törngren, Kerstin
- Förlag
- Stockholm : Bearded Lady
- Utgivningsår
- 2011
- Språk
- Svenska
Stockholm : Bearded Lady 9789186623074 -
Paprika : en receptbok
Inbunden bok. Stockholm : Cordia. 1998. 64 sidor.
Nära nyskick. Skyddsomslag i nära nyskick. Hel och fin.
Slitage av låg grad.
Läst ex.
Under bokstaven T.Inrikes enhetsfrakt Sverige: 62 SEK- ISBN
- 9789170851995
- Titel
- Paprika : en receptbok
- Författare
- Adamson, Karl - Koska, Anna - Törngren, Kerstin
- Förlag
- Stockholm : Cordia
- Utgivningsår
- 1998
- Språk
- Svenska
Stockholm : Cordia 9789170851995 -
Våra älskade kräftor : från bur till bord
Inbunden bok. Stockholm : Bäckström. 2003. 120 sidor.
Mycket gott skick.
Inrikes enhetsfrakt Sverige: 62 SEK- ISBN
- 9189394151
- Titel
- Våra älskade kräftor : från bur till bord
- Författare
- Fürst, Magnus - Törngren, Kerstin
- Förlag
- Stockholm : Bäckström
- Utgivningsår
- 2003
- Språk
- Svenska
Stockholm : Bäckström 9189394151 -
Den nakna kocken ( orig. titel : The Naked Ch...
Inbunden bok. Albert Bonniers Bokförlag. 1:a svenska uppl. 2001. 250 sidor.
Nära nyskick. Nästan som ny. Stor storlek : 25,3 cm x 19,6 cm. 968 gram.
Inrikes enhetsfrakt Sverige: 62 SEK- ISBN
- 9789100579128
- Titel
- Den nakna kocken
- Författare
- Oliver, Jamie
- Förlag
- Albert Bonniers Förlag
- Utgivningsår
- 2002
- Omfång
- 250 sidor
- Bandtyp
- Kartonnage
- Språk
- Svenska
- Baksidestext
- Ny lågprisutgåva av Jamie Olivers första kokbok. Boken som ligger överst på bästsäljarlistan över fackböcker i Sverige.
Albert Bonniers Bokförlag 1:a svenska 9789100579128 -
Den nakna kocken ( orig. titel : The Naked Ch...
Inbunden bok. Albert Bonniers Bokförlag. 1:a svenska uppl. 2002. 250 sidor.
Nära nyskick. Små slitage på pärmens hörnen. 25,3 cm x 19,6 cm. 968 gram.
Inrikes enhetsfrakt Sverige: 62 SEK- ISBN
- 9789100579128
- Titel
- Den nakna kocken
- Författare
- Oliver, Jamie
- Förlag
- Albert Bonniers Förlag
- Utgivningsår
- 2002
- Omfång
- 250 sidor
- Bandtyp
- Kartonnage
- Språk
- Svenska
- Baksidestext
- Ny lågprisutgåva av Jamie Olivers första kokbok. Boken som ligger överst på bästsäljarlistan över fackböcker i Sverige.
Albert Bonniers Bokförlag 1:a svenska 9789100579128 -
Den nakna kocken ( orig. titel : The Naked Ch...
Inbunden bok. Albert Bonniers Bokförlag. 1:a svenska uppl. 2001. 256 sidor.
Nära nyskick. Skyddsomslag i nära nyskick. 25 2 cm x 19,8 cm. 947 gram.
Inrikes enhetsfrakt Sverige: 62 SEK- ISBN
- 9789100575052
- Titel
- Den nakna kocken
- Författare
- Oliver, Jamie
- Förlag
- Albert Bonniers Förlag
- Utgivningsår
- 2001
- Omfång
- 256 sidor
- Bandtyp
- Inbunden
- Språk
- Svenska
- Baksidestext
- Jamie Oliver har blivit Jamie med hela svenska folket efter sina populära tv-program. Han är ung, bara tjugofem år, och redan Storbritanniens mest uppmärksammade kock. Han började laga mat när han var åtta, hemma i föräldrarnas pub i norra Essex. I sin första kokbok lär han ut konsten att laga mat så enkelt och med så få ingredienser som möjligt. Det ska gå snabbt, smaka gott och vara roligt att laga mat. Plus lite extra omsorg och små detaljer som gör maten extra god. Suveränt!Efter att ha berättat om vilka basvaror man kan ha hemma i skafferiet och örter att odla på fönsterbrädan följer ett soppkapitel med sex härliga och lättlagade soppor. I salladskapitlet ger Jamie ovanliga och spännande kombinationer och en rad recept på salladsdressingar.Pasta är Jamies favoritmat så det skriver han länge och innehållsrikt om. Här finns alla knepen när man ska laga pasta, både för hand och i pastamaskin, och en rad läckra pastarätter.Så följer fräscha och lättlagade fisk- och kötträtter med få ingredienser, från enkla vardagsrätter till härliga festmåltider. Grönsaksrätterna är lika fräscha och Jamie ger recept både på ensamrätter och sådana som kan serveras till kött eller fisk.Jamie slår ett slag för risotto och bönor, den nya tidens lättlagade och billiga mat. Hans kapitel om bröd får oss att genast vilja sätta en deg och pröva på alla de olika variationerna som han lärt sig av sin gode vän Gennaro.Smaskiga efterrätter behöver inte vara krångliga att laga bakad frukt, härliga tårtor och semifreddo i stället för glass.Jag ville inte göra tv-program om mat byggt på klichéer. Titeln Den nakna kocken sammanfattar hela idén: det handlar om att bara använda det allra nödvändigaste när jag lagar mat. Det är när jag lagar mat hemma, när jag gör enkel mat till mina vänner, sånt som man kan ställa fram på bordet. Eller det är när jag går på torget och frågar om sånt som andra inte vågar fråga. Det är verkligheten och jag vill att den ska vara kul.Jamie OliverDen engelska utgåvan av denna bok har sålts i nästan ofattbara 558.000 exemplar. Sveriges Television har hittills sänt sex program med Jamie. Det senaste hade tittarsiffran 8,6%, vilket innebär att 730.000 tittare såg programmet. SVT har köpt in ytterligare sju avsnitt med Jamie Oliver. De kommer att sändas i början av 2001.
