-
La Pizza : Den sanna historien från Neapel
Häftad bok. Prisma. 2004. 207 sidor.
Nyskick. Klassiska pizzarecept återfinns i boken, men också nya recept baserade på syditalienska råvaror. En riktig uppstickare är Pizza Mamma Matilde, som inspirerats av italienska köttbullar tillagade i Hallstahammar i Sverige på 40-talet
Danskt band. Rikt foto läs mer … läs merInrikes enhetsfrakt Sverige: 62 SEK- ISBN
- 9789151843858
- Titel
- La Pizza : Den sanna historien från Neapel
- Författare
- Nikko Amandonico - Natalia Borri
- Förlag
- Prisma
- Utgivningsår
- 2004
- Omfång
- 207 sidor
- Bandtyp
- Danskt band
- Mått
- 144 x 172 mm Ryggbredd 17 mm
- Vikt
- 367 g
- Språk
- Svenska
- Baksidestext
- Den här boken är formgivaren Nikko Amadonicos hyllning till den neapolitanska pizzan och till själva staden. Ewa-Marie Rundquists foton återskapar atmosfären från gator där vespor svischar förbi och från pizzerior där degarna jäser, elden ständigt brinner i vedugnen och där folk flockas vid lunchtid för att äta den godaste pizzan i världen.
Avlånga San Marzanotomatater som odlas på Vesuvius sluttningar, mozzarella som ursprungligen tillverkades av buffelmjölk, basilika och olivolja. Det är ingredienserna i den klassiska neapolitanska pizzan Margherita, som fått sitt namn av en drottning.
Klassiska pizzarecept återfinns i boken, men också nya recept baserade på syditalienska råvaror. En riktig uppstickare är Pizza Mamma Matilde, som inspirerats av italienska köttbullar tillagade i Hallstahammar i Sverige på 40-talet!
Prisma 9789151843858 -
Nikko Amandonicos La pizza : Den sanna histor...
Inbunden bok. Prisma. 1 uppl. 2000. 167 sidor.
Nyskick. Skyddsomslag i nära nyskick.
Inrikes enhetsfrakt Sverige: 62 SEK- ISBN
- 9789151835532
- Titel
- Nikko Amandonicos La pizza : Den sanna historien från Neapel
- Författare
- Nikko Amandonico - Natalia Borri - Ian Thomson
- Förlag
- Prisma
- Utgivningsår
- 2000
- Omfång
- 167 sidor
- Bandtyp
- Inbunden
- Vikt
- 1152 g
- Språk
- Svenska
- Baksidestext
- En doft av Syditalien Neapel är bedagade kvarter där tvätten hänger högt över trånga gränder, stökiga marknader, mörkögda skönheter och fingerfärdiga ficktjuvar – men framför allt är det
pizzans hemstad.Den här boken är den italienske formgivaren Nikko Amandonicos hyllning till den napolitanska pizzan och till staden.
Ewa-Marie Rundquists foton återskapar atmosfären från gator där vespor svischar förbi och från pizzerior där degarna jäser, elden ständigt brinner i vedugnen och där folk flockas vid lunchtid för att äta den godaste pizzan i världen.
Avlånga San Marzano-tomater som odlas på Vesuvius sluttningar, mozzarella som ursprungligen tillverkades av buffelmjölk, basilika och olivolja. Det är ingredienserna i den klassiska napolitanska pizzan Margherita, som fått sitt namn av en drottning. Klassiska pizzarecept återfinns i boken, men också nya recept baserade på syditalienska råvaror. En riktig uppstickare är Pizza Mamma Matilde, som inspirerats av italienska köttbullar tillagade i Hallstahammar i Sverige på 40-talet.
Form och idé: Nikko Amandonico, en av Italiens mest uppmärksammade formgivare. Han föddes i Syditalien och växte upp i Sverige. Han driver nu sin egen reklambyrå Energy Project i Parma. Foto: Ewa-Marie Rundquist, internationellt uppmärksammad fotograf som även har tagit bilderna i Rosendals Trädgårdscafé. Matfotografi: Giuseppe Bigliardi, Parma. Text om Neapel och om Myter och historia: Ian Thomson, journalist och författare, London. Research och övrig text: Natalia Borri, copywriter, Parma.
