-
Äta för livet : maten som gör dig frisk och s...
Inbunden bok.
Nyskick. Roos & Tegnér, 2017, Sidor: 208 PRESENTSKICK
Inrikes enhetsfrakt Sverige: 62 SEK- ISBN
- 9789187905711
- Titel
- Äta för livet : maten som gör dig frisk och stark
- Författare
- Erlanson Albertsson, Charlotte
- Förlag
- Roos & Tegner
- Utgivningsår
- 2017
- Omfång
- 208 sidor
- Bandtyp
- Inbunden
- Mått
- 155 x 205 mm Ryggbredd 20 mm
- Vikt
- 470 g
- Språk
- Svenska
- Baksidestext
- Är vitt mjöl verkligen så farligt? Det där med lchf och 5:2 hur bra är det, egentligen? Och hur vet jag att min dotter som blivit vegan får i sig alla näringsämnen hon behöver? Teorierna om vad vi bör äta för att hålla oss friska och må bra duggar tätt. Men det är inte lätt att navigera i djungeln av ofta motsägelsefulla tips och teorier från mer eller mindre självutnämnda matexperter. Det är lätt att få en känsla av att man äter fel nästan hur man än väljer. Så vem kan man lita på? Efter ett helt yrkesliv ägnat åt matforskning bjuder professor Charlotte Erlanson-Albertsson i Äta för livet på sin samlade kunskap och ger sina bästa råd om hur vi väljer mat som vi verkligen mår bra av på lång sikt. Efter en heltäckande men lättillgänglig genomgång av matens olika komponenter får läsaren konkreta tips på hur man äter hälsosamt på ett sätt som funkar i vardagen. Boken avslutas med en genomgång av för- och nackdelar med våra vanligaste dieter. CHARLOTTE ERLANSON-ALBERTSSON är professor i medicinsk och fysiologisk kemi vid Lunds universitet, där hon forskar på aptitkontroll och hälsosam mat. Hon har mångårig erfarenhet av både undervisning och forskning. Charlotte Erlanson-Albertsson är en flitigt anlitad föreläsare och har skrivit flera böcker i ämnet. Hennes specifika intresse är den mat som vi lätt äter för mycket av, det vill säga mat rik på socker, fett och salt.
9789187905711 -
Äta för livet : maten som gör dig frisk och s...
Inbunden bok. Roos & Tegner. 2017. 208 sidor.
Gott skick.
Inrikes enhetsfrakt Sverige: 62 SEK- ISBN
- 9789187905711
- Titel
- Äta för livet : maten som gör dig frisk och stark
- Författare
- Erlanson Albertsson, Charlotte
- Förlag
- Roos & Tegner
- Utgivningsår
- 2017
- Omfång
- 208 sidor
- Bandtyp
- Inbunden
- Mått
- 155 x 205 mm Ryggbredd 20 mm
- Vikt
- 470 g
- Språk
- Svenska
- Baksidestext
- Är vitt mjöl verkligen så farligt? Det där med lchf och 5:2 hur bra är det, egentligen? Och hur vet jag att min dotter som blivit vegan får i sig alla näringsämnen hon behöver? Teorierna om vad vi bör äta för att hålla oss friska och må bra duggar tätt. Men det är inte lätt att navigera i djungeln av ofta motsägelsefulla tips och teorier från mer eller mindre självutnämnda matexperter. Det är lätt att få en känsla av att man äter fel nästan hur man än väljer. Så vem kan man lita på? Efter ett helt yrkesliv ägnat åt matforskning bjuder professor Charlotte Erlanson-Albertsson i Äta för livet på sin samlade kunskap och ger sina bästa råd om hur vi väljer mat som vi verkligen mår bra av på lång sikt. Efter en heltäckande men lättillgänglig genomgång av matens olika komponenter får läsaren konkreta tips på hur man äter hälsosamt på ett sätt som funkar i vardagen. Boken avslutas med en genomgång av för- och nackdelar med våra vanligaste dieter. CHARLOTTE ERLANSON-ALBERTSSON är professor i medicinsk och fysiologisk kemi vid Lunds universitet, där hon forskar på aptitkontroll och hälsosam mat. Hon har mångårig erfarenhet av både undervisning och forskning. Charlotte Erlanson-Albertsson är en flitigt anlitad föreläsare och har skrivit flera böcker i ämnet. Hennes specifika intresse är den mat som vi lätt äter för mycket av, det vill säga mat rik på socker, fett och salt.
Roos & Tegner 9789187905711 -
Belöning och beroende
Inbunden bok. Ica Bokförlag. 1 uppl. 2008. 118 sidor.
Nära nyskick. Hel och ren.
Slitage av låg grad.
Läst ex.