Albert Bonniers Bokförlag 1:a svenska 9789100575052 -
Prismas stora blombok för hemmet : Med över 1...
Inbunden bok. Prisma Bokförlag. 1:a svenska uppl. 2001. 320 sidor.
Nära nyskick. Skyddsomslag i mycket gott skick. Pytte små slitage på pärmens hörnen , nästan som ny pärm. Omslaget sliten på kanter och små riv skador . Bladen bevarade i topp skick som nya. Stor storlek : 29,7 cm x 22,7 cm. 1632 gram. … läs mer
Inrikes enhetsfrakt Sverige: 62 SEK- ISBN
- 9789151839219
- Titel
- Prismas stora blombok för hemmet : Med över 1 000 vackra färgbilder
- Författare
- Spours, Judy
- Förlag
- Norstedts
- Utgivningsår
- 2001
- Omfång
- 320 sidor
- Bandtyp
- Inbunden
- Vikt
- 1654 g
- Språk
- Svenska
- Baksidestext
- Med hjälp av blommor kan man skapa blickfång i ett rum, förhöja stämningen och skänka väldoft. Här finner du allt du behöver veta för att pryda ditt hem med blommor och blad året om. Hur du väljer blommor, hur du sköter om och vårdar dem så att de står sig så länge som möjligt. I varje kapitel finns inspirerande och praktiska råd i form av en serie lektioner i konsten att arrangera blommor.Boken innehåller dessutom ett växtlexikon som beskriver växternas dekorativa möjligheter, hur man använder dem i arrangemang och i vilka sammanhang de passar bäst.
Prisma Bokförlag 1:a svenska 9789151839219 -
Maten runt Medelhavet : en resa för matälskar...
Inbunden bok. Norstedts. 1 uppl. 2010. 504 sidor.
Mycket gott skick. Skyddsomslag i mycket gott skick.
Inrikes enhetsfrakt Sverige: 62 SEK- ISBN
- 9789113026473
- Titel
- Maten runt Medelhavet : en resa för matälskare genom Frankrike, Italien, Marocko och Spanien
- Författare
- Hasselqvist, Per Johan - Törngren, Kerstin
- Förlag
- Norstedts
- Utgivningsår
- 2010
- Omfång
- 504 sidor
- Bandtyp
- Inbunden
- Mått
- 239 x 305 mm Ryggbredd 42 mm
- Vikt
- 2640 g
- Språk
- Svenska
- Baksidestext
- Till värmen, solen, maten, vinet! Till de härliga råvarorna och de ljuvliga rätterna vi minns från resorna. Och de spännande recepten från platser du ännu inte besökt.
Mer än 250 recept från trakterna runt Medelhavet - solens riken!
Med inspiration från de härliga matkulturerna i Frankrike, Italien, Marocko och Spanien vänder sig den här boken till alla som är intresserade av spännande ingredienser, goda smaker och lockande resmål.
Här finns klassiska rätter från varje land och dess olika regioner. Recepten ledsagas av såväl vackra bilder som instruktiva foton av lokala tillagningsmetoder, ingredienser och redskap.
De överdådigt vackra miljöbilderna visar varje lands unika egenart - städerna, landskapen och kustlinjerna - och bjuder på en inblick i folken och deras kulinariska arv.
Recepten i Maten runt Medelhavet sträcker sig från enkel "bondmat" till sofistikerade restaurangrätter som kan lagas hemma. Här finns fransk omelette aux fines herbes, spanska tapas, ligurisk fiskgryta och marockanska mandlar i filodeg, liksom många andra rätter med doft av sina ursprungsländer.
Norstedts 1 9789113026473 -
Mat från hela världen : en resa för matälskar...
Inbunden bok. Norstedts. 1 uppl. 2009. 600 sidor.
Nära nyskick. Skyddsomslag i mycket gott skick.
Inrikes enhetsfrakt Sverige: 62 SEK- ISBN
- 9789113023403
- Titel
- Mat från hela världen : en resa för matälskare
- Författare
- Hasselqvist, Per Johan - Törngren, Kerstin
- Förlag
- Norstedts
- Utgivningsår
- 2009
- Omfång
- 600 sidor
- Bandtyp
- Inbunden
- Mått
- 240 x 304 mm Ryggbredd 45 mm
- Vikt
- 2966 g
- Språk
- Svenska
- Baksidestext
- Den STORA internationella grundkokboken. 600 sidor! Flera hundra inspirerande och goda recept från hela världen. Asiatisk hetta, franska favoriter, Medelhavets nyttigheter, gott med bröd, grönsaker, fisk, kött ...
