-
Receptfritt : Kockens bästa knep (för dig som...
Pocketbok. Barking Dog Publishing. 2009. 82 sidor.
Mycket gott skick. Lättare slitage på omslaget.
Köp hur många böcker du vill från mig och betala endast för en frakt.
(Gäller vid ett och samma köptillfälle.)
Klicka på mitt namn nedan för att se alla mina böcker. … läs merInrikes enhetsfrakt Sverige: 62 SEK- ISBN
- 9789197609036
- Titel
- Receptfritt : kockens bästa knep (för dig som inte har tid att gå restaurangskola)
- Författare
- Joachim Stokstad
- Förlag
- Barking Dog Publishing
- Utgivningsår
- 2008
- Omfång
- 82 sidor
- Bandtyp
- Häftad
- Mått
- 110 x 180 mm Ryggbredd 7 mm
- Vikt
- 83 g
- Språk
- Svenska
- Baksidestext
- Receptfritt - kockens knep (för dig som inte har tid att gå restaurangskola) är ingen vanlig kokbok. Möjligen är den till och med unik - eftersom den inte innehåller några recept.
I stället intervjuar den matlagningsroade journalisten Joachim Stokstad kocken Per Gustafson - som bland annat var kökschef för restaurang Leijontornet i Gamla stan i Stockholm när den fick en stjärna i Guide Michelin - om hur han tänker och jobbar i köket. Resultatet är ett lättläst samtal som inspirerar och förhoppningsvis kan befria oss från receptslaveriet. Det är nämligen först då, menar Per, som matlagning blir riktigt rolig. När vi börjar lita mer till våra smaklökar än till kokböckerna. Per avslöjar knepen för att lyckas med allt från pizza till potatisgratäng och hur man får fisksoppan sådär restaurangsnygg.
Allt paketerat i korta, lättlästa kapitel.
Barking Dog Publishing 9789197609036 -
Smårätter : förrätter, sidorätter, tapas, ant...
Inbunden bok. Prisma. 2 uppl. 2001. 195 sidor.
Nyskick. Oläst exemplar. Följsamma recept med färgbilder. Recepten är skapade av den nya generationens främsta matlagare.
Hylla C15Inrikes enhetsfrakt Sverige: 62 SEK- ISBN
- 9789151838168
- Titel
- Smårätter : förätter, sidorätter, tapas, antipasti och bufférätter
- Författare
- Per Gustafson - Malin Söderström
- Förlag
- Prisma
- Utgivningsår
- 2001
- Omfång
- 195 sidor
- Bandtyp
- Kartonnage
- Vikt
- 593 g
- Språk
- Svenska
- Baksidestext
- Dagens svenska matkultur, med dess influenser från världens alla kök, håller på att utvecklats till en av de mest spännande och högklassiga i världen. Just nu är det smårätterna, förrätterna, tapas, antipasta, sushi med mera som är heta och inne bland matälskarna.
Den svenska traditionen med smörgåsbordet dignande av smårätter gör oss speciellt lämpade att ta till oss influenser från andra matkulturer och därur åstadkomma både något traditionellt och nytt.
Små rätter är skapad av den nya generationens främsta matlagare. Per Gustafson och Malin Söderström deltog i det framgångsrika svenska koklandslaget som vann en guldmedalj vid de olympiska tävlingarna i Berlin 1996 och Henrik Nordström är kökschef på restaurangen Bon Lloc där bl a smårätterna, "tapas", är en av specialiteterna. Tillsammans med matjournalisten Ebba Wachtmeister har de skapat en receptsamling med små rätter som innehåller allt en modern matlagare behöver. Här finner du svaret på förrättsproblemet, här får du råd hur du komponerar dina bufféer, här kan du kombinera din egen plockmat. Allt läckert fotograferat av Fabian Björnstjerna och formgivet av Carl Åkesson.
Prisma 2 9789151838168 -
Smårätter
Inbunden bok. Prisma. 1 uppl. 2000. 192 sidor.
Nära nyskick. Skyddsomslag i nära nyskick. Utgiven av Prisma 2000. Förrätter, sidorätter, tapas, antipasti, bufférätter. Här finns aptitretande recept för vinterns middagsbjudningar, vårens trädgårdsfester och höstens hemmakvällar. Många av rätterna är enkla att tillaga. De kan serveras som tilltu läs mer … läs mer
Inrikes enhetsfrakt Sverige: 62 SEK- ISBN
- 9151837870
- Titel
- Smårätter
- Författare
- Per Gustafson - Malin Söderström
- Förlag
- Prisma
- Utgivningsår
- 2000
- Omfång
- 192 sidor
- Bandtyp
- Inbunden
- Vikt
- 614 g
- Språk
- Svenska
- Baksidestext
- Dagens svenska matkultur, med dess influenser från världens alla kök, håller på att utvecklats till en av de mest spännande och högklassiga i världen. Just nu är det smårätterna förrätterna, tapas, antipasta, sushi med mera som är "heta" och "inne" bland matälskarna.
Den svenska traditionen med smörgåsbordet dignande av smårätter gör oss speciellt lämpade att ta till oss influenser från andra matkulturer och därur åstadkomma både något traditionellt och nytt.
Små rätter är skapad av den nya generationens främsta matlagare. Per Gustafson och Malin Söderström deltog i det framgångsrika svenska koklandslaget som vann en guldmedalj vid de olympiska tävlingarna i Berlin 1996 och Henrik Nordström är kökschef på restaurangen Bon Lluc där bl a smårätterna tapas är en av specialiteterna. Tillsammans med matjournalisten Ebba Wachtmeister har de skapat en receptsamling med små rätter som innehåller allt en modern matlagare behöver. Här finner du svaret på förrättsproblemet, här får du råd hur du komponerar dina bufféer, här kan du kombinera din egen plockmat. Allt läckert fotograferat av Fabian Björnstjerna och formgivet av Carl Åkesson.
