-
Monikas bästa menyer
Inbunden bok. Prisma. 1 uppl. 2006. 157 sidor.
Nyskick. Skyddsomslag i nära nyskick. 1 cm reva i omslaget. Portot gäller oavsett antal böcker. - Lättlagade och härliga recept för både fest och vardag! "Jag tycker att det ska vara lätt att laga god mat både till vardags och till fest! Varför inte en trerätters på en tisdag? Eller en vacker läs mer … läs mer
Inrikes enhetsfrakt Sverige: 62 SEK- ISBN
- 9151847191
- Titel
- Monikas bästa menyer
- Författare
- Ahlberg, Monika
- Förlag
- Prisma
- Utgivningsår
- 2006
- Omfång
- 157 sidor
- Bandtyp
- Inbunden
- Mått
- 217 x 290 mm Ryggbredd 20 mm
- Vikt
- 1026 g
- Språk
- Svenska
- Baksidestext
- Monika Ahlberg var med att starta den stora kokbokstrenden med den banbrytande Rosendals Trädgådscafé. Sedan dess har hon givit ut ett stort antal framgångsrika titlar.
Nu är hon tillbaka med en ny bok där hon samlat sina bästa menyer. Lättlagade och härliga recept för både fest och vardag!
"Jag tycker att det ska vara lätt att laga god mat både till vardags och till fest! Varför inte en trerätters på en tisdag? Eller en vacker och festlig meny på lördagskvällen som imponerar på gästerna utan att det har tagit för mycket tid och kraft i anspråk? Laga temamenyer för barnen, höstens högtider eller andra tillfällen då man liksom bara längtar efter att få laga något särskilt.
I den här boken har jag använt höstens råvaror som inspiration. Vem kan motstå rostade rotfrukter till söndagssteken, spetskål och rödvinssky till torsken, en vild och vacker måltid med renfilé, svamp och saltbakade kastanjer eller en pekannötspaj på Halloween?
Dessutom ger jag tips på hur man kan tillaga en råvara på fyra olika sätt. Här samlas förslag på tillredningsmöjligheter för exempelvis morötter, en ostbit eller paket djupfryst fisk och på olika pizzapålägg och fyllningar för bakad potatis. Det är bara att välja! Bon appétit!"
Prisma 1 9151847191 -
Monikas bästa menyer
Inbunden bok. Prisma. 1 uppl. 2006. 157 sidor.
Nyskick. Skyddsomslag i nära nyskick. A-4 format mkt rikt ill
Inrikes enhetsfrakt Sverige: 62 SEK- ISBN
- 9151847191
- Titel
- Monikas bästa menyer
- Författare
- Ahlberg, Monika
- Förlag
- Prisma
- Utgivningsår
- 2006
- Omfång
- 157 sidor
- Bandtyp
- Inbunden
- Mått
- 217 x 290 mm Ryggbredd 20 mm
- Vikt
- 1026 g
- Språk
- Svenska
- Baksidestext
- Monika Ahlberg var med att starta den stora kokbokstrenden med den banbrytande Rosendals Trädgådscafé. Sedan dess har hon givit ut ett stort antal framgångsrika titlar.
Nu är hon tillbaka med en ny bok där hon samlat sina bästa menyer. Lättlagade och härliga recept för både fest och vardag!
"Jag tycker att det ska vara lätt att laga god mat både till vardags och till fest! Varför inte en trerätters på en tisdag? Eller en vacker och festlig meny på lördagskvällen som imponerar på gästerna utan att det har tagit för mycket tid och kraft i anspråk? Laga temamenyer för barnen, höstens högtider eller andra tillfällen då man liksom bara längtar efter att få laga något särskilt.
I den här boken har jag använt höstens råvaror som inspiration. Vem kan motstå rostade rotfrukter till söndagssteken, spetskål och rödvinssky till torsken, en vild och vacker måltid med renfilé, svamp och saltbakade kastanjer eller en pekannötspaj på Halloween?
Dessutom ger jag tips på hur man kan tillaga en råvara på fyra olika sätt. Här samlas förslag på tillredningsmöjligheter för exempelvis morötter, en ostbit eller paket djupfryst fisk och på olika pizzapålägg och fyllningar för bakad potatis. Det är bara att välja! Bon appétit!"
Prisma 1 9151847191 -
Monikas bästa menyer. För våren.
Inbunden bok. 2007. 159 sidor.
Mycket gott skick. Rikt illustrerad. (Plastad bok, tillhört bibliotek. Stämplar, ficka etikett, utgallrad) (Format. ca. 21,5x28,5x2 cm)
Inrikes enhetsfrakt Sverige: 62 SEK -
Monikas bästa menyer
Inbunden bok. Prisma. 1 uppl. 2006. 157 sidor.
Nyskick. Skyddsomslag i mycket gott skick. Oläst!
Inrikes enhetsfrakt Sverige: 62 SEK- ISBN
- 9789151847191
- Titel
- Monikas bästa menyer
- Författare
- Ahlberg, Monika
- Förlag
- Prisma
- Utgivningsår
- 2006
- Omfång
- 157 sidor
- Bandtyp
- Inbunden
- Mått
- 217 x 290 mm Ryggbredd 20 mm
- Vikt
- 1026 g
- Språk
- Svenska
- Baksidestext
- Monika Ahlberg var med att starta den stora kokbokstrenden med den banbrytande Rosendals Trädgådscafé. Sedan dess har hon givit ut ett stort antal framgångsrika titlar.
Nu är hon tillbaka med en ny bok där hon samlat sina bästa menyer. Lättlagade och härliga recept för både fest och vardag!
"Jag tycker att det ska vara lätt att laga god mat både till vardags och till fest! Varför inte en trerätters på en tisdag? Eller en vacker och festlig meny på lördagskvällen som imponerar på gästerna utan att det har tagit för mycket tid och kraft i anspråk? Laga temamenyer för barnen, höstens högtider eller andra tillfällen då man liksom bara längtar efter att få laga något särskilt.