Detta är en bok att älska!
Sällan har så många goda rätter från hela världen samlats i en så innehållsrik och prisvärd bok! De utslitna begreppen ”inspirerande” och ”det vattnas i munnen” får en helt ny innebörd när man bläddrar i denna stora, rikt illustrerade matbibel. Boken är en resa för matälskare!
Exempel ur innehållet:
- Smårätter: samosa, fish cakes, grissini, dumplings
- Förrätter och antipasto: bruschetta, rillette, paté, carpaccio
- Soppor: minestrone, fransk löksoppa, won ton-soppa
- Sallader: insalata caprese, thailändsk sursöt fisksallad
- Fisk och skaldjur: fyllda musslor, ångad fisk från Kanton, laxcurry
- Tamfågel: coq au vin, pekinganka, kyckling cacciatora
- Kött och vilt: kinesisk biff, fransk cassoulet, fasan med vitlök
- Grönsaker: puréer, sallader, paj med sparris och squash
- Bönor och linser: kikärtsmasala, pasta med borlottibönor
- Ris, nudlar och gryn: risotto, nudelrätter, risi bisi
- Bröd och pizza: naan, pizzor, ångade bröd, brioche
- Pasta och polenta: tryffeltagliatelli, polenta med 4 ostar
- Desserter och bakverk: tarte tatin, tiramisu, mangosorbet
- Avsnittet Matresor ger kunskap och mer kunskap om ris, kryddor, pizza, vin, te.
I boken finns ca 450 recept och nära 1 000 färgbilder som visar maten, miljöer och detaljerade matlagningstips.
Norstedts 1 9789113023403 -
Mat från hela världen : en resa för matälskar...
Inbunden bok. Norstedts. 1 uppl. 2009. 600 sidor.
Nära nyskick. Skyddsomslag i mycket gott skick. Förlagets illustrerade laminatband, trådbunden. Rikt illustrerad.
Inrikes enhetsfrakt Sverige: 62 SEK- ISBN
- 9789113023403
- Titel
- Mat från hela världen : en resa för matälskare
- Författare
- Hasselqvist, Per Johan - Törngren, Kerstin
- Förlag
- Norstedts
- Utgivningsår
- 2009
- Omfång
- 600 sidor
- Bandtyp
- Inbunden
- Mått
- 240 x 304 mm Ryggbredd 45 mm
- Vikt
- 2966 g
- Språk
- Svenska
- Baksidestext
- Den STORA internationella grundkokboken. 600 sidor! Flera hundra inspirerande och goda recept från hela världen. Asiatisk hetta, franska favoriter, Medelhavets nyttigheter, gott med bröd, grönsaker, fisk, kött ...
Detta är en bok att älska!
Sällan har så många goda rätter från hela världen samlats i en så innehållsrik och prisvärd bok! De utslitna begreppen ”inspirerande” och ”det vattnas i munnen” får en helt ny innebörd när man bläddrar i denna stora, rikt illustrerade matbibel. Boken är en resa för matälskare!
Exempel ur innehållet:
- Smårätter: samosa, fish cakes, grissini, dumplings
- Förrätter och antipasto: bruschetta, rillette, paté, carpaccio
- Soppor: minestrone, fransk löksoppa, won ton-soppa
- Sallader: insalata caprese, thailändsk sursöt fisksallad
- Fisk och skaldjur: fyllda musslor, ångad fisk från Kanton, laxcurry
- Tamfågel: coq au vin, pekinganka, kyckling cacciatora
- Kött och vilt: kinesisk biff, fransk cassoulet, fasan med vitlök
- Grönsaker: puréer, sallader, paj med sparris och squash
- Bönor och linser: kikärtsmasala, pasta med borlottibönor
- Ris, nudlar och gryn: risotto, nudelrätter, risi bisi
- Bröd och pizza: naan, pizzor, ångade bröd, brioche
- Pasta och polenta: tryffeltagliatelli, polenta med 4 ostar
- Desserter och bakverk: tarte tatin, tiramisu, mangosorbet
- Avsnittet Matresor ger kunskap och mer kunskap om ris, kryddor, pizza, vin, te.
I boken finns ca 450 recept och nära 1 000 färgbilder som visar maten, miljöer och detaljerade matlagningstips.
Norstedts 1 9789113023403 -
Montignacs bästa recept ( orig. titel : Monti...
Inbunden bok. Bokförlaget Forum. 1:a svenska uppl. 2003. 184 sidor.
Nyskick. Skyddsomslag i nyskick. Se namnen på de 150 recept som ligger inom parenteser på titel rutan där uppe! Format : 23,2 cm x 18 cm. 740 gram. Låda20230226-2?0).