Prisma 1 9151837870 -
Inrikes enhetsfrakt Sverige: 62 SEK- ISBN
- 9789151837871
- Titel
- Smårätter
- Författare
- Per Gustafson - Malin Söderström
- Förlag
- Prisma
- Utgivningsår
- 2000
- Omfång
- 192 sidor
- Bandtyp
- Inbunden
- Vikt
- 614 g
- Språk
- Svenska
- Baksidestext
- Dagens svenska matkultur, med dess influenser från världens alla kök, håller på att utvecklats till en av de mest spännande och högklassiga i världen. Just nu är det smårätterna förrätterna, tapas, antipasta, sushi med mera som är "heta" och "inne" bland matälskarna.
Den svenska traditionen med smörgåsbordet dignande av smårätter gör oss speciellt lämpade att ta till oss influenser från andra matkulturer och därur åstadkomma både något traditionellt och nytt.
Små rätter är skapad av den nya generationens främsta matlagare. Per Gustafson och Malin Söderström deltog i det framgångsrika svenska koklandslaget som vann en guldmedalj vid de olympiska tävlingarna i Berlin 1996 och Henrik Nordström är kökschef på restaurangen Bon Lluc där bl a smårätterna tapas är en av specialiteterna. Tillsammans med matjournalisten Ebba Wachtmeister har de skapat en receptsamling med små rätter som innehåller allt en modern matlagare behöver. Här finner du svaret på förrättsproblemet, här får du råd hur du komponerar dina bufféer, här kan du kombinera din egen plockmat. Allt läckert fotograferat av Fabian Björnstjerna och formgivet av Carl Åkesson.
Prisma 1 9789151837871 -
Smårätter : förrätter, sidorätter, tapas, ant...
Häftad bok. Prisma. 3 uppl. 2005. 160 sidor.
Mycket gott skick. Överskott från försäljningen går till föreningen voov.se's ideella arbete med att hjälpa djur vars familjer drabbats av våld i nära relationer. … läs mer
Inrikes enhetsfrakt Sverige: 62 SEK- ISBN
- 9789151842967
- Titel
- Smårätter : förrätter, sidorätter, tapas, antipasti och bufférätter
- Författare
- Gustafson, Per
- Förlag
- Prisma
- Utgivningsår
- 2004
- Omfång
- 160 sidor
- Bandtyp
- Danskt band
- Mått
- 146 x 172 mm Ryggbredd 12 mm
- Vikt
- 283 g
- Språk
- Svenska
- Baksidestext
- Just nu är det smårätter - förrätter, tapas, antipasti etc - vi dukar upp på bordet, icke minst när vi har gäster. Dagens matkultur med influenser från hela världen har gett oss ett rikt utbud av nya och spännande maträtter både till vardag och fest. Genom att servera flera rätter samtidigt kan alla smakriktningar tillgodoses; vegetariskt, kryddstarkt, traditionellt, kalorifattigt och exotiskt.Här finns aptitretande recept för middagsbjudningen, festbuffén, trädgårdsfesten men också för vardagens hemmakvällar.Många av rätterna är enkla att tillaga. De kan serveras i små portioner som tilltugg eller utökas till hela huvudrätter.Recepten är skapade av den nya generationens främsta matlagare. Per Gustafson och Malin Söderström har deltagit i det framgångsrika svenska kocklandslaget och Henrik Norström, som är kökschef på restaurangen Bon Lloc, där smårätterna - tapas - är en av specialiteternavann, vann i år silvermedaljen i Bocuse d'Or. Tillsammans med matjournalisten Ebba Wachtmeister har de skapat en receptsamling med små rätter som innehåller allt en modern matlagare behöver.
Prisma 3 9789151842967 -
Smårätter : förrätter, sidorätter, tapas, ant...
Häftad bok. Prisma. 3 uppl. 2004. 160 sidor.
Nära nyskick.
Inrikes enhetsfrakt Sverige: 62 SEK- ISBN
- 9789151842967
- Titel
- Smårätter : förrätter, sidorätter, tapas, antipasti och bufférätter
- Författare
- Gustafson, Per
- Förlag
- Prisma
- Utgivningsår
- 2004
- Omfång
- 160 sidor
- Bandtyp
- Danskt band
- Mått
- 146 x 172 mm Ryggbredd 12 mm
- Vikt
- 283 g
- Språk
- Svenska
- Baksidestext
- Just nu är det smårätter - förrätter, tapas, antipasti etc - vi dukar upp på bordet, icke minst när vi har gäster. Dagens matkultur med influenser från hela världen har gett oss ett rikt utbud av nya och spännande maträtter både till vardag och fest. Genom att servera flera rätter samtidigt kan alla smakriktningar tillgodoses; vegetariskt, kryddstarkt, traditionellt, kalorifattigt och exotiskt.Här finns aptitretande recept för middagsbjudningen, festbuffén, trädgårdsfesten men också för vardagens hemmakvällar.Många av rätterna är enkla att tillaga. De kan serveras i små portioner som tilltugg eller utökas till hela huvudrätter.Recepten är skapade av den nya generationens främsta matlagare. Per Gustafson och Malin Söderström har deltagit i det framgångsrika svenska kocklandslaget och Henrik Norström, som är kökschef på restaurangen Bon Lloc, där smårätterna - tapas - är en av specialiteternavann, vann i år silvermedaljen i Bocuse d'Or. Tillsammans med matjournalisten Ebba Wachtmeister har de skapat en receptsamling med små rätter som innehåller allt en modern matlagare behöver.
