-
Pajer ( de 40 recept är : Gröna pajer : Lökpa...
Inbunden bok. Allt om Mat. 1:a uppl. 2010. 96 sidor.
Mycket gott skick. Se alla 40 recept inom parenteser på titel rutan där uppe. Pytte små slitage på pärms hörnen. Resten är ny. Varje recept illustrerad med en hel sida färg foto. 22,8 cm x 20 cm. 418 gram. (låda under P, 20230516-2?0). … läs mer
Inrikes enhetsfrakt Sverige: 62 SEK- ISBN
- 9789186187231
- Titel
- Pajer
- Författare
- Karlström, Ulla - Lundin, Cecilia - Wrede, Eva
- Förlag
- Stockholm] : Allt om Mat
- Utgivningsår
- 2010
- Språk
- Svenska
Allt om Mat 1:a 9789186187231 -
Inrikes enhetsfrakt Sverige: 62 SEKBonnier Fakta 9789174241389
-
Bonniers kokbok
Inbunden bok. Albert Bonniers Förlag. 2003. 640 sidor.
Mycket gott skick. Bokens inlaga i nära nyskick mindre skada på bokens övre hörn.
Inrikes enhetsfrakt Sverige: 62 SEK- ISBN
- 9100100862
- Titel
- Bonniers kokbok
- Författare
- Hemberg, Birgit - Eriksson, Fredrik - Bergenström, Anna - Hagberg, Stina - Bengtsson, Jan
- Förlag
- Albert Bonniers Förlag
- Utgivningsår
- 2003
- Omfång
- 640 sidor
- Bandtyp
- Kartonnage
- Språk
- Svenska
- Baksidestext
- Utsedd till Årets bästa kokbok 2003 av Måltidsakademin!Motivering: En elegant och funktionell kokbok som pedagogiskt lotsar användaren genom såväl traditionellt svenskt kök som asiatiskt. Ett vackert tidsdokument som sprider glädjefylld, kulinarisk lust.
Albert Bonniers Förlag 9100100862 -
Inrikes enhetsfrakt Sverige: 62 SEK
- ISBN
- 9100100862
- Titel
- Bonniers kokbok
- Författare
- Hemberg, Birgit - Eriksson, Fredrik - Bergenström, Anna - Hagberg, Stina - Bengtsson, Jan
- Förlag
- Albert Bonniers Förlag
- Utgivningsår
- 2003
- Omfång
- 640 sidor
- Bandtyp
- Kartonnage
- Språk
- Svenska
- Baksidestext
- Utsedd till Årets bästa kokbok 2003 av Måltidsakademin!Motivering: En elegant och funktionell kokbok som pedagogiskt lotsar användaren genom såväl traditionellt svenskt kök som asiatiskt. Ett vackert tidsdokument som sprider glädjefylld, kulinarisk lust.
Albert Bonniers Förlag 9100100862 -
Bonniers kokbok
Inbunden bok. Albert Bonniers Förlag. 2002. 640 sidor.
Nära nyskick. Vackert förlagsband i konstlädermed tre bokmärken i form av eleganta tyglängder 28 x 20 centimeter. Illustrerad med vackra färgfotografier. Njut av denna vackra kokbok för 200-talet … läs mer
Inrikes enhetsfrakt Sverige: 62 SEK- ISBN
- 9100568651
- Titel
- Bonniers kokbok
- Författare
- Hemberg, Birgit - Eriksson, Fredrik - Bergenström, Anna - Hagberg, Stina - Bengtsson, Jan
- Förlag
- Albert Bonniers Förlag
- Utgivningsår
- 2002
- Omfång
- 640 sidor
- Bandtyp
- Inbunden
- Språk
- Svenska
- Baksidestext
- Bred, genomarbetad och inspirerande - Bonniers Kokbok är kokboken för 2000-talets matlagare, både de erfarna och nybörjarna. Några av Sveriges främsta kockar och matskribenter bjuder på 1 500 recept, alla lika lätta att lyckas med.Bonniers Kokbok speglar våra förändrade matvanor - vi hämtar inspiration från världens alla hörn. Men våra svenska mattraditioner ges också stort utrymme, varsamt anpassade till dagens krav.Bonniers Kokbok går från det grundläggande - konsten att koka ägg - via den snabblagade vardagsmaten till de påkostade festmåltiderna för helger och högtidsdagar. Bakat av alla slag, grönsaker, asiatisk mat och läckra efterrätter ges extra stort utrymme, liksom hur olika råvaror ser ut och hur de användsHär finns avsnitt med rolig och matnyttig läsning om mat och vin, om karakteristiska kryddningar och smaksättningar i exotiska länders kök, om fester och dukningar.Bokens rena och tidlösa utformning och de många inspirerande, ljust hållna fotografierna ger boken ett nordiskt blont utseende.Huvudredaktörer är Birgit Hemberg, sedan många år redaktionschef på Allt om mat och Fredrik Eriksson, delägare och kökschef på Villa Källhagen och populär tv-kock.Övriga författare: Anna Bergenström, Jan Hedh, Stefan Karlsson, Örjan Klein, Gert Klötzke, Håkan Larsson, Jens Linder, Peter Lindgren, Maud Onnermark, Berit Paulsson, Stephan Rössner, Cathrine Schück.