Inrikes enhetsfrakt Sverige: 62 SEK- ISBN
- 9789137122946
- Titel
- Montignacs bästa recept
- Författare
- Montignac, Michel
- Förlag
- Bokförlaget Forum
- Utgivningsår
- 2003
- Omfång
- 184 sidor
- Bandtyp
- Inbunden
- Mått
- 180 x 245 mm Ryggbredd 20 mm
- Vikt
- 747 g
- Språk
- Svenska
- Baksidestext
- Äntligen kommer en hel bok med recept för de stora skaror anhängare av Montignac-metoden som finns i världen. Följer man Montignacs matförslag, som är anpassade till de senaste rönen om hur maten påverkar blodsockerhalten, får man inte bara ett smalare utan också ett bättre och lättare liv. Bland de över 140 recepten finns smårätter, soppor, sallader, rätter med alla sorters fisk, skaldjur, kött, fågel och grönsaker. Dessutom bjuder han på ett rikt avsnitt med efterrätter. Recepten grundar sig på de kulinariska traditioner man finner i Provence, där inte bara den fräscha maten utan också trevnaden runt matbordet är viktig och stimulerande. Boken kompletteras med lunch- och middagsmenyer för tre månader vilka är enkla att följa för den som vill behålla sin vikt och få balans i livet. På menyn står bland andra läckerheter: avokadoröra med räkor, carpaccio, ostsufflé, dillmarinerade musslor, mimosaägg med tonfisk, krämig musselsoppa, grillad lax med soja, öring med mandel, piggvar med fänkål, kalvlever med basilika, lammstek med rosmarin, fläskfilé med curry, kyckling med citron, kyckling med äpple och cider, vitlöksfylld kyckling, ankbröst med oliver, kalkongryta, provensalska kronärtskockor, bräserad purjolök, fyllda tomater, lökgratäng, ratatouille, broccolisallad med mandel, maskrossallad med bacon och ost, rödkålssallad med valnötter, flamberad äppelsufflé. Chokladtryffel, körsbärspaj, citronmousse, äppelkaka, jordgubbar med apelsin och mynta.Michel Montignac var PR-ansvarig på ett multinationellt läkemedelsföretag i Paris när han beslöt sig för att gå ner i vikt. I samarbete med specialister och med tillgång till snart sagt all världens medicinska forskarrön om kost och hälsa, utarbetade han en metod som gjorde att han snart gick ner till sin idealvikt. Den har han sedan behållit. Hans tidigare böcker, Jag äter, alltså blir jag smal och Jag äter – och förblir smal, har sålts i stora upplagor runt hela världen.
Bokförlaget Forum 1:a svenska 9789137122946 -
Mat från hela världen : en resa för matälskar...
Inbunden bok. Norstedts. 1 uppl. 2009. 600 sidor.
Mycket gott skick. Skyddsomslag i mycket gott skick.
Inrikes enhetsfrakt Sverige: 62 SEK- ISBN
- 9789113023403
- Titel
- Mat från hela världen : en resa för matälskare
- Författare
- Hasselqvist, Per Johan - Törngren, Kerstin
- Förlag
- Norstedts
- Utgivningsår
- 2009
- Omfång
- 600 sidor
- Bandtyp
- Inbunden
- Mått
- 240 x 304 mm Ryggbredd 45 mm
- Vikt
- 2966 g
- Språk
- Svenska
- Baksidestext
- Den STORA internationella grundkokboken. 600 sidor! Flera hundra inspirerande och goda recept från hela världen. Asiatisk hetta, franska favoriter, Medelhavets nyttigheter, gott med bröd, grönsaker, fisk, kött ...
Detta är en bok att älska!
Sällan har så många goda rätter från hela världen samlats i en så innehållsrik och prisvärd bok! De utslitna begreppen ”inspirerande” och ”det vattnas i munnen” får en helt ny innebörd när man bläddrar i denna stora, rikt illustrerade matbibel. Boken är en resa för matälskare!
Exempel ur innehållet:
- Smårätter: samosa, fish cakes, grissini, dumplings
- Förrätter och antipasto: bruschetta, rillette, paté, carpaccio
- Soppor: minestrone, fransk löksoppa, won ton-soppa
- Sallader: insalata caprese, thailändsk sursöt fisksallad
- Fisk och skaldjur: fyllda musslor, ångad fisk från Kanton, laxcurry
- Tamfågel: coq au vin, pekinganka, kyckling cacciatora
- Kött och vilt: kinesisk biff, fransk cassoulet, fasan med vitlök
- Grönsaker: puréer, sallader, paj med sparris och squash
- Bönor och linser: kikärtsmasala, pasta med borlottibönor
- Ris, nudlar och gryn: risotto, nudelrätter, risi bisi
- Bröd och pizza: naan, pizzor, ångade bröd, brioche
- Pasta och polenta: tryffeltagliatelli, polenta med 4 ostar
- Desserter och bakverk: tarte tatin, tiramisu, mangosorbet
- Avsnittet Matresor ger kunskap och mer kunskap om ris, kryddor, pizza, vin, te.
I boken finns ca 450 recept och nära 1 000 färgbilder som visar maten, miljöer och detaljerade matlagningstips.
Norstedts 1 9789113023403 -
Jag älskar dig men jag är inte förälskad läng...
Pocketbok. Månpocket Bokförlag. 1:a svenska pocket uppl. 2008. 273 sidor.
Nära nyskick. Oläst. Minimalt nötta pärmens kanter. 17,8 cm x 11 cm. 161 gram. (låda20220820-2?0).
Inrikes enhetsfrakt Sverige: 62 SEK- ISBN
- 9789172321182
- Titel
- Jag älskar dig men jag är inte förälskad längre : 7-stegs metoden som tar fram passionen i din relation!