Prisma 1 9789151835532 -
Inrikes enhetsfrakt Sverige: 62 SEK- ISBN
- 9789151843858
- Titel
- La Pizza : Den sanna historien från Neapel
- Författare
- Nikko Amandonico - Natalia Borri
- Förlag
- Prisma
- Utgivningsår
- 2004
- Omfång
- 207 sidor
- Bandtyp
- Danskt band
- Mått
- 144 x 172 mm Ryggbredd 17 mm
- Vikt
- 367 g
- Språk
- Svenska
- Baksidestext
- Den här boken är formgivaren Nikko Amadonicos hyllning till den neapolitanska pizzan och till själva staden. Ewa-Marie Rundquists foton återskapar atmosfären från gator där vespor svischar förbi och från pizzerior där degarna jäser, elden ständigt brinner i vedugnen och där folk flockas vid lunchtid för att äta den godaste pizzan i världen.
Avlånga San Marzanotomatater som odlas på Vesuvius sluttningar, mozzarella som ursprungligen tillverkades av buffelmjölk, basilika och olivolja. Det är ingredienserna i den klassiska neapolitanska pizzan Margherita, som fått sitt namn av en drottning.
Klassiska pizzarecept återfinns i boken, men också nya recept baserade på syditalienska råvaror. En riktig uppstickare är Pizza Mamma Matilde, som inspirerats av italienska köttbullar tillagade i Hallstahammar i Sverige på 40-talet!
Prisma 2 9789151843858 -
Nikko Amandonicos La pizza : Den sanna histor...
Inbunden bok. Prisma. 1 uppl. 2000. 167 sidor.
Nära nyskick. Skyddsomslag i nära nyskick. Laminatband. 24x30 cm. Rikt illustrerad i färg o. sv/v.
Inrikes enhetsfrakt Sverige: 62 SEK- ISBN
- 9789151835532
- Titel
- Nikko Amandonicos La pizza : Den sanna historien från Neapel
- Författare
- Nikko Amandonico - Natalia Borri - Ian Thomson
- Förlag
- Prisma
- Utgivningsår
- 2000
- Omfång
- 167 sidor
- Bandtyp
- Inbunden
- Vikt
- 1152 g
- Språk
- Svenska
- Baksidestext
- En doft av Syditalien Neapel är bedagade kvarter där tvätten hänger högt över trånga gränder, stökiga marknader, mörkögda skönheter och fingerfärdiga ficktjuvar – men framför allt är det
pizzans hemstad.Den här boken är den italienske formgivaren Nikko Amandonicos hyllning till den napolitanska pizzan och till staden.
Ewa-Marie Rundquists foton återskapar atmosfären från gator där vespor svischar förbi och från pizzerior där degarna jäser, elden ständigt brinner i vedugnen och där folk flockas vid lunchtid för att äta den godaste pizzan i världen.
Avlånga San Marzano-tomater som odlas på Vesuvius sluttningar, mozzarella som ursprungligen tillverkades av buffelmjölk, basilika och olivolja. Det är ingredienserna i den klassiska napolitanska pizzan Margherita, som fått sitt namn av en drottning. Klassiska pizzarecept återfinns i boken, men också nya recept baserade på syditalienska råvaror. En riktig uppstickare är Pizza Mamma Matilde, som inspirerats av italienska köttbullar tillagade i Hallstahammar i Sverige på 40-talet.
Form och idé: Nikko Amandonico, en av Italiens mest uppmärksammade formgivare. Han föddes i Syditalien och växte upp i Sverige. Han driver nu sin egen reklambyrå Energy Project i Parma. Foto: Ewa-Marie Rundquist, internationellt uppmärksammad fotograf som även har tagit bilderna i Rosendals Trädgårdscafé. Matfotografi: Giuseppe Bigliardi, Parma. Text om Neapel och om Myter och historia: Ian Thomson, journalist och författare, London. Research och övrig text: Natalia Borri, copywriter, Parma.
