-
Schücks Sommarmat
Inbunden bok. Bonnier Alba. 1996. 175 sidor.
Nyskick. Laminatband.. Rikt fotoillustrerad i färg. Format 23x16 cm. Språk: Svenska. Absolut nyskick. (230412)
Inrikes enhetsfrakt Sverige: 62 SEK- ISBN
- 9134519394
- Titel
- Schücks sommarmat
- Författare
- Schück, Cathrine - Håkansson, Albert - Watz, Birgitta
- Förlag
- Stockholm : Bonnier Alba
- Utgivningsår
- 1997
- Språk
- Svenska
Bonnier Alba 9134519394 -
Schücks sunda söta
Inbunden bok. Fitnessförlaget. 2008. 88 sidor.
Nyskick. Skyddsomslag i nära nyskick. mkt nära nyskick, svagt gulnat omslag om man tittar noga annars inget att anmärka på.
Inrikes enhetsfrakt Sverige: 62 SEK- ISBN
- 9789185225958
- Titel
- Schücks sunda söta
- Författare
- Schück, Cathrine
- Förlag
- Fitnessförlaget
- Utgivningsår
- 2008
- Omfång
- 88 sidor
- Bandtyp
- Inbunden
- Språk
- Svenska
- Baksidestext
- 45 efterrätter med lågt GILängtar du efter en smarrig efterrätt ibland trots att du har dragit ner på både socker och fett och försöker hålla dig till mat med lågt GI? Vill du variera fruktdesserterna? Vill du sätta tänderna i en fyllig chokladkaka? Eller vill du överraska dina gäster med mandel- och aprikostårta? Cathrine Schück har tänkt på alla som föredrar nyttig och god mat och gärna avslutar måltiden med en läcker dessert. Schücks sunda söta inleds med några synpunkter på socker, mjöl, mjölk och matfett och flera förslag på hur man kan byta ut de gängse sorterna till sundare och mindre onyttiga varianter. Därefter bjuds 45 delikata efterrätter med nyttiga ingredienser som torkad och färsk frukt, bär, mandel och nötter, yoghurt och mörk choklad. Här finns sunt och sött till festen, vardagsfikat, mellanmålet och lite till. Ur dessertmenyn: fruktsallad med mynta och grönt te, honungsstekta nektariner med snabbglass, chokladshots med hallon, kryddiga nötter, fjäderlätt chokladkaka, jordgubbsfromage med honung och citron, mangomousse med avokado, fikonkaka med fruktsallad, dinkelscones med färskost och aprikoskräm, tranbärssmoothie med hallon och avokado, mangosmoothie med banan.Cathrine Schück är kock, matskribent och kostrådgivare med specialinriktning på vikt och hälsa. Hon skriver regelbundet i Tara och har medverkat i flera tv-program. Bland Cathrines bästsäljande böcker återfinns Helt naturligt, GI till vardags och 3 kilo på 3 veckor.
Fitnessförlaget 9789185225958 -
Inrikes enhetsfrakt Sverige: 62 SEK
- ISBN
- 9175885239
- Titel
- Helt naturligt : mat med lågt GI
- Författare
- Schück, Cathrine
- Förlag
- Bokförlaget DN
- Utgivningsår
- 2004
- Omfång
- 160 sidor
- Bandtyp
- Inbunden
- Mått
- 199 x 252 mm Ryggbredd 20 mm
- Vikt
- 775 g
- Språk
- Svenska
- Baksidestext
- Mat med lågt GI (glykemiskt index) är det vi bör satsa på för att må bättre. I stora drag betyder det att vi bör äta fullkornsris, magert kött, fullkornspasta, fet fisk, grönsaker, baljväxter, rotfrukter, fullkornsbröd, omättat fett, frukt. Enkelt, klart och okomplicerat berättar Cathrine Schück om hur hon själv helst äter. Boken är full av tips, knep och spännande recept som kan passa hela familjen. Lämpliga frukostar, sunda luncher, trevlig utflyktsmat, enkla mellanmål och välkomponerade middagar här finns den goda maten för alla människor och för alla tillfällen. Ett plock ur den frestande receptsamlingen: Mallorcaomelett, bulgursallad, majssoppa, tomatsoppa, blomkål polonaise, kycklingklubbor med timjan och citron, laxburgare med chilidressing, bakade rödbetor med chèvre, falafelbullar på endivebädd, marinerade kalkonspett, buljongkokt kyckling med gremolata, böncurry med fullkornsris, ugnsbakad lax med timjanstekta gurkmånar, kalkongryta med vita bönor, flintastek på lamm och potatissallad med broccoli, pasta med svamp, lammfilé med kantareller och äpplen, fiskpaket med grönsaker, lammfärsbiffar med tomater och timjan, ugnsbakade grönsaker och rotfrukter, wokade sallader, rabarberkräm, jordgubbsgazpacho, björnbärsglass, päron i bärsås. Helt naturligt innehåller helt enkelt balanserad mat som inte är svår att laga och som håller humöret på topp och blodsockret på en jämn nivå.Cathrine Schück är kock, matskribent och lic. kostrådgivare med specialinriktning på vikt och hälsa. Hon medverkar i Elle à la carte, Buffé samt i dags- och veckopress. Har skrivit en rad kokböcker, bland dem Schücks Sommar, Schücks Vinter, Schücks Gröna och Schücks Honungsmat. Cathrine Schück kommer under hösten 2003 att presentera mat i TV4:s morgonprogram.
Bokförlaget DN 9175885239 -
Schücks sommarmat
Inbunden bok. Stockholm : Bonnier Alba. 1996.
Mycket gott skick. Skyddsomslag i mycket gott skick.
Inrikes enhetsfrakt Sverige: 62 SEK- ISBN
- 9134516557
- Titel
- Schücks sommarmat
- Författare
- Schück, Cathrine - Håkansson, Albert - Watz, Birgitta
- Förlag
- Stockholm : Bonnier Alba
- Utgivningsår
- 1996
- Språk
- Svenska
Stockholm : Bonnier Alba 9134516557 -
Helhetsmetoden : nå din hälsovikt med KBT & L...
Inbunden bok. Norstedts. 1 uppl. 2011. 231 sidor.
Nyskick.
Inrikes enhetsfrakt Sverige: 62 SEK- ISBN
- 9789113030104
- Titel
- Helhetsmetoden : nå din hälsovikt med KBT & LCHF
- Författare
- Cathrine Schück - Maria Helander
- Förlag
- Norstedts
- Utgivningsår
- 2011
- Omfång
- 231 sidor
- Bandtyp
- Inbunden
- Mått
- 156 x 196 mm Ryggbredd 21 mm
- Vikt
- 448 g
- Språk
- Svenska
- Baksidestext
- Den här boken är för dig som vill sluta banta en gång för alla. För dig som förstår att det handlar om att arbeta tillsammans med kroppen och känslorna för att nå din idealvikt. För dig som är trött på att kämpa och vill hitta ett hållbart och berikande levnadssätt där du mår bra både i kropp och själ.
Helhetsmetoden handlar om att hitta balansen mellan hälsa, vikt och inre balans. Det handlar inte bara om vad du stoppar i dig utan också om känslor och kroppens invanda beroende av snabba kolhydrater. Det är därför du behöver den här boken, som ger dig en metod för att balansera kroppens hunger och känslornas sug. Det bästa resultatet i hälso- och viktfrågor uppnås om kropp och själ får arbeta tillsammans.
Boken är uppdelad i två delar:
Den första delen handlar om din kropp. Du får kunskap om hur en kolhydratsnål kost hjälper dig att nå mättnad och trygghet och ändå gå ner i vikt. Du får fakta om vad sockerberoendet ställer till med, hur maten påverkar dina hormoner och recept och inspiration till en hälsosam matlagning.