- Författare
- Marshall, Andrew
- Förlag
- Månpocket
- Utgivningsår
- 2008
- Omfång
- 273 sidor
- Bandtyp
- Språk
- Svenska
- Baksidestext
- 7-stegsmetoden som tar fram passionen i din relationVad händer när passionen försvinner?Jag älskar dig men jag är inte förälskad längre. Det var vad ett par som kom till Andrew G. Marshalls terapisoffa utbrast när de sökte hjälp för att rädda sitt äktenskap. Vad gör man när förhållandet stagnerat och man betraktar sin partner mer som en god vän än som älskare? Är det verkligen möjligt att få tillbaka passionen, att på nytt bli förälskade i varandra? Enligt Andrew G. Marshall finns det inte några omöjliga förhållanden. Problemet är ofta att man tar varandra för givna och tycker sig redan i förväg kunna förutse vad den andre tycker och tänker. Man slutar att se varandra och därmed också bekräfta varandra.Andrew G. Marshall varvar sina teorier med exempel från sina klienter och ger dessutom läsaren praktiska övningar för att kunna förbättra sin relation. Genom att följa hans sjustegsmetod kan du rädda ditt förhållande och få tillbaka förälskelsen i din kärleksrelation.
Månpocket Bokförlag 1:a svenska pocket 9789172321182 -
Cupcakes, kakor och cheesecakes
Häftad bok. Bearded Lady. 2011. 364 sidor.
Nyskick. Danskt band. Färgfotoillustrerad
Inrikes enhetsfrakt Sverige: 62 SEK- ISBN
- 9789186623074
- Titel
- Cupcakes, kakor och cheesecakes
- Författare
- Törngren, Kerstin
- Förlag
- Stockholm : Bearded Lady
- Utgivningsår
- 2011
- Språk
- Svenska
Bearded Lady 9789186623074 -
Allt du behöver veta om trädgårdsodling men i...
Inbunden bok. Prisma. 1 uppl. 2002. 192 sidor.
Mycket gott skick. 14 x 19 cm, 470 gram. Rikt illustrerad med färgfoton. Postas inom ett dygn
Inrikes enhetsfrakt Sverige: 62 SEK- ISBN
- 9151839156
- Titel
- Allt du behöver veta om trädgårdsodling : men inte törs fråga om
- Författare
- Rob Cassy - Valerie Scriven
- Förlag
- Prisma
- Utgivningsår
- 2002
- Bandtyp
- Kartonnage
- Vikt
- 461 g
- Språk
- Svenska
- Baksidestext
- Allt du behöver veta om trädgårdsodling är fylld med goda råd som är baserade på åratals praktisk erfarenhet av trädgårdsodling och den fasta tron att det är en syssla för alla människor. Är du en nybörjare som behöver hjälp för att lyckas eller en van odlare som behöver få lite nya infallsvinklar? Den här boken kommer att pigga upp dig och förvandla din trädgård och din egen syn på den.
Ingenting är för enkelt för att få vara med och ingenting är för svårt för att få en ordentlig förklaring. Till och med det fruktade ämnet beskärning avmystifieras. Trädgårdsodling handlar om att ta itu med saker och ting och att ta vara på de olika möjligheter som ges: det första steget för en blivande odlare är att ta mod till sig när det gäller färger och sedan köpa någon vacker växt, gräva ett hål och plantera den. En "problemträdgård" är i själva verket ett unikt stycke land som bara väntar på att bli planterat. De finaste frukterna och grönsakerna växer när odlaren har en sund syn på jorden.
Här jämförs dubbelgrävning med överjordiskt sex och här uppmanas läsarna och behandla surjordsälskande växter som kräsna middagsgäster. Allt du behöver veta om trädgårdsodling är fylld med kärnfull information, goda råd och smittande inspiration. Här finns också en trädgårdskalender som gör boken till en informell uppslagsbok som är lika roande som ovärderlig.
Prisma 1 9151839156 -
Allt du behöver veta om trädgårdsodling : Men...
Inbunden bok. Prisma Bokförlag. 1:a svenska uppl. 2002. 192 sidor.
Nära nyskick. Pärmens hörnen är lite nötta. 18,7 cm x 14,2 cm. 458 gram. (låda20220704-2?0).
Inrikes enhetsfrakt Sverige: 62 SEK- ISBN
- 9789151839158
- Titel
- Allt du behöver veta om trädgårdsodling : men inte törs fråga om
- Författare
- Rob Cassy - Valerie Scriven
- Förlag
- Prisma
- Utgivningsår
- 2002
- Bandtyp
- Kartonnage
- Vikt
- 461 g
- Språk
- Svenska
- Baksidestext
- Allt du behöver veta om trädgårdsodling är fylld med goda råd som är baserade på åratals praktisk erfarenhet av trädgårdsodling och den fasta tron att det är en syssla för alla människor. Är du en nybörjare som behöver hjälp för att lyckas eller en van odlare som behöver få lite nya infallsvinklar? Den här boken kommer att pigga upp dig och förvandla din trädgård och din egen syn på den.
Ingenting är för enkelt för att få vara med och ingenting är för svårt för att få en ordentlig förklaring. Till och med det fruktade ämnet beskärning avmystifieras. Trädgårdsodling handlar om att ta itu med saker och ting och att ta vara på de olika möjligheter som ges: det första steget för en blivande odlare är att ta mod till sig när det gäller färger och sedan köpa någon vacker växt, gräva ett hål och plantera den. En "problemträdgård" är i själva verket ett unikt stycke land som bara väntar på att bli planterat. De finaste frukterna och grönsakerna växer när odlaren har en sund syn på jorden.
