-
Matmolekyler : kokbok för nyfikna
Pocketbok. Ponto Pocket. 1 uppl. 2013. 363 sidor.
Mycket gott skick. Fint exemplar
Inrikes enhetsfrakt Sverige: 62 SEK- ISBN
- 9789174751031
- Titel
- Matmolekyler : kokbok för nyfikna
- Författare
- Winbladh, Lisa Förare
- Förlag
- Ponto Pocket
- Utgivningsår
- 2013
- Omfång
- 363 sidor
- Bandtyp
- Mått
- 110 x 180 mm Ryggbredd 23 mm
- Vikt
- 204 g
- Språk
- Svenska
- Baksidestext
- Med utgångspunkt i den senaste forskningen berättar Lisa Förare Winbladh och Malin Sandström lättbegripligt och underfundigt om vad som händer i köket och hur du lyckas med matlagningen. Här lär du dig inte bara att vispa den lenaste majonnäsen och steka den perfekta köttbiten utan också hur det egentligen fungerar, hela vägen ner till molekylnivå. Lär dig allt om konsten att sätta smak, hur du steker, friterar, marinerar, gravar och fryser in.Hur påverkar våra smakminnen och förväntningar smakupplevelsen? Vad är smak och vad är lukt i det vi i dagligt tal kallar smak? Hur kommer det sig att de flesta tycker att päron och gorgonzola är en utsökt kombo, men väldigt få går igång på det potentiellt nyskapande smak paret ansjovis och lingonsylt? När du har läst Matmole kyler vet du.Matmolekyler liknar inte någon annan kokbok, men naturligtvis finns här också gott om recept. Laga extra krämig chokladmousse, fläskkotlett som läggs i kall panna och glass som får hjärnan att koka över.LISA FÖRARE WINBLADHär matskribent för Sydsvenskan, grundare av sajten Taffel.se, tidigare redaktör på Gourmet och författare till flera kokböcker.Fysikern MALIN SANDSTRÖM har doktorerat på luktsinnet. Hon är kommunikatör och frilansande vetenskapsskribent.Illustratören JENNY MÖRT- SELL har arbetat för uppdrags- givare som The New York Times, Vouge, och Diesel.
Ponto Pocket 1 9789174751031 -
Matmolekyler : kokbok för nyfikna
Inbunden bok. Ica Bokförlag. 1 uppl. 2011. 351 sidor.
Nära nyskick. Blev konstig färg på bilden.
Inrikes enhetsfrakt Sverige: 62 SEK- ISBN
- 9789153437246
- Titel
- Matmolekyler : kokbok för nyfikna
- Författare
- Förare Winbladh, Lisa
- Förlag
- Ica Bokförlag
- Utgivningsår
- 2011
- Omfång
- 351 sidor
- Bandtyp
- Inbunden
- Mått
- 161 x 232 mm Ryggbredd 31 mm
- Vikt
- 811 g
- Språk
- Svenska
- Baksidestext
- Är du nyfiken på vad som egentligen händer när du lagar mat och äter? Vill du ha proffsens knep? Läs Matmolekyler!
Med hjälp av den senaste forskningen berättar Lisa Förare Winbladh och Malin Sandström lättbegripligt och underfundigt om vad som händer i köket och hur du lyckas med matlagningen. Här lär du dig inte bara att vispa den lenaste majonnäsen och steka den perfekta köttbiten utan också hur det egentligen fungerar, hela vägen ner till molekylnivå. Lär dig allt om konsten att sätta smak, hur du steker, friterar, marinerar, gravar och fryser in. Läs om hur ketchup kan fungera som en krockkudde när barn bekantar sig med nya smaker, och testa att äta lakrits till ett glas Sauvignon Blanc.
Hur påverkar våra smakminnen och förväntningar smakupplevelsen? Vad är smak och vad är lukt i det vi i dagligt tal kallar smak? Hur kommer det sig att de flesta tycker att päron och gorgonzola är en utsökt kombo, men väldigt få går igång på det potentiellt nyskapande smakparet ansjovis och lingonsylt? Och vad sjutton är en supersmakare? När du har läst Matmolekyler vet du!
Matmolekyler liknar inte någon annan kokbok. Men naturligtvis finns här också gott om recept! Laga extra krämig chokladmousse, fläskkotlett som läggs i kall panna och glass som får hjärnan att koka över.
Ica Bokförlag 1 9789153437246 -
Ditt nya skafferi : smaker från Matkaravanen
Inbunden bok. Damm förlag. 1 uppl. 2007. 143 sidor.
Nära nyskick. Skickgrad 8 (av 10) - Nära nyskick.