Den andra delen handlar om ditt känsloliv. Med moderna KBT-redskap får du hjälp att utforska din känslomässsiga relation till mat. I tio steg lär du dig att förstå ditt ätbeteende och får verktygen till att ändra på det som hindrar dig att nå din idealvikt. Genom att aktivt arbeta med enkla och lustfyllda övningar stärker du din självkänsla, får hjälp att sätta gränser och vägledning till att hitta ett hållbart och berikande levnadssätt - där maten inte är en tröst, utan en god vän.
Norstedts 1 9789113030104 -
Nystart med succédieten 8/800 : rasa 10 kilo...
Inbunden bok. Expressen. 1 uppl. 2018. 142 sidor.
Nära nyskick. PRESENTSKICK
Inrikes enhetsfrakt Sverige: 62 SEK- ISBN
- 9789188479198
- Titel
- Nystart med succédieten 8/800 : rasa 10 kilo på 8 veckor
- Författare
- Cathrine Schück
- Förlag
- Expressen
- Utgivningsår
- 2018
- Omfång
- 142 sidor
- Bandtyp
- Inbunden
- Mått
- 200 x 275 mm Ryggbredd 14 mm
- Vikt
- 620 g
- Språk
- Svenska
- Baksidestext
- SÄNK BLODSOCKRET OCH RASA I VIKT
Lägre blodtryck, sänkt blodsockernivå och ett rejält viktras. Med 8/800 minskar du både midjemåttet och förbättrar hälsan! Du äter läcker medelhavskost i åtta veckor samtidigt som du begränsar ditt energiintag till 800 kalorier om dagen.
Kostrådgivaren Cathrine Schück är ensam i Sverige om att ha Michael Mosleys godkännande att hålla kurser om Mosleys blodsockermetod. Hon har utvecklat metoden och döpt sin version till 8/800. Det här är andra boken om succédieten med nya, fräscha recept av Cathrine Schück.
Njut av goda frukostar, mättande mellanmål och smakrika rätter med kött, kyckling, fisk och skaldjur. Välkommen till ett lättare och hälsosammare liv!
Expressen 1 9789188479198 -
Nya grönare LCHF : lättare liv med god mat
Inbunden bok. Expressen. 1 uppl. 2017. 142 sidor.
Nyskick. PRESENTSKICK
Inrikes enhetsfrakt Sverige: 62 SEK- ISBN
- 9789188479020
- Titel
- Nya grönare LCHF : lättare liv med god mat
- Författare
- Cathrine Schück
- Förlag
- Expressen
- Utgivningsår
- 2017
- Omfång
- 142 sidor
- Bandtyp
- Inbunden
- Mått
- 202 x 174 mm Ryggbredd 12 mm
- Vikt
- 598 g
- Språk
- Svenska
- Baksidestext
- FRÄSCHT, GOTT OCH BRA FÖR VIKTEN.
Med goda, näringsrika LCHF-rätter håller du dig mätt och nöjd hela dagen. Du slipper extrakilon, sötsug och blodsockerdippar.
Matkreatören och kostrådgivaren Cathrine Schück har skapat mer än 60 recept till dig som vill lägga om till en lättare, piggare och hälsosammare livsstil. Här finns knapriga frukostsmörgåsar, krämiga grytor, saftiga burgare, fräscha vegetariska rätter och helt oemotståndliga desserter. Låt dig inspireras och unna dig själv att må bra med hjälp av läcker mat!
Expressen 1 9789188479020 -
Naughty forties, fab fifties : ät dig ned i v...
Inbunden bok. Optimal Förlag. 1 uppl. 2012. 144 sidor.
Mycket gott skick. Skyddsomslag saknas.
Inrikes enhetsfrakt Sverige: 62 SEK- ISBN
- 9789172412354
- Titel
- Naughty forties, fab fifties : ät dig ned i vikt och upp i form
- Författare
- Schück, Cathrine
- Förlag
- Optimal Förlag
- Utgivningsår
- 2012
- Omfång
- 144 sidor
- Bandtyp
- Inbunden
- Mått
- 201 x 218 mm Ryggbredd 18 mm
- Vikt
- 623 g
- Språk
- Svenska
- Baksidestext
- Maximera din form med rätt mat
Vi kallar det Naughty forties och Faboulus fifties. De galna, roliga, spännande åren efter fyrtio. Den tid då våra kroppar förändras och behöver bättre och nyttigare mat för att fortfarande fungera så bra som vi själva vill. Du kanske upplever att kroppen inte längre hänger med på samma sätt som förr. Suget efter onyttigt godis och skräpmat har blivit större. Det här är åldern när fler och fler blir överviktiga, får högt blodtryck och framför allt känner av övergångsbesvär.
Så här äter och lever du som en äkta Naughty forty-girl! Cathrine Schück och Zara Doublet beskriver en kost där du rensar ut allt godis, färdiglagad mat och annat skräp och ersätter med god, nyttig och hälsosam mat! Behåll ljust kött, fisk, grönsaker, linser, bönor, frön och nötter. Utnyttja det naturliga fytoöstrogenet som finns i linfrön och sojaprodukter. Undvik rött kött, mejeriprodukter, ris, pasta, bröd och alla former av socker och ät hellre bär än frukt. Den här boken hjälper dig hitta tillbaka till din gamla form. Cathrine Schück har skrivit ett flertal kokböcker med inriktning på mat och hälsa, bl. a. LCHF för tjejer tillsammans med Lars-Erik Litsfeldt (Optimal Förlag, 2011). Hon är matskribent i olika tidningar och har dessutom drivit stjärnkrogen Gourmet i fem år.Zara Doublet är ursprungligen från London, men har bott på Mallorca de senaste tjugo åren. Hon är specialiserad på att fotografera mat, människor, landskap och bröllop.
Optimal Förlag 1 9789172412354 -
Helhetsmetoden : nå din hälsovikt med KBT & L...
Inbunden bok. Norstedts. 1 uppl. 2011. 231 sidor.
Nyskick. Skyddsomslag i nyskick. Boken har legat i bokhyllan, ej läst eller bläddrad i.
Inrikes enhetsfrakt Sverige: 62 SEK- ISBN
- 9789113030104
- Titel
- Helhetsmetoden : nå din hälsovikt med KBT & LCHF
- Författare
- Cathrine Schück - Maria Helander
- Förlag
- Norstedts
- Utgivningsår
- 2011
- Omfång
- 231 sidor
- Bandtyp
- Inbunden
- Mått
- 156 x 196 mm Ryggbredd 21 mm
- Vikt
- 448 g
- Språk
- Svenska
- Baksidestext
- Den här boken är för dig som vill sluta banta en gång för alla. För dig som förstår att det handlar om att arbeta tillsammans med kroppen och känslorna för att nå din idealvikt. För dig som är trött på att kämpa och vill hitta ett hållbart och berikande levnadssätt där du mår bra både i kropp och själ.
Helhetsmetoden handlar om att hitta balansen mellan hälsa, vikt och inre balans. Det handlar inte bara om vad du stoppar i dig utan också om känslor och kroppens invanda beroende av snabba kolhydrater. Det är därför du behöver den här boken, som ger dig en metod för att balansera kroppens hunger och känslornas sug. Det bästa resultatet i hälso- och viktfrågor uppnås om kropp och själ får arbeta tillsammans.
Boken är uppdelad i två delar:
Den första delen handlar om din kropp. Du får kunskap om hur en kolhydratsnål kost hjälper dig att nå mättnad och trygghet och ändå gå ner i vikt. Du får fakta om vad sockerberoendet ställer till med, hur maten påverkar dina hormoner och recept och inspiration till en hälsosam matlagning.