I den här boken har jag använt höstens råvaror som inspiration. Vem kan motstå rostade rotfrukter till söndagssteken, spetskål och rödvinssky till torsken, en vild och vacker måltid med renfilé, svamp och saltbakade kastanjer eller en pekannötspaj på Halloween?
Dessutom ger jag tips på hur man kan tillaga en råvara på fyra olika sätt. Här samlas förslag på tillredningsmöjligheter för exempelvis morötter, en ostbit eller paket djupfryst fisk och på olika pizzapålägg och fyllningar för bakad potatis. Det är bara att välja! Bon appétit!"
Prisma 1 9789151847191 -
Monikas bästa menyer - för våren
Inbunden bok.
Mycket gott skick. Skyddsomslag i gott skick. Prisma. 1:a uppl. 2007. 160 s. Inbunden. Monikas bästa menyer för hösten blev en succé ? nu kommer uppföljaren! Monika Ahlberg är lika med matglädje och spännande recept i inspirerande form. I hennes nya bok har hon samlat sina bästa menyer av vårens mat. läs mer … läs mer
Inrikes enhetsfrakt Sverige: 62 SEK- ISBN
- 9789151848372
- Titel
- Monikas bästa menyer - för våren
- Författare
- Monika Ahlberg
- Förlag
- Prisma
- Utgivningsår
- 2007
- Omfång
- 160 sidor
- Bandtyp
- Inbunden
- Mått
- 218 x 290 mm Ryggbredd 20 mm
- Vikt
- 1004 g
- Språk
- Svenska
- Baksidestext
- Monikas bästa menyer för hösten blev en succé – nu kommer uppföljaren!
Monika Ahlberg är lika med matglädje och spännande recept i inspirerande form. I hennes nya bok har hon samlat sina bästa menyer av vårens mat. Lättlagade recept för både fest och vardag!
Ingen kan förmedla hur roligt det är att laga till och bjuda på middag som Monika Ahlberg. I den här boken finns Monikas allra bästa menyer för våren samlade, hela tiden med enkelheten som ledstjärna.
”Våren är en tid som lockar till sköna stunder i mitt kök med späda blad och fina primörer. Många festligheter infaller som finns all anledning att fira med god och härlig mat. Örtfyllt lamm, sillar och min påskpassion förgyller påsken, lite tips för de överblivna äggen kommer också. Till Valborg serverar jag en vårlik Rydberg och glass med guldsås. Jag önskar mig nässlor, marulksmedaljonger och rosor på Mors dag och efter det är jag redo för romantisk middag full av kärlek som passar för pingstbröllopet!”
Monikas bästa menyer volym två med inspirerande vårmat är andra delen i en serie med menyer och recept året runt. I volym ett bjöd Monika på recept med höstens råvaror.
Monika Ahlberg har givit ut en lång rad framgångsrika kokböcker, till exempel den klassiska Rosendals trädgårdscafé, Picknick för alla tillfällen och senast Monikas bästa menyer.
Ann Lindberg fotograferar bland annat mat och inredning. Hon har tagit fotografierna till böckerna Matbröd och Grönt te.
Pontus Frankenstein är Art Director. Han har formgivit den uppmärksammade Pontus by the Book.
9789151848372 -
Monikas bästa menyer - för vintern
Inbunden bok.
Mycket gott skick. Skyddsomslag i gott skick. Prisma. 1:a uppl. 2007. 160 s. Inbunden. Monika Ahlberg har ett särskilt sinne för förnyelse och goda överraskningar - enkelt, förföriskt och lustfyllt! I den tredje boken i serien med årstidsmat tar hon vara på vinterns goda ting. Fortfarande kan jag kä läs mer … läs mer
Inrikes enhetsfrakt Sverige: 62 SEK- ISBN
- 9789151848754
- Titel
- Monikas bästa menyer - för vintern
- Författare
- Monika Ahlberg
- Förlag
- Prisma
- Utgivningsår
- 2007
- Omfång
- 157 sidor
- Bandtyp
- Inbunden
- Mått
- 219 x 288 mm Ryggbredd 22 mm
- Vikt
- 1012 g
- Språk
- Svenska
- Baksidestext
- Monika Ahlberg har ett särskilt sinne för förnyelse och goda överraskningar – enkelt, förföriskt och lustfyllt! I den tredje boken i serien med årstidsmat tar hon vara på vinterns goda ting.
”Fortfarande kan jag känna smakerna från höstens härliga stekar, svamprätter och äppelkakor trots att dess tid är förbi och jag är på väg in i vinterns skafferi.
Och som alltid vid varje övergång till en ny säsong undrar jag hur jag ska klara mig. Mitt bättre jag svarar, varför fundera? Nu kommer ju tiden för allt exotiskt. Tropiska frukter är som bäst, citrusfrukter likaså. Vi har rödkål, grönkål, vitkål och brysselkål som alla ger oss oanade möjligheter till spännande matlagning.
Värmande soppor på rotfrukter är lena och goda. Lägg därtill smakrika högtider som jul- och nyår då vi samlas för att njuta av goda traditioner, sportlovslediga matglada barn som vill hjälpa till i köket ...
När jag sedan minns att jag fått lära mig att fisken är som bäst då vattnet är kallt undrar jag inte längre. Nej, nu vet jag att jag återigen kommer att njuta på samma sätt men av helt andra smaker!”
Detta är volym tre i Monika Ahlbergs serie med de fyra årstidernas bästa recept samlade i menyer. Pontus Frankenstein har gjort formen, Ann Lindberg har fotograferat maten och Ewa-Marie Rundquist omslaget.
Den första boken i serien, Monikas bästa menyer för hösten, blev nominerad till Sveriges bäst formgivna kokbok i den världsomspännande tävlingen World Gourmand Cookbook Awards 2006.
9789151848754 -
Monikas bästa menyer
Inbunden bok.