Inrikes enhetsfrakt Sverige: 62 SEK- ISBN
- 9789173511094
- Titel
- Ditt nya skafferi : smaker från Matkaravanen
- Författare
- Lisa Förare Winbladh
- Förlag
- Damm förlag
- Utgivningsår
- 2007
- Omfång
- 143 sidor
- Bandtyp
- Kartonnage
- Mått
- 202 x 256 mm Ryggbredd 15 mm
- Vikt
- 696 g
- Språk
- Svenska
- Baksidestext
- DITT NYA SKAFFERI - Smaker från Matkaravanen
av Lisa Förare Winbladh
Skafferiet växer när världen krymper. En flaska asiatisk fisksås står inklämd mellan en påse rödgnistrande zereshk och burken med mörkt skimrande dadelsirap. I DITT NYA SKAFFERI presenterar Lisa Förare Winbladh sina favoritingredienser från Asien och Mellanöstern som kommer att revolutionera din matlagning. Finslipa dina kökskonster genom att lära dig balansera grundsmakerna, spetsa med umami och improvisera med hjälp av Lisas smakkamrater. Vad sägs om thaiköttbullar med kokos eller mjölkchokladpannacotta med doft av apelsinblomsvatten? Ta språnget ut i nya smakuniversum!
Lisa Förare Winbladh har grundat MATKARAVANEN i Malmö och Stockholm, hon är frilansskribent för bl.a. SVENSKA DAGBLADET och GOURMET och driver den välbesökta bloggen MATÄLSKAREN. Hon är en uppskattad föreläsare och förekommer ofta i radio och på TV.
Damm förlag 1 9789173511094 -
Mat med magkänsla
Inbunden bok. Drive Action Marketing. 2007. 112 sidor.
Nära nyskick. Skyddsomslag saknas. Pärmen är något repad och solkad, men resten av boken är
praktiskt taget i nyskick. Leverans kan inom Stockholmsom-
rådet göras av säljaren personligen till överenskommen plats.
Totalkostnaden blir då 80 kr. Köp gärna fler böcker till samma
fraktkostn läs mer … läs merInrikes enhetsfrakt Sverige: 62 SEK- ISBN
- 9789197711609
- Titel
- Mat med magkänsla
- Författare
- Fredrik Eriksson - Lisa Förare Winbladh
- Förlag
- Drive Action Marketing
- Utgivningsår
- 2007
- Omfång
- 112 sidor
- Bandtyp
- Inbunden
- Mått
- 230 x 280 mm Ryggbredd 14 mm
- Vikt
- 772 g
- Språk
- Svenska
- Baksidestext
- Nu får 2,4 miljoner känsliga magar en egen kokbok.
I "Mat med magkänsla" får personer med känsliga magar en efterlängtad receptbok så att de kan äta minst lika gott som bordsgrannen. SGF, Svensk Gastroenterologisk Förening och RMT, Riksförbundet för Mag- och tarmsjuka, står bakom kokboken.
Den mångfaldigt prisbelönta kocken Fredrik Eriksson har tillsammans med dietisten Pia Henfridsson och matskribenten Lisa Förare Winbladh, skrivit en inspirerande och matglad kokbok med ett 40-tal nya och klassiska specialrecept för känsliga magar.
Syftet med boken är, förutom att inspirera personer med känsliga magar till att våga laga riktigt god mat och att flytta fram positionerna för Svensk forskning kring just mag- och tarm sjukdomar.
"Mat med magkänsla" handlar om njutning och näring samt innehåller recept på alltifrån frestande frukostar till delikata desserter. Alla rätter har anpassats för att innehålla så lite fett och laktos som möjligt och man får även förslag på glutenfria alternativ.
- Det här är kanske de svåraste recept jag gjort, jag var hela tiden var tvungen att tänka till. Det är så ruskigt mycket att ta hänsyn till. Men det är samtidigt väldigt roligt att lära sig så mycket nytt, säger Fredrik Eriksson om arbetet med boken.
Projektet "Mat med Magkänsla" stöds av Svensk Gastroenterologisk Förening
och Riksförbundet för Mag- och Tarmsjuka efter idé- och projektstöd av hälso- och sjukvårdsföretaget Abbott. 60 kronor går oavkortat till svensk
forskning kring sjukdomar i mag-tarmkanalen.
Drive Action Marketing 9789197711609 -
Festligt och smalt snabbt och lättlagat
Inbunden bok. Brombergs. 1 uppl. 2001. 133 sidor.
Nära nyskick.