Albert Bonniers Förlag 9100568651 -
Festmat från hela världen
Inbunden bok. Stockholm : Specialtidningsförl. 1979. 63 sidor.
Hyggligt skick.
Inrikes enhetsfrakt Sverige: 62 SEK- ISBN
- 9172740825
- Titel
- Festmat från hela världen
- Författare
- Hemberg, Birgit - Mörck-Fogelberg, Inga - Svensson, Knut E.
- Förlag
- Stockholm : Specialtidningsförl
- Utgivningsår
- 1979
- Språk
- Svenska
Stockholm : Specialtidningsförl 9172740825 -
Bonniers kokbok
Inbunden bok. Bonnier Fakta. Förlagsny! Slutsåld på förlaget!. 2010. 676 sidor.
ISBN 9789174241389
Nyskick. Förlagsny! Slutsåld på förlaget!
I nygjorda Bonniers kokbok delar Sveriges främsta kockar och matskribenter med sig av sin matkunskap, både i recept och i otaliga tips och råd. Boken är 672 sidor lång, innehåller nära 1800 recept, varav 250 är nya, och e läs mer … läs merInrikes enhetsfrakt Sverige: 62 SEKBonnier Fakta. Förlagsny! Slutsåld på förlaget! 9789174241389 -
Inrikes enhetsfrakt Sverige: 62 SEK
- ISBN
- 9100100862
- Titel
- Bonniers kokbok
- Författare
- Hemberg, Birgit - Eriksson, Fredrik - Bergenström, Anna - Hagberg, Stina - Bengtsson, Jan
- Förlag
- Albert Bonniers Förlag
- Utgivningsår
- 2003
- Omfång
- 640 sidor
- Bandtyp
- Kartonnage
- Språk
- Svenska
- Baksidestext
- Utsedd till Årets bästa kokbok 2003 av Måltidsakademin!Motivering: En elegant och funktionell kokbok som pedagogiskt lotsar användaren genom såväl traditionellt svenskt kök som asiatiskt. Ett vackert tidsdokument som sprider glädjefylld, kulinarisk lust.
Albert Bonniers Förlag 9100100862 -
Inrikes enhetsfrakt Sverige: 62 SEK
- ISBN
- 9100100862
- Titel
- Bonniers kokbok
- Författare
- Hemberg, Birgit - Eriksson, Fredrik - Bergenström, Anna - Hagberg, Stina - Bengtsson, Jan
- Förlag
- Albert Bonniers Förlag
- Utgivningsår
- 2003
- Omfång
- 640 sidor
- Bandtyp
- Kartonnage
- Språk
- Svenska
- Baksidestext
- Utsedd till Årets bästa kokbok 2003 av Måltidsakademin!Motivering: En elegant och funktionell kokbok som pedagogiskt lotsar användaren genom såväl traditionellt svenskt kök som asiatiskt. Ett vackert tidsdokument som sprider glädjefylld, kulinarisk lust.
Albert Bonniers Förlag 9100100862 -
Bonniers kokbok
Inbunden bok. Albert Bonniers Förlag. 2006. 640 sidor.
Mycket gott skick. 1500 läckra recept.