Under bokstaven A.Inrikes enhetsfrakt Sverige: 62 SEK- ISBN
- 9789153429463
- Titel
- Belöning och beroende
- Författare
- Charlotte Erlanson-Albertsson - Anna Wingren
- Förlag
- Ica Bokförlag
- Utgivningsår
- 2008
- Omfång
- 118 sidor
- Bandtyp
- Inbunden
- Mått
- 156 x 232 mm Ryggbredd 12 mm
- Vikt
- 279 g
- Språk
- Svenska
- Baksidestext
- Vad står belöningar för? Och hur kommer det sig att en belöning ibland övergår i ett beroende? Belöningar gör livet lite lättare att leva. Det minskar vår ångest och sänker vår stresströskel. För många är det kryddan i tillvaron. Faktum är att vi ständigt söker belöningar, gamla beprövade liksom nya och oprövade. Den här boken beskriver dels den normala reaktionen inför belöningar, dels en beroende persons reaktion. Det sker genom att fakta varvas med verkliga händelser ur en missbrukares liv. Men, inte minst, handlar boken om hur man kan bli fri från ett beroende. Belöningar finns omkring oss i det dagliga livet. Att äta god mat och att vara fysiskt nära en annan person är situationer där belöningssystemen är aktiverade. Vi belönar oss också genom olika droger eller olika beteenden. De som beskrivs i denna bok är tre vanliga belöningar, nikotin, alkohol och socker. Alla tre är förknippade med något festligt. I många sammanhang är det fritt fram att använda dessa droger, i vissa situationer uppmanas vi till och med att använda dem. Men alla klarar inte av att hantera den fria tillgången på belöningar. Beroendepersoner är ofta mycket kreativa med starka viljor och en stark drivkraft. Men de bryts så småningom ner av det belönande ämnet, och de måste därför ha professionell hjälp att hantera sitt beroende.
Charlotte Erlanson Albertsson är professor och forskare i medicinsk och fysiologisk kemi i Lund. Hon har tidigare givit ut böckerna Socker och fett på gott och ont (2004) och Mat för hjärnan (2007) på Ica Bokförlag. Anna Wingren, själv drabbad av beroend problematik, är sedan många år verksam som beroende- och beteendekonsult i Lund.
Ica Bokförlag 1 9789153429463 -
Inrikes enhetsfrakt Sverige: 62 SEK- ISBN
- 9789144022215
- Titel
- Hunger och mättnad
- Författare
- Erlanson-Albertsson, Charlotte
- Förlag
- Studentlitteratur AB
- Utgivningsår
- 2006
- Omfång
- 107 sidor
- Bandtyp
- Häftad
- Mått
- 155 x 223 mm Ryggbredd 8 mm
- Vikt
- 173 g
- Språk
- Svenska
- Baksidestext
- En del personer går upp i vikt, andra inte. En viktig förklaring är överkonsumtion, men det finns också andra: låg ämnesomsättningshastighet, hög insulinkänslighet, låg energikostnad vid rörelse och låg fettförbränning. Alla dessa fenomen styrs av våra hunger- och mättnadssignaler. I boken beskrivs de senaste upptäckterna om hunger- och mättnadssignaler samt belöningssystem. En kunskap som ger oss en viktig ledtråd till hur vi ska uppnå energibalans. Boken är avsedd för undervisning av läkare, tandläkare, dietister och nutritionister. Den är också skriven på ett sätt så att du som är intresserad av ämnet kan ha glädje av boken.
Studentlitteratur AB 1 9789144022215 -
Inrikes enhetsfrakt Sverige: 62 SEK- ISBN
- 9789153426547
- Titel
- Mat för hjärnan
- Författare
- Erlanson-Albertsson, Charlotte
- Förlag
- Ica Bokförlag
- Utgivningsår
- 2006
- Omfång
- 143 sidor
- Bandtyp
- Inbunden
- Mått
- 162 x 234 mm Ryggbredd 14 mm
- Vikt
- 378 g
- Språk
- Svenska
- Baksidestext
- Belöningar, som leder till lycka är drivkraften i vår tillvaro. Men hur tillfredsställer vi hjärnan? Finns det mat som är särskilt belönande? Och var kommer te, kaffe, choklad och alkohol in i bilden?
Detta är en lättläst bok som ger oss svar på hur hjärnan styr oss, vilket i sin tur beror på vad vi äter. Hjärnans välbefinnande är utgångspunkten för hela kroppens välbefinnande. Mår hjärnan bra mår också resten av kroppen bra, speciellt när det gäller aptit och kroppsvikt. Här beskrivs vilken typ av mat som stimulerar hjärnan men också sådan mat som hämmar dess aktivitet. Dieter påverkar hjärnan negativt i synnerhet om vi misslyckas med dieten.
Den lyckliga kvinnan har ett eget kapitel. Vad karaktäriserar henne? Vi kan konstatera att män och kvinnor förhåller sig olika till mat. Förutom kön har även vår ålder betydelse när det gäller val av mat.
Charlotte Erlanson-Albertsson är verksam vid Lunds Universitet som professor och forskare i medicinsk och fysiologisk kemi.
Ica Bokförlag 1 9789153426547 -
Mat för hjärnan
Inbunden bok. Ica Bokförlag. 1 uppl. 2006. 143 sidor.
