-
Where to Eat Pizza
Inbunden bok. Phaidon Press Ltd. 2016. 576 sidor.
Mycket gott skick. Tillskrift på försättsblad.
Inrikes enhetsfrakt Sverige: 62 SEK- ISBN
- 9780714871165
- Titel
- Where to Eat Pizza
- Författare
- Young, Daniel
- Förlag
- Phaidon Press Ltd.
- Utgivningsår
- 2016
- Omfång
- 576 sidor
- Bandtyp
- Inbunden
- Mått
- 144 x 210 mm Ryggbredd 54 mm
- Vikt
- 780 g
- Språk
- English
- Baksidestext
Ytterligare författare: Young, Daniel
Phaidon Press Ltd. 9780714871165 -
En nubbe och pizza i Alfta
Pocketbok. Hjalmarson & Högberg Bokförlag. 3 uppl. 2010. 400 sidor.
Mycket gott skick. Hylla 5
Inrikes enhetsfrakt Sverige: 62 SEK- ISBN
- 9789172241190
- Titel
- En nubbe och pizza i Alfta
- Författare
- Saw Alonzo
- Förlag
- Hjalmarson & Högberg Bokförlag
- Utgivningsår
- 2010
- Omfång
- 400 sidor
- Bandtyp
- Mått
- 110 x 178 mm Ryggbredd 24 mm
- Vikt
- 215 g
- Språk
- Svenska
Hjalmarson & Högberg Bokförlag 3 9789172241190 -
Pizza och pasta
Inbunden bok. Stockholm : Informationsförl.
Nära nyskick. Inlaga i nyskick.
Se gärna mina övriga annonser för fler liknande böcker!
Inrikes enhetsfrakt Sverige: 62 SEK- ISBN
- 9177361008
- Titel
- Pizza och pasta
- Författare
- Ellwood, Caroline - Welinder, Lise-Lotte
- Förlag
- Stockholm : Informationsförl
- Språk
- Svenska
Stockholm : Informationsförl 9177361008 -
Kärlek, oliver och timjan : Mat för välbefinn...
Inbunden bok. Albert Bonniers Bokförlag. 4:e tryckningen, 1:a uppl. 2002. 288 sidor.
Nyskick. Se de 250 recept som ligger inom parenteser på titel rutan där uppe! Stora dimensioner: 25,9 cm x 20 cm. 1125 gram. (senare låda20240531-2?0).
Inrikes enhetsfrakt Sverige: 62 SEK- ISBN
- 9789100577209
- Titel
- Kärlek, oliver och timjan : mat för välbefinnande
- Författare
- Bergenström, Anna
- Förlag
- Albert Bonniers Förlag
- Utgivningsår
- 2001
- Omfång
- 288 sidor
- Bandtyp
- Inbunden
- Språk
- Svenska
- Baksidestext
- Kärlek, oliver och timjan är en inspirerande kokbok som handlar om att äta smalare och lite bättre, om att komma i balans och få mycket mer ork.Kärlek står för omtanke och matglädje. Att visa mer respekt för oss själva, för djur och natur. Att oftare välja grönsaker som odlats i harmoni med naturen, att äta mer fisk och mycket mer färsk frukt.Oliver står för det fina medelhavsköket med den välgörande olivoljan och dofter av rosmarin och solmogna tomater.Timjan, som är en av de kryddor vi använt i hundratals år, står för det svenska och för våra traditioner i Skandinavien. I boken finns dessutom några recept från Sydamerika och inte minst många idéer från Asien, där man verkligen kan konsten att laga spännande, vacker och hälsosam mat.Här finns också idéer till fest, lite om kött men mer om fisk, härliga vegetariska rätter, förslag till mat att ta med på picknick, nya brödrecept ooch många läckra desserter.Kärlek, oliver och timjan är gjord av Anna Bergenström och Fanny Bergenström. Boken innehåller drygt 300 nya recept och 240 underbara färgbilder.
Albert Bonniers Bokförlag 4:e tryckningen, 1:a 9789100577209 -
Kärlek, oliver och timjan : Mat för välbefinn...
Inbunden bok. Albert Bonniers Bokförlag. 6:e tryckningen, 1:a uppl. 2003. 288 sidor.
Mycket gott skick. Se de 250 recept som ligger inom parenteser på titel rutan där uppe! Under annonsering det spilldes kaffe på utsidan, så det finns några små fläckar på utsidan, vad ska man göra, den som jobbar - den gör fel . Liten gåva notering på skydds bladen. Resten läs mer … läs mer
Inrikes enhetsfrakt Sverige: 62 SEK- ISBN
- 9789100577209
- Titel
- Kärlek, oliver och timjan : mat för välbefinnande
- Författare
- Bergenström, Anna
- Förlag
- Albert Bonniers Förlag
- Utgivningsår
- 2001
- Omfång
- 288 sidor
- Bandtyp
- Inbunden
- Språk
- Svenska
- Baksidestext
- Kärlek, oliver och timjan är en inspirerande kokbok som handlar om att äta smalare och lite bättre, om att komma i balans och få mycket mer ork.Kärlek står för omtanke och matglädje. Att visa mer respekt för oss själva, för djur och natur. Att oftare välja grönsaker som odlats i harmoni med naturen, att äta mer fisk och mycket mer färsk frukt.Oliver står för det fina medelhavsköket med den välgörande olivoljan och dofter av rosmarin och solmogna tomater.Timjan, som är en av de kryddor vi använt i hundratals år, står för det svenska och för våra traditioner i Skandinavien. I boken finns dessutom några recept från Sydamerika och inte minst många idéer från Asien, där man verkligen kan konsten att laga spännande, vacker och hälsosam mat.Här finns också idéer till fest, lite om kött men mer om fisk, härliga vegetariska rätter, förslag till mat att ta med på picknick, nya brödrecept ooch många läckra desserter.Kärlek, oliver och timjan är gjord av Anna Bergenström och Fanny Bergenström. Boken innehåller drygt 300 nya recept och 240 underbara färgbilder.
Albert Bonniers Bokförlag 6:e tryckningen, 1:a 9789100577209 -
Laga glutenfritt : pasta, pizza, pajer, pirog...