Den andra delen handlar om ditt känsloliv. Med moderna KBT-redskap får du hjälp att utforska din känslomässsiga relation till mat. I tio steg lär du dig att förstå ditt ätbeteende och får verktygen till att ändra på det som hindrar dig att nå din idealvikt. Genom att aktivt arbeta med enkla och lustfyllda övningar stärker du din självkänsla, får hjälp att sätta gränser och vägledning till att hitta ett hållbart och berikande levnadssätt - där maten inte är en tröst, utan en god vän.
Norstedts 1 9789113030104 -
Montignacs svenska kök : 75 inspirerande rece...
Inbunden bok. Forum. 2004. 160 sidor.
Nyskick. Skyddsomslag i nära nyskick.
Inrikes enhetsfrakt Sverige: 62 SEK- ISBN
- 9137125915
- Titel
- Montignacs svenska kök : 75 inspirerande recept med lågt glykemiskt index
- Författare
- Schück, Cathrine
- Förlag
- Bokförlaget Forum
- Utgivningsår
- 2004
- Omfång
- 160 sidor
- Bandtyp
- Inbunden
- Mått
- 175 x 242 mm Ryggbredd 21 mm
- Vikt
- 657 g
- Språk
- Svenska
- Baksidestext
- Fransmannen Michel Montignac är välkänd för oss genom sin väl beprövade metod att gå ner i vikt. Han förkastar alla traditionella bantningsmetoder där det är kaloriräkning som gäller. Han säger att problemet är inte att vi äter för mycket utan att vi äter fel. Han menar att västvärlden har minskat sitt kaloriintag med 3540 procent under de senaste femtio åren men antalet feta människor har ökat med 400 procent. Därför ligger inte problemet i hur mycket kalorier eller fett vi äter utan i hur mycket dåliga kolhydrater vi sätter i oss. Det vill säga de kolhydrater som får insulinproduktionen att öka och blodsockerhalten att skjuta i höjden. Det är kolhydraterna med lågt glykemiskt index (GI) vi ska satsa på. På så sätt känner vi oss mätta längre och frestas inte att småäta mellan måltiderna. Effekten blir en låg och jämn blodsockernivå som gör att kroppen förbränner mer fett och lagrar desto mindre. Bra kolhydrater tillsammans med grönsaker, frukt, nyttig fisk, mycket protein samt lite fett leder till ett friskare och sundare liv. Cathrine Schück har vid besök hos Montignac och genom ständig kontakt fått klartecken att ge ut en samling egna recept inspirerade av hans metod, Montignacs svenska kök, det vill säga med råvaror som är vanliga här. Hon bjuder på 75 fantastiska vardagsrecept som ska underlätta livet i alla avseenden för oss som gärna äter gott men kanske lite fel och därför inte mår så bra som vi borde. Utöver rena recept som omspänner snacks och smårätter, måltider med lågt GI, kolhydratmiddagar utan fett och efterrätter finns massor av tips på lämplig frukost, lunch på restaurang, mellanmål och utflyktsmat, middag på krogen.Cathrine Schück arbetar som kock, matskribent, författare och kostrådgivare. Hennes senaste bok heter Helt naturligt. Mat med lågt GI. Under vintern-våren 2004 syns hon mycket i TV4:s Nyhetsmorgon, dels med middagstips (tillsammans med Claes Hultling), dels som stödperson och rådgivare åt en man som bantar enligt Montignacmetoden. Han tävlar mot en person som använder konventionell bantning. Målet är att på 10 veckor gå ner 10 kg!
Forum 9137125915 -
Naughty forties, fab fifties : ät dig ned i v...
Inbunden bok. Optimal Förlag. 1 uppl. 2012. 144 sidor.
Mycket gott skick. Skyddsomslag saknas.
Inrikes enhetsfrakt Sverige: 62 SEK- ISBN
- 9789172412354
- Titel
- Naughty forties, fab fifties : ät dig ned i vikt och upp i form
- Författare
- Schück, Cathrine
- Förlag
- Optimal Förlag
- Utgivningsår
- 2012
- Omfång
- 144 sidor
- Bandtyp
- Inbunden
- Mått
- 201 x 218 mm Ryggbredd 18 mm
- Vikt
- 623 g
- Språk
- Svenska
- Baksidestext
- Maximera din form med rätt mat
Vi kallar det Naughty forties och Faboulus fifties. De galna, roliga, spännande åren efter fyrtio. Den tid då våra kroppar förändras och behöver bättre och nyttigare mat för att fortfarande fungera så bra som vi själva vill. Du kanske upplever att kroppen inte längre hänger med på samma sätt som förr. Suget efter onyttigt godis och skräpmat har blivit större. Det här är åldern när fler och fler blir överviktiga, får högt blodtryck och framför allt känner av övergångsbesvär.
Så här äter och lever du som en äkta Naughty forty-girl! Cathrine Schück och Zara Doublet beskriver en kost där du rensar ut allt godis, färdiglagad mat och annat skräp och ersätter med god, nyttig och hälsosam mat! Behåll ljust kött, fisk, grönsaker, linser, bönor, frön och nötter. Utnyttja det naturliga fytoöstrogenet som finns i linfrön och sojaprodukter. Undvik rött kött, mejeriprodukter, ris, pasta, bröd och alla former av socker och ät hellre bär än frukt. Den här boken hjälper dig hitta tillbaka till din gamla form. Cathrine Schück har skrivit ett flertal kokböcker med inriktning på mat och hälsa, bl. a. LCHF för tjejer tillsammans med Lars-Erik Litsfeldt (Optimal Förlag, 2011). Hon är matskribent i olika tidningar och har dessutom drivit stjärnkrogen Gourmet i fem år.Zara Doublet är ursprungligen från London, men har bott på Mallorca de senaste tjugo åren. Hon är specialiserad på att fotografera mat, människor, landskap och bröllop.
Optimal Förlag 1 9789172412354 -
Montignacs svenska kök : 75 inspirerande rece...
Inbunden bok. Bokförlaget Forum. 2004. 160 sidor.
Nyskick. Skyddsomslag i nära nyskick.
Inrikes enhetsfrakt Sverige: 62 SEK- ISBN
- 9137125915
- Titel
- Montignacs svenska kök : 75 inspirerande recept med lågt glykemiskt index
- Författare
- Schück, Cathrine
- Förlag
- Bokförlaget Forum
- Utgivningsår
- 2004
- Omfång
- 160 sidor
- Bandtyp
- Inbunden
- Mått
- 175 x 242 mm Ryggbredd 21 mm
- Vikt
- 657 g
- Språk
- Svenska
- Baksidestext
- Fransmannen Michel Montignac är välkänd för oss genom sin väl beprövade metod att gå ner i vikt. Han förkastar alla traditionella bantningsmetoder där det är kaloriräkning som gäller. Han säger att problemet är inte att vi äter för mycket utan att vi äter fel. Han menar att västvärlden har minskat sitt kaloriintag med 3540 procent under de senaste femtio åren men antalet feta människor har ökat med 400 procent. Därför ligger inte problemet i hur mycket kalorier eller fett vi äter utan i hur mycket dåliga kolhydrater vi sätter i oss. Det vill säga de kolhydrater som får insulinproduktionen att öka och blodsockerhalten att skjuta i höjden. Det är kolhydraterna med lågt glykemiskt index (GI) vi ska satsa på. På så sätt känner vi oss mätta längre och frestas inte att småäta mellan måltiderna. Effekten blir en låg och jämn blodsockernivå som gör att kroppen förbränner mer fett och lagrar desto mindre. Bra kolhydrater tillsammans med grönsaker, frukt, nyttig fisk, mycket protein samt lite fett leder till ett friskare och sundare liv. Cathrine Schück har vid besök hos Montignac och genom ständig kontakt fått klartecken att ge ut en samling egna recept inspirerade av hans metod, Montignacs svenska kök, det vill säga med råvaror som är vanliga här. Hon bjuder på 75 fantastiska vardagsrecept som ska underlätta livet i alla avseenden för oss som gärna äter gott men kanske lite fel och därför inte mår så bra som vi borde. Utöver rena recept som omspänner snacks och smårätter, måltider med lågt GI, kolhydratmiddagar utan fett och efterrätter finns massor av tips på lämplig frukost, lunch på restaurang, mellanmål och utflyktsmat, middag på krogen.Cathrine Schück arbetar som kock, matskribent, författare och kostrådgivare. Hennes senaste bok heter Helt naturligt. Mat med lågt GI. Under vintern-våren 2004 syns hon mycket i TV4:s Nyhetsmorgon, dels med middagstips (tillsammans med Claes Hultling), dels som stödperson och rådgivare åt en man som bantar enligt Montignacmetoden. Han tävlar mot en person som använder konventionell bantning. Målet är att på 10 veckor gå ner 10 kg!