Mycket gott skick. Skyddsomslag i gott skick. Prisma. 1:a uppl. 2006. 160 s. Inbunden. Monika Ahlberg var med att starta den stora kokbokstrenden med den banbrytande Rosendals Trädgådscafé. Sedan dess har hon givit ut ett stort antal framgångsrika titlar. Nu är hon tillbaka med en ny bok där hon saml läs mer … läs mer
Inrikes enhetsfrakt Sverige: 62 SEK- ISBN
- 9789151847191
- Titel
- Monikas bästa menyer
- Författare
- Ahlberg, Monika
- Förlag
- Prisma
- Utgivningsår
- 2006
- Omfång
- 157 sidor
- Bandtyp
- Inbunden
- Mått
- 217 x 290 mm Ryggbredd 20 mm
- Vikt
- 1026 g
- Språk
- Svenska
- Baksidestext
- Monika Ahlberg var med att starta den stora kokbokstrenden med den banbrytande Rosendals Trädgådscafé. Sedan dess har hon givit ut ett stort antal framgångsrika titlar.
Nu är hon tillbaka med en ny bok där hon samlat sina bästa menyer. Lättlagade och härliga recept för både fest och vardag!
"Jag tycker att det ska vara lätt att laga god mat både till vardags och till fest! Varför inte en trerätters på en tisdag? Eller en vacker och festlig meny på lördagskvällen som imponerar på gästerna utan att det har tagit för mycket tid och kraft i anspråk? Laga temamenyer för barnen, höstens högtider eller andra tillfällen då man liksom bara längtar efter att få laga något särskilt.
I den här boken har jag använt höstens råvaror som inspiration. Vem kan motstå rostade rotfrukter till söndagssteken, spetskål och rödvinssky till torsken, en vild och vacker måltid med renfilé, svamp och saltbakade kastanjer eller en pekannötspaj på Halloween?
Dessutom ger jag tips på hur man kan tillaga en råvara på fyra olika sätt. Här samlas förslag på tillredningsmöjligheter för exempelvis morötter, en ostbit eller paket djupfryst fisk och på olika pizzapålägg och fyllningar för bakad potatis. Det är bara att välja! Bon appétit!"
9789151847191 -
Monikas bästa menyer - för vintern
Inbunden bok. Prisma. 1 uppl. 157 sidor.
Nära nyskick. Skyddsomslag i nära nyskick.
Inrikes enhetsfrakt Sverige: 62 SEK- ISBN
- 9789151848754
- Titel
- Monikas bästa menyer - för vintern
- Författare
- Monika Ahlberg
- Förlag
- Prisma
- Utgivningsår
- 2007
- Omfång
- 157 sidor
- Bandtyp
- Inbunden
- Mått
- 219 x 288 mm Ryggbredd 22 mm
- Vikt
- 1012 g
- Språk
- Svenska
- Baksidestext
- Monika Ahlberg har ett särskilt sinne för förnyelse och goda överraskningar – enkelt, förföriskt och lustfyllt! I den tredje boken i serien med årstidsmat tar hon vara på vinterns goda ting.
”Fortfarande kan jag känna smakerna från höstens härliga stekar, svamprätter och äppelkakor trots att dess tid är förbi och jag är på väg in i vinterns skafferi.
Och som alltid vid varje övergång till en ny säsong undrar jag hur jag ska klara mig. Mitt bättre jag svarar, varför fundera? Nu kommer ju tiden för allt exotiskt. Tropiska frukter är som bäst, citrusfrukter likaså. Vi har rödkål, grönkål, vitkål och brysselkål som alla ger oss oanade möjligheter till spännande matlagning.
Värmande soppor på rotfrukter är lena och goda. Lägg därtill smakrika högtider som jul- och nyår då vi samlas för att njuta av goda traditioner, sportlovslediga matglada barn som vill hjälpa till i köket ...
När jag sedan minns att jag fått lära mig att fisken är som bäst då vattnet är kallt undrar jag inte längre. Nej, nu vet jag att jag återigen kommer att njuta på samma sätt men av helt andra smaker!”
Detta är volym tre i Monika Ahlbergs serie med de fyra årstidernas bästa recept samlade i menyer. Pontus Frankenstein har gjort formen, Ann Lindberg har fotograferat maten och Ewa-Marie Rundquist omslaget.
Den första boken i serien, Monikas bästa menyer för hösten, blev nominerad till Sveriges bäst formgivna kokbok i den världsomspännande tävlingen World Gourmand Cookbook Awards 2006.
Prisma 1 9789151848754 -
Monikas bästa Menyer
Inbunden bok.
Nyskick. Skyddsomslag i nära nyskick. Prisma 2006. Inbunden. stort format. Monika Ahlberg var med att starta den stora kokbokstrenden med den banbrytande Rosendals Trädgådscafé.
Inrikes enhetsfrakt Sverige: 62 SEK- ISBN
- 9151847191
- Titel
- Monikas bästa menyer
- Författare
- Ahlberg, Monika
- Förlag
- Prisma
- Utgivningsår
- 2006
- Omfång
- 157 sidor
- Bandtyp
- Inbunden
- Mått
- 217 x 290 mm Ryggbredd 20 mm
- Vikt
- 1026 g
- Språk
- Svenska
- Baksidestext
- Monika Ahlberg var med att starta den stora kokbokstrenden med den banbrytande Rosendals Trädgådscafé. Sedan dess har hon givit ut ett stort antal framgångsrika titlar.
Nu är hon tillbaka med en ny bok där hon samlat sina bästa menyer. Lättlagade och härliga recept för både fest och vardag!
"Jag tycker att det ska vara lätt att laga god mat både till vardags och till fest! Varför inte en trerätters på en tisdag? Eller en vacker och festlig meny på lördagskvällen som imponerar på gästerna utan att det har tagit för mycket tid och kraft i anspråk? Laga temamenyer för barnen, höstens högtider eller andra tillfällen då man liksom bara längtar efter att få laga något särskilt.