Inbunden bok. Bokförlaget Semic. 2016. 128 sidor.
Mycket gott skick. Mycket fint ex.
Inrikes enhetsfrakt Sverige: 62 SEK- ISBN
- 9789155263034
- Titel
- Laga glutenfritt : pasta, pizza, pajer, piroger & andra klassiker
- Författare
- Hovenäs, Susanne
- Förlag
- Bokförlaget Semic
- Utgivningsår
- 2016
- Omfång
- 128 sidor
- Bandtyp
- Inbunden
- Mått
- 176 x 246 mm Ryggbredd 18 mm
- Vikt
- 526 g
- Språk
- Svenska
- Baksidestext
- Många väljer i dag att delvis eller helt övergå till glutenfri kost, av hälsoskäl eller helt enkelt för att få en nyttigare och mer varierad matlagning.Den här boken är en utmärkt guide för dig som vill laga glutenfri mat utan att kompromissa med smak och njutning! Alla recept är enkla att laga och innehåller fräscha råvaror i stället för färdiga mjölmixer. Välj bland läckra pasta- och nudelrätter, matiga pajer, rustika pizzor, krispiga empanadas, läckra burgare med bröd, kinesiska dumplings, indiska pakoras, en mexikansk tacofest och bakade desserter. Oavsett om du är allätare, vegetarian eller vegan finns här recept att inspireras av. Förutom drygt 50 recept innehåller boken listor över glutenfria mjöler och andra produkter samt tips på hur du lyckas med din glutenfria matlagning.Susanne Hovenäs och Nilla Gunnarsson har smak, kvalitet och hållbarhet som ledord i sin matlagning. Det handlar inte bara om att välja ekologiska råvaror och naturliga smaksättare i så stor utsträckning som möjligt, utan även om att utveckla recept som har ett balanserat näringsinnehåll – och som kan lagas om och om igen. Tillsammans har de tidigare skrivit den populära boken Baka glutenfritt från 2015. De fantastiska bilderna är tagna av Eva Hildén Smith.
Bokförlaget Semic 9789155263034 -
Pizza wizard : så gör du magisk pizza i hemma...
Inbunden bok. Natur & Kultur Allmänlitteratur. 1:a uppl. 2021. 206 sidor.
Nyskick. Det här är det nya standardverket för dig som vill laga pizza i hemmaugn. Oskar Montano från pizzaställena 800 grader och 800 grader slice i Stockholm har i den här boken anpassat internationella pizzaklassiker så att det ska funka perfekt i hemmaugn. Rec läs mer … läs mer
Inrikes enhetsfrakt Sverige: 62 SEK- ISBN
- 9789127174443
- Titel
- Pizza wizard : så gör du magisk pizza i hemmaugn
- Författare
- Montano, Oskar
- Förlag
- Natur & Kultur Allmänlitteratur
- Utgivningsår
- 2021
- Omfång
- 206 sidor
- Bandtyp
- Inbunden
- Mått
- 187 x 237 mm Ryggbredd 25 mm
- Vikt
- 740 g
- Språk
- Svenska
- Baksidestext
- ”en generös, opretentiös och rättfram guide”
Göteborgs-Posten
”årets pizzabibel”
SvD Perfect Guide
Det här är det nya standardverket för dig som vill laga pizza i hemmaugn. Oskar Montano från pizzaställena 800 grader och 800 grader slice i Stockholm har i den här boken anpassat internationella pizzaklassiker så att det ska funka perfekt i hemmaugn. Recepten är från platser där pizza är det viktigaste som finns. Allt från pizzameckat Neapel, där pizzabagare betraktas som rockstjärnor, till Roms tunna, krispiga pizzor och New Yorks färgstarka slicekultur.
Du får veta hur du gör perfekt fluffig grandma pie i ugnspanna med krispig nästan friterad botten, hur riktig pizza in teglia och pizza bianca görs bäst hemma och vad en crispy New York-pizza egentligen är. Och dessutom – allt du måste tänka på för att få en så mjuk och fluffig pizza som möjligt när du inte har en ugn på 500 grader.
”I hans [Oskar Montanos] nya kokbok lär du dig hur du bakar den perfekta pizzan hemma.”
King Magazine
”Vackra bilder blandas med personliga betraktelser. Boken är lättillgänglig och inspirerande. Man blir sugen på att äta pizza – och att ta sig an projektet att göra egna pizzor känns plötsligt lite enklare.”
BTJ
Oskar Montano är pizzabagare och uppvuxen i Stockholm. Med starka band till Rom och Neapel är han uppfödd på italiensk mat. För boken Pizza wizard har han under de senaste åren anpassat restaurangernas degrecept så att de funkar i hemmaugn.
Natur & Kultur Allmänlitteratur 1:a 9789127174443 -
Laga glutenfritt : pasta, pizza, pajer, pirog...
Inbunden bok. Bokförlaget Semic. 2016. 128 sidor.
Nyskick.
Inrikes enhetsfrakt Sverige: 62 SEK- ISBN
- 9789155263034
- Titel
- Laga glutenfritt : pasta, pizza, pajer, piroger & andra klassiker
- Författare
- Hovenäs, Susanne
- Förlag
- Bokförlaget Semic
- Utgivningsår
- 2016
- Omfång
- 128 sidor
- Bandtyp
- Inbunden
- Mått
- 176 x 246 mm Ryggbredd 18 mm
- Vikt
- 526 g
- Språk
- Svenska
- Baksidestext
- Många väljer i dag att delvis eller helt övergå till glutenfri kost, av hälsoskäl eller helt enkelt för att få en nyttigare och mer varierad matlagning.Den här boken är en utmärkt guide för dig som vill laga glutenfri mat utan att kompromissa med smak och njutning! Alla recept är enkla att laga och innehåller fräscha råvaror i stället för färdiga mjölmixer. Välj bland läckra pasta- och nudelrätter, matiga pajer, rustika pizzor, krispiga empanadas, läckra burgare med bröd, kinesiska dumplings, indiska pakoras, en mexikansk tacofest och bakade desserter. Oavsett om du är allätare, vegetarian eller vegan finns här recept att inspireras av. Förutom drygt 50 recept innehåller boken listor över glutenfria mjöler och andra produkter samt tips på hur du lyckas med din glutenfria matlagning.Susanne Hovenäs och Nilla Gunnarsson har smak, kvalitet och hållbarhet som ledord i sin matlagning. Det handlar inte bara om att välja ekologiska råvaror och naturliga smaksättare i så stor utsträckning som möjligt, utan även om att utveckla recept som har ett balanserat näringsinnehåll – och som kan lagas om och om igen. Tillsammans har de tidigare skrivit den populära boken Baka glutenfritt från 2015. De fantastiska bilderna är tagna av Eva Hildén Smith.