Bokförlaget Forum 9137125915 -
Inrikes enhetsfrakt Sverige: 62 SEK
- ISBN
- 9789175884127
- Titel
- Schücks gröna
- Författare
- Schück, Cathrine
- Förlag
- Bokförlaget DN
- Utgivningsår
- 2001
- Omfång
- 216 sidor
- Bandtyp
- Kartonnage
- Mått
- 211 x 217 mm Ryggbredd 20 mm
- Vikt
- 792 g
- Språk
- Svenska
- Baksidestext
- Detta är den nya vegetariska maten! Catherine Schück lånar friskt från den spännande asiatiska och indiska maten, tar det bästa från det italienska köket och skapar den nya gröna maten. Här finns recept för alla. men den vänder sig främst till dig som är nybörjare på den vegetariska matlagningen som en utmaning i köket.
Bokförlaget DN 9789175884127 -
Aldrig mera banta! LCHF och KBT
Inbunden bok. Norstedts. 1 uppl. 2011. 160 sidor.
Nära nyskick. Skyddsomslag saknas.
Inrikes enhetsfrakt Sverige: 62 SEK- ISBN
- 9789113038780
- Titel
- Aldrig mera banta! LCHF och KBT
- Författare
- Schück, Cathrine
- Förlag
- Norstedts
- Utgivningsår
- 2011
- Omfång
- 160 sidor
- Bandtyp
- Kartonnage
- Mått
- 197 x 233 mm Ryggbredd 17 mm
- Vikt
- 678 g
- Språk
- Svenska
- Baksidestext
- Här är kokboken för dig som en gång för alla vill sluta banta och istället bli vän med maten och kroppen. Att laga god och hälsosam mat ska inte vara ett bekymmer och stjäla onödig kraft och tid. Med enkel, god och rolig matlagning behöver du inte känna att du går på diet.
Har ditt fokus handlat om kaloriräkning och dåligt samvete över att tiden inte räcker till för att skapa näringsrik kost för dig och din familj? Denna kokbok presenterar inte bara enkla, goda och nyttiga recept, den svarar även på de frågor kring LCHF-metoden som du möter i din vardag. Med hjälp av KBT och LCHF-kost kommer du att kunna balansera kroppens hunger och känslornas sug. Du får några enkla vardagsråd på hur du tar itu med ditt beteende kring mat.
Resten av kokboken ger svar på de vanligaste frågorna kring din matlagning för att underlätta vardagen och visa att LCHF är ett naturligt levnadssätt för hela familjen. Vad ska jag bjuda på till festen? Vad kan jag äta när jag är panikhungrig? Hur väljer jag rätt råvaror och halvfabrikat? Hur gör jag när jag blir bortbjuden?
Goda och enkla recept för dig som har slutat att banta och vill slippa lägga onödig energi på din kost och vikt!
Norstedts 1 9789113038780 -
Naughty forties, fab fifties : ät dig ned i v...
Inbunden bok. Optimal Förlag. 1 uppl. 2012. 144 sidor.
Mycket gott skick. Bruksslitage på omslaget
Inrikes enhetsfrakt Sverige: 62 SEK- ISBN
- 9789172412354
- Titel
- Naughty forties, fab fifties : ät dig ned i vikt och upp i form
- Författare
- Schück, Cathrine
- Förlag
- Optimal Förlag
- Utgivningsår
- 2012
- Omfång
- 144 sidor
- Bandtyp
- Inbunden
- Mått
- 201 x 218 mm Ryggbredd 18 mm
- Vikt
- 623 g
- Språk
- Svenska
- Baksidestext
- Maximera din form med rätt mat
Vi kallar det Naughty forties och Faboulus fifties. De galna, roliga, spännande åren efter fyrtio. Den tid då våra kroppar förändras och behöver bättre och nyttigare mat för att fortfarande fungera så bra som vi själva vill. Du kanske upplever att kroppen inte längre hänger med på samma sätt som förr. Suget efter onyttigt godis och skräpmat har blivit större. Det här är åldern när fler och fler blir överviktiga, får högt blodtryck och framför allt känner av övergångsbesvär.
Så här äter och lever du som en äkta Naughty forty-girl! Cathrine Schück och Zara Doublet beskriver en kost där du rensar ut allt godis, färdiglagad mat och annat skräp och ersätter med god, nyttig och hälsosam mat! Behåll ljust kött, fisk, grönsaker, linser, bönor, frön och nötter. Utnyttja det naturliga fytoöstrogenet som finns i linfrön och sojaprodukter. Undvik rött kött, mejeriprodukter, ris, pasta, bröd och alla former av socker och ät hellre bär än frukt. Den här boken hjälper dig hitta tillbaka till din gamla form. Cathrine Schück har skrivit ett flertal kokböcker med inriktning på mat och hälsa, bl. a. LCHF för tjejer tillsammans med Lars-Erik Litsfeldt (Optimal Förlag, 2011). Hon är matskribent i olika tidningar och har dessutom drivit stjärnkrogen Gourmet i fem år.Zara Doublet är ursprungligen från London, men har bott på Mallorca de senaste tjugo åren. Hon är specialiserad på att fotografera mat, människor, landskap och bröllop.
Optimal Förlag 1 9789172412354 -
Cathrine Schück lagar vego
Inbunden bok. Ica Bokförlag. 2002.
Gott skick. Överlag i bra skick, lite slitage på omslaget samt några mindre fläckar inuti.
Inrikes enhetsfrakt Sverige: 62 SEK- ISBN
- 9153423151
- Titel
- Cathrine Schück lagar vego
- Författare
- Cathrine Schück
- Förlag
- Ica Bokförlag
- Utgivningsår
- 2002
- Omfång
- 72 sidor
- Bandtyp
- Inbunden
- Vikt
- 435 g
- Språk
- Svenska
- Baksidestext
- Roliga och läckra vegorätter!
Den här boken innehåller ca 45 lätta, snabblagade och goda recept alltid med en liten extra knorr mat att bli glad åt.
Rätter för de som vill äta vegetarisk, hälsosam och god grön mat men som inte får dåligt samvete av att säga ja till en god parmaskinka eller en liten köttbit. I den här boken dominerar det gröna tillsammans med pasta, ris eller couscous och köttbiten kanske väger 50 gram i stället för 150 gram eller så har vi bara lite knaperstekt bacon eller en skiva parmaskinka som tillbehör eller smaksättning. Här finns recept på varma och kalla sallader, soppor, pasta- och risrätter, morotsscones, pizza, mumsiga majsmuffins, knapriga jordgubbsbakelser och mycket mera. Ca 45 färgfoton.