I den här boken har jag använt höstens råvaror som inspiration. Vem kan motstå rostade rotfrukter till söndagssteken, spetskål och rödvinssky till torsken, en vild och vacker måltid med renfilé, svamp och saltbakade kastanjer eller en pekannötspaj på Halloween?
Dessutom ger jag tips på hur man kan tillaga en råvara på fyra olika sätt. Här samlas förslag på tillredningsmöjligheter för exempelvis morötter, en ostbit eller paket djupfryst fisk och på olika pizzapålägg och fyllningar för bakad potatis. Det är bara att välja! Bon appétit!"
9151847191 -
MONIKAS bästa MENYER
ABSOLUT NYSKICK, se fler bilder! --- Förlag: Prisma, 2006.
Omfång: 157 sidor.
Illustrerad: Ja.
Bandtyp: Inbunden.
Mått: 217 x 290 mm. --- Monika Ahlberg var med att starta den stora kokbokstrenden med den banbrytande Rosendals Trädgådscafé. Sedan de läs mer … läs merInrikes enhetsfrakt Sverige: 62 SEK- ISBN
- 9789151847191
- Titel
- Monikas bästa menyer
- Författare
- Ahlberg, Monika
- Förlag
- Prisma
- Utgivningsår
- 2006
- Omfång
- 157 sidor
- Bandtyp
- Inbunden
- Mått
- 217 x 290 mm Ryggbredd 20 mm
- Vikt
- 1026 g
- Språk
- Svenska
- Baksidestext
- Monika Ahlberg var med att starta den stora kokbokstrenden med den banbrytande Rosendals Trädgådscafé. Sedan dess har hon givit ut ett stort antal framgångsrika titlar.
Nu är hon tillbaka med en ny bok där hon samlat sina bästa menyer. Lättlagade och härliga recept för både fest och vardag!
"Jag tycker att det ska vara lätt att laga god mat både till vardags och till fest! Varför inte en trerätters på en tisdag? Eller en vacker och festlig meny på lördagskvällen som imponerar på gästerna utan att det har tagit för mycket tid och kraft i anspråk? Laga temamenyer för barnen, höstens högtider eller andra tillfällen då man liksom bara längtar efter att få laga något särskilt.
I den här boken har jag använt höstens råvaror som inspiration. Vem kan motstå rostade rotfrukter till söndagssteken, spetskål och rödvinssky till torsken, en vild och vacker måltid med renfilé, svamp och saltbakade kastanjer eller en pekannötspaj på Halloween?
Dessutom ger jag tips på hur man kan tillaga en råvara på fyra olika sätt. Här samlas förslag på tillredningsmöjligheter för exempelvis morötter, en ostbit eller paket djupfryst fisk och på olika pizzapålägg och fyllningar för bakad potatis. Det är bara att välja! Bon appétit!"
9789151847191 -
Monikas bästa menyer för våren
Prisma. 2007. Inbunden , laminatband, 159 sidor, 285x215 mm. 1000 gram.
Nära nyskick.
Monikas bästa menyer för hösten blev en succé ? nu kommer uppföljaren!
Monika Ahlberg är lika med matglädje och spännande recept i inspirerande form. I hennes nya bok har hon samlat sina bästa menyer av vårens mat. Lättlagade recept för både fest och läs mer … läs merInrikes enhetsfrakt Sverige: 62 SEK- ISBN
- 9789151848372
- Titel
- Monikas bästa menyer - för våren
- Författare
- Monika Ahlberg
- Förlag
- Prisma
- Utgivningsår
- 2007
- Omfång
- 160 sidor
- Bandtyp
- Inbunden
- Mått
- 218 x 290 mm Ryggbredd 20 mm
- Vikt
- 1004 g
- Språk
- Svenska
- Baksidestext
- Monikas bästa menyer för hösten blev en succé – nu kommer uppföljaren!
Monika Ahlberg är lika med matglädje och spännande recept i inspirerande form. I hennes nya bok har hon samlat sina bästa menyer av vårens mat. Lättlagade recept för både fest och vardag!
Ingen kan förmedla hur roligt det är att laga till och bjuda på middag som Monika Ahlberg. I den här boken finns Monikas allra bästa menyer för våren samlade, hela tiden med enkelheten som ledstjärna.
”Våren är en tid som lockar till sköna stunder i mitt kök med späda blad och fina primörer. Många festligheter infaller som finns all anledning att fira med god och härlig mat. Örtfyllt lamm, sillar och min påskpassion förgyller påsken, lite tips för de överblivna äggen kommer också. Till Valborg serverar jag en vårlik Rydberg och glass med guldsås. Jag önskar mig nässlor, marulksmedaljonger och rosor på Mors dag och efter det är jag redo för romantisk middag full av kärlek som passar för pingstbröllopet!”
Monikas bästa menyer volym två med inspirerande vårmat är andra delen i en serie med menyer och recept året runt. I volym ett bjöd Monika på recept med höstens råvaror.
Monika Ahlberg har givit ut en lång rad framgångsrika kokböcker, till exempel den klassiska Rosendals trädgårdscafé, Picknick för alla tillfällen och senast Monikas bästa menyer.
Ann Lindberg fotograferar bland annat mat och inredning. Hon har tagit fotografierna till böckerna Matbröd och Grönt te.
Pontus Frankenstein är Art Director. Han har formgivit den uppmärksammade Pontus by the Book.
9789151848372 -
Monikas bästa menyer
2006. 157 s. Inbunden m.skomsl. illustr.Nära nyskick.
Inrikes enhetsfrakt Sverige: 62 SEK -
Monikas bästa menyer - för vintern
Inbunden bok. Prisma. 1 uppl. 2007. 157 sidor.
Mycket gott skick. Skyddsomslag i gott skick. Prisma. 2007. 157 s. Inbunden. 28x21cm. 1050 gram. Mycket gott skick. Skyddsomslag finns i gott skick.