Här jämförs dubbelgrävning med överjordiskt sex och här uppmanas läsarna och behandla surjordsälskande växter som kräsna middagsgäster. Allt du behöver veta om trädgårdsodling är fylld med kärnfull information, goda råd och smittande inspiration. Här finns också en trädgårdskalender som gör boken till en informell uppslagsbok som är lika roande som ovärderlig.
Prisma Bokförlag 1:a svenska 9789151839158 -
Mat från hela världen : en resa för matälskar...
Inbunden bok. Norstedts. 1 uppl. 2009. 600 sidor.
Nyskick. Skyddsomslag i nyskick. PRESENTSKICK.
Den STORA internationella grundkokboken. 600 sidor! Flera hundra inspirerande och goda recept från hela världen. Asiatisk hetta, franska favoriter, Medelhavets nyttigheter, gott med bröd, grönsaker, fisk, kött ...
Detta är en bok att älsk läs mer … läs merInrikes enhetsfrakt Sverige: 62 SEK- ISBN
- 9789113023403
- Titel
- Mat från hela världen : en resa för matälskare
- Författare
- Hasselqvist, Per Johan - Törngren, Kerstin
- Förlag
- Norstedts
- Utgivningsår
- 2009
- Omfång
- 600 sidor
- Bandtyp
- Inbunden
- Mått
- 240 x 304 mm Ryggbredd 45 mm
- Vikt
- 2966 g
- Språk
- Svenska
- Baksidestext
- Den STORA internationella grundkokboken. 600 sidor! Flera hundra inspirerande och goda recept från hela världen. Asiatisk hetta, franska favoriter, Medelhavets nyttigheter, gott med bröd, grönsaker, fisk, kött ...
Detta är en bok att älska!
Sällan har så många goda rätter från hela världen samlats i en så innehållsrik och prisvärd bok! De utslitna begreppen ”inspirerande” och ”det vattnas i munnen” får en helt ny innebörd när man bläddrar i denna stora, rikt illustrerade matbibel. Boken är en resa för matälskare!
Exempel ur innehållet:
- Smårätter: samosa, fish cakes, grissini, dumplings
- Förrätter och antipasto: bruschetta, rillette, paté, carpaccio
- Soppor: minestrone, fransk löksoppa, won ton-soppa
- Sallader: insalata caprese, thailändsk sursöt fisksallad
- Fisk och skaldjur: fyllda musslor, ångad fisk från Kanton, laxcurry
- Tamfågel: coq au vin, pekinganka, kyckling cacciatora
- Kött och vilt: kinesisk biff, fransk cassoulet, fasan med vitlök
- Grönsaker: puréer, sallader, paj med sparris och squash
- Bönor och linser: kikärtsmasala, pasta med borlottibönor
- Ris, nudlar och gryn: risotto, nudelrätter, risi bisi
- Bröd och pizza: naan, pizzor, ångade bröd, brioche
- Pasta och polenta: tryffeltagliatelli, polenta med 4 ostar
- Desserter och bakverk: tarte tatin, tiramisu, mangosorbet
- Avsnittet Matresor ger kunskap och mer kunskap om ris, kryddor, pizza, vin, te.
I boken finns ca 450 recept och nära 1 000 färgbilder som visar maten, miljöer och detaljerade matlagningstips.
Norstedts 1 9789113023403 -
Ät dig frisk - En steg-för-steg guide i ett n...
Inbunden bok. Valentin Förlag. 1:a svenska uppl. 2001. 60 sidor.
Nyskick. Skyddsomslag i nyskick. Presentskick. Oläst. Storlek : 18,3 cm x 12,7 cm. 166 gram. (låda20220427-2?0).
Inrikes enhetsfrakt Sverige: 62 SEK- ISBN
- 9789172330689
- Titel
- Ät dig frisk - En steg-för-steg guide
- Författare
- Denise Mortimore
- Förlag
- Valentin förlag
- Utgivningsår
- 2001
- Omfång
- 59 sidor
- Bandtyp
- Inbunden
- Mått
- 128 x 181 mm Ryggbredd 10 mm
- Vikt
- 172 g
- Språk
- Svenska
Valentin Förlag 1:a svenska 9789172330689 -
Våra älskade kräftor : från bur till bord
Inbunden bok. Stockholm : Bäckström. 2003. 120 sidor.
Nyskick. Skyddsomslag saknas. Inbunden i dekorerat pappband. Mycket rikt, vackert och instruktivt illustrerad med härliga foton i färg och teckningar i sv/v. Magnus är fil dr i zoologi och specialist på kräftor och Kerstin har bidragit med recepten och brännvinskryddningen i boken. en läs mer … läs mer
Inrikes enhetsfrakt Sverige: 62 SEK- ISBN
- 9789189394155
- Titel
- Våra älskade kräftor : från bur till bord
- Författare
- Fürst, Magnus - Törngren, Kerstin
- Förlag
- Stockholm : Bäckström
- Utgivningsår
- 2003
- Språk
- Svenska
Stockholm : Bäckström 9789189394155 -
Våra älskade kräftor : från bur till bord
Inbunden bok. Stockholm : Bäckström. 2003.
Nära nyskick. Pärm hanterad men varsamt.
Inlaga oläst.