Inrikes enhetsfrakt Sverige: 62 SEK- ISBN
- 9789100100865
- Titel
- Bonniers kokbok
- Författare
- Hemberg, Birgit - Eriksson, Fredrik - Bergenström, Anna - Hagberg, Stina - Bengtsson, Jan
- Förlag
- Albert Bonniers Förlag
- Utgivningsår
- 2003
- Omfång
- 640 sidor
- Bandtyp
- Kartonnage
- Språk
- Svenska
- Baksidestext
- Utsedd till Årets bästa kokbok 2003 av Måltidsakademin!Motivering: En elegant och funktionell kokbok som pedagogiskt lotsar användaren genom såväl traditionellt svenskt kök som asiatiskt. Ett vackert tidsdokument som sprider glädjefylld, kulinarisk lust.
Albert Bonniers Förlag 9789100100865 -
Festmat från hela världen
Inbunden bok. Allt om mat. 1979. 63 sidor.
Nära nyskick. Allt om mat handbok.Kinesiskt,italienskt,franskt eller ska man kanske pröva på något indonesiskt till middag?Du kan hitta recept på till exempel följande rätter:Nasi goreng,paella,friterade bananer,bortsch-soppa,amerikanska pannkakor,fettuccini,plumpuddin läs mer … läs mer
Inrikes enhetsfrakt Sverige: 62 SEK- ISBN
- 9172740825
- Titel
- Festmat från hela världen
- Författare
- Hemberg, Birgit - Mörck-Fogelberg, Inga - Svensson, Knut E.
- Förlag
- Stockholm : Specialtidningsförl
- Utgivningsår
- 1979
- Språk
- Svenska
Allt om mat. 9172740825 -
Inrikes enhetsfrakt Sverige: 62 SEK
- ISBN
- 9789137129679
- Titel
- Matlexikonet
- Författare
- Hemberg, Birgit
- Förlag
- Bokförlaget Forum
- Utgivningsår
- 2007
- Omfång
- 264 sidor
- Bandtyp
- Inbunden
- Mått
- 197 x 253 mm Ryggbredd 20 mm
- Vikt
- 988 g
- Språk
- Svenska
- Baksidestext
- 4 800 uppslagsord över allt som hör mat och kokkonst tillVet du vad amuse bouche, quinoa, breiflabb, chipotle, barista och halva är? Var ordet barbecue har sitt ursprung? Känner du till Charles Emil Hagdahl? Paul Bocuse? Cajsa Warg? Erik Bullen Berglund? Letar du efter recept på blinier? Kalmarlåda? Lemon curd? Biff Greta? Gazpacho? Vad består egentligen garnityren à la florentine, à la bordelaise och à la grecque av? Vad betyder blondera, blanchera och lardera?Svaren på dessa frågor och många fler finns i Matlexikonet -- en praktisk, innehållsrik och rolig bok om matkunskap och matbordets fröjder.Boken är illustrerad med teckningar av Eva-Jo Hancock.Birgit Hemberg var under många år redaktionschef på tidningen Allt om Mat och dessförinnan matjournalist på Dagens Nyheter. Hon har fått flera fina utmärkelser inom det gastronomiska området och lovord för utomordentliga insatser i främjandet av svensk matkultur. Hon har också medverkat i en rad kokböcker.
Bokförlaget Forum 9789137129679 -
Variera bjudmaten med nya, läckra tillbehör
Inbunden bok. Bokförlaget Semic. 2002. 96 sidor.
Mycket gott skick. Hanteringsspår på pärmen. Fin inlaga. [rum 12]
Inrikes enhetsfrakt Sverige: 62 SEK- ISBN
- 9155210384
- Titel
- Variera bjudmaten med nya, läckra tillbehör
- Författare
- Söderström, Lena
- Förlag
- Bokförlaget Semic
- Utgivningsår
- 2002
- Omfång
- 96 sidor
- Bandtyp
- Inbunden
- Mått
- 166 x 234 mm Ryggbredd 10 mm
- Vikt
- 347 g
- Språk
- Svenska
- Baksidestext
- När vi planerar en middagsbjudning utgår vi ofta från en paradrätt som vi är säkra på att lyckas med. En annan gång planerar vi att köpa lammkotlett men gör ett impulsköp kan bara inte motstå kycklingfiléer till extrapris. Sedan är frågan vad vi ska bjuda till. Sallad? Pasta? Gratäng? Sås? Våra gästkockar Örjan Klein, Christer Lingström, Roland Persson, Christina Möller och andra välkända matprofiler delar med sig av sina favoritrecept och frestande tillbehör att matcha med. Allt tillagat på ett enkelt och raffinerat sätt och presenterat på lockande färgbilder.