Inrikes enhetsfrakt Sverige: 62 SEK- ISBN
- 9789151848754
- Titel
- Monikas bästa menyer - för vintern
- Författare
- Monika Ahlberg
- Förlag
- Prisma
- Utgivningsår
- 2007
- Omfång
- 157 sidor
- Bandtyp
- Inbunden
- Mått
- 219 x 288 mm Ryggbredd 22 mm
- Vikt
- 1012 g
- Språk
- Svenska
- Baksidestext
- Monika Ahlberg har ett särskilt sinne för förnyelse och goda överraskningar – enkelt, förföriskt och lustfyllt! I den tredje boken i serien med årstidsmat tar hon vara på vinterns goda ting.
”Fortfarande kan jag känna smakerna från höstens härliga stekar, svamprätter och äppelkakor trots att dess tid är förbi och jag är på väg in i vinterns skafferi.
Och som alltid vid varje övergång till en ny säsong undrar jag hur jag ska klara mig. Mitt bättre jag svarar, varför fundera? Nu kommer ju tiden för allt exotiskt. Tropiska frukter är som bäst, citrusfrukter likaså. Vi har rödkål, grönkål, vitkål och brysselkål som alla ger oss oanade möjligheter till spännande matlagning.
Värmande soppor på rotfrukter är lena och goda. Lägg därtill smakrika högtider som jul- och nyår då vi samlas för att njuta av goda traditioner, sportlovslediga matglada barn som vill hjälpa till i köket ...
När jag sedan minns att jag fått lära mig att fisken är som bäst då vattnet är kallt undrar jag inte längre. Nej, nu vet jag att jag återigen kommer att njuta på samma sätt men av helt andra smaker!”
Detta är volym tre i Monika Ahlbergs serie med de fyra årstidernas bästa recept samlade i menyer. Pontus Frankenstein har gjort formen, Ann Lindberg har fotograferat maten och Ewa-Marie Rundquist omslaget.
Den första boken i serien, Monikas bästa menyer för hösten, blev nominerad till Sveriges bäst formgivna kokbok i den världsomspännande tävlingen World Gourmand Cookbook Awards 2006.
Prisma 1 9789151848754 -
Inrikes enhetsfrakt Sverige: 62 SEK
-
Monikas bästa menyer - för våren
Inbunden bok. Prisma. 1 uppl. 2007. 160 sidor.
Nyskick. Skyddsomslag i nyskick. FörlagsNy Bok.
Inrikes enhetsfrakt Sverige: 62 SEK- ISBN
- 9789151848372
- Titel
- Monikas bästa menyer - för våren
- Författare
- Monika Ahlberg
- Förlag
- Prisma
- Utgivningsår
- 2007
- Omfång
- 160 sidor
- Bandtyp
- Inbunden
- Mått
- 218 x 290 mm Ryggbredd 20 mm
- Vikt
- 1004 g
- Språk
- Svenska
- Baksidestext
- Monikas bästa menyer för hösten blev en succé – nu kommer uppföljaren!
Monika Ahlberg är lika med matglädje och spännande recept i inspirerande form. I hennes nya bok har hon samlat sina bästa menyer av vårens mat. Lättlagade recept för både fest och vardag!
Ingen kan förmedla hur roligt det är att laga till och bjuda på middag som Monika Ahlberg. I den här boken finns Monikas allra bästa menyer för våren samlade, hela tiden med enkelheten som ledstjärna.
”Våren är en tid som lockar till sköna stunder i mitt kök med späda blad och fina primörer. Många festligheter infaller som finns all anledning att fira med god och härlig mat. Örtfyllt lamm, sillar och min påskpassion förgyller påsken, lite tips för de överblivna äggen kommer också. Till Valborg serverar jag en vårlik Rydberg och glass med guldsås. Jag önskar mig nässlor, marulksmedaljonger och rosor på Mors dag och efter det är jag redo för romantisk middag full av kärlek som passar för pingstbröllopet!”
Monikas bästa menyer volym två med inspirerande vårmat är andra delen i en serie med menyer och recept året runt. I volym ett bjöd Monika på recept med höstens råvaror.
Monika Ahlberg har givit ut en lång rad framgångsrika kokböcker, till exempel den klassiska Rosendals trädgårdscafé, Picknick för alla tillfällen och senast Monikas bästa menyer.
Ann Lindberg fotograferar bland annat mat och inredning. Hon har tagit fotografierna till böckerna Matbröd och Grönt te.
Pontus Frankenstein är Art Director. Han har formgivit den uppmärksammade Pontus by the Book.
Prisma 1 9789151848372 -
Monikas bästa menyer
Inbunden bok. Tårtlådan, Prisma. 1 uppl. 2006. Inbunden. 1100 gram.
Nyskick. Skyddsomslag finns i nära nyskick.
Inrikes enhetsfrakt Sverige: 62 SEK- ISBN
- 9151847191
- Titel
- Monikas bästa menyer
- Författare
- Ahlberg, Monika
- Förlag
- Prisma
- Utgivningsår
- 2006
- Omfång
- 157 sidor
- Bandtyp
- Inbunden
- Mått
- 217 x 290 mm Ryggbredd 20 mm
- Vikt
- 1026 g
- Språk
- Svenska
- Baksidestext
- Monika Ahlberg var med att starta den stora kokbokstrenden med den banbrytande Rosendals Trädgådscafé. Sedan dess har hon givit ut ett stort antal framgångsrika titlar.
Nu är hon tillbaka med en ny bok där hon samlat sina bästa menyer. Lättlagade och härliga recept för både fest och vardag!
"Jag tycker att det ska vara lätt att laga god mat både till vardags och till fest! Varför inte en trerätters på en tisdag? Eller en vacker och festlig meny på lördagskvällen som imponerar på gästerna utan att det har tagit för mycket tid och kraft i anspråk? Laga temamenyer för barnen, höstens högtider eller andra tillfällen då man liksom bara längtar efter att få laga något särskilt.