Härliga kräftsäsong.Inrikes enhetsfrakt Sverige: 62 SEK- ISBN
- 9789189394155
- Titel
- Våra älskade kräftor : från bur till bord
- Författare
- Fürst, Magnus - Törngren, Kerstin
- Förlag
- Stockholm : Bäckström
- Utgivningsår
- 2003
- Språk
- Svenska
Stockholm : Bäckström 9789189394155 -
Blommor till glädje
Inbunden bok. Stockholm : Cordia. 1998. 118 sidor.
Nyskick. Rikt illustr. - författaren är en av Danmarks mest kända florister
Inrikes enhetsfrakt Sverige: 62 SEK- ISBN
- 9789170852008
- Titel
- Blommor till glädje
- Författare
- Nørgaard, Jane - Andersson, Dorte - Buusmann, Jes - Törngren, Kerstin
- Förlag
- Stockholm : Cordia
- Utgivningsår
- 1998
- Språk
- Svenska
Stockholm : Cordia 9789170852008 -
Våra Älskade kräftor, från bur till bord
Inbunden bok. Bäckströms. 2003. 120 sidor.
Mycket gott skick. Vår relation till kräftor är varm och nära för de flesta av oss. Sommaren är nästan över men värmen dröjer sig kvar och vi smalas till et glatt festande med mat och dryck, inte en skördefest men ändå en säsongs manifestation! Här bok om allt från fiske ti läs mer … läs mer
Inrikes enhetsfrakt Sverige: 62 SEKBäckströms -
Naturligt slank - Kokboken
Inbunden bok. Forum. 2004. 224 sidor.
Nyskick. Skyddsomslag i nyskick. Mycket tyder på att många välfärdssjukdomar diabetes, övervikt, högt blodtryck, hjärt- och kärlsjukdomar, astma, allergier, kronisk utmattning, ofrivillig barnlöshet, reumatisk värk har samband med vår tids kosthållning. Vi äter helt enkelt för mycket läs mer … läs mer
Inrikes enhetsfrakt Sverige: 62 SEK- ISBN
- 9137123734
- Titel
- Naturligt slank - Kokboken
- Författare
- Lindberg, Fedon
- Förlag
- Bokförlaget Forum
- Utgivningsår
- 2004
- Omfång
- 224 sidor
- Bandtyp
- Kartonnage
- Mått
- 211 x 232 mm Ryggbredd 22 mm
- Vikt
- 977 g
- Språk
- Svenska
- Baksidestext
- Efter storsäljaren Naturligt slank kommer nu den efterlängtade uppföljaren Naturligt slank Kokboken. Det här är dock mycket mer än en vanlig kokbok, det är en inspirerande guide till en hälsosammare livsstil. Den är skriven för alla som tror på kostens hälsofrämjande effekter och som är nyfikna på hur man kan lägga om sina matvanor för att bibehålla eller få god hälsa. Fedon Lindberg har efter forskning utvecklat en näringslära som han kallat balanserad kost och som uppmanar till att välja livsmedel utifrån deras GI (glykemiska index), det vill säga utifrån hur snabbt kolhydraterna påverkar blodsockret. Kolhydrater som förbränns fort har högt GI och långsamma kolhydrater har lågt. Mycket tyder på att många välfärdssjukdomar diabetes, övervikt, högt blodtryck, hjärt- och kärlsjukdomar, astma, allergier, kronisk utmattning, ofrivillig barnlöshet, reumatisk värk har samband med vår tids kosthållning. Vi äter helt enkelt för mycket snabba kolhydrater, som finns i t.ex. vitt bröd, potatis och socker, och för lite proteiner och långsamma kolhydrater. Mer kött, fisk, kyckling, ägg, nötter, grönsaker, baljväxter och bär ger långsammare stegring av blodsockret och längre mättnadskänsla. Väljer vi sådana livsmedel som har lågt GI får vi mer enegri, bättre immunförsvar och dessutom en naturlig viktminskning utan stränga och enformiga bantningsmetoder. Det här är en både lättfattlig och användbar metodbok och en omfattande och varierad receptsamling. Den bjuder på över 100 spännande recept och på läckra menyförslag för 4 veckor. Nya såväl som gamla välkända tillagningssätt används, men endast sådana som bevarar råvarornas näringsämnen och smak.Fedon Lindberg är läkare och specialist på invärtesmedicin. och har bedrivit forskning i både USA och Norge. 1999 grundade han Oslos första klinik för behandling av övervikt och livsstilsrelaterade sjukdomar.