Mycket gott skick. Detta är en lättläst bok som ger oss svar på hur hjärnan styr oss, vilket i sin tur beror på vad vi äter. Hjärnans välbefinnande är utgångspunkten för hela kroppens välbefinnande. Mår hjärnan bra mår också resten av kroppen bra, speciellt när det gäller a läs mer … läs mer
Inrikes enhetsfrakt Sverige: 62 SEK- ISBN
- 9789153426547
- Titel
- Mat för hjärnan
- Författare
- Erlanson-Albertsson, Charlotte
- Förlag
- Ica Bokförlag
- Utgivningsår
- 2006
- Omfång
- 143 sidor
- Bandtyp
- Inbunden
- Mått
- 162 x 234 mm Ryggbredd 14 mm
- Vikt
- 378 g
- Språk
- Svenska
- Baksidestext
- Belöningar, som leder till lycka är drivkraften i vår tillvaro. Men hur tillfredsställer vi hjärnan? Finns det mat som är särskilt belönande? Och var kommer te, kaffe, choklad och alkohol in i bilden?
Detta är en lättläst bok som ger oss svar på hur hjärnan styr oss, vilket i sin tur beror på vad vi äter. Hjärnans välbefinnande är utgångspunkten för hela kroppens välbefinnande. Mår hjärnan bra mår också resten av kroppen bra, speciellt när det gäller aptit och kroppsvikt. Här beskrivs vilken typ av mat som stimulerar hjärnan men också sådan mat som hämmar dess aktivitet. Dieter påverkar hjärnan negativt i synnerhet om vi misslyckas med dieten.
Den lyckliga kvinnan har ett eget kapitel. Vad karaktäriserar henne? Vi kan konstatera att män och kvinnor förhåller sig olika till mat. Förutom kön har även vår ålder betydelse när det gäller val av mat.
Charlotte Erlanson-Albertsson är verksam vid Lunds Universitet som professor och forskare i medicinsk och fysiologisk kemi.
Ica Bokförlag 1 9789153426547 -
Belöning och beroende
Inbunden bok. Ica Bokförlag. 1 uppl. 2008. 118 sidor.
Nära nyskick. Utgallrat biblioteksexemplar I bästa skick Enhetsporto gäller för x antal böcker
Inrikes enhetsfrakt Sverige: 62 SEK- ISBN
- 9789153429463
- Titel
- Belöning och beroende
- Författare
- Charlotte Erlanson-Albertsson - Anna Wingren
- Förlag
- Ica Bokförlag
- Utgivningsår
- 2008
- Omfång
- 118 sidor
- Bandtyp
- Inbunden
- Mått
- 156 x 232 mm Ryggbredd 12 mm
- Vikt
- 279 g
- Språk
- Svenska
- Baksidestext
- Vad står belöningar för? Och hur kommer det sig att en belöning ibland övergår i ett beroende? Belöningar gör livet lite lättare att leva. Det minskar vår ångest och sänker vår stresströskel. För många är det kryddan i tillvaron. Faktum är att vi ständigt söker belöningar, gamla beprövade liksom nya och oprövade. Den här boken beskriver dels den normala reaktionen inför belöningar, dels en beroende persons reaktion. Det sker genom att fakta varvas med verkliga händelser ur en missbrukares liv. Men, inte minst, handlar boken om hur man kan bli fri från ett beroende. Belöningar finns omkring oss i det dagliga livet. Att äta god mat och att vara fysiskt nära en annan person är situationer där belöningssystemen är aktiverade. Vi belönar oss också genom olika droger eller olika beteenden. De som beskrivs i denna bok är tre vanliga belöningar, nikotin, alkohol och socker. Alla tre är förknippade med något festligt. I många sammanhang är det fritt fram att använda dessa droger, i vissa situationer uppmanas vi till och med att använda dem. Men alla klarar inte av att hantera den fria tillgången på belöningar. Beroendepersoner är ofta mycket kreativa med starka viljor och en stark drivkraft. Men de bryts så småningom ner av det belönande ämnet, och de måste därför ha professionell hjälp att hantera sitt beroende.
Charlotte Erlanson Albertsson är professor och forskare i medicinsk och fysiologisk kemi i Lund. Hon har tidigare givit ut böckerna Socker och fett på gott och ont (2004) och Mat för hjärnan (2007) på Ica Bokförlag. Anna Wingren, själv drabbad av beroend problematik, är sedan många år verksam som beroende- och beteendekonsult i Lund.
Ica Bokförlag 1 9789153429463 -
Cellbiologi
Häftad bok. Studentlitteratur. Andra uppl. 2007. 350 sidor.
Mycket gott skick. Denna bok är en starkt komprimerad lärobok i cellbiologi. Bokens syfte är att, utan för mycket detaljer, skapa en förståelse för cellens uppbyggnad och funktion. En viktig ambition är också att förankra cellbiologin i vardagsmedicinen, med återkommande ex läs mer … läs mer
Inrikes enhetsfrakt Sverige: 62 SEKStudentlitteratur Andra -
Inrikes enhetsfrakt Sverige: 62 SEK- ISBN
- 9789153426547
- Titel
- Mat för hjärnan
- Författare
- Erlanson-Albertsson, Charlotte
- Förlag
- Ica Bokförlag
- Utgivningsår
- 2006
- Omfång
- 143 sidor
- Bandtyp
- Inbunden
- Mått
- 162 x 234 mm Ryggbredd 14 mm
- Vikt
- 378 g
- Språk
- Svenska
- Baksidestext
- Belöningar, som leder till lycka är drivkraften i vår tillvaro. Men hur tillfredsställer vi hjärnan? Finns det mat som är särskilt belönande? Och var kommer te, kaffe, choklad och alkohol in i bilden?