Bokförlaget Semic 9789155263034 -
Mat för barn : Från 4 månader till 6 år ( 220...
Inbunden bok. Rabén Prisma Bokförlag. 3:e uppl. 1994. 158 sidor.
Mycket gott skick. Se innehållsförteckning som ligger inom parenteser på titel rutan däe uppe! Pärm sliten lite och tejpad på hörnen. Bladen med utmärkt skick. Inga anteckningar. Några illustrationer med bilder och teckningar. 22,1 cm x 15,5 cm. 479 gram. (senare låda 20240 läs mer … läs mer
Inrikes enhetsfrakt Sverige: 62 SEK- ISBN
- 9789151827544
- Titel
- Mat för barn : Från 4 månader till 6 år
- Författare
- Camilla Bremler Lindberg - Birgitta Villner Gyllenram
- Förlag
- Prisma
- Utgivningsår
- 1994
- Omfång
- 158 sidor
- Bandtyp
- Inbunden
- Vikt
- 468 g
- Språk
- Svenska
Rabén Prisma Bokförlag 3:e 9789151827544 -
Nikko Amandonicos La pizza den sanna historie...
Inbunden bok.
Mycket gott skick. Prisma. 2000. 167 s. Förlagsband. 24 x 30cm. Inlagan i nyskick. Ett pärmhörn fram stött. Rikt illustrerad.
Inrikes enhetsfrakt Sverige: 62 SEK- ISBN
- 9789151835532
- Titel
- Nikko Amandonicos La pizza : Den sanna historien från Neapel
- Författare
- Nikko Amandonico - Natalia Borri - Ian Thomson
- Förlag
- Prisma
- Utgivningsår
- 2000
- Omfång
- 167 sidor
- Bandtyp
- Inbunden
- Vikt
- 1152 g
- Språk
- Svenska
- Baksidestext
- En doft av Syditalien Neapel är bedagade kvarter där tvätten hänger högt över trånga gränder, stökiga marknader, mörkögda skönheter och fingerfärdiga ficktjuvar – men framför allt är det
pizzans hemstad.Den här boken är den italienske formgivaren Nikko Amandonicos hyllning till den napolitanska pizzan och till staden.
Ewa-Marie Rundquists foton återskapar atmosfären från gator där vespor svischar förbi och från pizzerior där degarna jäser, elden ständigt brinner i vedugnen och där folk flockas vid lunchtid för att äta den godaste pizzan i världen.
Avlånga San Marzano-tomater som odlas på Vesuvius sluttningar, mozzarella som ursprungligen tillverkades av buffelmjölk, basilika och olivolja. Det är ingredienserna i den klassiska napolitanska pizzan Margherita, som fått sitt namn av en drottning. Klassiska pizzarecept återfinns i boken, men också nya recept baserade på syditalienska råvaror. En riktig uppstickare är Pizza Mamma Matilde, som inspirerats av italienska köttbullar tillagade i Hallstahammar i Sverige på 40-talet.
Form och idé: Nikko Amandonico, en av Italiens mest uppmärksammade formgivare. Han föddes i Syditalien och växte upp i Sverige. Han driver nu sin egen reklambyrå Energy Project i Parma. Foto: Ewa-Marie Rundquist, internationellt uppmärksammad fotograf som även har tagit bilderna i Rosendals Trädgårdscafé. Matfotografi: Giuseppe Bigliardi, Parma. Text om Neapel och om Myter och historia: Ian Thomson, journalist och författare, London. Research och övrig text: Natalia Borri, copywriter, Parma.
9789151835532 -
En nubbe och pizza i Alfta
Pocketbok. Hjalmarson & Högberg Bokförlag. 2 uppl. 2005. 400 sidor.
Hyggligt skick. Lite sned rygg, nötta hörn.
Inrikes enhetsfrakt Sverige: 62 SEK- ISBN
- 9789189660915
- Titel
- En nubbe och pizza i Alfta
- Författare
- Saw Alonzo
- Förlag
- Hjalmarson & Högberg Bokförlag
- Utgivningsår
- 2005
- Omfång
- 400 sidor
- Bandtyp
- Mått
- 110 x 178 mm Ryggbredd 26 mm
- Vikt
- 219 g
- Språk
- Svenska
- Baksidestext
- Pizza och nubbe är ingen bra kombination, men i Peppos värld är allt möjligt. Han jobbar frenetiskt på sin restaurang i syfte att bevisa sin duglighet och samtidigt återvinna sin älskade Doris. Det gör inget att han jagas av grymma "torpeder" och att illasinnade skurkar vill krossa hans planer. Han är optimist och hans glädje smittar av sig på andra.
I hans restaurang upplever vi gemyt och förstklassig kulinarisk konst. Mitt i en världsomspännande motorcykelträff får de utsökta rätter som beskrivs i denna doftrika och fantastiskt roliga skröna att fastna hos läsaren som en oförglömlig saga där mat, kärlek, passion och spänning flätas samman med finstämd humor.
Det är inte många nutida författare som får läsarna att skratta högt men Francesco Saveria (Saw) Alonzo kan konsten!
Hjalmarson & Högberg Bokförlag 2 9789189660915 -
Paolos pizza & pasta
Inbunden bok. Bonnier Fakta. 1 uppl. 2015. 110 sidor.