Ica Bokförlag 9153423151 -
Inrikes enhetsfrakt Sverige: 62 SEK
- ISBN
- 9789137130491
- Titel
- Schücks bästa : 100 recept med lågt GI
- Författare
- Schück, Cathrine
- Förlag
- Bokförlaget Forum
- Utgivningsår
- 2007
- Omfång
- 144 sidor
- Bandtyp
- Kartonnage
- Mått
- 211 x 264 mm Ryggbredd 19 mm
- Vikt
- 801 g
- Språk
- Svenska
- Baksidestext
- Läcker mat för både kropp och själ!Cathrine Schück är känd för sin härliga och nyttiga mat och kommer här med en samling av sina bästa rätter för såväl vardag som fest. Denna typ av mat med lågt GI (glykemiskt index) gör oss piggare, gladare, friskare och kanske till och med smalare. Den bygger på råvaror som grönsaker, linser, bönor, rotfrukter, fullkornsprodukter, omättat fett, nötter, magert kött, fet fisk, frukt och frön. Schücks bästa innehåller några enkla och bra frukostar, en lång rad förrätter och sallader, många varma och kalla huvudrätter samt efterrätter. För även om man inte ska vräka i sig alltför kaloristinna efterrätter kan man gott någon gång unna sig en härlig dessert. Vad sägs om exotisk fruktsoppa med kumquat och psysalis, fruktsallad med mynta och grönt te, jordgubbar med grädde och lemon curd eller en guldglittrande honungssemifreddo? Schücks bästa med 100 recept ur de senaste årens Tara omfattar god, vacker, nyttig och välkomponerad mat för alla människor och för alla tillfällen. Bland frestelserna kan nämnas basilika- och limerisotto, parmavirad pumpa, knallgrön vårsoppa med grillade räkor, rödbetssoppa med linser och aprikoser, hummersallad med belugalinser, dinkelsallad med rökt lax, ljummen fänkålssallad med rosésallad och citron, laxkotlett med blomkålsmos, gremolatabakad portionsfisk, torskrygg med ägg och forellrom, grön wok med fullkornspasta och kryddig pesto, potatissallad med broccoli och sojabönor, grönsaksrisotto med kycklinglever, knaprigt ankbröst med nektarinsallad, marinerad kycklingfilé med timjansaïoli, oxfilé med passionsfruktssås och palsternacksgratäng, örtdoftande lammstek med bönwok, lammfärsbiffar med rosmarin och hummus samt grillade lammkotletter med grönsaks- och quinoawok. Schücks bästa är illustrerad med inbjudande och inspirerande bilder av Martin Cederblad.Cathrine Schück är kock, matskribent och lic. kostrådgivare med specialinriktning på vikt och hälsa. Hon skriver regelbundet i Elle mat & vin och Tara. Har också medverkat i flera tv-program. Av hennes böcker kan nämnas Schücks Sommarmat, Schücks Vintermat, Schücks Gröna, Schücks Honungsmat, Helt naturligt, Montignacs svenska kök, Mer naturligt och GI till vardags.
Bokförlaget Forum 9789137130491 -
LCHF för tjejer : supermaten på medelhavsvis
Inbunden bok. Optimal Förlag. 1 uppl. 2011. 160 sidor.
Nyskick.
Inrikes enhetsfrakt Sverige: 62 SEK- ISBN
- 9789172412118
- Titel
- LCHF för tjejer : supermaten på medelhavsvis
- Författare
- Schück, Cathrine
- Förlag
- Optimal Förlag
- Utgivningsår
- 2011
- Omfång
- 160 sidor
- Bandtyp
- Inbunden
- Mått
- 202 x 218 mm Ryggbredd 20 mm
- Vikt
- 669 g
- Språk
- Svenska
- Baksidestext
- Medelhavet möter LCHF
Nu kan vi i en nyskriven kokbok och faktabok förena det bästa från två världar!
Medelhavskosten med dess rika innehåll av kött, fisk och olivolja möter LCHF, den nordiska varianten av stenålderskost.
Boken är fotograferad på vackra Mallorca och Medelhavet är ständigt närvarande mellan sidorna. Recepten (ca 70) är skapade av erfarna och skickliga kocken Cathrine Schück. Den inledande faktadelen om LCHF är skriven av Lars-Erik Litsfeldt och innehåller också korta berättelser från kvinnor om hur deras liv har förbättras med hjälp av LCHF-kosten.
Ett friskare och bättre liv kan faktiskt uppnås genom god mat.
LCHF (Low Carb High Fat) är en kosthållning med låg andel kolhydrater och hög andel naturligt fett som ger bättre hälsa och en normaliserad vikt.
Läs Sten Sture Skaldemans recension av boken i LCHF-magsinet nr 1 2011
Optimal Förlag 1 9789172412118 -
Schücks gröna
Häftad bok.
Gott skick. Förlag: Bokförlaget DN Utgivningsår: 1998 Skick: Mycket fint skick. Typ: Mjuk pärm med flapomslag
Inrikes enhetsfrakt Sverige: 62 SEK -
TURBOSTART MED 8/800 – Rasa 10 kilo på 8 veck...
Inbunden bok. Expressen. 2019. 142 sidor.
Nära nyskick. –– NYSKICK, förutom en sida som är lite "vågig" i kanten, troligen från tillverkningen! ––
SÄNK BLODSOCKRET OCH RASA 10 KILO!
• Njut av läcker Medelhavskost, sänk dina blodsockernivåer och tappa extrakilon med 8/800-metoden.
• Kostrådgivaren Cathri läs mer … läs merInrikes enhetsfrakt Sverige: 62 SEK- ISBN
- 9789188479266
- Titel
- Turbostart med 8/800 : rasa 10 kilo på 8 veckor
- Författare
- Schück, Cathrine
- Förlag
- Expressen
- Utgivningsår
- 2019
- Omfång
- 142 sidor
- Bandtyp
- Inbunden
- Mått
- 203 x 275 mm Ryggbredd 13 mm
- Vikt
- 600 g
- Språk
- Svenska
- Baksidestext
- SÄNK BLODSOCKRET OCH RASA 10 KILO Njut av läcker Medelhavskost, sänk dina blodsockernivåer och tappa extrakilon med 8/800-metoden. Kostrådgivaren Cathrine Schück som skapat recepten i den är boken, bjuder på måltider fulla av ljuvliga smaker och sund mat som stärker hälsan. Cathrine Schücks 8/800-metod är en vidareutveckling av läkaren Michael Mosleys blodsockermetod som genom studier visat sig ha mycket god effekt på både blodsockernivåer och midjemått. Genom att äta 800 näringstäta kalorier om dagen under åtta veckor kan du rasa hela 10 kilo. Det här är Cathrine Schücks tredje bok om 8/800-metoden. Välkommen till ditt nya sunda liv!
Expressen 9789188479266 -
Schücks bästa : 100 recept med lågt GI. Snabb...
Inbunden bok. Bokförlaget Forum. 1 uppl. 2007. 144 sidor.
Mycket gott skick.