Detta är en lättläst bok som ger oss svar på hur hjärnan styr oss, vilket i sin tur beror på vad vi äter. Hjärnans välbefinnande är utgångspunkten för hela kroppens välbefinnande. Mår hjärnan bra mår också resten av kroppen bra, speciellt när det gäller aptit och kroppsvikt. Här beskrivs vilken typ av mat som stimulerar hjärnan men också sådan mat som hämmar dess aktivitet. Dieter påverkar hjärnan negativt i synnerhet om vi misslyckas med dieten.
Den lyckliga kvinnan har ett eget kapitel. Vad karaktäriserar henne? Vi kan konstatera att män och kvinnor förhåller sig olika till mat. Förutom kön har även vår ålder betydelse när det gäller val av mat.
Charlotte Erlanson-Albertsson är verksam vid Lunds Universitet som professor och forskare i medicinsk och fysiologisk kemi.
Ica Bokförlag 1 9789153426547 -
Inrikes enhetsfrakt Sverige: 62 SEK- ISBN
- 9789153435778
- Titel
- Maten som stärker din hälsa
- Författare
- Erlanson-Albertsson, Charlotte
- Förlag
- Ica Bokförlag
- Utgivningsår
- 2011
- Omfång
- 168 sidor
- Bandtyp
- Inbunden
- Mått
- 200 x 247 mm Ryggbredd 16 mm
- Vikt
- 707 g
- Språk
- Svenska
- Baksidestext
- Många av dagens sjukdomar går att återkoppla till vår livsstil vad vi äter och hur vi rör oss. De tre vanligaste är hjärtkärlsjukdomar, cancer och åldersdemens. Samtliga är s.k. livsstilssjukdomar som i hög grad kan påverkas av ändrad kost eller ändrat rörelsemönster, oftast båda i kombination. Tre andra vanliga sjukdomar är ledvärk, inflammatoriska tarmsjukdomar och psoriasis. Inflammatoriska
Ica Bokförlag 1 9789153435778 -
Belöning och beroende
Inbunden bok. Ica Bokförlag. 1 uppl. 2008. 118 sidor.
Mycket gott skick. Skyddsomslag i nära nyskick. Vad står belöningar för? Och hur kommer det sig att en belöning ibland övergår i ett beroende? Belöningar gör livet lite lättare att leva. Det minskar vår ångest och sänker vår stresströskel. För många är det kryddan i tillvaron. Faktum är att vi ständigt läs mer … läs mer
Inrikes enhetsfrakt Sverige: 62 SEK- ISBN
- 9789153429463
- Titel
- Belöning och beroende
- Författare
- Charlotte Erlanson-Albertsson - Anna Wingren
- Förlag
- Ica Bokförlag
- Utgivningsår
- 2008
- Omfång
- 118 sidor
- Bandtyp
- Inbunden
- Mått
- 156 x 232 mm Ryggbredd 12 mm
- Vikt
- 279 g
- Språk
- Svenska
- Baksidestext
- Vad står belöningar för? Och hur kommer det sig att en belöning ibland övergår i ett beroende? Belöningar gör livet lite lättare att leva. Det minskar vår ångest och sänker vår stresströskel. För många är det kryddan i tillvaron. Faktum är att vi ständigt söker belöningar, gamla beprövade liksom nya och oprövade. Den här boken beskriver dels den normala reaktionen inför belöningar, dels en beroende persons reaktion. Det sker genom att fakta varvas med verkliga händelser ur en missbrukares liv. Men, inte minst, handlar boken om hur man kan bli fri från ett beroende. Belöningar finns omkring oss i det dagliga livet. Att äta god mat och att vara fysiskt nära en annan person är situationer där belöningssystemen är aktiverade. Vi belönar oss också genom olika droger eller olika beteenden. De som beskrivs i denna bok är tre vanliga belöningar, nikotin, alkohol och socker. Alla tre är förknippade med något festligt. I många sammanhang är det fritt fram att använda dessa droger, i vissa situationer uppmanas vi till och med att använda dem. Men alla klarar inte av att hantera den fria tillgången på belöningar. Beroendepersoner är ofta mycket kreativa med starka viljor och en stark drivkraft. Men de bryts så småningom ner av det belönande ämnet, och de måste därför ha professionell hjälp att hantera sitt beroende.
Charlotte Erlanson Albertsson är professor och forskare i medicinsk och fysiologisk kemi i Lund. Hon har tidigare givit ut böckerna Socker och fett på gott och ont (2004) och Mat för hjärnan (2007) på Ica Bokförlag. Anna Wingren, själv drabbad av beroend problematik, är sedan många år verksam som beroende- och beteendekonsult i Lund.
Ica Bokförlag 1 9789153429463 -
Belöning och beroende
Inbunden bok. Ica Bokförlag. 1 uppl. 2008. 118 sidor.