Inrikes enhetsfrakt Sverige: 62 SEK- ISBN
- 9176088561
- Titel
- Festligt och smalt snabbt och lättlagat
- Författare
- Lisa Förare Winbladh
- Förlag
- Brombergs
- Utgivningsår
- 2001
- Omfång
- 133 sidor
- Bandtyp
- Inbunden
- Mått
- 149 x 215 mm Ryggbredd 13 mm
- Vikt
- 277 g
- Språk
- Svenska
Brombergs 1 9176088561 -
Ditt nya skafferi : smaker från Matkaravanen
Inbunden bok. Damm förlag. 1 uppl. 2007. 143 sidor.
Nyskick.
Inrikes enhetsfrakt Sverige: 62 SEK- ISBN
- 9789173511094
- Titel
- Ditt nya skafferi : smaker från Matkaravanen
- Författare
- Lisa Förare Winbladh
- Förlag
- Damm förlag
- Utgivningsår
- 2007
- Omfång
- 143 sidor
- Bandtyp
- Kartonnage
- Mått
- 202 x 256 mm Ryggbredd 15 mm
- Vikt
- 696 g
- Språk
- Svenska
- Baksidestext
- DITT NYA SKAFFERI - Smaker från Matkaravanen
av Lisa Förare Winbladh
Skafferiet växer när världen krymper. En flaska asiatisk fisksås står inklämd mellan en påse rödgnistrande zereshk och burken med mörkt skimrande dadelsirap. I DITT NYA SKAFFERI presenterar Lisa Förare Winbladh sina favoritingredienser från Asien och Mellanöstern som kommer att revolutionera din matlagning. Finslipa dina kökskonster genom att lära dig balansera grundsmakerna, spetsa med umami och improvisera med hjälp av Lisas smakkamrater. Vad sägs om thaiköttbullar med kokos eller mjölkchokladpannacotta med doft av apelsinblomsvatten? Ta språnget ut i nya smakuniversum!
Lisa Förare Winbladh har grundat MATKARAVANEN i Malmö och Stockholm, hon är frilansskribent för bl.a. SVENSKA DAGBLADET och GOURMET och driver den välbesökta bloggen MATÄLSKAREN. Hon är en uppskattad föreläsare och förekommer ofta i radio och på TV.
Damm förlag 1 9789173511094 -
Matmolekyler : kokbok för nyfikna
Inbunden bok. Ica Bokförlag. 1 uppl. 2011. 351 sidor.
Nyskick. Skyddsomslag saknas. knastrar
Inrikes enhetsfrakt Sverige: 62 SEK- ISBN
- 9789153437246
- Titel
- Matmolekyler : kokbok för nyfikna
- Författare
- Förare Winbladh, Lisa
- Förlag
- Ica Bokförlag
- Utgivningsår
- 2011
- Omfång
- 351 sidor
- Bandtyp
- Inbunden
- Mått
- 161 x 232 mm Ryggbredd 31 mm
- Vikt
- 811 g
- Språk
- Svenska
- Baksidestext
- Är du nyfiken på vad som egentligen händer när du lagar mat och äter? Vill du ha proffsens knep? Läs Matmolekyler!
Med hjälp av den senaste forskningen berättar Lisa Förare Winbladh och Malin Sandström lättbegripligt och underfundigt om vad som händer i köket och hur du lyckas med matlagningen. Här lär du dig inte bara att vispa den lenaste majonnäsen och steka den perfekta köttbiten utan också hur det egentligen fungerar, hela vägen ner till molekylnivå. Lär dig allt om konsten att sätta smak, hur du steker, friterar, marinerar, gravar och fryser in. Läs om hur ketchup kan fungera som en krockkudde när barn bekantar sig med nya smaker, och testa att äta lakrits till ett glas Sauvignon Blanc.
Hur påverkar våra smakminnen och förväntningar smakupplevelsen? Vad är smak och vad är lukt i det vi i dagligt tal kallar smak? Hur kommer det sig att de flesta tycker att päron och gorgonzola är en utsökt kombo, men väldigt få går igång på det potentiellt nyskapande smakparet ansjovis och lingonsylt? Och vad sjutton är en supersmakare? När du har läst Matmolekyler vet du!
Matmolekyler liknar inte någon annan kokbok. Men naturligtvis finns här också gott om recept! Laga extra krämig chokladmousse, fläskkotlett som läggs i kall panna och glass som får hjärnan att koka över.
Ica Bokförlag 1 9789153437246 -
Inrikes enhetsfrakt Sverige: 62 SEK
- ISBN
- 9176089002
- Titel
- Krydda! Hårda kryddor, mjuka smaker
- Författare
- Lisa Förare Winbladh - Margareta Schildt-Landgren
- Förlag
- Brombergs
- Utgivningsår
- 2002
- Omfång
- 120 sidor
- Bandtyp
- Inbunden
- Mått
- 195 x 245 mm Ryggbredd 14 mm
- Vikt
- 570 g
- Språk
- Svenska
Brombergs 1 9176089002 -
Krydda! Hårda kryddor, mjuka smaker
Inbunden bok. Brombergs. 1 uppl. 2002. 120 sidor.