Prisma 3 9789151842967 -
Smårätter Förrätter, sidorätter, tapas, antip...
Häftad bok. Prisma. 3 uppl. 2005. 160 sidor.
Nära nyskick. Häftad utgiven av Prisma 2005. Genom att servera flera rätter samtidigt kan alla smakinriktningar tillgodoses. Förrätter, tapas, antipasti med mera. Vegetariskt, kryddstarkt, traditionellt, kalorifattigt och exotiskt. Många av rätterna är enkla att tillag läs mer … läs mer
Inrikes enhetsfrakt Sverige: 62 SEK- ISBN
- 9789151842967
- Titel
- Smårätter : förrätter, sidorätter, tapas, antipasti och bufférätter
- Författare
- Gustafson, Per
- Förlag
- Prisma
- Utgivningsår
- 2004
- Omfång
- 160 sidor
- Bandtyp
- Danskt band
- Mått
- 146 x 172 mm Ryggbredd 12 mm
- Vikt
- 283 g
- Språk
- Svenska
- Baksidestext
- Just nu är det smårätter - förrätter, tapas, antipasti etc - vi dukar upp på bordet, icke minst när vi har gäster. Dagens matkultur med influenser från hela världen har gett oss ett rikt utbud av nya och spännande maträtter både till vardag och fest. Genom att servera flera rätter samtidigt kan alla smakriktningar tillgodoses; vegetariskt, kryddstarkt, traditionellt, kalorifattigt och exotiskt.Här finns aptitretande recept för middagsbjudningen, festbuffén, trädgårdsfesten men också för vardagens hemmakvällar.Många av rätterna är enkla att tillaga. De kan serveras i små portioner som tilltugg eller utökas till hela huvudrätter.Recepten är skapade av den nya generationens främsta matlagare. Per Gustafson och Malin Söderström har deltagit i det framgångsrika svenska kocklandslaget och Henrik Norström, som är kökschef på restaurangen Bon Lloc, där smårätterna - tapas - är en av specialiteternavann, vann i år silvermedaljen i Bocuse d'Or. Tillsammans med matjournalisten Ebba Wachtmeister har de skapat en receptsamling med små rätter som innehåller allt en modern matlagare behöver.
Prisma 3 9789151842967 -
Kön, risk och olyckor. En forskningsöversikt
Häftad bok. Högskolan i Karlstad. Första upplagan uppl. 1997. 230 sidor.
Nära nyskick. 24,2 x 16,4 cm. 498 g
Inrikes enhetsfrakt Sverige: 62 SEKHögskolan i Karlstad Första upplagan -
Ingen tid för snabba svar : om att skapa fört...
Inbunden bok. Örebro : Libris ; Göteborg : Nytt liv. 1989. 142 sidor.
Gott skick. Anmärkning: Fläckar på bakre pärmen och boken är sliten
Inrikes enhetsfrakt Sverige: 62 SEK- ISBN
- 9789171947161
- Titel
- Ingen tid för snabba svar : om att skapa förtroende för evangeliet - eller skrämma bort människor
- Författare
- Gustafson, Rolf - Axelsson, Margareta Brisell - Skånberg, Tuve - Edström, Per-Olof
- Förlag
- Örebro : Libris ; Göteborg : Nytt liv
- Utgivningsår
- 1989
- Språk
- Svenska
Örebro : Libris ; Göteborg : Nytt liv 9789171947161 -
Smårätter : förrätter, sidorätter, tapas, ant...
Häftad bok. Prisma. 3 uppl. 2004. 160 sidor.
Nyskick. illustrerad
Inrikes enhetsfrakt Sverige: 62 SEK- ISBN
- 9151842963
- Titel
- Smårätter : förrätter, sidorätter, tapas, antipasti och bufférätter
- Författare
- Gustafson, Per
- Förlag
- Prisma
- Utgivningsår
- 2004
- Omfång
- 160 sidor
- Bandtyp
- Danskt band
- Mått
- 146 x 172 mm Ryggbredd 12 mm
- Vikt
- 283 g
- Språk
- Svenska
- Baksidestext
- Just nu är det smårätter - förrätter, tapas, antipasti etc - vi dukar upp på bordet, icke minst när vi har gäster. Dagens matkultur med influenser från hela världen har gett oss ett rikt utbud av nya och spännande maträtter både till vardag och fest. Genom att servera flera rätter samtidigt kan alla smakriktningar tillgodoses; vegetariskt, kryddstarkt, traditionellt, kalorifattigt och exotiskt.Här finns aptitretande recept för middagsbjudningen, festbuffén, trädgårdsfesten men också för vardagens hemmakvällar.Många av rätterna är enkla att tillaga. De kan serveras i små portioner som tilltugg eller utökas till hela huvudrätter.Recepten är skapade av den nya generationens främsta matlagare. Per Gustafson och Malin Söderström har deltagit i det framgångsrika svenska kocklandslaget och Henrik Norström, som är kökschef på restaurangen Bon Lloc, där smårätterna - tapas - är en av specialiteternavann, vann i år silvermedaljen i Bocuse d'Or. Tillsammans med matjournalisten Ebba Wachtmeister har de skapat en receptsamling med små rätter som innehåller allt en modern matlagare behöver.
Prisma 3 9151842963 -
Smårätter : förätter, sidorätter, tapas, anti...
Inbunden bok. Prisma. 2 uppl. 2001. 195 sidor.
Nära nyskick.