Mycket gott skick. Köp hur många böcker du vill från mig och betala endast för en frakt.
(Gäller vid ett och samma köptillfälle.)
Klicka på mitt namn nedan för att se alla mina böcker. … läs merInrikes enhetsfrakt Sverige: 62 SEK- ISBN
- 9789153429463
- Titel
- Belöning och beroende
- Författare
- Charlotte Erlanson-Albertsson - Anna Wingren
- Förlag
- Ica Bokförlag
- Utgivningsår
- 2008
- Omfång
- 118 sidor
- Bandtyp
- Inbunden
- Mått
- 156 x 232 mm Ryggbredd 12 mm
- Vikt
- 279 g
- Språk
- Svenska
- Baksidestext
- Vad står belöningar för? Och hur kommer det sig att en belöning ibland övergår i ett beroende? Belöningar gör livet lite lättare att leva. Det minskar vår ångest och sänker vår stresströskel. För många är det kryddan i tillvaron. Faktum är att vi ständigt söker belöningar, gamla beprövade liksom nya och oprövade. Den här boken beskriver dels den normala reaktionen inför belöningar, dels en beroende persons reaktion. Det sker genom att fakta varvas med verkliga händelser ur en missbrukares liv. Men, inte minst, handlar boken om hur man kan bli fri från ett beroende. Belöningar finns omkring oss i det dagliga livet. Att äta god mat och att vara fysiskt nära en annan person är situationer där belöningssystemen är aktiverade. Vi belönar oss också genom olika droger eller olika beteenden. De som beskrivs i denna bok är tre vanliga belöningar, nikotin, alkohol och socker. Alla tre är förknippade med något festligt. I många sammanhang är det fritt fram att använda dessa droger, i vissa situationer uppmanas vi till och med att använda dem. Men alla klarar inte av att hantera den fria tillgången på belöningar. Beroendepersoner är ofta mycket kreativa med starka viljor och en stark drivkraft. Men de bryts så småningom ner av det belönande ämnet, och de måste därför ha professionell hjälp att hantera sitt beroende.
Charlotte Erlanson Albertsson är professor och forskare i medicinsk och fysiologisk kemi i Lund. Hon har tidigare givit ut böckerna Socker och fett på gott och ont (2004) och Mat för hjärnan (2007) på Ica Bokförlag. Anna Wingren, själv drabbad av beroend problematik, är sedan många år verksam som beroende- och beteendekonsult i Lund.
Ica Bokförlag 1 9789153429463 -
Maten som stärker din hälsa
Inbunden bok. Ica Bokförlag. 1 uppl. 2011. 168 sidor.
Nära nyskick. Köp hur många böcker du vill från mig för endast 62 kr i frakt.
(Gäller vid ett och samma köptillfälle.)
Klicka på mitt namn (Konkordia) nedan för att se alla mina böcker … läs merInrikes enhetsfrakt Sverige: 62 SEK- ISBN
- 9789153435778
- Titel
- Maten som stärker din hälsa
- Författare
- Erlanson-Albertsson, Charlotte
- Förlag
- Ica Bokförlag
- Utgivningsår
- 2011
- Omfång
- 168 sidor
- Bandtyp
- Inbunden
- Mått
- 200 x 247 mm Ryggbredd 16 mm
- Vikt
- 707 g
- Språk
- Svenska
- Baksidestext
- Många av dagens sjukdomar går att återkoppla till vår livsstil vad vi äter och hur vi rör oss. De tre vanligaste är hjärtkärlsjukdomar, cancer och åldersdemens. Samtliga är s.k. livsstilssjukdomar som i hög grad kan påverkas av ändrad kost eller ändrat rörelsemönster, oftast båda i kombination. Tre andra vanliga sjukdomar är ledvärk, inflammatoriska tarmsjukdomar och psoriasis. Inflammatoriska
Ica Bokförlag 1 9789153435778 -
Maten som stärker din hälsa
Inbunden bok. Ica Bokförlag. 1 uppl. 2011. 168 sidor.
Mycket gott skick.
Inrikes enhetsfrakt Sverige: 62 SEK- ISBN
- 9789153435778
- Titel
- Maten som stärker din hälsa
- Författare
- Erlanson-Albertsson, Charlotte
- Förlag
- Ica Bokförlag
- Utgivningsår
- 2011
- Omfång
- 168 sidor
- Bandtyp
- Inbunden
- Mått
- 200 x 247 mm Ryggbredd 16 mm
- Vikt
- 707 g
- Språk
- Svenska
- Baksidestext
- Många av dagens sjukdomar går att återkoppla till vår livsstil vad vi äter och hur vi rör oss. De tre vanligaste är hjärtkärlsjukdomar, cancer och åldersdemens. Samtliga är s.k. livsstilssjukdomar som i hög grad kan påverkas av ändrad kost eller ändrat rörelsemönster, oftast båda i kombination. Tre andra vanliga sjukdomar är ledvärk, inflammatoriska tarmsjukdomar och psoriasis. Inflammatoriska
Ica Bokförlag 1 9789153435778 -
Kvinnors hälsa : fakta och myter
Häftad bok. Studentlitteratur AB. 1 uppl. 2009. 141 sidor.