Nära nyskick. Utgiven av Albert Bonniers Förlag 2015. Pizza och pasta är mat som alla älskar. Här är det italienska recept som gäller. Pizza calzone med salsiccia och fyra sorters ostar, eller en pizza med het salami och smältande mozarella. På pastafronten handlar det läs mer … läs mer
Inrikes enhetsfrakt Sverige: 62 SEK- ISBN
- 9789174245134
- Titel
- Paolos pizza & pasta
- Författare
- Roberto, Paolo
- Förlag
- Bonnier Fakta
- Utgivningsår
- 2015
- Omfång
- 110 sidor
- Bandtyp
- Inbunden
- Mått
- 176 x 247 mm Ryggbredd 16 mm
- Vikt
- 491 g
- Språk
- Svenska
- Baksidestext
- Pizza och pasta är mat som alla älskar. Men det ska inte vara vilka recept som helst – de ska vara italienska. Fråga Paolo. Han vet nämligen att om du använder italienska, genuina recept och bra råvaror så kan du också ställa fram den bästa maten på bordet. Paolo har ätit sig igenom Italien i sin jakt på de bästa italienska recepten. Samtidigt har han sugit i sig kunskap och erfarenheter från kunniga, matlagande italienare, som till exempel sina kära fastrar, pizzabagare och små lokala råvaruproducenter.Efter en stenhård gallring har Paolo samlat sina 45 absolut bästa pizza- och pastarecept. Okomplicerade och snabblagade. Okej, pizzadegen tar sina timmar att jäsa, men så får du också perfekta pizzabottnar garanterat värda sin väntan. Och från mannen som nästan har tomatsås rinnande i sina ådror får du självklart de bästa recepten på äkta napolitanska fyllningar, så att du kan grädda dina egna pizzor med pancetta, mozzarella och basilika, eller kanske ostälskarens dröm med mozzarella, ricotta, taleggio och gorgonzola. Pastarecepten står sig förstås bra i konkurrensen, för vem kan stå emot fusilli med pistagenötter, parmesan, rökt skinka och körsbärstomater eller en lyxig hummerpasta på fredagskvällen? Och dofterna sedan ... Fylliga, runda och aptitretande dofter av smältande ost, lök, vitlök, tomat och basilika.Det märks i Paolos recept att maten är viktig för honom. Eller rättare sagt att den är helt central för honom och hans familj. Mat ska lagas på de bästa recepten, med schysta råvaror, kärlek och respekt. Basta!
Bonnier Fakta 1 9789174245134 -
Mitt Italien Pasta och pizza från norr till s...
Inbunden bok. Norstedts. 1 uppl. 2009. 188 sidor.
Nära nyskick. Skyddsomslag i nära nyskick. Utgiven av Norstedts 2009. Här presenteras recept på pizza och pasta från Italiens samtliga regioner. Till sin hjälp i köket har Glenn Strömberg haft en världsmästare från Toscana och en kulinarisk artist från Partille. Till recepten finns foton och prese läs mer … läs mer
Inrikes enhetsfrakt Sverige: 62 SEK- ISBN
- 9789113023496
- Titel
- Mitt Italien : pasta och pizza från norr till söder
- Författare
- Strömberg, Glenn
- Förlag
- Norstedts
- Utgivningsår
- 2009
- Omfång
- 188 sidor
- Bandtyp
- Inbunden
- Mått
- 198 x 266 mm Ryggbredd 22 mm
- Vikt
- 907 g
- Språk
- Svenska
- Baksidestext
- Det här är ingen vanlig kokbok. Det här är Glenn Strömbergs kärleksförklaring till de bästa pizzorna och pastarätterna från Italiens 20 regioner.
Glenn Strömberg har kommit att bli en av våra mest folkkära fotbollsspelare. Hans fantastiska karriär förde honom från Göteborg, via Benfica i Portugal, till fotbollslaget Atalanta i Italien. För femton år sedan valde han att avsluta det aktiva fotbollslivet men ändock bosätta sig i Bergamo. Anledningen var kärleken till mer än italiensk mat ...
Idag är Glenn affärsman med en egen kollektion italienska matprodukter som säljs i Sverige. Han är en aktad expertkommentator i både tv och radio. Röster höjs mellan varven för att han borde bli vår näste förbundskapten.
I den här inbjudande boken får vi lära känna något om Italiens 20 regioner och ta del av deras, enligt Glenn, bästa pizzor och pastarätter. Pizzorna presenteras av den italienske världsmästaren i pizzabakning och pastarätterna tas fram i samarbete med Göteborgskocken Mats Nordström. Efterrätter, vin och avec glöms inte bort …
Hela anrättningen spetsas med glimtar från Glenns fotbollsliv och hans många matminnen från hela karriären, landslaget och bortamatcherna i Serie A - t.ex. mozzarellapizzan och Maradonas bolljonglering i Neapel. Andra som bidrar med sina favoritpizzor och pastor är: Kurre Hamrin, Svennis Eriksson, Klas Ingesson, Martin Dahlin, Tomas Brolin, Kennet Andersson, Stefan Schwarz, Glenn Hysén m.fl.
Norstedts 1 9789113023496 -
Jag är inte rabiat. Jag äter pizza : en bok o...
Pocketbok. Månpocket. 2010. 231 sidor.
Mycket gott skick.
Inrikes enhetsfrakt Sverige: 62 SEK- ISBN
- 9789172321892
- Titel
- Jag är inte rabiat. Jag äter pizza : en bok om Sverigedemokraterna
- Författare
- Orrenius, Niklas
- Förlag
- Månpocket
- Utgivningsår
- 2010
- Bandtyp
- Mått
- 110 x 178 mm Ryggbredd 16 mm
- Vikt
- 130 g
- Språk
- Svenska
- Baksidestext
- Sverigedemokraterna – vilka är de och vad vill de? Utifrån sin starka ställning i Södra Sverige – där de redan etablerat sig i kommunalpolitiken – siktar partiet på att ta plats i riksdagen 2010.Journalisten Niklas Orrenius har i en serie reportage följt Sverigedemokraterna sedan 2001. Han tecknar bilden av ett parti som inte bara är främlingsfientligt – på agendan finns en långt mer omfattande samhällsomvandling. Han visar också hur det politiska etablissemanget och medierna i sitt bemötande av Sverigedemokraterna många gånger spelat partiet i händerna och stärkt deras ställning.