Inrikes enhetsfrakt Sverige: 62 SEK- ISBN
- 9789151838168
- Titel
- Smårätter : förätter, sidorätter, tapas, antipasti och bufférätter
- Författare
- Per Gustafson - Malin Söderström
- Förlag
- Prisma
- Utgivningsår
- 2001
- Omfång
- 195 sidor
- Bandtyp
- Kartonnage
- Vikt
- 593 g
- Språk
- Svenska
- Baksidestext
- Dagens svenska matkultur, med dess influenser från världens alla kök, håller på att utvecklats till en av de mest spännande och högklassiga i världen. Just nu är det smårätterna, förrätterna, tapas, antipasta, sushi med mera som är heta och inne bland matälskarna.
Den svenska traditionen med smörgåsbordet dignande av smårätter gör oss speciellt lämpade att ta till oss influenser från andra matkulturer och därur åstadkomma både något traditionellt och nytt.
Små rätter är skapad av den nya generationens främsta matlagare. Per Gustafson och Malin Söderström deltog i det framgångsrika svenska koklandslaget som vann en guldmedalj vid de olympiska tävlingarna i Berlin 1996 och Henrik Nordström är kökschef på restaurangen Bon Lloc där bl a smårätterna, "tapas", är en av specialiteterna. Tillsammans med matjournalisten Ebba Wachtmeister har de skapat en receptsamling med små rätter som innehåller allt en modern matlagare behöver. Här finner du svaret på förrättsproblemet, här får du råd hur du komponerar dina bufféer, här kan du kombinera din egen plockmat. Allt läckert fotograferat av Fabian Björnstjerna och formgivet av Carl Åkesson.
Prisma 2 9789151838168 -
Smårätter : förrätter, sidorätter, tapas, ant...
Häftad bok. Prisma. 3 uppl. 2004. 160 sidor.
Mycket gott skick.
Inrikes enhetsfrakt Sverige: 62 SEK- ISBN
- 9151842963
- Titel
- Smårätter : förrätter, sidorätter, tapas, antipasti och bufférätter
- Författare
- Gustafson, Per
- Förlag
- Prisma
- Utgivningsår
- 2004
- Omfång
- 160 sidor
- Bandtyp
- Danskt band
- Mått
- 146 x 172 mm Ryggbredd 12 mm
- Vikt
- 283 g
- Språk
- Svenska
- Baksidestext
- Just nu är det smårätter - förrätter, tapas, antipasti etc - vi dukar upp på bordet, icke minst när vi har gäster. Dagens matkultur med influenser från hela världen har gett oss ett rikt utbud av nya och spännande maträtter både till vardag och fest. Genom att servera flera rätter samtidigt kan alla smakriktningar tillgodoses; vegetariskt, kryddstarkt, traditionellt, kalorifattigt och exotiskt.Här finns aptitretande recept för middagsbjudningen, festbuffén, trädgårdsfesten men också för vardagens hemmakvällar.Många av rätterna är enkla att tillaga. De kan serveras i små portioner som tilltugg eller utökas till hela huvudrätter.Recepten är skapade av den nya generationens främsta matlagare. Per Gustafson och Malin Söderström har deltagit i det framgångsrika svenska kocklandslaget och Henrik Norström, som är kökschef på restaurangen Bon Lloc, där smårätterna - tapas - är en av specialiteternavann, vann i år silvermedaljen i Bocuse d'Or. Tillsammans med matjournalisten Ebba Wachtmeister har de skapat en receptsamling med små rätter som innehåller allt en modern matlagare behöver.
Prisma 3 9151842963 -
Smårätter : förrätter, sidorätter, tapas, ant...
Häftad bok. Prisma. 3 uppl. 2004. 160 sidor.
Gott skick.
Inrikes enhetsfrakt Sverige: 62 SEK- ISBN
- 9151842963
- Titel
- Smårätter : förrätter, sidorätter, tapas, antipasti och bufférätter
- Författare
- Gustafson, Per
- Förlag
- Prisma
- Utgivningsår
- 2004
- Omfång
- 160 sidor
- Bandtyp
- Danskt band
- Mått
- 146 x 172 mm Ryggbredd 12 mm
- Vikt
- 283 g
- Språk
- Svenska
- Baksidestext
- Just nu är det smårätter - förrätter, tapas, antipasti etc - vi dukar upp på bordet, icke minst när vi har gäster. Dagens matkultur med influenser från hela världen har gett oss ett rikt utbud av nya och spännande maträtter både till vardag och fest. Genom att servera flera rätter samtidigt kan alla smakriktningar tillgodoses; vegetariskt, kryddstarkt, traditionellt, kalorifattigt och exotiskt.Här finns aptitretande recept för middagsbjudningen, festbuffén, trädgårdsfesten men också för vardagens hemmakvällar.Många av rätterna är enkla att tillaga. De kan serveras i små portioner som tilltugg eller utökas till hela huvudrätter.Recepten är skapade av den nya generationens främsta matlagare. Per Gustafson och Malin Söderström har deltagit i det framgångsrika svenska kocklandslaget och Henrik Norström, som är kökschef på restaurangen Bon Lloc, där smårätterna - tapas - är en av specialiteternavann, vann i år silvermedaljen i Bocuse d'Or. Tillsammans med matjournalisten Ebba Wachtmeister har de skapat en receptsamling med små rätter som innehåller allt en modern matlagare behöver.
Prisma 3 9151842963 -
Smårätter
Inbunden bok. Prisma. 1 uppl. 2000. 192 sidor.
Nära nyskick. Skyddsomslag i nära nyskick. Fint hanterad.
Läckra smårätter.