Inrikes enhetsfrakt Sverige: 62 SEK- ISBN
- 9789137130491
- Titel
- Schücks bästa : 100 recept med lågt GI
- Författare
- Schück, Cathrine
- Förlag
- Bokförlaget Forum
- Utgivningsår
- 2007
- Omfång
- 144 sidor
- Bandtyp
- Kartonnage
- Mått
- 211 x 264 mm Ryggbredd 19 mm
- Vikt
- 801 g
- Språk
- Svenska
- Baksidestext
- Läcker mat för både kropp och själ!Cathrine Schück är känd för sin härliga och nyttiga mat och kommer här med en samling av sina bästa rätter för såväl vardag som fest. Denna typ av mat med lågt GI (glykemiskt index) gör oss piggare, gladare, friskare och kanske till och med smalare. Den bygger på råvaror som grönsaker, linser, bönor, rotfrukter, fullkornsprodukter, omättat fett, nötter, magert kött, fet fisk, frukt och frön. Schücks bästa innehåller några enkla och bra frukostar, en lång rad förrätter och sallader, många varma och kalla huvudrätter samt efterrätter. För även om man inte ska vräka i sig alltför kaloristinna efterrätter kan man gott någon gång unna sig en härlig dessert. Vad sägs om exotisk fruktsoppa med kumquat och psysalis, fruktsallad med mynta och grönt te, jordgubbar med grädde och lemon curd eller en guldglittrande honungssemifreddo? Schücks bästa med 100 recept ur de senaste årens Tara omfattar god, vacker, nyttig och välkomponerad mat för alla människor och för alla tillfällen. Bland frestelserna kan nämnas basilika- och limerisotto, parmavirad pumpa, knallgrön vårsoppa med grillade räkor, rödbetssoppa med linser och aprikoser, hummersallad med belugalinser, dinkelsallad med rökt lax, ljummen fänkålssallad med rosésallad och citron, laxkotlett med blomkålsmos, gremolatabakad portionsfisk, torskrygg med ägg och forellrom, grön wok med fullkornspasta och kryddig pesto, potatissallad med broccoli och sojabönor, grönsaksrisotto med kycklinglever, knaprigt ankbröst med nektarinsallad, marinerad kycklingfilé med timjansaïoli, oxfilé med passionsfruktssås och palsternacksgratäng, örtdoftande lammstek med bönwok, lammfärsbiffar med rosmarin och hummus samt grillade lammkotletter med grönsaks- och quinoawok. Schücks bästa är illustrerad med inbjudande och inspirerande bilder av Martin Cederblad.Cathrine Schück är kock, matskribent och lic. kostrådgivare med specialinriktning på vikt och hälsa. Hon skriver regelbundet i Elle mat & vin och Tara. Har också medverkat i flera tv-program. Av hennes böcker kan nämnas Schücks Sommarmat, Schücks Vintermat, Schücks Gröna, Schücks Honungsmat, Helt naturligt, Montignacs svenska kök, Mer naturligt och GI till vardags.
Bokförlaget Forum 1 9789137130491 -
Helt naturligt : Mat med lågt GI
Inbunden bok. DN. 2004. 160 sidor.
Nyskick. Skyddsomslag i nyskick. Mat med lågt GI (glykemiskt index) är det vi bör satsa på för att må bättre. I stora drag betyder det att vi bör äta fullkornsris, magert kött, fullkornspasta, fet fisk, grönsaker, baljväxter, rotfrukter, fullkornsbröd, omättat fett, frukt. Enkelt, kla läs mer … läs mer
Inrikes enhetsfrakt Sverige: 62 SEK- ISBN
- 9789175885230
- Titel
- Helt naturligt : mat med lågt GI
- Författare
- Schück, Cathrine
- Förlag
- Bokförlaget DN
- Utgivningsår
- 2004
- Omfång
- 160 sidor
- Bandtyp
- Inbunden
- Mått
- 199 x 252 mm Ryggbredd 20 mm
- Vikt
- 775 g
- Språk
- Svenska
- Baksidestext
- Mat med lågt GI (glykemiskt index) är det vi bör satsa på för att må bättre. I stora drag betyder det att vi bör äta fullkornsris, magert kött, fullkornspasta, fet fisk, grönsaker, baljväxter, rotfrukter, fullkornsbröd, omättat fett, frukt. Enkelt, klart och okomplicerat berättar Cathrine Schück om hur hon själv helst äter. Boken är full av tips, knep och spännande recept som kan passa hela familjen. Lämpliga frukostar, sunda luncher, trevlig utflyktsmat, enkla mellanmål och välkomponerade middagar här finns den goda maten för alla människor och för alla tillfällen. Ett plock ur den frestande receptsamlingen: Mallorcaomelett, bulgursallad, majssoppa, tomatsoppa, blomkål polonaise, kycklingklubbor med timjan och citron, laxburgare med chilidressing, bakade rödbetor med chèvre, falafelbullar på endivebädd, marinerade kalkonspett, buljongkokt kyckling med gremolata, böncurry med fullkornsris, ugnsbakad lax med timjanstekta gurkmånar, kalkongryta med vita bönor, flintastek på lamm och potatissallad med broccoli, pasta med svamp, lammfilé med kantareller och äpplen, fiskpaket med grönsaker, lammfärsbiffar med tomater och timjan, ugnsbakade grönsaker och rotfrukter, wokade sallader, rabarberkräm, jordgubbsgazpacho, björnbärsglass, päron i bärsås. Helt naturligt innehåller helt enkelt balanserad mat som inte är svår att laga och som håller humöret på topp och blodsockret på en jämn nivå.Cathrine Schück är kock, matskribent och lic. kostrådgivare med specialinriktning på vikt och hälsa. Hon medverkar i Elle à la carte, Buffé samt i dags- och veckopress. Har skrivit en rad kokböcker, bland dem Schücks Sommar, Schücks Vinter, Schücks Gröna och Schücks Honungsmat. Cathrine Schück kommer under hösten 2003 att presentera mat i TV4:s morgonprogram.
DN 9789175885230 -
Inrikes enhetsfrakt Sverige: 62 SEK
- ISBN
- 9789175884127
- Titel
- Schücks gröna
- Författare
- Schück, Cathrine
- Förlag
- Bokförlaget DN
- Utgivningsår
- 2001
- Omfång
- 216 sidor
- Bandtyp
- Kartonnage
- Mått
- 211 x 217 mm Ryggbredd 20 mm
- Vikt
- 792 g
- Språk
- Svenska
- Baksidestext
- Detta är den nya vegetariska maten! Catherine Schück lånar friskt från den spännande asiatiska och indiska maten, tar det bästa från det italienska köket och skapar den nya gröna maten. Här finns recept för alla. men den vänder sig främst till dig som är nybörjare på den vegetariska matlagningen som en utmaning i köket.
Bokförlaget DN 9789175884127 -
Schücks bästa : 100 recept med lågt GI
Inbunden bok. Bokförlaget Forum. 2007. 144 sidor.
Nära nyskick. Datumnotering i översta hörnet på bokens första sida.
Inrikes enhetsfrakt Sverige: 62 SEK- ISBN
- 9137130498
- Titel
- Schücks bästa : 100 recept med lågt GI
- Författare
- Schück, Cathrine
- Förlag
- Bokförlaget Forum
- Utgivningsår
- 2007
- Omfång
- 144 sidor
- Bandtyp
- Kartonnage
- Mått
- 211 x 264 mm Ryggbredd 19 mm
- Vikt
- 801 g
- Språk
- Svenska
- Baksidestext
- Läcker mat för både kropp och själ!Cathrine Schück är känd för sin härliga och nyttiga mat och kommer här med en samling av sina bästa rätter för såväl vardag som fest. Denna typ av mat med lågt GI (glykemiskt index) gör oss piggare, gladare, friskare och kanske till och med smalare. Den bygger på råvaror som grönsaker, linser, bönor, rotfrukter, fullkornsprodukter, omättat fett, nötter, magert kött, fet fisk, frukt och frön. Schücks bästa innehåller några enkla och bra frukostar, en lång rad förrätter och sallader, många varma och kalla huvudrätter samt efterrätter. För även om man inte ska vräka i sig alltför kaloristinna efterrätter kan man gott någon gång unna sig en härlig dessert. Vad sägs om exotisk fruktsoppa med kumquat och psysalis, fruktsallad med mynta och grönt te, jordgubbar med grädde och lemon curd eller en guldglittrande honungssemifreddo? Schücks bästa med 100 recept ur de senaste årens Tara omfattar god, vacker, nyttig och välkomponerad mat för alla människor och för alla tillfällen. Bland frestelserna kan nämnas basilika- och limerisotto, parmavirad pumpa, knallgrön vårsoppa med grillade räkor, rödbetssoppa med linser och aprikoser, hummersallad med belugalinser, dinkelsallad med rökt lax, ljummen fänkålssallad med rosésallad och citron, laxkotlett med blomkålsmos, gremolatabakad portionsfisk, torskrygg med ägg och forellrom, grön wok med fullkornspasta och kryddig pesto, potatissallad med broccoli och sojabönor, grönsaksrisotto med kycklinglever, knaprigt ankbröst med nektarinsallad, marinerad kycklingfilé med timjansaïoli, oxfilé med passionsfruktssås och palsternacksgratäng, örtdoftande lammstek med bönwok, lammfärsbiffar med rosmarin och hummus samt grillade lammkotletter med grönsaks- och quinoawok. Schücks bästa är illustrerad med inbjudande och inspirerande bilder av Martin Cederblad.Cathrine Schück är kock, matskribent och lic. kostrådgivare med specialinriktning på vikt och hälsa. Hon skriver regelbundet i Elle mat & vin och Tara. Har också medverkat i flera tv-program. Av hennes böcker kan nämnas Schücks Sommarmat, Schücks Vintermat, Schücks Gröna, Schücks Honungsmat, Helt naturligt, Montignacs svenska kök, Mer naturligt och GI till vardags.