I den här boken har jag använt höstens råvaror som inspiration. Vem kan motstå rostade rotfrukter till söndagssteken, spetskål och rödvinssky till torsken, en vild och vacker måltid med renfilé, svamp och saltbakade kastanjer eller en pekannötspaj på Halloween?
Dessutom ger jag tips på hur man kan tillaga en råvara på fyra olika sätt. Här samlas förslag på tillredningsmöjligheter för exempelvis morötter, en ostbit eller paket djupfryst fisk och på olika pizzapålägg och fyllningar för bakad potatis. Det är bara att välja! Bon appétit!"
9151847191 -
Monikas bästa menyer för våren
Prisma. 2007. 159 s. laminatband m skyddsomslag. 28,5x21,5cm.
Nära nyskick. Skyddsomslag finns i nära nyskick. rikt illustrerad, 70
Inrikes enhetsfrakt Sverige: 62 SEK- ISBN
- 9789151848372
- Titel
- Monikas bästa menyer - för våren
- Författare
- Monika Ahlberg
- Förlag
- Prisma
- Utgivningsår
- 2007
- Omfång
- 160 sidor
- Bandtyp
- Inbunden
- Mått
- 218 x 290 mm Ryggbredd 20 mm
- Vikt
- 1004 g
- Språk
- Svenska
- Baksidestext
- Monikas bästa menyer för hösten blev en succé – nu kommer uppföljaren!
Monika Ahlberg är lika med matglädje och spännande recept i inspirerande form. I hennes nya bok har hon samlat sina bästa menyer av vårens mat. Lättlagade recept för både fest och vardag!
Ingen kan förmedla hur roligt det är att laga till och bjuda på middag som Monika Ahlberg. I den här boken finns Monikas allra bästa menyer för våren samlade, hela tiden med enkelheten som ledstjärna.
”Våren är en tid som lockar till sköna stunder i mitt kök med späda blad och fina primörer. Många festligheter infaller som finns all anledning att fira med god och härlig mat. Örtfyllt lamm, sillar och min påskpassion förgyller påsken, lite tips för de överblivna äggen kommer också. Till Valborg serverar jag en vårlik Rydberg och glass med guldsås. Jag önskar mig nässlor, marulksmedaljonger och rosor på Mors dag och efter det är jag redo för romantisk middag full av kärlek som passar för pingstbröllopet!”
Monikas bästa menyer volym två med inspirerande vårmat är andra delen i en serie med menyer och recept året runt. I volym ett bjöd Monika på recept med höstens råvaror.
Monika Ahlberg har givit ut en lång rad framgångsrika kokböcker, till exempel den klassiska Rosendals trädgårdscafé, Picknick för alla tillfällen och senast Monikas bästa menyer.
Ann Lindberg fotograferar bland annat mat och inredning. Hon har tagit fotografierna till böckerna Matbröd och Grönt te.
Pontus Frankenstein är Art Director. Han har formgivit den uppmärksammade Pontus by the Book.
9789151848372 -
Monikas bästa menyer
Prisma 2006. 159 s. Inbunden med skyddsomslag, 28,5x22,5cm. 1050 gram.
Nära nyskick. Monika Ahlberg var med att starta den stora kokbokstrenden med den banbrytande Rosendals Trädgådscafé. Sedan dess har hon givit ut ett stort antal framgångsrika titlar.
Nu är hon tillbaka med en ny bok där hon samlat sina bästa menyer. Lättlagade och hä läs mer … läs merInrikes enhetsfrakt Sverige: 62 SEK- ISBN
- 9151847191
- Titel
- Monikas bästa menyer
- Författare
- Ahlberg, Monika
- Förlag
- Prisma
- Utgivningsår
- 2006
- Omfång
- 157 sidor
- Bandtyp
- Inbunden
- Mått
- 217 x 290 mm Ryggbredd 20 mm
- Vikt
- 1026 g
- Språk
- Svenska
- Baksidestext
- Monika Ahlberg var med att starta den stora kokbokstrenden med den banbrytande Rosendals Trädgådscafé. Sedan dess har hon givit ut ett stort antal framgångsrika titlar.
Nu är hon tillbaka med en ny bok där hon samlat sina bästa menyer. Lättlagade och härliga recept för både fest och vardag!
"Jag tycker att det ska vara lätt att laga god mat både till vardags och till fest! Varför inte en trerätters på en tisdag? Eller en vacker och festlig meny på lördagskvällen som imponerar på gästerna utan att det har tagit för mycket tid och kraft i anspråk? Laga temamenyer för barnen, höstens högtider eller andra tillfällen då man liksom bara längtar efter att få laga något särskilt.
I den här boken har jag använt höstens råvaror som inspiration. Vem kan motstå rostade rotfrukter till söndagssteken, spetskål och rödvinssky till torsken, en vild och vacker måltid med renfilé, svamp och saltbakade kastanjer eller en pekannötspaj på Halloween?
Dessutom ger jag tips på hur man kan tillaga en råvara på fyra olika sätt. Här samlas förslag på tillredningsmöjligheter för exempelvis morötter, en ostbit eller paket djupfryst fisk och på olika pizzapålägg och fyllningar för bakad potatis. Det är bara att välja! Bon appétit!"
9151847191 -
Monikas bästa Menyer för vintern
Inbunden bok. Prisma. 2007. 157 s. Inbunden. 28x21cm. 1050 gram.
Mycket gott skick. Skyddsomslag finns i gott skick.
Inrikes enhetsfrakt Sverige: 62 SEK- ISBN
- 9151848754
- Titel
- Monikas bästa menyer - för vintern
- Författare
- Monika Ahlberg
- Förlag
- Prisma
- Utgivningsår
- 2007
- Omfång
- 157 sidor
- Bandtyp
- Inbunden
- Mått
- 219 x 288 mm Ryggbredd 22 mm
- Vikt
- 1012 g
- Språk
- Svenska
- Baksidestext
- Monika Ahlberg har ett särskilt sinne för förnyelse och goda överraskningar – enkelt, förföriskt och lustfyllt! I den tredje boken i serien med årstidsmat tar hon vara på vinterns goda ting.