Prisma 1 9789151835532 -
La Pizza : Den sanna historien från Neapel
Häftad bok. Prisma. 2 uppl. 2004. 207 sidor.
Nyskick. Ewa-Marie Rundquists foton återskapar atmosfären från gator där vespor svischar förbi och från pizzerior där degarna jäser, elden ständigt brinner i vedugnen och där folk flockas vid lunchtid för att äta den godaste pizzan i världen. Avlånga San Marzanoto läs mer … läs mer
Inrikes enhetsfrakt Sverige: 62 SEK- ISBN
- 9789151843858
- Titel
- La Pizza : Den sanna historien från Neapel
- Författare
- Nikko Amandonico - Natalia Borri
- Förlag
- Prisma
- Utgivningsår
- 2004
- Omfång
- 207 sidor
- Bandtyp
- Danskt band
- Mått
- 144 x 172 mm Ryggbredd 17 mm
- Vikt
- 367 g
- Språk
- Svenska
- Baksidestext
- Den här boken är formgivaren Nikko Amadonicos hyllning till den neapolitanska pizzan och till själva staden. Ewa-Marie Rundquists foton återskapar atmosfären från gator där vespor svischar förbi och från pizzerior där degarna jäser, elden ständigt brinner i vedugnen och där folk flockas vid lunchtid för att äta den godaste pizzan i världen.
Avlånga San Marzanotomatater som odlas på Vesuvius sluttningar, mozzarella som ursprungligen tillverkades av buffelmjölk, basilika och olivolja. Det är ingredienserna i den klassiska neapolitanska pizzan Margherita, som fått sitt namn av en drottning.
Klassiska pizzarecept återfinns i boken, men också nya recept baserade på syditalienska råvaror. En riktig uppstickare är Pizza Mamma Matilde, som inspirerats av italienska köttbullar tillagade i Hallstahammar i Sverige på 40-talet!
Prisma 2 9789151843858 -
Nikko Amandonicos La pizza den sanna historie...
Inbunden bok.
Nära nyskick. Prisma. 2000. 167 s. Förlagsband. 24 x 30cm. Rikt illustrerad.
Inrikes enhetsfrakt Sverige: 62 SEK- ISBN
- 9789151835532
- Titel
- Nikko Amandonicos La pizza : Den sanna historien från Neapel
- Författare
- Nikko Amandonico - Natalia Borri - Ian Thomson
- Förlag
- Prisma
- Utgivningsår
- 2000
- Omfång
- 167 sidor
- Bandtyp
- Inbunden
- Vikt
- 1152 g
- Språk
- Svenska
- Baksidestext
- En doft av Syditalien Neapel är bedagade kvarter där tvätten hänger högt över trånga gränder, stökiga marknader, mörkögda skönheter och fingerfärdiga ficktjuvar – men framför allt är det
pizzans hemstad.Den här boken är den italienske formgivaren Nikko Amandonicos hyllning till den napolitanska pizzan och till staden.
Ewa-Marie Rundquists foton återskapar atmosfären från gator där vespor svischar förbi och från pizzerior där degarna jäser, elden ständigt brinner i vedugnen och där folk flockas vid lunchtid för att äta den godaste pizzan i världen.
Avlånga San Marzano-tomater som odlas på Vesuvius sluttningar, mozzarella som ursprungligen tillverkades av buffelmjölk, basilika och olivolja. Det är ingredienserna i den klassiska napolitanska pizzan Margherita, som fått sitt namn av en drottning. Klassiska pizzarecept återfinns i boken, men också nya recept baserade på syditalienska råvaror. En riktig uppstickare är Pizza Mamma Matilde, som inspirerats av italienska köttbullar tillagade i Hallstahammar i Sverige på 40-talet.