Bokförlaget Semic 9155210384 -
Inrikes enhetsfrakt Sverige: 62 SEKBonnier Fakta
-
Inrikes enhetsfrakt Sverige: 62 SEK
- ISBN
- 9100103780
- Titel
- Bonniers kokbok
- Författare
- Hemberg, Birgit
- Förlag
- Albert Bonniers Förlag
- Utgivningsår
- 2005
- Omfång
- 639 sidor
- Bandtyp
- Kartonnage
- Språk
- Svenska
- Baksidestext
- Nu i lågprisutgåva!Bred, genomarbetad och inspirerande - Bonniers Kokbok är kokboken för 2000-talets matlagare, både de erfarna och nybörjarna. Några av Sveriges främsta kockar och matskribenter bjuder på 1 500 recept, alla lika lätta att lyckas med. Bonniers Kokbok speglar våra förändrade matvanor - vi hämtar inspiration från världens alla hörn. Men våra svenska mattraditioner ges också stort utrymme, varsamt anpassade till dagens krav.Bonniers Kokbok går från det grundläggande - konsten att koka ägg - via den snabblagade vardagsmaten till de påkostade festmåltiderna för helger och högtidsdagar. Bakat av alla slag, grönsaker, asiatisk mat och läckra efterrätter ges extra stort utrymme, liksom hur olika råvaror ser ut och hur de används Här finns avsnitt med rolig och matnyttig läsning om mat och vin, om karakteristiska kryddningar och smaksättningar i exotiska länders kök, om fester och dukningar.Bokens rena och tidlösa utformning och de många inspirerande, ljust hållna fotografierna ger boken ett nordiskt blont utseende. Huvudredaktörer är Birgit Hemberg, sedan många år redaktionschef på Allt om mat och Fredrik Eriksson, delägare och kökschef på Villa Källhagen och populär tv-kock.Övriga författare: Anna Bergenström, Jan Hedh, Stefan Karlsson, Örjan Klein, Gert Klötzke, Håkan Larsson, Jens Linder, Peter Lindgren, Maud Onnermark, Berit Paulsson, Stephan Rössner, Cathrine Schück.
Albert Bonniers Förlag 9100103780 -
Matlexikonet
Inbunden bok. Bokförlaget Forum. 1 uppl. 2007. 264 sidor.
Nära nyskick. 4 800 uppslagsord över allt som hör mat och kokkonst tillVet du vad amuse bouche, quinoa, breiflabb, chipotle, barista och halva är? Var ordet barbecue har sitt ursprung? Känner du till Charles Emil Hagdahl? Paul Bocuse? Cajsa Warg? Erik Bullen Berglund läs mer … läs mer
Inrikes enhetsfrakt Sverige: 62 SEK- ISBN
- 9789137129679
- Titel
- Matlexikonet
- Författare
- Hemberg, Birgit
- Förlag
- Bokförlaget Forum
- Utgivningsår
- 2007
- Omfång
- 264 sidor
- Bandtyp
- Inbunden
- Mått
- 197 x 253 mm Ryggbredd 20 mm
- Vikt
- 988 g
- Språk
- Svenska
- Baksidestext
- 4 800 uppslagsord över allt som hör mat och kokkonst tillVet du vad amuse bouche, quinoa, breiflabb, chipotle, barista och halva är? Var ordet barbecue har sitt ursprung? Känner du till Charles Emil Hagdahl? Paul Bocuse? Cajsa Warg? Erik Bullen Berglund? Letar du efter recept på blinier? Kalmarlåda? Lemon curd? Biff Greta? Gazpacho? Vad består egentligen garnityren à la florentine, à la bordelaise och à la grecque av? Vad betyder blondera, blanchera och lardera?Svaren på dessa frågor och många fler finns i Matlexikonet -- en praktisk, innehållsrik och rolig bok om matkunskap och matbordets fröjder.Boken är illustrerad med teckningar av Eva-Jo Hancock.Birgit Hemberg var under många år redaktionschef på tidningen Allt om Mat och dessförinnan matjournalist på Dagens Nyheter. Hon har fått flera fina utmärkelser inom det gastronomiska området och lovord för utomordentliga insatser i främjandet av svensk matkultur. Hon har också medverkat i en rad kokböcker.