Författare från Svenska kocklandslaget o bon locInrikes enhetsfrakt Sverige: 62 SEK- ISBN
- 9789151837871
- Titel
- Smårätter
- Författare
- Per Gustafson - Malin Söderström
- Förlag
- Prisma
- Utgivningsår
- 2000
- Omfång
- 192 sidor
- Bandtyp
- Inbunden
- Vikt
- 614 g
- Språk
- Svenska
- Baksidestext
- Dagens svenska matkultur, med dess influenser från världens alla kök, håller på att utvecklats till en av de mest spännande och högklassiga i världen. Just nu är det smårätterna förrätterna, tapas, antipasta, sushi med mera som är "heta" och "inne" bland matälskarna.
Den svenska traditionen med smörgåsbordet dignande av smårätter gör oss speciellt lämpade att ta till oss influenser från andra matkulturer och därur åstadkomma både något traditionellt och nytt.
Små rätter är skapad av den nya generationens främsta matlagare. Per Gustafson och Malin Söderström deltog i det framgångsrika svenska koklandslaget som vann en guldmedalj vid de olympiska tävlingarna i Berlin 1996 och Henrik Nordström är kökschef på restaurangen Bon Lluc där bl a smårätterna tapas är en av specialiteterna. Tillsammans med matjournalisten Ebba Wachtmeister har de skapat en receptsamling med små rätter som innehåller allt en modern matlagare behöver. Här finner du svaret på förrättsproblemet, här får du råd hur du komponerar dina bufféer, här kan du kombinera din egen plockmat. Allt läckert fotograferat av Fabian Björnstjerna och formgivet av Carl Åkesson.
Prisma 1 9789151837871 -
Polska : en bok till folkmusik och dansåret 1...
Häftad bok. Stockholm : Organisationskomm. för Folkmusik och dansåret 1990. 1990. 85 sidor.
Nära nyskick.
Inrikes enhetsfrakt Sverige: 62 SEK- ISBN
- 9789179709303
- Titel
- Polska : en bok till folkmusik och dansåret 1990
- Författare
- Allmo, Per-Ulf - Gustafson, Owe - Organisationskommittén för Folkmusik och dansåret 1990
- Förlag
- Stockholm : Organisationskomm. för Folkmusik och dansåret 1990
- Språk
- Svenska
Stockholm : Organisationskomm. för Folkmusik och dansåret 1990 9789179709303 -
Smårätter
Inbunden bok. Prisma. 1 uppl. 2000. 192 sidor.
Nära nyskick. Skyddsomslag i nyskick. namnad. Portot gäller oavsett antal böcker. - Dagens svenska matkultur, med dess influenser från världens alla kök, håller på att utvecklats till en av de mest spännande och högklassiga i världen. Just nu är det smårätterna förrätterna, tapas, antipasta läs mer … läs mer
Inrikes enhetsfrakt Sverige: 62 SEK- ISBN
- 9789151837871
- Titel
- Smårätter
- Författare
- Per Gustafson - Malin Söderström
- Förlag
- Prisma
- Utgivningsår
- 2000
- Omfång
- 192 sidor
- Bandtyp
- Inbunden
- Vikt
- 614 g
- Språk
- Svenska
- Baksidestext
- Dagens svenska matkultur, med dess influenser från världens alla kök, håller på att utvecklats till en av de mest spännande och högklassiga i världen. Just nu är det smårätterna förrätterna, tapas, antipasta, sushi med mera som är "heta" och "inne" bland matälskarna.
Den svenska traditionen med smörgåsbordet dignande av smårätter gör oss speciellt lämpade att ta till oss influenser från andra matkulturer och därur åstadkomma både något traditionellt och nytt.
Små rätter är skapad av den nya generationens främsta matlagare. Per Gustafson och Malin Söderström deltog i det framgångsrika svenska koklandslaget som vann en guldmedalj vid de olympiska tävlingarna i Berlin 1996 och Henrik Nordström är kökschef på restaurangen Bon Lluc där bl a smårätterna tapas är en av specialiteterna. Tillsammans med matjournalisten Ebba Wachtmeister har de skapat en receptsamling med små rätter som innehåller allt en modern matlagare behöver. Här finner du svaret på förrättsproblemet, här får du råd hur du komponerar dina bufféer, här kan du kombinera din egen plockmat. Allt läckert fotograferat av Fabian Björnstjerna och formgivet av Carl Åkesson.
Prisma 1 9789151837871 -
Smårätter. Förrätter, sidorätter, tapas, anti...
Häftad bok. Prisma. 3 uppl. 2004. 160 sidor.
Nyskick. Rikl.färgfotollustrerad. Oläst
Inrikes enhetsfrakt Sverige: 62 SEK- ISBN
- 9789151842967
- Titel
- Smårätter : förrätter, sidorätter, tapas, antipasti och bufférätter
- Författare
- Gustafson, Per
- Förlag
- Prisma
- Utgivningsår
- 2004
- Omfång
- 160 sidor
- Bandtyp
- Danskt band
- Mått
- 146 x 172 mm Ryggbredd 12 mm
- Vikt
- 283 g
- Språk
- Svenska
- Baksidestext
- Just nu är det smårätter - förrätter, tapas, antipasti etc - vi dukar upp på bordet, icke minst när vi har gäster. Dagens matkultur med influenser från hela världen har gett oss ett rikt utbud av nya och spännande maträtter både till vardag och fest. Genom att servera flera rätter samtidigt kan alla smakriktningar tillgodoses; vegetariskt, kryddstarkt, traditionellt, kalorifattigt och exotiskt.Här finns aptitretande recept för middagsbjudningen, festbuffén, trädgårdsfesten men också för vardagens hemmakvällar.Många av rätterna är enkla att tillaga. De kan serveras i små portioner som tilltugg eller utökas till hela huvudrätter.Recepten är skapade av den nya generationens främsta matlagare. Per Gustafson och Malin Söderström har deltagit i det framgångsrika svenska kocklandslaget och Henrik Norström, som är kökschef på restaurangen Bon Lloc, där smårätterna - tapas - är en av specialiteternavann, vann i år silvermedaljen i Bocuse d'Or. Tillsammans med matjournalisten Ebba Wachtmeister har de skapat en receptsamling med små rätter som innehåller allt en modern matlagare behöver.