Mycket gott skick. Skickgrad 7 (av 10) - Mycket gott skick. Nära nyskick i grunden.
Inrikes enhetsfrakt Sverige: 62 SEK- ISBN
- 9789176089002
- Titel
- Krydda! Hårda kryddor, mjuka smaker
- Författare
- Lisa Förare Winbladh - Margareta Schildt-Landgren
- Förlag
- Brombergs
- Utgivningsår
- 2002
- Omfång
- 120 sidor
- Bandtyp
- Inbunden
- Mått
- 195 x 245 mm Ryggbredd 14 mm
- Vikt
- 570 g
- Språk
- Svenska
Brombergs 1 9789176089002 -
Krydda! Hårda kryddor, mjuka smaker
Inbunden bok. Brombergs. 1 uppl. 2002. 120 sidor.
Mycket gott skick. Skyddsomslag i mycket gott skick. Se mina andra annonser för samfrakt.
Inrikes enhetsfrakt Sverige: 62 SEK- ISBN
- 9789176089002
- Titel
- Krydda! Hårda kryddor, mjuka smaker
- Författare
- Lisa Förare Winbladh - Margareta Schildt-Landgren
- Förlag
- Brombergs
- Utgivningsår
- 2002
- Omfång
- 120 sidor
- Bandtyp
- Inbunden
- Mått
- 195 x 245 mm Ryggbredd 14 mm
- Vikt
- 570 g
- Språk
- Svenska
Brombergs 1 9789176089002 -
Krydda! Hårda kryddor, mjuka smaker ( de 48 r...
Inbunden bok. Brombergs Bokförlag. 1:a uppl. 2005. 120 sidor.
Mycket gott skick. Lite slitage på pärms kanterna. Bladen som nya. Illustrerad med färg foto. 24,7 cm x 19,7 cm. 568 gram. (senare låda20230411-2?0).
Inrikes enhetsfrakt Sverige: 62 SEK- ISBN
- 9789176089002
- Titel
- Krydda! Hårda kryddor, mjuka smaker
- Författare
- Lisa Förare Winbladh - Margareta Schildt-Landgren
- Förlag
- Brombergs
- Utgivningsår
- 2002
- Omfång
- 120 sidor
- Bandtyp
- Inbunden
- Mått
- 195 x 245 mm Ryggbredd 14 mm
- Vikt
- 570 g
- Språk
- Svenska
Brombergs Bokförlag 1:a 9789176089002 -
Krydda! Hårda kryddor, mjuka smaker
Inbunden bok. Brombergs. 1 uppl. 2002. 120 sidor.
Nära nyskick. Vid beställningar över 500 SEK är det fri frakt inrikes. Titta gärna till mina andra böcker, har över 2000 böcker i sortimentet.
Välkomna till kryddskåpet, en skattkammare för oss som gillar aromatiska raffinerade smaker! Tuffa kryddor i form av frön, läs mer … läs merInrikes enhetsfrakt Sverige: 62 SEK- ISBN
- 9789176089002
- Titel
- Krydda! Hårda kryddor, mjuka smaker
- Författare
- Lisa Förare Winbladh - Margareta Schildt-Landgren
- Förlag
- Brombergs
- Utgivningsår
- 2002
- Omfång
- 120 sidor
- Bandtyp
- Inbunden
- Mått
- 195 x 245 mm Ryggbredd 14 mm
- Vikt
- 570 g
- Språk
- Svenska
Brombergs 1 9789176089002 -
Matmolekyler : kokbok för nyfikna
Inbunden bok. Ica Bokförlag. 1 uppl. 2011. 351 sidor.
Mycket gott skick. Användningsspår på pärmarna och lite snedläst. Ren och fin inlaga.
Inrikes enhetsfrakt Sverige: 62 SEK- ISBN
- 9789153437246
- Titel
- Matmolekyler : kokbok för nyfikna
- Författare
- Förare Winbladh, Lisa
- Förlag
- Ica Bokförlag
- Utgivningsår
- 2011
- Omfång
- 351 sidor
- Bandtyp
- Inbunden
- Mått
- 161 x 232 mm Ryggbredd 31 mm
- Vikt
- 811 g
- Språk
- Svenska
- Baksidestext
- Är du nyfiken på vad som egentligen händer när du lagar mat och äter? Vill du ha proffsens knep? Läs Matmolekyler!