Bokförlaget Forum 1 9789137129679 -
Bonniers kokbok
Inbunden bok. Albert Bonniers Förlag. 2003. 640 sidor.
Mycket gott skick. I boken förekommer vikta hörn. Namnad.
Inrikes enhetsfrakt Sverige: 62 SEK- ISBN
- 9100100862
- Titel
- Bonniers kokbok
- Författare
- Hemberg, Birgit - Eriksson, Fredrik - Bergenström, Anna - Hagberg, Stina - Bengtsson, Jan
- Förlag
- Albert Bonniers Förlag
- Utgivningsår
- 2003
- Omfång
- 640 sidor
- Bandtyp
- Kartonnage
- Språk
- Svenska
- Baksidestext
- Utsedd till Årets bästa kokbok 2003 av Måltidsakademin!Motivering: En elegant och funktionell kokbok som pedagogiskt lotsar användaren genom såväl traditionellt svenskt kök som asiatiskt. Ett vackert tidsdokument som sprider glädjefylld, kulinarisk lust.
Albert Bonniers Förlag 9100100862 -
Festmat från hela världen
Inbunden bok. Specialtidningsförlaget AB. 1979. 63 sidor.
Mycket gott skick.
Inrikes enhetsfrakt Sverige: 62 SEK- ISBN
- 9172740825
- Titel
- Festmat från hela världen
- Författare
- Hemberg, Birgit - Mörck-Fogelberg, Inga - Svensson, Knut E.
- Förlag
- Stockholm : Specialtidningsförl
- Utgivningsår
- 1979
- Språk
- Svenska
Specialtidningsförlaget AB 9172740825 -
Bonniers kokbok.
Gott skick. Bonniers 2002. Förlagets dekorerade pappband. 28x20 cm. 640 s. Illustrerad. Nyskick.
Inrikes enhetsfrakt Sverige: 62 SEK -
Bonniers kokbok
Inbunden bok. Albert Bonniers Förlag. 2003. 640 sidor.
Nyskick. Skyddsomslag saknas. Fin fint ex.
Klassiker.Inrikes enhetsfrakt Sverige: 62 SEK- ISBN
- 9789100100865
- Titel
- Bonniers kokbok
- Författare
- Hemberg, Birgit - Eriksson, Fredrik - Bergenström, Anna - Hagberg, Stina - Bengtsson, Jan
- Förlag
- Albert Bonniers Förlag
- Utgivningsår
- 2003
- Omfång
- 640 sidor
- Bandtyp
- Kartonnage
- Språk
- Svenska
- Baksidestext
- Utsedd till Årets bästa kokbok 2003 av Måltidsakademin!Motivering: En elegant och funktionell kokbok som pedagogiskt lotsar användaren genom såväl traditionellt svenskt kök som asiatiskt. Ett vackert tidsdokument som sprider glädjefylld, kulinarisk lust.
Albert Bonniers Förlag 9789100100865 -
Festmat från hela världen
Inbunden bok. Stockholm : Specialtidningsförl. 1979. 63 sidor.
Hyggligt skick.
Inrikes enhetsfrakt Sverige: 62 SEK- ISBN
- 9172740825
- Titel
- Festmat från hela världen
- Författare
- Hemberg, Birgit - Mörck-Fogelberg, Inga - Svensson, Knut E.
- Förlag
- Stockholm : Specialtidningsförl
- Utgivningsår
- 1979
- Språk
- Svenska
Stockholm : Specialtidningsförl 9172740825 -
Inrikes enhetsfrakt Sverige: 62 SEK
- ISBN
- 9100100862
- Titel
- Bonniers kokbok
- Författare
- Hemberg, Birgit - Eriksson, Fredrik - Bergenström, Anna - Hagberg, Stina - Bengtsson, Jan
- Förlag
- Albert Bonniers Förlag
- Utgivningsår
- 2003
- Omfång
- 640 sidor
- Bandtyp
- Kartonnage
- Språk
- Svenska
- Baksidestext
- Utsedd till Årets bästa kokbok 2003 av Måltidsakademin!Motivering: En elegant och funktionell kokbok som pedagogiskt lotsar användaren genom såväl traditionellt svenskt kök som asiatiskt. Ett vackert tidsdokument som sprider glädjefylld, kulinarisk lust.
Albert Bonniers Förlag 9100100862 -
Bonniers kokbok
Inbunden bok. Albert Bonniers Förlag. 2003. 640 sidor.