Månpocket 9789172321892 -
Paj, pizza, pirog
Inbunden bok. Bra Böcker. 1997. 128 sidor.
Nyskick. Pizza, paj, pirog är en verkligt inspirerande bok för alla som älskar god mat. Massor av härliga färgbilder gör att man nästan känner doften av de läckra pajerna, de nygräddade pizzorna och de frasiga pirogerna.
Här finns tydliga recept och utförliga b läs mer … läs merInrikes enhetsfrakt Sverige: 62 SEK- ISBN
- 9789171198662
- Titel
- Paj, pizza, pirog
- Författare
- Sandquist-Bolin, Britt - Malmberg, Magnus
- Förlag
- Höganäs : Bra böcker
- Utgivningsår
- 1997
- Språk
- Svenska
Bra Böcker 9789171198662 -
One more slice. Surdegsbröd, pizza, pasta och...
Inbunden bok. Walter and Books. 1 uppl. 2010.
Mycket gott skick. Skyddsomslag i hyggligt skick. Bakre omslag med tejplagning
Inrikes enhetsfrakt Sverige: 62 SEKWalter and Books 1 -
Inrikes enhetsfrakt Sverige: 62 SEK
- ISBN
- 9789172321892
- Titel
- Jag är inte rabiat. Jag äter pizza : en bok om Sverigedemokraterna
- Författare
- Orrenius, Niklas
- Förlag
- Månpocket
- Utgivningsår
- 2010
- Bandtyp
- Mått
- 110 x 178 mm Ryggbredd 16 mm
- Vikt
- 130 g
- Språk
- Svenska
- Baksidestext
- Sverigedemokraterna – vilka är de och vad vill de? Utifrån sin starka ställning i Södra Sverige – där de redan etablerat sig i kommunalpolitiken – siktar partiet på att ta plats i riksdagen 2010.Journalisten Niklas Orrenius har i en serie reportage följt Sverigedemokraterna sedan 2001. Han tecknar bilden av ett parti som inte bara är främlingsfientligt – på agendan finns en långt mer omfattande samhällsomvandling. Han visar också hur det politiska etablissemanget och medierna i sitt bemötande av Sverigedemokraterna många gånger spelat partiet i händerna och stärkt deras ställning.
Månpocket 9789172321892 -
Pizza Napoletana : jakten på en fulländad nap...
Inbunden bok. Natur & Kultur Allmänlitteratur. 1 uppl. 2016. 304 sidor.
Nyskick. PRESENTSKICK – I ABSOLUT NYSKICK.
ETT MÅSTE FÖR PIZZANÖRDEN.
När vi gjorde vårt första försök att göra pizza napoletana i vår egen ugn hemma hos Ville för nio år sen hade vi ingen aning om hur långt den här passionen skulle ta oss; alla pizzor vi har gj läs mer … läs merInrikes enhetsfrakt Sverige: 62 SEK- ISBN
- 9789127148178
- Titel
- Pizza Napoletana : jakten på en fulländad napoletansk pizza i hemmaugn, ombyggd grill och vedugn
- Författare
- Balaj, Besmir
- Förlag
- Natur & Kultur Allmänlitteratur
- Utgivningsår
- 2016
- Omfång
- 304 sidor
- Bandtyp
- Inbunden
- Mått
- 168 x 229 mm Ryggbredd 34 mm
- Vikt
- 900 g
- Språk
- Svenska
- Baksidestext
- Utsedd till Årets Etniska kokbok i Årets Svenska Måltidslitteratur 2016!
"Det här är en kokbok du absolut vill ha i ditt kök!"
Lisa Lemke, Family Living
"Pizza – på riktigt. Här är den äntligen, den totala guiden till den perfekta pizzan."
Lantliv
När vi gjorde vårt första försök att göra pizza napoletana i vår egen ugn hemma hos Ville för nio år sen hade vi ingen aning om hur långt den här passionen skulle ta oss; alla pizzor vi har gjort, alla ugnar vi har byggt, alla resor till Neapel. Allt kommer ur en enda sak – jakten på en fulländad pizza napoletana. Vi har prioriterat bort precis allt som inte gör vår pizza bättre.
I stort handlar pizza napoletana om två centrala saker: degen och tillagningen i ugnen. Vår ambition är en fulländad deg. Det enda vi visste när vi började var att man skulle använda vatten, salt, jäst och mjöl. Vi har provat oss fram till den punkt vi är idag. Förutom bra deg behöver du hög temperatur och vi har testat allt från vanliga hemmaugnar till äkta napolitanska vedeldade ugnar. Vår ambition med boken är att ditt blodtryck inte ska behöva bli lika högt som vårt utan vi hoppas kunna ge dig alla svar som vi själva stångat oss blodiga för. Och klarar två helt vanliga killar, som knappt ens kunde koka potatis, av detta kan du det med.
Pizza Napoletana ger dig degrecept och de 18 pizzarecept du behöver för att äta riktigt bra apolitansk pizza. Boken består av en uttömmande teknikdel med en konkret genomgång av hur du ska få till en optimal deg och förutsättningar utifrån din ugn eller vedeldade spis. Du får även information och fakta om vad som faktiskt händer med degen, hur värmen påverkar pizzan när du bakar den och andra bakomliggande faktorer.
Ville Ilola och Besmir Balaj har ägnat de senaste nio åren åt napolitansk pizza. Våren 2014 öppnade de pizzerian Lilla Napoli på en övergiven parkeringsplats i Falkenberg. Fram till dess hade Ville jobbat med att installera solskydd och Besmir lagt plattor. Varje dag efter arbetet träffades de och bakade pizza, experimenterade med deg, gjorde egen mozzarella och reste på regelbundna researchresor till Neapel. Genom konstruktivt trätande kommer de hela tiden fram till nya bättre lösningar.
"Det här är de mest besatta matnördar jag nånsin träffat."
Tomas Tengby, Meny i P1
"Det här är nördarnas nördbok."