Med hjälp av den senaste forskningen berättar Lisa Förare Winbladh och Malin Sandström lättbegripligt och underfundigt om vad som händer i köket och hur du lyckas med matlagningen. Här lär du dig inte bara att vispa den lenaste majonnäsen och steka den perfekta köttbiten utan också hur det egentligen fungerar, hela vägen ner till molekylnivå. Lär dig allt om konsten att sätta smak, hur du steker, friterar, marinerar, gravar och fryser in. Läs om hur ketchup kan fungera som en krockkudde när barn bekantar sig med nya smaker, och testa att äta lakrits till ett glas Sauvignon Blanc.
Hur påverkar våra smakminnen och förväntningar smakupplevelsen? Vad är smak och vad är lukt i det vi i dagligt tal kallar smak? Hur kommer det sig att de flesta tycker att päron och gorgonzola är en utsökt kombo, men väldigt få går igång på det potentiellt nyskapande smakparet ansjovis och lingonsylt? Och vad sjutton är en supersmakare? När du har läst Matmolekyler vet du!
Matmolekyler liknar inte någon annan kokbok. Men naturligtvis finns här också gott om recept! Laga extra krämig chokladmousse, fläskkotlett som läggs i kall panna och glass som får hjärnan att koka över.
Ica Bokförlag 1 9789153437246 -
Ditt nya skafferi : smaker från Matkaravanen
Inbunden bok. Damm förlag. 1 uppl. 2007. 143 sidor.
Mycket gott skick.
Inrikes enhetsfrakt Sverige: 62 SEK- ISBN
- 9789173511094
- Titel
- Ditt nya skafferi : smaker från Matkaravanen
- Författare
- Lisa Förare Winbladh
- Förlag
- Damm förlag
- Utgivningsår
- 2007
- Omfång
- 143 sidor
- Bandtyp
- Kartonnage
- Mått
- 202 x 256 mm Ryggbredd 15 mm
- Vikt
- 696 g
- Språk
- Svenska
- Baksidestext
- DITT NYA SKAFFERI - Smaker från Matkaravanen
av Lisa Förare Winbladh
Skafferiet växer när världen krymper. En flaska asiatisk fisksås står inklämd mellan en påse rödgnistrande zereshk och burken med mörkt skimrande dadelsirap. I DITT NYA SKAFFERI presenterar Lisa Förare Winbladh sina favoritingredienser från Asien och Mellanöstern som kommer att revolutionera din matlagning. Finslipa dina kökskonster genom att lära dig balansera grundsmakerna, spetsa med umami och improvisera med hjälp av Lisas smakkamrater. Vad sägs om thaiköttbullar med kokos eller mjölkchokladpannacotta med doft av apelsinblomsvatten? Ta språnget ut i nya smakuniversum!
Lisa Förare Winbladh har grundat MATKARAVANEN i Malmö och Stockholm, hon är frilansskribent för bl.a. SVENSKA DAGBLADET och GOURMET och driver den välbesökta bloggen MATÄLSKAREN. Hon är en uppskattad föreläsare och förekommer ofta i radio och på TV.
Damm förlag 1 9789173511094 -
Inrikes enhetsfrakt Sverige: 62 SEK
- ISBN
- 9789176089002
- Titel
- Krydda! Hårda kryddor, mjuka smaker
- Författare
- Lisa Förare Winbladh - Margareta Schildt-Landgren
- Förlag
- Brombergs
- Utgivningsår
- 2002
- Omfång
- 120 sidor
- Bandtyp
- Inbunden
- Mått
- 195 x 245 mm Ryggbredd 14 mm
- Vikt
- 570 g
- Språk
- Svenska
Brombergs 1 9789176089002 -
Ditt nya skafferi : smaker från Matkaravanen
Inbunden bok. Damm förlag. 1 uppl. 2007. 143 sidor.
Nyskick.
Inrikes enhetsfrakt Sverige: 62 SEK- ISBN
- 9789173511094
- Titel
- Ditt nya skafferi : smaker från Matkaravanen
- Författare
- Lisa Förare Winbladh
- Förlag
- Damm förlag
- Utgivningsår
- 2007
- Omfång
- 143 sidor
- Bandtyp
- Kartonnage
- Mått
- 202 x 256 mm Ryggbredd 15 mm
- Vikt
- 696 g
- Språk
- Svenska
- Baksidestext
- DITT NYA SKAFFERI - Smaker från Matkaravanen
av Lisa Förare Winbladh
Skafferiet växer när världen krymper. En flaska asiatisk fisksås står inklämd mellan en påse rödgnistrande zereshk och burken med mörkt skimrande dadelsirap. I DITT NYA SKAFFERI presenterar Lisa Förare Winbladh sina favoritingredienser från Asien och Mellanöstern som kommer att revolutionera din matlagning. Finslipa dina kökskonster genom att lära dig balansera grundsmakerna, spetsa med umami och improvisera med hjälp av Lisas smakkamrater. Vad sägs om thaiköttbullar med kokos eller mjölkchokladpannacotta med doft av apelsinblomsvatten? Ta språnget ut i nya smakuniversum!