Gott skick. Utgallrad ifrån ett bibliotek
Inrikes enhetsfrakt Sverige: 62 SEK- ISBN
- 9789144056135
- Titel
- Kvinnors hälsa : fakta och myter
- Författare
- Gunilla Jarlbro - Charlotte Erlanson-Albertsson
- Förlag
- Studentlitteratur AB
- Utgivningsår
- 2009
- Omfång
- 141 sidor
- Bandtyp
- Häftad
- Vikt
- 217 g
- Språk
- Svenska
- Baksidestext
- Vad är fakta och vad är myter när det gäller kvinnors hälsa? Hur kommer det sig att kvinnor lever längre än män fast de tycks vara mer sjuka under sin livstid? Varför är det kvinnor som söker sig till vården för övervikt när det är den manliga fetman som är den farliga? Detta är några av de frågor som diskuteras i denna bok.
I boken beskrivs också ett av vår tids största hälsoproblem, nämligen mäns våld mot kvinnor i nära relationer. Vidare beskrivs hur drömmen om den perfekta kvinnokroppen ständigt reproduceras i medierna och de eventuella effekter detta kan ha på huvudsakligen kvinnliga mediekonsumenter. I boken redovisas även hur kvinnor far illa vid skilsmässor och hur det påverkar hälsan. Vad som skiljer ohälsa från sjukskrivning och vad de sjukskrivna kvinnorna gör i sin vardag är ytterligare teman som behandlas i boken.
Boken är lämplig för universitetsstudier inom vård- och omsorgsutbildningar. Den är också av intresse för personer som i sin yrkesverksamhet arbetar med vård- och omsorgsfrågor.
I boken medverkar forskare från fem olika akademiska ämnen. Samtliga författare är verksamma forskare vid Lunds universitet.
Studentlitteratur AB 1 9789144056135 -
Maten som stärker din hälsa
Inbunden bok. Ica Bokförlag. 1 uppl. 2013. 168 sidor.
Mycket gott skick.
Inrikes enhetsfrakt Sverige: 62 SEK- ISBN
- 9789153435778
- Titel
- Maten som stärker din hälsa
- Författare
- Erlanson-Albertsson, Charlotte
- Förlag
- Ica Bokförlag
- Utgivningsår
- 2011
- Omfång
- 168 sidor
- Bandtyp
- Inbunden
- Mått
- 200 x 247 mm Ryggbredd 16 mm
- Vikt
- 707 g
- Språk
- Svenska
- Baksidestext
- Många av dagens sjukdomar går att återkoppla till vår livsstil vad vi äter och hur vi rör oss. De tre vanligaste är hjärtkärlsjukdomar, cancer och åldersdemens. Samtliga är s.k. livsstilssjukdomar som i hög grad kan påverkas av ändrad kost eller ändrat rörelsemönster, oftast båda i kombination. Tre andra vanliga sjukdomar är ledvärk, inflammatoriska tarmsjukdomar och psoriasis. Inflammatoriska
Ica Bokförlag 1 9789153435778 -
Inrikes enhetsfrakt Sverige: 62 SEK- ISBN
- 9789153435778
- Titel
- Maten som stärker din hälsa
- Författare
- Erlanson-Albertsson, Charlotte
- Förlag
- Ica Bokförlag
- Utgivningsår
- 2011
- Omfång
- 168 sidor
- Bandtyp
- Inbunden
- Mått
- 200 x 247 mm Ryggbredd 16 mm
- Vikt
- 707 g
- Språk
- Svenska
- Baksidestext
- Många av dagens sjukdomar går att återkoppla till vår livsstil vad vi äter och hur vi rör oss. De tre vanligaste är hjärtkärlsjukdomar, cancer och åldersdemens. Samtliga är s.k. livsstilssjukdomar som i hög grad kan påverkas av ändrad kost eller ändrat rörelsemönster, oftast båda i kombination. Tre andra vanliga sjukdomar är ledvärk, inflammatoriska tarmsjukdomar och psoriasis. Inflammatoriska
Ica Bokförlag 1 9789153435778 -
Inrikes enhetsfrakt Sverige: 62 SEK- ISBN
- 9789153424956
- Titel
- Socker och fett på gott och ont
- Författare
- Charlotte Erlansson-Albertsson
- Förlag
- Ica Bokförlag
- Utgivningsår
- 2004
- Omfång
- 202 sidor
- Bandtyp
- Inbunden
- Mått
- 160 x 233 mm Ryggbredd 17 mm
- Vikt
- 405 g
- Språk
- Svenska
- Baksidestext
- Socker och fett på gott och ont
Erlanson-Albertsson, Charlotte
Vad väljer vi att äta när vi är hungriga? Varför fortsätter vi att äta när vi redan är mätta? Hur kommer det sig att man alltid är så hungrig morgonen efter det att man ätit en sen och stadig måltid? Varför tycker vi choklad och godis är så gott? Kan man bli beroende av socker? Är light-drycker farliga?
Vår urgamla biologi har begränsade möjligheter att anpassa sig till den moderna kulturen. Vi måste visa respekt för den biologi som varit så framgångsrik under 500 miljoner år. Hur kan vi på bästa sätt hantera det överflöd av god mat och dryck som finns idag? Går det via kunskap eller kan vi låta känslan leda oss till ett balanserat ätande?