”Fortfarande kan jag känna smakerna från höstens härliga stekar, svamprätter och äppelkakor trots att dess tid är förbi och jag är på väg in i vinterns skafferi.
Och som alltid vid varje övergång till en ny säsong undrar jag hur jag ska klara mig. Mitt bättre jag svarar, varför fundera? Nu kommer ju tiden för allt exotiskt. Tropiska frukter är som bäst, citrusfrukter likaså. Vi har rödkål, grönkål, vitkål och brysselkål som alla ger oss oanade möjligheter till spännande matlagning.
Värmande soppor på rotfrukter är lena och goda. Lägg därtill smakrika högtider som jul- och nyår då vi samlas för att njuta av goda traditioner, sportlovslediga matglada barn som vill hjälpa till i köket ...
När jag sedan minns att jag fått lära mig att fisken är som bäst då vattnet är kallt undrar jag inte längre. Nej, nu vet jag att jag återigen kommer att njuta på samma sätt men av helt andra smaker!”
Detta är volym tre i Monika Ahlbergs serie med de fyra årstidernas bästa recept samlade i menyer. Pontus Frankenstein har gjort formen, Ann Lindberg har fotograferat maten och Ewa-Marie Rundquist omslaget.
Den första boken i serien, Monikas bästa menyer för hösten, blev nominerad till Sveriges bäst formgivna kokbok i den världsomspännande tävlingen World Gourmand Cookbook Awards 2006.
9151848754 -
Monikas bästa menyer för vintern
Inbunden bok.
Nära nyskick. Skyddsomslag i gott skick. Prisma. 2007. 159 s. Inbunden. 28,5x21,5cm. 1027 gram. Rikligt illustrerad i färg. Tre cm reva skyddsomslagets rygg, J4.
Inrikes enhetsfrakt Sverige: 62 SEK- ISBN
- 9789151848754
- Titel
- Monikas bästa menyer - för vintern
- Författare
- Monika Ahlberg
- Förlag
- Prisma
- Utgivningsår
- 2007
- Omfång
- 157 sidor
- Bandtyp
- Inbunden
- Mått
- 219 x 288 mm Ryggbredd 22 mm
- Vikt
- 1012 g
- Språk
- Svenska
- Baksidestext
- Monika Ahlberg har ett särskilt sinne för förnyelse och goda överraskningar – enkelt, förföriskt och lustfyllt! I den tredje boken i serien med årstidsmat tar hon vara på vinterns goda ting.
”Fortfarande kan jag känna smakerna från höstens härliga stekar, svamprätter och äppelkakor trots att dess tid är förbi och jag är på väg in i vinterns skafferi.
Och som alltid vid varje övergång till en ny säsong undrar jag hur jag ska klara mig. Mitt bättre jag svarar, varför fundera? Nu kommer ju tiden för allt exotiskt. Tropiska frukter är som bäst, citrusfrukter likaså. Vi har rödkål, grönkål, vitkål och brysselkål som alla ger oss oanade möjligheter till spännande matlagning.
Värmande soppor på rotfrukter är lena och goda. Lägg därtill smakrika högtider som jul- och nyår då vi samlas för att njuta av goda traditioner, sportlovslediga matglada barn som vill hjälpa till i köket ...
När jag sedan minns att jag fått lära mig att fisken är som bäst då vattnet är kallt undrar jag inte längre. Nej, nu vet jag att jag återigen kommer att njuta på samma sätt men av helt andra smaker!”
Detta är volym tre i Monika Ahlbergs serie med de fyra årstidernas bästa recept samlade i menyer. Pontus Frankenstein har gjort formen, Ann Lindberg har fotograferat maten och Ewa-Marie Rundquist omslaget.
Den första boken i serien, Monikas bästa menyer för hösten, blev nominerad till Sveriges bäst formgivna kokbok i den världsomspännande tävlingen World Gourmand Cookbook Awards 2006.
9789151848754 -
Monikas bästa menyer
Inbunden bok. Prisma. 1:a uppl. 2006. 159 s. Inbunden. 28,5x22,5cm. 1050 gram.
Nära nyskick. Skyddsomslag finns i gott skick. (Rum 1).
Inrikes enhetsfrakt Sverige: 62 SEK- ISBN
- 9151847191
- Titel
- Monikas bästa menyer
- Författare
- Ahlberg, Monika
- Förlag
- Prisma
- Utgivningsår
- 2006
- Omfång
- 157 sidor
- Bandtyp
- Inbunden
- Mått
- 217 x 290 mm Ryggbredd 20 mm
- Vikt
- 1026 g
- Språk
- Svenska
- Baksidestext
- Monika Ahlberg var med att starta den stora kokbokstrenden med den banbrytande Rosendals Trädgådscafé. Sedan dess har hon givit ut ett stort antal framgångsrika titlar.
Nu är hon tillbaka med en ny bok där hon samlat sina bästa menyer. Lättlagade och härliga recept för både fest och vardag!
"Jag tycker att det ska vara lätt att laga god mat både till vardags och till fest! Varför inte en trerätters på en tisdag? Eller en vacker och festlig meny på lördagskvällen som imponerar på gästerna utan att det har tagit för mycket tid och kraft i anspråk? Laga temamenyer för barnen, höstens högtider eller andra tillfällen då man liksom bara längtar efter att få laga något särskilt.
I den här boken har jag använt höstens råvaror som inspiration. Vem kan motstå rostade rotfrukter till söndagssteken, spetskål och rödvinssky till torsken, en vild och vacker måltid med renfilé, svamp och saltbakade kastanjer eller en pekannötspaj på Halloween?