Lisa Förare Winbladh har grundat MATKARAVANEN i Malmö och Stockholm, hon är frilansskribent för bl.a. SVENSKA DAGBLADET och GOURMET och driver den välbesökta bloggen MATÄLSKAREN. Hon är en uppskattad föreläsare och förekommer ofta i radio och på TV.
Damm förlag 1 9789173511094 -
Inrikes enhetsfrakt Sverige: 62 SEK
- ISBN
- 9789176088814
- Titel
- Enkelt grönt
- Författare
- Lisa Förare Winbladh - Malin Landqvist - Sanna Liedgen
- Förlag
- Brombergs
- Utgivningsår
- 2001
- Omfång
- 128 sidor
- Bandtyp
- Inbunden
- Mått
- 149 x 215 mm Ryggbredd 15 mm
- Vikt
- 270 g
- Språk
- Svenska
Brombergs 1 9789176088814 -
Inrikes enhetsfrakt Sverige: 62 SEK
- ISBN
- 9176089002
- Titel
- Krydda! Hårda kryddor, mjuka smaker
- Författare
- Lisa Förare Winbladh - Margareta Schildt-Landgren
- Förlag
- Brombergs
- Utgivningsår
- 2002
- Omfång
- 120 sidor
- Bandtyp
- Inbunden
- Mått
- 195 x 245 mm Ryggbredd 14 mm
- Vikt
- 570 g
- Språk
- Svenska
Brombergs 1 9176089002 -
Inrikes enhetsfrakt Sverige: 62 SEK
- ISBN
- 9176089002
- Titel
- Krydda! Hårda kryddor, mjuka smaker
- Författare
- Lisa Förare Winbladh - Margareta Schildt-Landgren
- Förlag
- Brombergs
- Utgivningsår
- 2002
- Omfång
- 120 sidor
- Bandtyp
- Inbunden
- Mått
- 195 x 245 mm Ryggbredd 14 mm
- Vikt
- 570 g
- Språk
- Svenska
Brombergs 1 9176089002 -
Krydda! Hårda kryddor, mjuka smaker
Inbunden bok. Brombergs. 2005. 120 sidor.
Gott skick. / mycket gott skick. Inga anteckningar.
Inrikes enhetsfrakt Sverige: 62 SEK- ISBN
- 9176089002
- Titel
- Krydda! Hårda kryddor, mjuka smaker
- Författare
- Lisa Förare Winbladh - Margareta Schildt-Landgren
- Förlag
- Brombergs
- Utgivningsår
- 2002
- Omfång
- 120 sidor
- Bandtyp
- Inbunden
- Mått
- 195 x 245 mm Ryggbredd 14 mm
- Vikt
- 570 g
- Språk
- Svenska
Brombergs 9176089002 -
Krydda! Hårda kryddor, mjuka smaker
Inbunden bok. Brombergs. 2005. 118 sidor.
Mycket gott skick. Spännnade bok om olika smakkombinationer, sånt som man inte trodde gick men när man väl provar är helt underbart!
Inrikes enhetsfrakt Sverige: 62 SEKBrombergs -
Krydda! Hårda kryddor, mjuka smaker
Inbunden bok. Brombergs. 1 uppl. 2002. 120 sidor.
Mycket gott skick.
Inrikes enhetsfrakt Sverige: 62 SEK- ISBN
- 9176089002
- Titel
- Krydda! Hårda kryddor, mjuka smaker
- Författare
- Lisa Förare Winbladh - Margareta Schildt-Landgren
- Förlag
- Brombergs
- Utgivningsår
- 2002
- Omfång
- 120 sidor
- Bandtyp
- Inbunden
- Mått
- 195 x 245 mm Ryggbredd 14 mm
- Vikt
- 570 g
- Språk
- Svenska
Brombergs 1 9176089002 -
Festligt och smalt snabbt och lättlagat
Inbunden bok. Brombergs. 1 uppl. 2001. 133 sidor.
Nära nyskick. Mer än hundra härligt doftande och välsmakande recept.
Inrikes enhetsfrakt Sverige: 62 SEK- ISBN
- 9176088561
- Titel
- Festligt och smalt snabbt och lättlagat
- Författare
- Lisa Förare Winbladh
- Förlag
- Brombergs
- Utgivningsår
- 2001
- Omfång
- 133 sidor
- Bandtyp
- Inbunden
- Mått
- 149 x 215 mm Ryggbredd 13 mm
- Vikt
- 277 g
- Språk
- Svenska
Brombergs 1 9176088561 -
Ditt nya skafferi : smaker från Matkaravanen
Inbunden bok. Damm förlag. 1 uppl. 2007. 143 sidor.