Författarens utgångspunkt är vår aptit, och då kanske främst vår smak för det söta och feta, och hur det påverkar oss. Hungern gör oss aktiva och driver oss att äta - men inte bara hungern. Vi äter och dricker också för att maten eller drycken smakar bra eller för att vi är stressade eller olyckliga. Mat som är billig eller gratis stimulerar också aptiten.
Författaren dels delar med sig av sin stora kunskap på det här området och vi får ta del av intressanta experiment. Med säker hand leder hon oss ner till den osynliga världen på molekylnivå.
Charlotte Erlanson-Albertsson är verksam vid Medicinska Fakulteten vid Lunds Universitet där hon verkar som professor och forskare i cell- och molekylärbiologi. Hon är även en ofta anlitad föreläsare i ämnet.
Ica Bokförlag 1 9789153424956 -
Äta för livet maten som gör dig frisk och sta...
Inbunden bok.
Gott skick. Roos & Tegnér. uppl.1. [2017]. 208 s. mindre bruksslitage.
Inrikes enhetsfrakt Sverige: 62 SEK- ISBN
- 9789187905711
- Titel
- Äta för livet : maten som gör dig frisk och stark
- Författare
- Erlanson Albertsson, Charlotte
- Förlag
- Roos & Tegner
- Utgivningsår
- 2017
- Omfång
- 208 sidor
- Bandtyp
- Inbunden
- Mått
- 155 x 205 mm Ryggbredd 20 mm
- Vikt
- 470 g
- Språk
- Svenska
- Baksidestext
- Är vitt mjöl verkligen så farligt? Det där med lchf och 5:2 hur bra är det, egentligen? Och hur vet jag att min dotter som blivit vegan får i sig alla näringsämnen hon behöver? Teorierna om vad vi bör äta för att hålla oss friska och må bra duggar tätt. Men det är inte lätt att navigera i djungeln av ofta motsägelsefulla tips och teorier från mer eller mindre självutnämnda matexperter. Det är lätt att få en känsla av att man äter fel nästan hur man än väljer. Så vem kan man lita på? Efter ett helt yrkesliv ägnat åt matforskning bjuder professor Charlotte Erlanson-Albertsson i Äta för livet på sin samlade kunskap och ger sina bästa råd om hur vi väljer mat som vi verkligen mår bra av på lång sikt. Efter en heltäckande men lättillgänglig genomgång av matens olika komponenter får läsaren konkreta tips på hur man äter hälsosamt på ett sätt som funkar i vardagen. Boken avslutas med en genomgång av för- och nackdelar med våra vanligaste dieter. CHARLOTTE ERLANSON-ALBERTSSON är professor i medicinsk och fysiologisk kemi vid Lunds universitet, där hon forskar på aptitkontroll och hälsosam mat. Hon har mångårig erfarenhet av både undervisning och forskning. Charlotte Erlanson-Albertsson är en flitigt anlitad föreläsare och har skrivit flera böcker i ämnet. Hennes specifika intresse är den mat som vi lätt äter för mycket av, det vill säga mat rik på socker, fett och salt.
9789187905711 -
Socker och fett på gott och ont
Inbunden bok. Ica Bokförlag. 1 uppl. 2004. 202 sidor.
Nyskick. Skyddsomslag i nyskick.
Inrikes enhetsfrakt Sverige: 62 SEK- ISBN
- 9789153424956
- Titel
- Socker och fett på gott och ont
- Författare
- Charlotte Erlansson-Albertsson
- Förlag
- Ica Bokförlag
- Utgivningsår
- 2004
- Omfång
- 202 sidor
- Bandtyp
- Inbunden
- Mått
- 160 x 233 mm Ryggbredd 17 mm
- Vikt
- 405 g
- Språk
- Svenska
- Baksidestext
- Socker och fett på gott och ont
Erlanson-Albertsson, Charlotte
Vad väljer vi att äta när vi är hungriga? Varför fortsätter vi att äta när vi redan är mätta? Hur kommer det sig att man alltid är så hungrig morgonen efter det att man ätit en sen och stadig måltid? Varför tycker vi choklad och godis är så gott? Kan man bli beroende av socker? Är light-drycker farliga?
Vår urgamla biologi har begränsade möjligheter att anpassa sig till den moderna kulturen. Vi måste visa respekt för den biologi som varit så framgångsrik under 500 miljoner år. Hur kan vi på bästa sätt hantera det överflöd av god mat och dryck som finns idag? Går det via kunskap eller kan vi låta känslan leda oss till ett balanserat ätande?
Författarens utgångspunkt är vår aptit, och då kanske främst vår smak för det söta och feta, och hur det påverkar oss. Hungern gör oss aktiva och driver oss att äta - men inte bara hungern. Vi äter och dricker också för att maten eller drycken smakar bra eller för att vi är stressade eller olyckliga. Mat som är billig eller gratis stimulerar också aptiten.
Författaren dels delar med sig av sin stora kunskap på det här området och vi får ta del av intressanta experiment. Med säker hand leder hon oss ner till den osynliga världen på molekylnivå.