Magnus Utvik, SVT Gomorron Sverige
"Här är en bok som borde vara en självklarhet i händerna på landets pizzabagare. Det är hög tid att utveckla pizzabakandet med tanke på svenskarnas stora förkärlek för pizza."
Fastfood Magazine
"300 sidor tjock! Och då har ändå 100 sidor inte kommit med..."
Skaraborgs Allehanda
”Resultatet är inte helt olikt en forskningsrapport. Utan tvekan en av världens nördigaste pizzaböcker, toppad med 20 recept för den som älskar pizza på riktigt.
MatMagasinet
"Den totala guiden till den perfekta pizzan."
Allt om Vin
Pizza – på riktigt. Här är den äntligen, den totala guiden till den perfekta pizzan.
Lantliv
Natur & Kultur Allmänlitteratur 1 9789127148178 -
Pita, piroger, pizza & andra matiga bröd
Inbunden bok. Bokförlaget Semic. 2021. 108 sidor.
Nära nyskick.
Inrikes enhetsfrakt Sverige: 62 SEK- ISBN
- 9789155269586
- Titel
- Pita, piroger, pizza & andra matiga bröd
- Författare
- Eriksson, Kristina
- Förlag
- Bokförlaget Semic
- Utgivningsår
- 2021
- Omfång
- 108 sidor
- Bandtyp
- Inbunden
- Mått
- 178 x 247 mm Ryggbredd 9 mm
- Vikt
- 443 g
- Språk
- Svenska
- Baksidestext
- Fyllda bröd är enkel och populär vardagsmat som lagas med kärlek världen över. Ofta serveras de med någon röra, salsa, chutney, grönsaksrätt eller sallad.Här finns klassiker som pizza, piroger och paj men också spanska empanadas fyllda med grönsaker, steamed buns från Vietnam, färska vårrullar med jordnötssås och sambosas med kryddig köttfärs. Bjud på georgiska ostpiroger, injera med etiopisk kycklinggryta, shawarma i pitabröd eller baguette med stekt lök och merguez. Laga dina favoriter och nya rätter med spännande smaker från världens alla hörn!I boken hittar du även efterrätter på samma tema, som fattiga riddare med stekt äpple och dulce de leche, frasiga pajer med sommarbär eller havregrynsflarn med mascarponekräm och jordgubbar.
Bokförlaget Semic 9789155269586 -
En nubbe och pizza i Alfta
Pocketbok. Stockholm : Hjalmarson & Högberg. 2004. 400 sidor.
Mycket gott skick. Boken är oläst. En vikning på bakre sidan av pärmen.
Pizza och nubbe är ingen bra kombination, men i Peppos värld är allt möjligt. Han jobbar frenetiskt på sin restaurang i syfte att bevisa sin duglighet och samtidigt återvinna sin älskade Doris. Det gö läs mer … läs merInrikes enhetsfrakt Sverige: 62 SEK- ISBN
- 9789189660724
- Titel
- En nubbe och pizza i Alfta
- Författare
- Alonzo, Francesco Saverio
- Förlag
- Stockholm : Hjalmarson & Högberg
- Utgivningsår
- 2004
- Språk
- Svenska
Stockholm : Hjalmarson & Högberg 9789189660724 -
Inrikes enhetsfrakt Sverige: 62 SEK
- ISBN
- 9789155212162
- Titel
- Pasta, paj, pirog & pizza
- Författare
- Lönnegren, Barbro - Pettersson, Puck - Scherrer, Barbro - Åkerström, Olle - Åkerström, Olle
- Förlag
- Sundbyberg : Semic
- Utgivningsår
- 1991
- Språk
- Svenska
Sundbyberg : Semic 9789155212162 -
Flour water salt yeast The Fundamentals of Ar...
Inbunden bok. Ten Speed Press. 2017. 266 sidor.
Nära nyskick. Skyddsomslag i mycket gott skick.
Inrikes enhetsfrakt Sverige: 62 SEK- ISBN
- 9781607742739
- Titel
- Flour water salt yeast
- Författare
- Forkish, Ken
- Utgivningsår
- 2017
- Språk
- English
Ten Speed Press 9781607742739 -
Varje dag man inte köper pizza är en seger
Häftad bok. Kartago Förlag. 2009. 130 sidor.
Mycket gott skick.
Inrikes enhetsfrakt Sverige: 62 SEK- ISBN
- 9789186003371
- Titel
- Varje dag man inte köper pizza är en seger
- Författare
- Jan Berglin - Maria Berglin
- Förlag
- Kartago Förlag
- Utgivningsår
- 2009
- Omfång
- 130 sidor
- Bandtyp
- Häftad
- Mått
- 175 x 190 mm Ryggbredd 10 mm
- Vikt
- 309 g
- Språk
- Svenska
- Baksidestext
”Varje dag man inte köper pizza är en seger” är en samling teckningar som handlar om familjelivet, vardagen, kvartssamtalen, middagstjatet, de smutsiga snöhögarna, helgträsket och hela jämra skiten.
Innehållet är ett hopkok på serier ur Berglins tidigare böcker, tematiskt sammanställda för att passa dig som är curlingförälder, utbränd lärare, frustrerad tonårsförälder eller bara mamma, pappa eller barn…
Det finns nog ingen som analyserar och reflekterar över livets alla olika delar på ett så träffsäkert sätt som Jan och Maria Berglin. I ”Varje dag man inte köper pizza är en seger” har vi samlat Berglins bästa serier som berör familjelivet med allt vad det innebär.
Kartago Förlag 9789186003371 -
Pizza av Mastio : en kärleksförklaring till d...
Häftad bok. Bokförlaget Arena. 2022. 172 sidor.