Hyggligt skick. Lite små fläckar på några sidor
Inrikes enhetsfrakt Sverige: 62 SEK- ISBN
- 9100100862
- Titel
- Bonniers kokbok
- Författare
- Hemberg, Birgit - Eriksson, Fredrik - Bergenström, Anna - Hagberg, Stina - Bengtsson, Jan
- Förlag
- Albert Bonniers Förlag
- Utgivningsår
- 2003
- Omfång
- 640 sidor
- Bandtyp
- Kartonnage
- Språk
- Svenska
- Baksidestext
- Utsedd till Årets bästa kokbok 2003 av Måltidsakademin!Motivering: En elegant och funktionell kokbok som pedagogiskt lotsar användaren genom såväl traditionellt svenskt kök som asiatiskt. Ett vackert tidsdokument som sprider glädjefylld, kulinarisk lust.
Albert Bonniers Förlag 9100100862 -
Bonniers kokbok
Inbunden bok. Bonnier Fakta. 1:a uppl. 2010. 671 sidor.
ISBN 9799174241389
Nyskick. Medförfattare:
Anna Bergenström
Monica Eisenman
Lisa Eisenman Frisk
Jan Hedh
Elisabeth Johansson
Stefan Karlsson
Örjan Klein
Gert Klötzke
Håkan Larsson
Jens Linder
Peter Lindgren
Michell Olausson
Maud Onnermark
Berit Paulsson … läs merInrikes enhetsfrakt Sverige: 62 SEKBonnier Fakta 1:a 9799174241389 -
Svenska folkets 100 bästa recept ur Allt om m...
Inbunden bok. Stockholm : Bonniers Specialtidningsförl. : Allt om mat. 111 sidor.
Gott skick.
Inrikes enhetsfrakt Sverige: 62 SEK- ISBN
- 9197306258
- Titel
- Svenska folkets 100 bästa recept ur Allt om mat : soppor, smårätter, fisk, kött, fågel, bröd, dessert
- Författare
- Bennetoft, Catarina - Hemberg, Birgit - Almers, Stefan - Allt om mat
- Förlag
- Stockholm : Bonniers Specialtidningsförl. : Allt om mat
- Språk
- Svenska
Stockholm : Bonniers Specialtidningsförl. : Allt om mat 9197306258 -
Bonniers kokbok
Inbunden bok. Albert Bonniers Förlag. 2005. 639 sidor.
Nyskick. PRESENTSKICK.
Bonniers Kokbok är kokboken för 2000-talets matlagare, både de erfarna och nybörjarna. Några av Sveriges främsta kockar och matskribenter bjuder på 1 500 recept, alla lika lätta att lyckas med. Bonniers Kokbok speglar våra förändrade matva läs mer … läs merInrikes enhetsfrakt Sverige: 62 SEK- ISBN
- 9789100103781
- Titel
- Bonniers kokbok
- Författare
- Hemberg, Birgit
- Förlag
- Albert Bonniers Förlag
- Utgivningsår
- 2005
- Omfång
- 639 sidor
- Bandtyp
- Kartonnage
- Språk
- Svenska
- Baksidestext
- Nu i lågprisutgåva!Bred, genomarbetad och inspirerande - Bonniers Kokbok är kokboken för 2000-talets matlagare, både de erfarna och nybörjarna. Några av Sveriges främsta kockar och matskribenter bjuder på 1 500 recept, alla lika lätta att lyckas med. Bonniers Kokbok speglar våra förändrade matvanor - vi hämtar inspiration från världens alla hörn. Men våra svenska mattraditioner ges också stort utrymme, varsamt anpassade till dagens krav.Bonniers Kokbok går från det grundläggande - konsten att koka ägg - via den snabblagade vardagsmaten till de påkostade festmåltiderna för helger och högtidsdagar. Bakat av alla slag, grönsaker, asiatisk mat och läckra efterrätter ges extra stort utrymme, liksom hur olika råvaror ser ut och hur de används Här finns avsnitt med rolig och matnyttig läsning om mat och vin, om karakteristiska kryddningar och smaksättningar i exotiska länders kök, om fester och dukningar.Bokens rena och tidlösa utformning och de många inspirerande, ljust hållna fotografierna ger boken ett nordiskt blont utseende. Huvudredaktörer är Birgit Hemberg, sedan många år redaktionschef på Allt om mat och Fredrik Eriksson, delägare och kökschef på Villa Källhagen och populär tv-kock.Övriga författare: Anna Bergenström, Jan Hedh, Stefan Karlsson, Örjan Klein, Gert Klötzke, Håkan Larsson, Jens Linder, Peter Lindgren, Maud Onnermark, Berit Paulsson, Stephan Rössner, Cathrine Schück.