Form och idé: Nikko Amandonico, en av Italiens mest uppmärksammade formgivare. Han föddes i Syditalien och växte upp i Sverige. Han driver nu sin egen reklambyrå Energy Project i Parma. Foto: Ewa-Marie Rundquist, internationellt uppmärksammad fotograf som även har tagit bilderna i Rosendals Trädgårdscafé. Matfotografi: Giuseppe Bigliardi, Parma. Text om Neapel och om Myter och historia: Ian Thomson, journalist och författare, London. Research och övrig text: Natalia Borri, copywriter, Parma.
9789151835532 -
Nikko Amandonicos La pizza : Den sanna histor...
Inbunden bok. Prisma. 1 uppl. 2000. 167 sidor.
Nära nyskick. Skyddsomslag i nära nyskick. ”Den sanna historien om pizzan….
Den här boken är formgivaren Nikko Amandonivos hyllning till den napolitanska pizzan och till själva staden…
Klassiska pizzaleverantör återfinns i boken, men också nya recept baserade på syditalienska råvaror.” … läs merInrikes enhetsfrakt Sverige: 62 SEK- ISBN
- 9789151835532
- Titel
- Nikko Amandonicos La pizza : Den sanna historien från Neapel
- Författare
- Nikko Amandonico - Natalia Borri - Ian Thomson
- Förlag
- Prisma
- Utgivningsår
- 2000
- Omfång
- 167 sidor
- Bandtyp
- Inbunden
- Vikt
- 1152 g
- Språk
- Svenska
- Baksidestext
- En doft av Syditalien Neapel är bedagade kvarter där tvätten hänger högt över trånga gränder, stökiga marknader, mörkögda skönheter och fingerfärdiga ficktjuvar – men framför allt är det
pizzans hemstad.Den här boken är den italienske formgivaren Nikko Amandonicos hyllning till den napolitanska pizzan och till staden.
Ewa-Marie Rundquists foton återskapar atmosfären från gator där vespor svischar förbi och från pizzerior där degarna jäser, elden ständigt brinner i vedugnen och där folk flockas vid lunchtid för att äta den godaste pizzan i världen.
Avlånga San Marzano-tomater som odlas på Vesuvius sluttningar, mozzarella som ursprungligen tillverkades av buffelmjölk, basilika och olivolja. Det är ingredienserna i den klassiska napolitanska pizzan Margherita, som fått sitt namn av en drottning. Klassiska pizzarecept återfinns i boken, men också nya recept baserade på syditalienska råvaror. En riktig uppstickare är Pizza Mamma Matilde, som inspirerats av italienska köttbullar tillagade i Hallstahammar i Sverige på 40-talet.
Form och idé: Nikko Amandonico, en av Italiens mest uppmärksammade formgivare. Han föddes i Syditalien och växte upp i Sverige. Han driver nu sin egen reklambyrå Energy Project i Parma. Foto: Ewa-Marie Rundquist, internationellt uppmärksammad fotograf som även har tagit bilderna i Rosendals Trädgårdscafé. Matfotografi: Giuseppe Bigliardi, Parma. Text om Neapel och om Myter och historia: Ian Thomson, journalist och författare, London. Research och övrig text: Natalia Borri, copywriter, Parma.
Prisma 1 9789151835532 -
La Pizza : Den sanna historien från Neapel
Häftad bok. Prisma. 2 uppl. 2004. 207 sidor.
Mycket gott skick.
Inrikes enhetsfrakt Sverige: 62 SEK- ISBN
- 9789151843858
- Titel
- La Pizza : Den sanna historien från Neapel
- Författare
- Nikko Amandonico - Natalia Borri
- Förlag
- Prisma
- Utgivningsår
- 2004
- Omfång
- 207 sidor
- Bandtyp
- Danskt band
- Mått
- 144 x 172 mm Ryggbredd 17 mm
- Vikt
- 367 g
- Språk
- Svenska
- Baksidestext
- Den här boken är formgivaren Nikko Amadonicos hyllning till den neapolitanska pizzan och till själva staden. Ewa-Marie Rundquists foton återskapar atmosfären från gator där vespor svischar förbi och från pizzerior där degarna jäser, elden ständigt brinner i vedugnen och där folk flockas vid lunchtid för att äta den godaste pizzan i världen.