Bokförlaget Forum 9137130498 -
GI till vardags - 50 recept - snabbt, lätt pc...
Nyskick Förlagsband med skyddsomslag Fitnessförlaget, 2006, Fotoill i färg. 119s
Inrikes enhetsfrakt Sverige: 62 SEK -
3 kilo på 3 veckor : gå dig ner i vikt
Inbunden bok. Bokförlaget Forum. 2007. 112 sidor.
Nära nyskick. Skyddsomslag i nära nyskick. Vid beställningar över 500 SEK är det fri frakt inrikes. Titta gärna till mina andra böcker, har över 2000 böcker i sortimentet.
Wow, sa kroppen och midjemåttet! Detta var Cathrine Schücks kommentar efter att ha följt med Helene Brinkenfeldt på hennes läs mer … läs merInrikes enhetsfrakt Sverige: 62 SEK- ISBN
- 9789137130989
- Titel
- 3 kilo på 3 veckor : gå dig ner i vikt
- Författare
- Schück, Cathrine
- Förlag
- Bokförlaget Forum
- Utgivningsår
- 2007
- Omfång
- 112 sidor
- Bandtyp
- Inbunden
- Mått
- 207 x 228 mm Ryggbredd 16 mm
- Vikt
- 585 g
- Språk
- Svenska
- Baksidestext
- Wow, sa kroppen och midjemåttet! Detta var Cathrine Schücks kommentar efter att ha följt med Helene Brinkenfeldt på hennes första boot camp en treveckors träningsplan med dagliga snabba promenader, stretch och styrkeövningar varvat med vilodagar. Samt förstås lämplig mat som ger energi men inget onödigt fett. Och sedan var inte steget långt till att slå ihop Cathrines och Helenes goda idéer om mat och träning till en bok, 3 kilo på 3 veckor, som är försedd med instruktiva träningsbilder och läckra matbilder av Martin Cederblad. Läs först Helenes inspirerande ord om hur lätt det är att komma i gång. Alla oavsett ålder, kön eller tidigare träning kan följa hennes råd om lämpliga skor och kläder och hennes tips om stegräknare, musik och trevligt träningssällskap. Här kan du läsa om det enkla programmet med powerwalks, stretchövningar och enkla styrkeövningar, eventuellt kompletterat med lätt träning med gummiband eller balansboll. Följ Helenes beskrivningar och studera de tydliga bilderna. Du behöver inte avsätta mer än drygt en timme om dagen tre eller fyra dagar i veckan för att komma i god form. Målet är att gå 10 000 steg om dagen, och här räknas alla steg du tar, alltså inte bara under själva träningstimmen. Med hjälp av stegräknaren kommer du att inse att du går mer än du tror under en normal dag. För att få en riktigt bra effekt av dina raska promenader ska du kombinera dem med energirik mat utan alltför mycket av fett, socker, mjölk och andra onödiga kalorier under denna treveckorsperiod. 3 kilo på 3 veckor innehåller därför bra och mättande recept på frukostar, luncher och middagar komponerade av Cathrine för att ge dig en riktigt bra start på ditt nya liv. Resultatet är nämligen att du kommer att må mycket bättre efter denna rivstart. Fördelarna är många. Du sänker vilopulsen, du förbrukar mer fett och kolhydrater och sänker därmed din kroppsvikt, din sömn blir bättre, risken för infektioner minskar, ditt blodsocker blir jämnare, risken för benskörhet minskar och du förebygger värk i axlar, rygg och nacke. Ytterligare en fördel är att du troligen blir så inspirerad att du efter dessa tre veckor inte vill bryta din nya goda vana att på det här sättet förstärka din livskvalitet.Cathrine Schück är kock, matskribent och kostrådgivare med specialinriktning på vikt och hälsa. Hon skriver regelbundet i Elle mat & vin och Tara. Har också medverkat i flera tv-program. Hon har skrivit en rad böcker och av dem kan nämnas Helt naturligt, Montignacs svenska kök, Mer naturligt, GI till vardags och Schücks bästa.Helene Brinkenfeldt är gymnastikdirektör och utbildad i marknadsföring. Arbetar som träningscoach och personlig tränare samt med marknadskommunikation och föreläser också om motion, träning och hälsa.
Bokförlaget Forum 9789137130989 -
Inrikes enhetsfrakt Sverige: 62 SEK
- ISBN
- 9789175885230
- Titel
- Helt naturligt : mat med lågt GI
- Författare
- Schück, Cathrine
- Förlag
- Bokförlaget DN
- Utgivningsår
- 2004
- Omfång
- 160 sidor
- Bandtyp
- Inbunden
- Mått
- 199 x 252 mm Ryggbredd 20 mm
- Vikt
- 775 g
- Språk
- Svenska
- Baksidestext
- Mat med lågt GI (glykemiskt index) är det vi bör satsa på för att må bättre. I stora drag betyder det att vi bör äta fullkornsris, magert kött, fullkornspasta, fet fisk, grönsaker, baljväxter, rotfrukter, fullkornsbröd, omättat fett, frukt. Enkelt, klart och okomplicerat berättar Cathrine Schück om hur hon själv helst äter. Boken är full av tips, knep och spännande recept som kan passa hela familjen. Lämpliga frukostar, sunda luncher, trevlig utflyktsmat, enkla mellanmål och välkomponerade middagar här finns den goda maten för alla människor och för alla tillfällen. Ett plock ur den frestande receptsamlingen: Mallorcaomelett, bulgursallad, majssoppa, tomatsoppa, blomkål polonaise, kycklingklubbor med timjan och citron, laxburgare med chilidressing, bakade rödbetor med chèvre, falafelbullar på endivebädd, marinerade kalkonspett, buljongkokt kyckling med gremolata, böncurry med fullkornsris, ugnsbakad lax med timjanstekta gurkmånar, kalkongryta med vita bönor, flintastek på lamm och potatissallad med broccoli, pasta med svamp, lammfilé med kantareller och äpplen, fiskpaket med grönsaker, lammfärsbiffar med tomater och timjan, ugnsbakade grönsaker och rotfrukter, wokade sallader, rabarberkräm, jordgubbsgazpacho, björnbärsglass, päron i bärsås. Helt naturligt innehåller helt enkelt balanserad mat som inte är svår att laga och som håller humöret på topp och blodsockret på en jämn nivå.Cathrine Schück är kock, matskribent och lic. kostrådgivare med specialinriktning på vikt och hälsa. Hon medverkar i Elle à la carte, Buffé samt i dags- och veckopress. Har skrivit en rad kokböcker, bland dem Schücks Sommar, Schücks Vinter, Schücks Gröna och Schücks Honungsmat. Cathrine Schück kommer under hösten 2003 att presentera mat i TV4:s morgonprogram.