Prisma 3 9789151842967 -
Inrikes enhetsfrakt Sverige: 62 SEK- ISBN
- 9151837870
- Titel
- Smårätter
- Författare
- Per Gustafson - Malin Söderström
- Förlag
- Prisma
- Utgivningsår
- 2000
- Omfång
- 192 sidor
- Bandtyp
- Inbunden
- Vikt
- 614 g
- Språk
- Svenska
- Baksidestext
- Dagens svenska matkultur, med dess influenser från världens alla kök, håller på att utvecklats till en av de mest spännande och högklassiga i världen. Just nu är det smårätterna förrätterna, tapas, antipasta, sushi med mera som är "heta" och "inne" bland matälskarna.
Den svenska traditionen med smörgåsbordet dignande av smårätter gör oss speciellt lämpade att ta till oss influenser från andra matkulturer och därur åstadkomma både något traditionellt och nytt.
Små rätter är skapad av den nya generationens främsta matlagare. Per Gustafson och Malin Söderström deltog i det framgångsrika svenska koklandslaget som vann en guldmedalj vid de olympiska tävlingarna i Berlin 1996 och Henrik Nordström är kökschef på restaurangen Bon Lluc där bl a smårätterna tapas är en av specialiteterna. Tillsammans med matjournalisten Ebba Wachtmeister har de skapat en receptsamling med små rätter som innehåller allt en modern matlagare behöver. Här finner du svaret på förrättsproblemet, här får du råd hur du komponerar dina bufféer, här kan du kombinera din egen plockmat. Allt läckert fotograferat av Fabian Björnstjerna och formgivet av Carl Åkesson.
Prisma 1 9151837870 -
Smårätter - Förrätter, sidorätter, tapas, ant...
Inbunden bok. Prisma. 1 uppl. 2000. 192 sidor.
Mycket gott skick. Skyddsomslag i mycket gott skick. Dagens svenska matkultur, med dess influenser från världens alla kök, håller på att utvecklats till en av de mest spännande och högklassiga i världen. Just nu är det smårätterna - förrätterna, tapas, antipasti, sushi med mera - som är "heta" och "inne" bl läs mer … läs mer
Inrikes enhetsfrakt Sverige: 62 SEK- ISBN
- 9151837870
- Titel
- Smårätter
- Författare
- Per Gustafson - Malin Söderström
- Förlag
- Prisma
- Utgivningsår
- 2000
- Omfång
- 192 sidor
- Bandtyp
- Inbunden
- Vikt
- 614 g
- Språk
- Svenska
- Baksidestext
- Dagens svenska matkultur, med dess influenser från världens alla kök, håller på att utvecklats till en av de mest spännande och högklassiga i världen. Just nu är det smårätterna förrätterna, tapas, antipasta, sushi med mera som är "heta" och "inne" bland matälskarna.
Den svenska traditionen med smörgåsbordet dignande av smårätter gör oss speciellt lämpade att ta till oss influenser från andra matkulturer och därur åstadkomma både något traditionellt och nytt.
Små rätter är skapad av den nya generationens främsta matlagare. Per Gustafson och Malin Söderström deltog i det framgångsrika svenska koklandslaget som vann en guldmedalj vid de olympiska tävlingarna i Berlin 1996 och Henrik Nordström är kökschef på restaurangen Bon Lluc där bl a smårätterna tapas är en av specialiteterna. Tillsammans med matjournalisten Ebba Wachtmeister har de skapat en receptsamling med små rätter som innehåller allt en modern matlagare behöver. Här finner du svaret på förrättsproblemet, här får du råd hur du komponerar dina bufféer, här kan du kombinera din egen plockmat. Allt läckert fotograferat av Fabian Björnstjerna och formgivet av Carl Åkesson.
Prisma 1 9151837870 -
Smårätter : förätter, sidorätter, tapas, anti...
Inbunden bok. Prisma. 2 uppl. 2001. 195 sidor.
Nära nyskick. Skyddsomslag saknas.
Inrikes enhetsfrakt Sverige: 62 SEK- ISBN
- 9151838168
- Titel
- Smårätter : förätter, sidorätter, tapas, antipasti och bufférätter
- Författare
- Per Gustafson - Malin Söderström
- Förlag
- Prisma
- Utgivningsår
- 2001
- Omfång
- 195 sidor
- Bandtyp
- Kartonnage
- Vikt
- 593 g
- Språk
- Svenska
- Baksidestext
- Dagens svenska matkultur, med dess influenser från världens alla kök, håller på att utvecklats till en av de mest spännande och högklassiga i världen. Just nu är det smårätterna, förrätterna, tapas, antipasta, sushi med mera som är heta och inne bland matälskarna.
Den svenska traditionen med smörgåsbordet dignande av smårätter gör oss speciellt lämpade att ta till oss influenser från andra matkulturer och därur åstadkomma både något traditionellt och nytt.
Små rätter är skapad av den nya generationens främsta matlagare. Per Gustafson och Malin Söderström deltog i det framgångsrika svenska koklandslaget som vann en guldmedalj vid de olympiska tävlingarna i Berlin 1996 och Henrik Nordström är kökschef på restaurangen Bon Lloc där bl a smårätterna, "tapas", är en av specialiteterna. Tillsammans med matjournalisten Ebba Wachtmeister har de skapat en receptsamling med små rätter som innehåller allt en modern matlagare behöver. Här finner du svaret på förrättsproblemet, här får du råd hur du komponerar dina bufféer, här kan du kombinera din egen plockmat. Allt läckert fotograferat av Fabian Björnstjerna och formgivet av Carl Åkesson.