Avlånga San Marzanotomatater som odlas på Vesuvius sluttningar, mozzarella som ursprungligen tillverkades av buffelmjölk, basilika och olivolja. Det är ingredienserna i den klassiska neapolitanska pizzan Margherita, som fått sitt namn av en drottning.
Klassiska pizzarecept återfinns i boken, men också nya recept baserade på syditalienska råvaror. En riktig uppstickare är Pizza Mamma Matilde, som inspirerats av italienska köttbullar tillagade i Hallstahammar i Sverige på 40-talet!
Prisma 2 9789151843858 -
Nikko Amandonicos La pizza : Den sanna histor...
Inbunden bok. Prisma. 1 uppl. 2000. 167 sidor.
Mycket gott skick.
Inrikes enhetsfrakt Sverige: 62 SEK- ISBN
- 9789151835532
- Titel
- Nikko Amandonicos La pizza : Den sanna historien från Neapel
- Författare
- Nikko Amandonico - Natalia Borri - Ian Thomson
- Förlag
- Prisma
- Utgivningsår
- 2000
- Omfång
- 167 sidor
- Bandtyp
- Inbunden
- Vikt
- 1152 g
- Språk
- Svenska
- Baksidestext
- En doft av Syditalien Neapel är bedagade kvarter där tvätten hänger högt över trånga gränder, stökiga marknader, mörkögda skönheter och fingerfärdiga ficktjuvar – men framför allt är det
pizzans hemstad.Den här boken är den italienske formgivaren Nikko Amandonicos hyllning till den napolitanska pizzan och till staden.
Ewa-Marie Rundquists foton återskapar atmosfären från gator där vespor svischar förbi och från pizzerior där degarna jäser, elden ständigt brinner i vedugnen och där folk flockas vid lunchtid för att äta den godaste pizzan i världen.
Avlånga San Marzano-tomater som odlas på Vesuvius sluttningar, mozzarella som ursprungligen tillverkades av buffelmjölk, basilika och olivolja. Det är ingredienserna i den klassiska napolitanska pizzan Margherita, som fått sitt namn av en drottning. Klassiska pizzarecept återfinns i boken, men också nya recept baserade på syditalienska råvaror. En riktig uppstickare är Pizza Mamma Matilde, som inspirerats av italienska köttbullar tillagade i Hallstahammar i Sverige på 40-talet.
Form och idé: Nikko Amandonico, en av Italiens mest uppmärksammade formgivare. Han föddes i Syditalien och växte upp i Sverige. Han driver nu sin egen reklambyrå Energy Project i Parma. Foto: Ewa-Marie Rundquist, internationellt uppmärksammad fotograf som även har tagit bilderna i Rosendals Trädgårdscafé. Matfotografi: Giuseppe Bigliardi, Parma. Text om Neapel och om Myter och historia: Ian Thomson, journalist och författare, London. Research och övrig text: Natalia Borri, copywriter, Parma.
Prisma 1 9789151835532 -
Nikko Amandonicos La pizza : Den sanna histor...
Inbunden bok. Prisma. 1:a uppl. 2000. 167 sidor.
Nyskick.
Inrikes enhetsfrakt Sverige: 62 SEK- ISBN
- 9789151835532
- Titel
- Nikko Amandonicos La pizza : Den sanna historien från Neapel
- Författare
- Nikko Amandonico - Natalia Borri - Ian Thomson
- Förlag
- Prisma
- Utgivningsår
- 2000
- Omfång
- 167 sidor
- Bandtyp
- Inbunden
- Vikt
- 1152 g
- Språk
- Svenska
- Baksidestext
- En doft av Syditalien Neapel är bedagade kvarter där tvätten hänger högt över trånga gränder, stökiga marknader, mörkögda skönheter och fingerfärdiga ficktjuvar – men framför allt är det
pizzans hemstad.Den här boken är den italienske formgivaren Nikko Amandonicos hyllning till den napolitanska pizzan och till staden.
Ewa-Marie Rundquists foton återskapar atmosfären från gator där vespor svischar förbi och från pizzerior där degarna jäser, elden ständigt brinner i vedugnen och där folk flockas vid lunchtid för att äta den godaste pizzan i världen.