Nyskick.
Inrikes enhetsfrakt Sverige: 62 SEK- ISBN
- 9789173511094
- Titel
- Ditt nya skafferi : smaker från Matkaravanen
- Författare
- Lisa Förare Winbladh
- Förlag
- Damm förlag
- Utgivningsår
- 2007
- Omfång
- 143 sidor
- Bandtyp
- Kartonnage
- Mått
- 202 x 256 mm Ryggbredd 15 mm
- Vikt
- 696 g
- Språk
- Svenska
- Baksidestext
- DITT NYA SKAFFERI - Smaker från Matkaravanen
av Lisa Förare Winbladh
Skafferiet växer när världen krymper. En flaska asiatisk fisksås står inklämd mellan en påse rödgnistrande zereshk och burken med mörkt skimrande dadelsirap. I DITT NYA SKAFFERI presenterar Lisa Förare Winbladh sina favoritingredienser från Asien och Mellanöstern som kommer att revolutionera din matlagning. Finslipa dina kökskonster genom att lära dig balansera grundsmakerna, spetsa med umami och improvisera med hjälp av Lisas smakkamrater. Vad sägs om thaiköttbullar med kokos eller mjölkchokladpannacotta med doft av apelsinblomsvatten? Ta språnget ut i nya smakuniversum!
Lisa Förare Winbladh har grundat MATKARAVANEN i Malmö och Stockholm, hon är frilansskribent för bl.a. SVENSKA DAGBLADET och GOURMET och driver den välbesökta bloggen MATÄLSKAREN. Hon är en uppskattad föreläsare och förekommer ofta i radio och på TV.
Damm förlag 1 9789173511094 -
Inrikes enhetsfrakt Sverige: 62 SEK
- ISBN
- 9789197711609
- Titel
- Mat med magkänsla
- Författare
- Fredrik Eriksson - Lisa Förare Winbladh
- Förlag
- Drive Action Marketing
- Utgivningsår
- 2007
- Omfång
- 112 sidor
- Bandtyp
- Inbunden
- Mått
- 230 x 280 mm Ryggbredd 14 mm
- Vikt
- 772 g
- Språk
- Svenska
- Baksidestext
- Nu får 2,4 miljoner känsliga magar en egen kokbok.
I "Mat med magkänsla" får personer med känsliga magar en efterlängtad receptbok så att de kan äta minst lika gott som bordsgrannen. SGF, Svensk Gastroenterologisk Förening och RMT, Riksförbundet för Mag- och tarmsjuka, står bakom kokboken.
Den mångfaldigt prisbelönta kocken Fredrik Eriksson har tillsammans med dietisten Pia Henfridsson och matskribenten Lisa Förare Winbladh, skrivit en inspirerande och matglad kokbok med ett 40-tal nya och klassiska specialrecept för känsliga magar.
Syftet med boken är, förutom att inspirera personer med känsliga magar till att våga laga riktigt god mat och att flytta fram positionerna för Svensk forskning kring just mag- och tarm sjukdomar.
"Mat med magkänsla" handlar om njutning och näring samt innehåller recept på alltifrån frestande frukostar till delikata desserter. Alla rätter har anpassats för att innehålla så lite fett och laktos som möjligt och man får även förslag på glutenfria alternativ.
- Det här är kanske de svåraste recept jag gjort, jag var hela tiden var tvungen att tänka till. Det är så ruskigt mycket att ta hänsyn till. Men det är samtidigt väldigt roligt att lära sig så mycket nytt, säger Fredrik Eriksson om arbetet med boken.
Projektet "Mat med Magkänsla" stöds av Svensk Gastroenterologisk Förening
och Riksförbundet för Mag- och Tarmsjuka efter idé- och projektstöd av hälso- och sjukvårdsföretaget Abbott. 60 kronor går oavkortat till svensk
forskning kring sjukdomar i mag-tarmkanalen.
Drive Action Marketing 9789197711609 -
Enkelt grönt
Inbunden bok. Brombergs. 2001. 123 sidor.
Nyskick. Glöm groddar och havrekli! Det moderna gröna köket är fyllt av matglädje och doftar av kryddor från hela världen. Här finns recepten som gör det roligt att äta vegetariskt till vardag och fest; mustiga grytor, doftande soppor och matiga sallader. Och natu läs mer … läs mer
Inrikes enhetsfrakt Sverige: 62 SEKBrombergs -
Festligt och smalt snabbt och lättlagat
Inbunden bok. Brombergs. 1 uppl. 2001. 133 sidor.
Gott skick. Något gulnad inlaga.