Nyskick. Förlagsny och oläst. Flera ex i lager
Inrikes enhetsfrakt Sverige: 62 SEK- ISBN
- 9789178435654
- Titel
- Pizza av Mastio : en kärleksförklaring till den ultimata pizzan
- Författare
- Mastio, Sandra
- Förlag
- Bokförlaget Arena
- Utgivningsår
- 2022
- Omfång
- 172 sidor
- Bandtyp
- Danskt band
- Mått
- 172 x 225 mm Ryggbredd 16 mm
- Vikt
- 532 g
- Språk
- Svenska
- Baksidestext
- I Pizza av Mastio: en kärleksförklaring till den ultimata pizzan delar Sandra Mastio med sig av sin passion med lustfyllda recept och knepen som lyfter en pizza till helt nya höjder. Du guidas lekfullt igenom en värld full av smaker, texturer och kontraster med mängder av tips. Här hittar du mängder av grönsaker, rotfrukter, noga utvalda råvaror och förstås den bästa degen!
Denna uppdaterade nyutgåva innehåller tio extra pizzarecept.
Sandra Mastio är en svensk krögare, kokboksförfattare och TV-kock. Hon vann femte säsongen av TV-programmet Sveriges Mästerkock och har utöver Pizza av Mastio: en kärleksförklaring till den ultimata pizzan författat kokboken Mat av Mastio (2015). Tillsammans med programledaren och TV-kocken Lisa Lemke samt Zeina Mourtada medverkade hon i SVT:s matlagningsprogram Timjan, tupp och tårta. Hon driver tillsammans med sin man Stefano Mastio bland annat restaurang Mastio i Limhamn i Malmö.
Bokförlaget Arena 9789178435654 -
Inrikes enhetsfrakt Sverige: 62 SEK
- ISBN
- 9789155261283
- Titel
- Pizza : grädda, grilla, njut
- Författare
- Söderström, Lena
- Förlag
- Bokförlaget Semic
- Utgivningsår
- 2014
- Omfång
- 128 sidor
- Bandtyp
- Inbunden
- Mått
- 201 x 267 mm Ryggbredd 16 mm
- Vikt
- 647 g
- Språk
- Svenska
- Baksidestext
- Inget slår doften och smaken av nygräddad pizza – inte minst om man är sin egen pizzabagare och komponerar pizzor med de bästa råvarorna och påläggen. Med nya, fräscha tillbehör istället för den traditionella svenska pizzasalladen får man dessutom en måltidsupplevelse utöver det vanliga. Kokboksförfattaren och matskribenten Lena Söderström tar sig här an en riktig matklassiker och visar med stor inspiration och steg för steg hur man gör världens bästa pizza hemma i sitt eget kök. Först ett urval krispigt goda pizzadegar, bland annat kalljäst deg precis som i pizzans hemstad Neapel, och flera smarta snabbalternativ när man är sugen på pizza men inte känner att man har tid att vänta på en deg som jäser. Sedan de bästa hemlagade tomatsåserna med olika kryddningar – från klassisk tomatsås till putanesca- och enchiladasås – och de perfekta pestoalternativen. Slutligen en veritabel buffé av toppingar och tillbehör att kröna sin pizza med. Här finns recept på riktiga pizzaklassiker – margherita, mafioso, bianca, quattro stagioni – och moderna alternativ med oväntade smakkombinationer och spännande påläggsförslag. Med bokens alla tillbehör – både sidorätter och pålägg till själva pizzan – är det helt enkelt upplagt för många fantastiska pizzamiddagar framöver. Här finns också goda möjligheter att skämma bort sig lite extra med något av bokens frestande recept på efterrättspizzor. Lena Söderström tipsar dessutom om metoderna och redskapen som utgör hemligheten bakom den perfekta pizzan.
Bokförlaget Semic 9789155261283 -
Pizza av Mastio : en kärleksförklaring till d...
Häftad bok. Bokförlaget Arena. 2022. 172 sidor.
Nyskick. Förlagsny och oläst bok
Inrikes enhetsfrakt Sverige: 62 SEK- ISBN
- 9789178435654
- Titel
- Pizza av Mastio : en kärleksförklaring till den ultimata pizzan
- Författare
- Mastio, Sandra
- Förlag
- Bokförlaget Arena
- Utgivningsår
- 2022
- Omfång
- 172 sidor
- Bandtyp
- Danskt band
- Mått
- 172 x 225 mm Ryggbredd 16 mm
- Vikt
- 532 g
- Språk
- Svenska
- Baksidestext
- I Pizza av Mastio: en kärleksförklaring till den ultimata pizzan delar Sandra Mastio med sig av sin passion med lustfyllda recept och knepen som lyfter en pizza till helt nya höjder. Du guidas lekfullt igenom en värld full av smaker, texturer och kontraster med mängder av tips. Här hittar du mängder av grönsaker, rotfrukter, noga utvalda råvaror och förstås den bästa degen!
Denna uppdaterade nyutgåva innehåller tio extra pizzarecept.
Sandra Mastio är en svensk krögare, kokboksförfattare och TV-kock. Hon vann femte säsongen av TV-programmet Sveriges Mästerkock och har utöver Pizza av Mastio: en kärleksförklaring till den ultimata pizzan författat kokboken Mat av Mastio (2015). Tillsammans med programledaren och TV-kocken Lisa Lemke samt Zeina Mourtada medverkade hon i SVT:s matlagningsprogram Timjan, tupp och tårta. Hon driver tillsammans med sin man Stefano Mastio bland annat restaurang Mastio i Limhamn i Malmö.
Bokförlaget Arena 9789178435654 -
Laga glutenfritt : pasta, pizza, pajer, pirog...
Inbunden bok. Bokförlaget Semic. 1:a uppl. 2016. 128 sidor.
Nyskick.