Forum 9137123734 -
Inrikes enhetsfrakt Sverige: 62 SEK
- ISBN
- 9789137122564
- Titel
- Naturligt slank
- Författare
- Lindberg, Fedon
- Förlag
- Bokförlaget Forum
- Utgivningsår
- 2003
- Omfång
- 174 sidor
- Bandtyp
- Danskt band
- Mått
- 173 x 240 mm Ryggbredd 13 mm
- Vikt
- 323 g
- Språk
- Svenska
- Baksidestext
- Ät gott, ät ofta och ät dig mätt, är dr Fedon Lindbergs råd i Naturligt slank. Han förklarar hur du kan må bättre, öka din prestationsförmåga och gå ner i vikt, genom att använda dig av den bästa medicinen till buds - nämligen mat. Det handlar inte om bantning eller kaloriräkning, utan snarare om att förstå hur maten fungerar och hur den påverkar vår hälsa. Det är känt att anlag för övervikt, diabetes, högt blodtryck och hjärt- och kärlsjukdomar är ärftliga, men att det är vår livsstil som avgör om vi blir sjuka. Det är också känt att de flesta som kortsiktigt ändrar sin kost genom att banta lägger på sig kilona de tappat igen inom ett år. En mer långsiktig förändring av våra matvanor måste till. Nyckeln till en sådan förändring, menar Lindberg, heter glykemiskt index. Enkelt uttryckt handlar det om att äta mer proteiner och färre kolhydrater, att äta många måltider varje dag och mer frukt och grönt, så att kroppens förbränning av maten blir mer effektiv. Här beskrivs de senaste rönen inom denna forskning på ett kunnigt och lättfattligt vis. Boken innehåller också en matsedel för fyra veckor, tabeller över olika livsmedels glykemiska index och över fyrtio inspirerande recept. Dr Fedon Lindberg är specialist på invärtesmedicin och har forskat både i USA och i Norge. Han grundade 1999 i Oslo den första kliniken för behandling av övervikt och av s.k. livsstilssjukdomar.
Bokförlaget Forum 9789137122564 -
Jag älskar dig men jag är inte förälskad läng...
Inbunden bok. Prisma Förlag. 1 uppl. 2007. 274 sidor.
Nyskick. Skyddsomslag i nyskick. Förlags ny bok skick. Oläst. 23,3 cm x 16 cm. 615 gram. Se innehållsförteckningen på två tagna bilder. (LådaN16-20).
Inrikes enhetsfrakt Sverige: 62 SEK- ISBN
- 9789151847894
- Titel
- Jag älskar dig men jag är inte förälskad längre : 7-stegs metoden som tar fram passionen i din relation!
- Författare
- Andrew G. Marshall
- Förlag
- Prisma
- Utgivningsår
- 2007
- Omfång
- 273 sidor
- Bandtyp
- Inbunden
- Mått
- 160 x 235 mm Ryggbredd 24 mm
- Vikt
- 624 g
- Språk
- Svenska
- Baksidestext
- Vad gör man när förhållandet stagnerat och man betraktar sin partner mer som en god vän än som älskare? Hur får man tillbaka glöden och passionen i sitt förhållande? Andrew G. Marshall har arbetat som familjeterapeut i många år. Genom att följa hans sjustegsmetod kan du rädda ditt förhållande och få tillbaka förälskelsen i din kärleksrelation.
Är det verkligen möjligt att få tillbaka passionen, att på nytt bli förälskade i varandra? Enligt den engelske relationsrådgivaren Andrew G. Marshall finns det inte några omöjliga förhållanden. Problemet är ofta att man tar varandra för givet och tycker sig redan i förväg kunna förutse vad den andre tycker och tänker. Man slutar att se varandra och därmed också bekräfta varandra. Till slut vill oftast den ena partnern bryta sig ur relationen med skilsmässa som följd.
I boken varvar Marshall sina teorier med exempel från sina klienter och ger dessutom läsaren praktiska övningar för att själv kunna förbättra sin relation.
• Först måste man lära sig förstå kärleksförhållandets olika faser.
• Det är viktigt att argumentera och att gräla.
• Kärlekens språk, talar ni samma eller olika språk?
• Glöm inte den lekfullhet som fanns i relationen. Man måste ha roligt tillsammans.
• Ta ansvar för dina handlingar. Det är alltid lätt att skylla på den andre eller att kompromissa för mycket.
• Att ge, teorin om ”brytpunkter”. En liten förändring kan vara mer effektiv än en stor.
• Att aldrig låta förhållandet stagnera utan ständigt utvecklas.
Prisma Förlag 1 9789151847894 -
GI-metoden : Naturligt slank med balanserad k...
Inbunden bok. Bokförlaget Forum. 2003. 96 sidor.
Nära nyskick. Två ex för 51 pix.
Hela och fina.Inrikes enhetsfrakt Sverige: 62 SEK- ISBN
- 9789137124094
- Titel
- GI-metoden : Naturligt slank med balanserad kost
- Författare
- Lindberg, Fedon
- Förlag
- Bokförlaget Forum
- Utgivningsår
- 2003
- Omfång
- 96 sidor
- Bandtyp
- Kartonnage
- Mått
- 139 x 220 mm Ryggbredd 11 mm
- Vikt
- 231 g
- Språk
- Svenska
- Baksidestext
- Nya GI-tabeller (glykemiskt index) över mer än 200 matvaror. Idealisk att ta med när man är ute och handlar eller att ha till hands när man lagar mat. I den här boken presenteras enkelt och kortfattat grunderna för balanserad kost och varför denna kost har hjälpt så många att gå ner i vikt och sedan också hålla vikten. Det är ingen bantningskur, bara ett lätt sätt att må bättre och väga lite mindre. Tabellerna är baserade på en ny internationell GI-lista som publicerades 2002 av den ansedda tidskriften American Journal of Clinical Nutrition.
Bokförlaget Forum 9789137124094
Your country and preferred language.
Select your country Select languageDenna webbplats använder cookies för att säkerställa att du får den bästa upplevelsen.
Stäng
Välkommen till Sveriges största bokhandel
Här finns så gott som allt som givits ut på den svenska bokmarknaden under de senaste hundra åren.
- Handla mot faktura och öppet köp i 21 dagar
- Oavsett vikt och antal artiklar handlar du till enhetsfrakt från samma säljare i samma kundvagn