Bokförlaget DN 9789175885230 -
Inrikes enhetsfrakt Sverige: 62 SEK
- ISBN
- 9789137130491
- Titel
- Schücks bästa : 100 recept med lågt GI
- Författare
- Schück, Cathrine
- Förlag
- Bokförlaget Forum
- Utgivningsår
- 2007
- Omfång
- 144 sidor
- Bandtyp
- Kartonnage
- Mått
- 211 x 264 mm Ryggbredd 19 mm
- Vikt
- 801 g
- Språk
- Svenska
- Baksidestext
- Läcker mat för både kropp och själ!Cathrine Schück är känd för sin härliga och nyttiga mat och kommer här med en samling av sina bästa rätter för såväl vardag som fest. Denna typ av mat med lågt GI (glykemiskt index) gör oss piggare, gladare, friskare och kanske till och med smalare. Den bygger på råvaror som grönsaker, linser, bönor, rotfrukter, fullkornsprodukter, omättat fett, nötter, magert kött, fet fisk, frukt och frön. Schücks bästa innehåller några enkla och bra frukostar, en lång rad förrätter och sallader, många varma och kalla huvudrätter samt efterrätter. För även om man inte ska vräka i sig alltför kaloristinna efterrätter kan man gott någon gång unna sig en härlig dessert. Vad sägs om exotisk fruktsoppa med kumquat och psysalis, fruktsallad med mynta och grönt te, jordgubbar med grädde och lemon curd eller en guldglittrande honungssemifreddo? Schücks bästa med 100 recept ur de senaste årens Tara omfattar god, vacker, nyttig och välkomponerad mat för alla människor och för alla tillfällen. Bland frestelserna kan nämnas basilika- och limerisotto, parmavirad pumpa, knallgrön vårsoppa med grillade räkor, rödbetssoppa med linser och aprikoser, hummersallad med belugalinser, dinkelsallad med rökt lax, ljummen fänkålssallad med rosésallad och citron, laxkotlett med blomkålsmos, gremolatabakad portionsfisk, torskrygg med ägg och forellrom, grön wok med fullkornspasta och kryddig pesto, potatissallad med broccoli och sojabönor, grönsaksrisotto med kycklinglever, knaprigt ankbröst med nektarinsallad, marinerad kycklingfilé med timjansaïoli, oxfilé med passionsfruktssås och palsternacksgratäng, örtdoftande lammstek med bönwok, lammfärsbiffar med rosmarin och hummus samt grillade lammkotletter med grönsaks- och quinoawok. Schücks bästa är illustrerad med inbjudande och inspirerande bilder av Martin Cederblad.Cathrine Schück är kock, matskribent och lic. kostrådgivare med specialinriktning på vikt och hälsa. Hon skriver regelbundet i Elle mat & vin och Tara. Har också medverkat i flera tv-program. Av hennes böcker kan nämnas Schücks Sommarmat, Schücks Vintermat, Schücks Gröna, Schücks Honungsmat, Helt naturligt, Montignacs svenska kök, Mer naturligt och GI till vardags.
Bokförlaget Forum 9789137130491 -
SCHÜCKS VINTERMAT
Inbunden bok. Albert Bonniers Förlag. 1998. 208 sidor.
Nyskick. Inga namn eller markeringar. Verkar oanvänd.: Baksidestext:” Detta är en köksbok – inte en soffbordsbok. Den ska bo och leva i ditt kök. Med boken som inspirationskälla och god vän lagar du mat att bli glad åt. Mat som går fort att laga, smakar gott och ä läs mer … läs mer
Inrikes enhetsfrakt Sverige: 62 SEK- ISBN
- 9100567779
- Titel
- Schücks vintermat
- Författare
- Schück, Cathrine
- Förlag
- Albert Bonniers Förlag
- Utgivningsår
- 1998
- Omfång
- 208 sidor
- Bandtyp
- Kartonnage
- Mått
- 163 x 227 mm Ryggbredd 19 mm
- Vikt
- 622 g
- Språk
- Svenska
- Baksidestext
- ¿Mat som går fort att laga, smakar gott och är vacker att titta på. Sådan är min mat¿, skriver Cathrine Schück i sin bok. Här serveras härliga soppor, precis sådana man vill ha en mörk vinterkväll, och de varma drycker man behöver efter en långpromenad i kylan. Men hon bjuder också på lättare rätter, som en vintersallad med gratinerad getost och sparrisbröd. Naturligtvis finns det också ett avsnitt om julmat. Rikt illustrerad med färgfotografier av Albert Håkansson och teckningar av Birgitta Watz.
Albert Bonniers Förlag 9100567779 -
Helt naturligt: mat med lågt GI
Inbunden bok. Bokförlaget DN. 2004. 160 sidor.
Nära nyskick. Jag säljer många kokböcker och även andra böcker. Det går bra att beställa flera böcker inom samma fraktpris, så se gärna mitt övriga sortiment. … läs mer
Inrikes enhetsfrakt Sverige: 62 SEK- ISBN
- 9789175885230
- Titel
- Helt naturligt : mat med lågt GI
- Författare
- Schück, Cathrine
- Förlag
- Bokförlaget DN
- Utgivningsår
- 2004
- Omfång
- 160 sidor
- Bandtyp
- Inbunden
- Mått
- 199 x 252 mm Ryggbredd 20 mm
- Vikt
- 775 g
- Språk
- Svenska
- Baksidestext
- Mat med lågt GI (glykemiskt index) är det vi bör satsa på för att må bättre. I stora drag betyder det att vi bör äta fullkornsris, magert kött, fullkornspasta, fet fisk, grönsaker, baljväxter, rotfrukter, fullkornsbröd, omättat fett, frukt. Enkelt, klart och okomplicerat berättar Cathrine Schück om hur hon själv helst äter. Boken är full av tips, knep och spännande recept som kan passa hela familjen. Lämpliga frukostar, sunda luncher, trevlig utflyktsmat, enkla mellanmål och välkomponerade middagar här finns den goda maten för alla människor och för alla tillfällen. Ett plock ur den frestande receptsamlingen: Mallorcaomelett, bulgursallad, majssoppa, tomatsoppa, blomkål polonaise, kycklingklubbor med timjan och citron, laxburgare med chilidressing, bakade rödbetor med chèvre, falafelbullar på endivebädd, marinerade kalkonspett, buljongkokt kyckling med gremolata, böncurry med fullkornsris, ugnsbakad lax med timjanstekta gurkmånar, kalkongryta med vita bönor, flintastek på lamm och potatissallad med broccoli, pasta med svamp, lammfilé med kantareller och äpplen, fiskpaket med grönsaker, lammfärsbiffar med tomater och timjan, ugnsbakade grönsaker och rotfrukter, wokade sallader, rabarberkräm, jordgubbsgazpacho, björnbärsglass, päron i bärsås. Helt naturligt innehåller helt enkelt balanserad mat som inte är svår att laga och som håller humöret på topp och blodsockret på en jämn nivå.Cathrine Schück är kock, matskribent och lic. kostrådgivare med specialinriktning på vikt och hälsa. Hon medverkar i Elle à la carte, Buffé samt i dags- och veckopress. Har skrivit en rad kokböcker, bland dem Schücks Sommar, Schücks Vinter, Schücks Gröna och Schücks Honungsmat. Cathrine Schück kommer under hösten 2003 att presentera mat i TV4:s morgonprogram.
Bokförlaget DN 9789175885230
Your country and preferred language.
Select your country Select languageDenna webbplats använder cookies för att säkerställa att du får den bästa upplevelsen.
Stäng
Välkommen till Sveriges största bokhandel
Här finns så gott som allt som givits ut på den svenska bokmarknaden under de senaste hundra åren.
- Handla mot faktura och öppet köp i 21 dagar
- Oavsett vikt och antal artiklar handlar du till enhetsfrakt från samma säljare i samma kundvagn