Albert Bonniers Förlag 9789100103781 -
Inrikes enhetsfrakt Sverige: 62 SEK
- ISBN
- 9789100112844
- Titel
- ***Bonniers kokbok
- Författare
- Eriksson, Fredrik
- Förlag
- Albert Bonniers Förlag
- Utgivningsår
- 2006
- Omfång
- 640 sidor
- Bandtyp
- Kartonnage
- Språk
- Svenska
- Baksidestext
Albert Bonniers Förlag 9789100112844 -
Svenska folkets 100 bästa recept ur Allt om m...
Inbunden bok. Stockholm : Bonniers Specialtidningsförl. : Allt om mat. 111 sidor.
Mycket gott skick. Hmk
Inrikes enhetsfrakt Sverige: 62 SEK- ISBN
- 9197306258
- Titel
- Svenska folkets 100 bästa recept ur Allt om mat : soppor, smårätter, fisk, kött, fågel, bröd, dessert
- Författare
- Bennetoft, Catarina - Hemberg, Birgit - Almers, Stefan - Allt om mat
- Förlag
- Stockholm : Bonniers Specialtidningsförl. : Allt om mat
- Språk
- Svenska
Stockholm : Bonniers Specialtidningsförl. : Allt om mat 9197306258 -
Bonniers kokbok
Inbunden bok. Bonniers. 2010. 672 sidor.
Nära nyskick. Senaste upplagan av en klassiker som kom ut första gången i början på sextiotalet, då med den tidens stora nyskapare bl.a. Tore Wretman och Pernilla Tunberger. Uppdaterad genom åren och med nya författare, bl.a. Anna Bergenström dotter till Pernilla Tunbe läs mer … läs mer
Inrikes enhetsfrakt Sverige: 62 SEKBonniers -
Matlexikonet
Inbunden bok.
Mycket gott skick. Forum. 2007. 264 s. Förlagsband. 19 x 25cm. Rikt illustrerad.
Inrikes enhetsfrakt Sverige: 62 SEK- ISBN
- 9789137129679
- Titel
- Matlexikonet
- Författare
- Hemberg, Birgit
- Förlag
- Bokförlaget Forum
- Utgivningsår
- 2007
- Omfång
- 264 sidor
- Bandtyp
- Inbunden
- Mått
- 197 x 253 mm Ryggbredd 20 mm
- Vikt
- 988 g
- Språk
- Svenska
- Baksidestext
- 4 800 uppslagsord över allt som hör mat och kokkonst tillVet du vad amuse bouche, quinoa, breiflabb, chipotle, barista och halva är? Var ordet barbecue har sitt ursprung? Känner du till Charles Emil Hagdahl? Paul Bocuse? Cajsa Warg? Erik Bullen Berglund? Letar du efter recept på blinier? Kalmarlåda? Lemon curd? Biff Greta? Gazpacho? Vad består egentligen garnityren à la florentine, à la bordelaise och à la grecque av? Vad betyder blondera, blanchera och lardera?Svaren på dessa frågor och många fler finns i Matlexikonet -- en praktisk, innehållsrik och rolig bok om matkunskap och matbordets fröjder.Boken är illustrerad med teckningar av Eva-Jo Hancock.Birgit Hemberg var under många år redaktionschef på tidningen Allt om Mat och dessförinnan matjournalist på Dagens Nyheter. Hon har fått flera fina utmärkelser inom det gastronomiska området och lovord för utomordentliga insatser i främjandet av svensk matkultur. Hon har också medverkat i en rad kokböcker.
9789137129679
Your country and preferred language.
Select your country Select languageDenna webbplats använder cookies för att säkerställa att du får den bästa upplevelsen.
Stäng
Välkommen till Sveriges största bokhandel
Här finns så gott som allt som givits ut på den svenska bokmarknaden under de senaste hundra åren.
- Handla mot faktura och öppet köp i 21 dagar
- Oavsett vikt och antal artiklar handlar du till enhetsfrakt från samma säljare i samma kundvagn