Avlånga San Marzano-tomater som odlas på Vesuvius sluttningar, mozzarella som ursprungligen tillverkades av buffelmjölk, basilika och olivolja. Det är ingredienserna i den klassiska napolitanska pizzan Margherita, som fått sitt namn av en drottning. Klassiska pizzarecept återfinns i boken, men också nya recept baserade på syditalienska råvaror. En riktig uppstickare är Pizza Mamma Matilde, som inspirerats av italienska köttbullar tillagade i Hallstahammar i Sverige på 40-talet.
Form och idé: Nikko Amandonico, en av Italiens mest uppmärksammade formgivare. Han föddes i Syditalien och växte upp i Sverige. Han driver nu sin egen reklambyrå Energy Project i Parma. Foto: Ewa-Marie Rundquist, internationellt uppmärksammad fotograf som även har tagit bilderna i Rosendals Trädgårdscafé. Matfotografi: Giuseppe Bigliardi, Parma. Text om Neapel och om Myter och historia: Ian Thomson, journalist och författare, London. Research och övrig text: Natalia Borri, copywriter, Parma.
Prisma 1:a 9789151835532 -
Nikko Amandonicos La pizza : Den sanna histor...
Inbunden bok. Prisma. 1 uppl. 2000. 167 sidor.
Nära nyskick.
Inrikes enhetsfrakt Sverige: 62 SEK- ISBN
- 9151835533
- Titel
- Nikko Amandonicos La pizza : Den sanna historien från Neapel
- Författare
- Nikko Amandonico - Natalia Borri - Ian Thomson
- Förlag
- Prisma
- Utgivningsår
- 2000
- Omfång
- 167 sidor
- Bandtyp
- Inbunden
- Vikt
- 1152 g
- Språk
- Svenska
- Baksidestext
- En doft av Syditalien Neapel är bedagade kvarter där tvätten hänger högt över trånga gränder, stökiga marknader, mörkögda skönheter och fingerfärdiga ficktjuvar – men framför allt är det
pizzans hemstad.Den här boken är den italienske formgivaren Nikko Amandonicos hyllning till den napolitanska pizzan och till staden.
Ewa-Marie Rundquists foton återskapar atmosfären från gator där vespor svischar förbi och från pizzerior där degarna jäser, elden ständigt brinner i vedugnen och där folk flockas vid lunchtid för att äta den godaste pizzan i världen.
Avlånga San Marzano-tomater som odlas på Vesuvius sluttningar, mozzarella som ursprungligen tillverkades av buffelmjölk, basilika och olivolja. Det är ingredienserna i den klassiska napolitanska pizzan Margherita, som fått sitt namn av en drottning. Klassiska pizzarecept återfinns i boken, men också nya recept baserade på syditalienska råvaror. En riktig uppstickare är Pizza Mamma Matilde, som inspirerats av italienska köttbullar tillagade i Hallstahammar i Sverige på 40-talet.
Form och idé: Nikko Amandonico, en av Italiens mest uppmärksammade formgivare. Han föddes i Syditalien och växte upp i Sverige. Han driver nu sin egen reklambyrå Energy Project i Parma. Foto: Ewa-Marie Rundquist, internationellt uppmärksammad fotograf som även har tagit bilderna i Rosendals Trädgårdscafé. Matfotografi: Giuseppe Bigliardi, Parma. Text om Neapel och om Myter och historia: Ian Thomson, journalist och författare, London. Research och övrig text: Natalia Borri, copywriter, Parma.
Prisma 1 9151835533
Your country and preferred language.
Select your country Select languageDenna webbplats använder cookies för att säkerställa att du får den bästa upplevelsen.
Stäng
Välkommen till Sveriges största bokhandel
Här finns så gott som allt som givits ut på den svenska bokmarknaden under de senaste hundra åren.
- Handla mot faktura och öppet köp i 21 dagar
- Oavsett vikt och antal artiklar handlar du till enhetsfrakt från samma säljare i samma kundvagn