Dessutom ger jag tips på hur man kan tillaga en råvara på fyra olika sätt. Här samlas förslag på tillredningsmöjligheter för exempelvis morötter, en ostbit eller paket djupfryst fisk och på olika pizzapålägg och fyllningar för bakad potatis. Det är bara att välja! Bon appétit!"
9151847191 -
MONIKAS BÄSTA MENYER - FÖR VINTERN
Nyskick. Prisma 2007. Illustrerat pappband med skyddsomslag. Nyskick.
Inrikes enhetsfrakt Sverige: 62 SEK- ISBN
- 9789151848754
- Titel
- Monikas bästa menyer - för vintern
- Författare
- Monika Ahlberg
- Förlag
- Prisma
- Utgivningsår
- 2007
- Omfång
- 157 sidor
- Bandtyp
- Inbunden
- Mått
- 219 x 288 mm Ryggbredd 22 mm
- Vikt
- 1012 g
- Språk
- Svenska
- Baksidestext
- Monika Ahlberg har ett särskilt sinne för förnyelse och goda överraskningar – enkelt, förföriskt och lustfyllt! I den tredje boken i serien med årstidsmat tar hon vara på vinterns goda ting.
”Fortfarande kan jag känna smakerna från höstens härliga stekar, svamprätter och äppelkakor trots att dess tid är förbi och jag är på väg in i vinterns skafferi.
Och som alltid vid varje övergång till en ny säsong undrar jag hur jag ska klara mig. Mitt bättre jag svarar, varför fundera? Nu kommer ju tiden för allt exotiskt. Tropiska frukter är som bäst, citrusfrukter likaså. Vi har rödkål, grönkål, vitkål och brysselkål som alla ger oss oanade möjligheter till spännande matlagning.
Värmande soppor på rotfrukter är lena och goda. Lägg därtill smakrika högtider som jul- och nyår då vi samlas för att njuta av goda traditioner, sportlovslediga matglada barn som vill hjälpa till i köket ...
När jag sedan minns att jag fått lära mig att fisken är som bäst då vattnet är kallt undrar jag inte längre. Nej, nu vet jag att jag återigen kommer att njuta på samma sätt men av helt andra smaker!”
Detta är volym tre i Monika Ahlbergs serie med de fyra årstidernas bästa recept samlade i menyer. Pontus Frankenstein har gjort formen, Ann Lindberg har fotograferat maten och Ewa-Marie Rundquist omslaget.
Den första boken i serien, Monikas bästa menyer för hösten, blev nominerad till Sveriges bäst formgivna kokbok i den världsomspännande tävlingen World Gourmand Cookbook Awards 2006.
9789151848754 -
Monikas bästa menyer för vintern
Inbunden bok. Prisman. 2007. 157 s. Inbunden. 29x21,5cm. 1040 gram.
Nära nyskick. (Rum 1).
Inrikes enhetsfrakt Sverige: 62 SEK- ISBN
- 9789151848754
- Titel
- Monikas bästa menyer - för vintern
- Författare
- Monika Ahlberg
- Förlag
- Prisma
- Utgivningsår
- 2007
- Omfång
- 157 sidor
- Bandtyp
- Inbunden
- Mått
- 219 x 288 mm Ryggbredd 22 mm
- Vikt
- 1012 g
- Språk
- Svenska
- Baksidestext
- Monika Ahlberg har ett särskilt sinne för förnyelse och goda överraskningar – enkelt, förföriskt och lustfyllt! I den tredje boken i serien med årstidsmat tar hon vara på vinterns goda ting.
”Fortfarande kan jag känna smakerna från höstens härliga stekar, svamprätter och äppelkakor trots att dess tid är förbi och jag är på väg in i vinterns skafferi.
Och som alltid vid varje övergång till en ny säsong undrar jag hur jag ska klara mig. Mitt bättre jag svarar, varför fundera? Nu kommer ju tiden för allt exotiskt. Tropiska frukter är som bäst, citrusfrukter likaså. Vi har rödkål, grönkål, vitkål och brysselkål som alla ger oss oanade möjligheter till spännande matlagning.
Värmande soppor på rotfrukter är lena och goda. Lägg därtill smakrika högtider som jul- och nyår då vi samlas för att njuta av goda traditioner, sportlovslediga matglada barn som vill hjälpa till i köket ...
När jag sedan minns att jag fått lära mig att fisken är som bäst då vattnet är kallt undrar jag inte längre. Nej, nu vet jag att jag återigen kommer att njuta på samma sätt men av helt andra smaker!”
Detta är volym tre i Monika Ahlbergs serie med de fyra årstidernas bästa recept samlade i menyer. Pontus Frankenstein har gjort formen, Ann Lindberg har fotograferat maten och Ewa-Marie Rundquist omslaget.
Den första boken i serien, Monikas bästa menyer för hösten, blev nominerad till Sveriges bäst formgivna kokbok i den världsomspännande tävlingen World Gourmand Cookbook Awards 2006.
9789151848754 -
MONIKAS BÄSTA MENYER FÖR VÅREN
Nyskick. Inbunden med skyddsomslag. Vikt cirka gram. Prisma, 2007. 157 + (3) sidor. Förlagsnytt exemplar!. Nyskick.
Inrikes enhetsfrakt Sverige: 62 SEK -
MONIKAS BÄSTA MENYER FÖR VINTERN
Nyskick. Inbunden med skyddsomslag. Vikt cirka gram. Prisma, 2007. 157 + (3) sidor. Förlagsnytt exemplar!. Nyskick.
Inrikes enhetsfrakt Sverige: 62 SEK
Your country and preferred language.
Select your country Select languageDenna webbplats använder cookies för att säkerställa att du får den bästa upplevelsen.
Stäng
Välkommen till Sveriges största bokhandel
Här finns så gott som allt som givits ut på den svenska bokmarknaden under de senaste hundra åren.
- Handla mot faktura och öppet köp i 21 dagar
- Oavsett vikt och antal artiklar handlar du till enhetsfrakt från samma säljare i samma kundvagn