Inrikes enhetsfrakt Sverige: 62 SEK- ISBN
- 9789155263034
- Titel
- Laga glutenfritt : pasta, pizza, pajer, piroger & andra klassiker
- Författare
- Hovenäs, Susanne
- Förlag
- Bokförlaget Semic
- Utgivningsår
- 2016
- Omfång
- 128 sidor
- Bandtyp
- Inbunden
- Mått
- 176 x 246 mm Ryggbredd 18 mm
- Vikt
- 526 g
- Språk
- Svenska
- Baksidestext
- Många väljer i dag att delvis eller helt övergå till glutenfri kost, av hälsoskäl eller helt enkelt för att få en nyttigare och mer varierad matlagning.Den här boken är en utmärkt guide för dig som vill laga glutenfri mat utan att kompromissa med smak och njutning! Alla recept är enkla att laga och innehåller fräscha råvaror i stället för färdiga mjölmixer. Välj bland läckra pasta- och nudelrätter, matiga pajer, rustika pizzor, krispiga empanadas, läckra burgare med bröd, kinesiska dumplings, indiska pakoras, en mexikansk tacofest och bakade desserter. Oavsett om du är allätare, vegetarian eller vegan finns här recept att inspireras av. Förutom drygt 50 recept innehåller boken listor över glutenfria mjöler och andra produkter samt tips på hur du lyckas med din glutenfria matlagning.Susanne Hovenäs och Nilla Gunnarsson har smak, kvalitet och hållbarhet som ledord i sin matlagning. Det handlar inte bara om att välja ekologiska råvaror och naturliga smaksättare i så stor utsträckning som möjligt, utan även om att utveckla recept som har ett balanserat näringsinnehåll – och som kan lagas om och om igen. Tillsammans har de tidigare skrivit den populära boken Baka glutenfritt från 2015. De fantastiska bilderna är tagna av Eva Hildén Smith.
Bokförlaget Semic 1:a 9789155263034 -
Utsökt pizza : traditionella och moderna rece...
Inbunden bok. Läsförlaget. 2009. 96 sidor.
Nyskick. Skyddsomslag i nyskick. Förlagsband, ny bok, Fler ex finns.
Inrikes enhetsfrakt Sverige: 62 SEK- ISBN
- 9789179026851
- Titel
- Utsökt pizza : traditionella och moderna recept till perfekta pizzor
- Författare
- Stevan Paul
- Förlag
- Läsförlaget
- Utgivningsår
- 2009
- Omfång
- 96 sidor
- Bandtyp
- Inbunden
- Mått
- 200 x 198 mm Ryggbredd 14 mm
- Vikt
- 424 g
- Språk
- Svenska
Läsförlaget 9789179026851 -
Det vegetariska köket : Den goda gröna maten...
Inbunden bok. Prisma Bokförlag. 3:e uppl. 2007. 224 sidor.
Mycket gott skick. Se namnen på över 300 recept som ligger inom parenteser på titel rutan där uppe!.Pärm slagen lite på hörnen. Bladen med ny skick. Oläst. delvis illustrerad med färg teckningar. Stor format : 24,5 cm x 17,7 cm. 751 gram. (låda20240402-2?0). … läs mer
Inrikes enhetsfrakt Sverige: 62 SEK- ISBN
- 9789151849560
- Titel
- Det vegetariska köket : den goda gröna maten från hela världen
- Författare
- Lotta Brinck
- Förlag
- Prisma
- Utgivningsår
- 2007
- Omfång
- 224 sidor
- Bandtyp
- Kartonnage
- Mått
- 175 x 245 mm Ryggbredd 20 mm
- Vikt
- 763 g
- Språk
- Svenska
- Baksidestext
- Allt fler äter alltmer grönt och hoppar över kött, korv, kyckling och kanske även fisk och skaldjur. Vi gör det för att grön mat är så god, doftar så härligt och för att den ofta blir så vacker. Eller helt enkelt för att vi mår bra av att äta vegetariskt. Det är nyttigt, sunt och hälsosamt. Att äta mycket grönt medför dessutom att man äter lite mer på naturens villkor.
Huvuddelen av boken består av över 300 recept. De allra flesta maträtterna är helgröna men en betydande del är ovo-laktovegetariska, dvs. de innehåller också ägg och mjölkprodukter. I de fallen finns det tips om hur man enkelt och läckert gör rätten rent vegansk.
Inspirationen är hämtad från när och fjärran! Här finns de läckraste och bästa vegetariska maträtterna från all världens kök: medelhavsmat förstås och mängder av inspirerande recept från Europa, Mellanöstern, Afrika, indien, Thailand, Kina, Japan, Latinamerika. Frukosten är ett viktigt mål,som får sitt eget kapitel. Liksom drycker.
Dessutom finns kapitel om näringslära, råd om hur man bygger upp ett genomtänkt basskafferi, hur man utnyttjar säsongernas möjligheter, tips på utmärkta rätter med ingredienser som alltid är billiga, osv.
Boken utkom första gången 2002
Prisma Bokförlag 3:e 9789151849560 -
Pizza, paj, pirog : de bästa recepten
Häftad bok. Bra Böcker. 2002. 80 sidor.
Nära nyskick. Spiralinbunden.
Hel och fin.
Slitage av låg grad.
Läst ex.Inrikes enhetsfrakt Sverige: 62 SEK- ISBN
- 9789171339218
- Titel
- Pizza, paj, pirog : de bästa recepten
- Författare
- Britt Sandquist-Bolin
- Förlag
- Bra Böcker
- Utgivningsår
- 2002
- Omfång
- 80 sidor
- Bandtyp
- Spiral
- Mått
- 200 x 300 mm Ryggbredd 10 mm
- Vikt
- 460 g
- Språk
- Svenska
- Baksidestext
- Pizza, paj, pirog är en verkligt inspirerande bok för alla som älskar god mat. Massor av härliga färgbilder gör att man nästan känner doften av de läckra pajerna, de nygräddade pizzorna och de frasiga pirogerna.
Här finns tydliga recept och utförliga beskrivningar av matpajer, pizzor och piroger. Många praktiska tips och goda råd underlättar matlagningen och överskådliga register gör boken både praktisk och rolig att använda.
Författaren Britt Sandquist-Bolin har skrivit och provlagat de 58 frestande recepten och har kombinerat traditionella rätter med nya och annorlunda.
Bra Böcker 9789171339218
Your country and preferred language.
Select your country Select languageDenna webbplats använder cookies för att säkerställa att du får den bästa upplevelsen.
Stäng
Välkommen till Sveriges största bokhandel
Här finns så gott som allt som givits ut på den svenska bokmarknaden under de senaste hundra åren.
- Handla mot faktura och öppet köp i 21 dagar
- Oavsett vikt och antal artiklar handlar du till enhetsfrakt från samma säljare i samma kundvagn