Prisma 2 9151838168 -
Smårätter
Inbunden bok. Prisma. 1 uppl. 2000. 192 sidor.
Nyskick. Skyddsomslag i nyskick. Rikl.färgfotoillustrerad. Oläst
Inrikes enhetsfrakt Sverige: 62 SEK- ISBN
- 9789151837871
- Titel
- Smårätter
- Författare
- Per Gustafson - Malin Söderström
- Förlag
- Prisma
- Utgivningsår
- 2000
- Omfång
- 192 sidor
- Bandtyp
- Inbunden
- Vikt
- 614 g
- Språk
- Svenska
- Baksidestext
- Dagens svenska matkultur, med dess influenser från världens alla kök, håller på att utvecklats till en av de mest spännande och högklassiga i världen. Just nu är det smårätterna förrätterna, tapas, antipasta, sushi med mera som är "heta" och "inne" bland matälskarna.
Den svenska traditionen med smörgåsbordet dignande av smårätter gör oss speciellt lämpade att ta till oss influenser från andra matkulturer och därur åstadkomma både något traditionellt och nytt.
Små rätter är skapad av den nya generationens främsta matlagare. Per Gustafson och Malin Söderström deltog i det framgångsrika svenska koklandslaget som vann en guldmedalj vid de olympiska tävlingarna i Berlin 1996 och Henrik Nordström är kökschef på restaurangen Bon Lluc där bl a smårätterna tapas är en av specialiteterna. Tillsammans med matjournalisten Ebba Wachtmeister har de skapat en receptsamling med små rätter som innehåller allt en modern matlagare behöver. Här finner du svaret på förrättsproblemet, här får du råd hur du komponerar dina bufféer, här kan du kombinera din egen plockmat. Allt läckert fotograferat av Fabian Björnstjerna och formgivet av Carl Åkesson.
Prisma 1 9789151837871 -
Smårätter : förrätter, sidorätter, tapas, ant...
Häftad bok. Prisma. 3 uppl. 2004. 160 sidor.
Nära nyskick. Danskt band, mjuka invikta pärmar
Inrikes enhetsfrakt Sverige: 62 SEK- ISBN
- 9151842963
- Titel
- Smårätter : förrätter, sidorätter, tapas, antipasti och bufférätter
- Författare
- Gustafson, Per
- Förlag
- Prisma
- Utgivningsår
- 2004
- Omfång
- 160 sidor
- Bandtyp
- Danskt band
- Mått
- 146 x 172 mm Ryggbredd 12 mm
- Vikt
- 283 g
- Språk
- Svenska
- Baksidestext
- Just nu är det smårätter - förrätter, tapas, antipasti etc - vi dukar upp på bordet, icke minst när vi har gäster. Dagens matkultur med influenser från hela världen har gett oss ett rikt utbud av nya och spännande maträtter både till vardag och fest. Genom att servera flera rätter samtidigt kan alla smakriktningar tillgodoses; vegetariskt, kryddstarkt, traditionellt, kalorifattigt och exotiskt.Här finns aptitretande recept för middagsbjudningen, festbuffén, trädgårdsfesten men också för vardagens hemmakvällar.Många av rätterna är enkla att tillaga. De kan serveras i små portioner som tilltugg eller utökas till hela huvudrätter.Recepten är skapade av den nya generationens främsta matlagare. Per Gustafson och Malin Söderström har deltagit i det framgångsrika svenska kocklandslaget och Henrik Norström, som är kökschef på restaurangen Bon Lloc, där smårätterna - tapas - är en av specialiteternavann, vann i år silvermedaljen i Bocuse d'Or. Tillsammans med matjournalisten Ebba Wachtmeister har de skapat en receptsamling med små rätter som innehåller allt en modern matlagare behöver.
Prisma 3 9151842963 -
Naturvårdsundersökning inom Fulltofta Naturre...
Häftad bok. 1972. 31 sidor.
Hyggligt skick. Uppsats på 10p-nivån i naturvård. Limmad, framsidan lös. Några markeringar och understrykningar
Inrikes enhetsfrakt Sverige: 62 SEK -
Smårätter : förätter, sidorätter, tapas, anti...
Inbunden bok. Prisma. 1:a upplagan uppl. 2000. 160 s. Inbunden. 25x18cm. 600 gram.
Nära nyskick. Dagens svenska matkultur, med dess influenser från världens alla kök, håller på att utvecklats till en av de mest spännande och högklassiga i världen. Just nu är det smårätterna - förrätterna, tapas, antipasti, sushi med mera - som är "heta" och "inne" b läs mer … läs mer
Inrikes enhetsfrakt Sverige: 62 SEK- ISBN
- 9151838168
- Titel
- Smårätter : förätter, sidorätter, tapas, antipasti och bufférätter
- Författare
- Per Gustafson - Malin Söderström
- Förlag
- Prisma
- Utgivningsår
- 2001
- Omfång
- 195 sidor
- Bandtyp
- Kartonnage
- Vikt
- 593 g
- Språk
- Svenska
- Baksidestext
- Dagens svenska matkultur, med dess influenser från världens alla kök, håller på att utvecklats till en av de mest spännande och högklassiga i världen. Just nu är det smårätterna, förrätterna, tapas, antipasta, sushi med mera som är heta och inne bland matälskarna.
Den svenska traditionen med smörgåsbordet dignande av smårätter gör oss speciellt lämpade att ta till oss influenser från andra matkulturer och därur åstadkomma både något traditionellt och nytt.