Inrikes enhetsfrakt Sverige: 62 SEK- ISBN
- 9176088561
- Titel
- Festligt och smalt snabbt och lättlagat
- Författare
- Lisa Förare Winbladh
- Förlag
- Brombergs
- Utgivningsår
- 2001
- Omfång
- 133 sidor
- Bandtyp
- Inbunden
- Mått
- 149 x 215 mm Ryggbredd 13 mm
- Vikt
- 277 g
- Språk
- Svenska
Brombergs 1 9176088561 -
Inrikes enhetsfrakt Sverige: 62 SEK
- ISBN
- 9176089002
- Titel
- Krydda! Hårda kryddor, mjuka smaker
- Författare
- Lisa Förare Winbladh - Margareta Schildt-Landgren
- Förlag
- Brombergs
- Utgivningsår
- 2002
- Omfång
- 120 sidor
- Bandtyp
- Inbunden
- Mått
- 195 x 245 mm Ryggbredd 14 mm
- Vikt
- 570 g
- Språk
- Svenska
Brombergs 9176089002 -
Krydda! - Hårda kryddor, mjuka smaker
Inbunden bok. Brombergs. 1 uppl. 2005. 118 sidor.
Mycket gott skick. 25x20cm. Lättare bruksspår på pärmen.
Inrikes enhetsfrakt Sverige: 62 SEK- ISBN
- 9176089002
- Titel
- Krydda! Hårda kryddor, mjuka smaker
- Författare
- Lisa Förare Winbladh - Margareta Schildt-Landgren
- Förlag
- Brombergs
- Utgivningsår
- 2002
- Omfång
- 120 sidor
- Bandtyp
- Inbunden
- Mått
- 195 x 245 mm Ryggbredd 14 mm
- Vikt
- 570 g
- Språk
- Svenska
Brombergs 1 9176089002 -
Mat med magkänsla
Inbunden bok. Drive Action Marketing. 2007. 112 sidor.
Nyskick. Rikl.färgfotoillustrerad. Oläst
Inrikes enhetsfrakt Sverige: 62 SEK- ISBN
- 9789197711609
- Titel
- Mat med magkänsla
- Författare
- Fredrik Eriksson - Lisa Förare Winbladh
- Förlag
- Drive Action Marketing
- Utgivningsår
- 2007
- Omfång
- 112 sidor
- Bandtyp
- Inbunden
- Mått
- 230 x 280 mm Ryggbredd 14 mm
- Vikt
- 772 g
- Språk
- Svenska
- Baksidestext
- Nu får 2,4 miljoner känsliga magar en egen kokbok.
I "Mat med magkänsla" får personer med känsliga magar en efterlängtad receptbok så att de kan äta minst lika gott som bordsgrannen. SGF, Svensk Gastroenterologisk Förening och RMT, Riksförbundet för Mag- och tarmsjuka, står bakom kokboken.
Den mångfaldigt prisbelönta kocken Fredrik Eriksson har tillsammans med dietisten Pia Henfridsson och matskribenten Lisa Förare Winbladh, skrivit en inspirerande och matglad kokbok med ett 40-tal nya och klassiska specialrecept för känsliga magar.
Syftet med boken är, förutom att inspirera personer med känsliga magar till att våga laga riktigt god mat och att flytta fram positionerna för Svensk forskning kring just mag- och tarm sjukdomar.
"Mat med magkänsla" handlar om njutning och näring samt innehåller recept på alltifrån frestande frukostar till delikata desserter. Alla rätter har anpassats för att innehålla så lite fett och laktos som möjligt och man får även förslag på glutenfria alternativ.
- Det här är kanske de svåraste recept jag gjort, jag var hela tiden var tvungen att tänka till. Det är så ruskigt mycket att ta hänsyn till. Men det är samtidigt väldigt roligt att lära sig så mycket nytt, säger Fredrik Eriksson om arbetet med boken.
Projektet "Mat med Magkänsla" stöds av Svensk Gastroenterologisk Förening
och Riksförbundet för Mag- och Tarmsjuka efter idé- och projektstöd av hälso- och sjukvårdsföretaget Abbott. 60 kronor går oavkortat till svensk
forskning kring sjukdomar i mag-tarmkanalen.
Drive Action Marketing 9789197711609
Your country and preferred language.
Select your country Select languageDenna webbplats använder cookies för att säkerställa att du får den bästa upplevelsen.
Stäng
Välkommen till Sveriges största bokhandel
Här finns så gott som allt som givits ut på den svenska bokmarknaden under de senaste hundra åren.
- Handla mot faktura och öppet köp i 21 dagar
- Oavsett vikt och antal artiklar handlar du till enhetsfrakt från samma säljare i samma kundvagn