Små rätter är skapad av den nya generationens främsta matlagare. Per Gustafson och Malin Söderström deltog i det framgångsrika svenska koklandslaget som vann en guldmedalj vid de olympiska tävlingarna i Berlin 1996 och Henrik Nordström är kökschef på restaurangen Bon Lloc där bl a smårätterna, "tapas", är en av specialiteterna. Tillsammans med matjournalisten Ebba Wachtmeister har de skapat en receptsamling med små rätter som innehåller allt en modern matlagare behöver. Här finner du svaret på förrättsproblemet, här får du råd hur du komponerar dina bufféer, här kan du kombinera din egen plockmat. Allt läckert fotograferat av Fabian Björnstjerna och formgivet av Carl Åkesson.
9151838168 -
Människor Tro och tankar om livet och Jesus
EFS-förlaget Klippan 1987 63 sidor Häftad
Inrikes enhetsfrakt Sverige: 62 SEK -
SMÅRÄTTER förrätter, sidorätter, tapas, antip...
Inbunden bok.
Nyskick. Prisma. 2000. 160 s. Inbunden. 24x17,5cm. Nyskick. Presentskick.
Inrikes enhetsfrakt Sverige: 62 SEK- ISBN
- 9151838168
- Titel
- Smårätter : förätter, sidorätter, tapas, antipasti och bufférätter
- Författare
- Per Gustafson - Malin Söderström
- Förlag
- Prisma
- Utgivningsår
- 2001
- Omfång
- 195 sidor
- Bandtyp
- Kartonnage
- Vikt
- 593 g
- Språk
- Svenska
- Baksidestext
- Dagens svenska matkultur, med dess influenser från världens alla kök, håller på att utvecklats till en av de mest spännande och högklassiga i världen. Just nu är det smårätterna, förrätterna, tapas, antipasta, sushi med mera som är heta och inne bland matälskarna.
Den svenska traditionen med smörgåsbordet dignande av smårätter gör oss speciellt lämpade att ta till oss influenser från andra matkulturer och därur åstadkomma både något traditionellt och nytt.
Små rätter är skapad av den nya generationens främsta matlagare. Per Gustafson och Malin Söderström deltog i det framgångsrika svenska koklandslaget som vann en guldmedalj vid de olympiska tävlingarna i Berlin 1996 och Henrik Nordström är kökschef på restaurangen Bon Lloc där bl a smårätterna, "tapas", är en av specialiteterna. Tillsammans med matjournalisten Ebba Wachtmeister har de skapat en receptsamling med små rätter som innehåller allt en modern matlagare behöver. Här finner du svaret på förrättsproblemet, här får du råd hur du komponerar dina bufféer, här kan du kombinera din egen plockmat. Allt läckert fotograferat av Fabian Björnstjerna och formgivet av Carl Åkesson.
9151838168 -
Smårätter : förrätter, sidorätter, tapas, ant...
Häftad bok. Prisma, Stockholm. Tredje upplagan, andra tryckningen uppl. 2005. 160 s. Häftad. 18x15cm. 285 gram.
Nyskick. Just nu är det smårätter - förrätter, tapas, antipasti etc - vi dukar upp på bordet, icke minst när vi har gäster. Dagens matkultur med influenser från hela världen har gett oss ett rikt utbud av nya och spännande maträtter både till vardag och fest. Gen läs mer … läs mer
Inrikes enhetsfrakt Sverige: 62 SEK- ISBN
- 9789151842967
- Titel
- Smårätter : förrätter, sidorätter, tapas, antipasti och bufférätter
- Författare
- Gustafson, Per
- Förlag
- Prisma
- Utgivningsår
- 2004
- Omfång
- 160 sidor
- Bandtyp
- Danskt band
- Mått
- 146 x 172 mm Ryggbredd 12 mm
- Vikt
- 283 g
- Språk
- Svenska
- Baksidestext
- Just nu är det smårätter - förrätter, tapas, antipasti etc - vi dukar upp på bordet, icke minst när vi har gäster. Dagens matkultur med influenser från hela världen har gett oss ett rikt utbud av nya och spännande maträtter både till vardag och fest. Genom att servera flera rätter samtidigt kan alla smakriktningar tillgodoses; vegetariskt, kryddstarkt, traditionellt, kalorifattigt och exotiskt.Här finns aptitretande recept för middagsbjudningen, festbuffén, trädgårdsfesten men också för vardagens hemmakvällar.Många av rätterna är enkla att tillaga. De kan serveras i små portioner som tilltugg eller utökas till hela huvudrätter.Recepten är skapade av den nya generationens främsta matlagare. Per Gustafson och Malin Söderström har deltagit i det framgångsrika svenska kocklandslaget och Henrik Norström, som är kökschef på restaurangen Bon Lloc, där smårätterna - tapas - är en av specialiteternavann, vann i år silvermedaljen i Bocuse d'Or. Tillsammans med matjournalisten Ebba Wachtmeister har de skapat en receptsamling med små rätter som innehåller allt en modern matlagare behöver.
9789151842967 -
Människor Tro och tankar om livet och Jesus
EFS-förlaget Klippan 1987 63 sidor Häftad
Inrikes enhetsfrakt Sverige: 62 SEK
Your country and preferred language.
Select your country Select languageDenna webbplats använder cookies för att säkerställa att du får den bästa upplevelsen.
Stäng
Välkommen till Sveriges största bokhandel
Här finns så gott som allt som givits ut på den svenska bokmarknaden under de senaste hundra åren.
- Handla mot faktura och öppet köp i 21 dagar
- Oavsett vikt och antal artiklar handlar du till enhetsfrakt från samma säljare i samma kundvagn