Charlotte Erlanson-Albertsson är verksam vid Medicinska Fakulteten vid Lunds Universitet där hon verkar som professor och forskare i cell- och molekylärbiologi. Hon är även en ofta anlitad föreläsare i ämnet.
Ica Bokförlag 1 9789153424956 -
Inrikes enhetsfrakt Sverige: 62 SEK- ISBN
- 9789153426547
- Titel
- Mat för hjärnan
- Författare
- Erlanson-Albertsson, Charlotte
- Förlag
- Ica Bokförlag
- Utgivningsår
- 2006
- Omfång
- 143 sidor
- Bandtyp
- Inbunden
- Mått
- 162 x 234 mm Ryggbredd 14 mm
- Vikt
- 378 g
- Språk
- Svenska
- Baksidestext
- Belöningar, som leder till lycka är drivkraften i vår tillvaro. Men hur tillfredsställer vi hjärnan? Finns det mat som är särskilt belönande? Och var kommer te, kaffe, choklad och alkohol in i bilden?
Detta är en lättläst bok som ger oss svar på hur hjärnan styr oss, vilket i sin tur beror på vad vi äter. Hjärnans välbefinnande är utgångspunkten för hela kroppens välbefinnande. Mår hjärnan bra mår också resten av kroppen bra, speciellt när det gäller aptit och kroppsvikt. Här beskrivs vilken typ av mat som stimulerar hjärnan men också sådan mat som hämmar dess aktivitet. Dieter påverkar hjärnan negativt i synnerhet om vi misslyckas med dieten.
Den lyckliga kvinnan har ett eget kapitel. Vad karaktäriserar henne? Vi kan konstatera att män och kvinnor förhåller sig olika till mat. Förutom kön har även vår ålder betydelse när det gäller val av mat.
Charlotte Erlanson-Albertsson är verksam vid Lunds Universitet som professor och forskare i medicinsk och fysiologisk kemi.
Ica Bokförlag 1 9789153426547 -
Inrikes enhetsfrakt Sverige: 62 SEK- ISBN
- 9789153435778
- Titel
- Maten som stärker din hälsa
- Författare
- Erlanson-Albertsson, Charlotte
- Förlag
- Ica Bokförlag
- Utgivningsår
- 2011
- Omfång
- 168 sidor
- Bandtyp
- Inbunden
- Mått
- 200 x 247 mm Ryggbredd 16 mm
- Vikt
- 707 g
- Språk
- Svenska
- Baksidestext
- Många av dagens sjukdomar går att återkoppla till vår livsstil vad vi äter och hur vi rör oss. De tre vanligaste är hjärtkärlsjukdomar, cancer och åldersdemens. Samtliga är s.k. livsstilssjukdomar som i hög grad kan påverkas av ändrad kost eller ändrat rörelsemönster, oftast båda i kombination. Tre andra vanliga sjukdomar är ledvärk, inflammatoriska tarmsjukdomar och psoriasis. Inflammatoriska
Ica Bokförlag 9789153435778 -
Kokbok för hjärnan
Inbunden bok. Ica Bokförlag. 1 uppl. 2009. 128 sidor.
Nära nyskick. Hel och ren.
Boken känns oläst.
Under bokstaven A.Inrikes enhetsfrakt Sverige: 62 SEK- ISBN
- 9789153430223
- Titel
- Kokbok för hjärnan
- Författare
- Erlanson-Albertsson, Charlotte
- Förlag
- Ica Bokförlag
- Utgivningsår
- 2009
- Omfång
- 128 sidor
- Bandtyp
- Inbunden
- Mått
- 198 x 247 mm Ryggbredd 12 mm
- Vikt
- 573 g
- Språk
- Svenska
- Baksidestext
- Vi blir allt äldre och det är därför viktigt att hålla hjärnan ung så länge som möjligt. Här är de mest avgörande faktorerna kosten, den fysiska aktiviteten och stimulans. Rätt kost håller hjärnan frisk och aktiv, medan en felaktig påskyndar åldrandet.
I Kokbok för hjärnan ges förslag på frukost, lunch, middag, efterrätter, bröd och kakor som stimulerar hjärnan. Boken inleds med ett kortare avsnitt om näringslära. Rätterna är enkla och lättlagade och passar alla. Efter varje recept finns en förklaring till varför de är nyttiga, både allmänt och mer specifikt för hjärnan. Att maten ser aptitretande ut på tallriken är också viktigt. Hjärnan behöver färgrik mat och de inspirerande signalerna ska komma både från maten och dryckerna. Även kolhydrater, proteiner och fetter måste vara med, men lagom mycket och av rätt kvalitet. Tillsatser behövs inte.
Ica Bokförlag 1 9789153430223 -
Maten som stärker din hälsa
Inbunden bok. Ica Bokförlag. 1 uppl. 2011. 168 sidor.
Nära nyskick. Kartonnage. Pärmen är lite böjd, men inte så det stör. I övrigt mycket fin.
Kolla gärna mina övriga annonser! Samma frakt gäller oavsett hur många man köper av samma säljare. … läs merInrikes enhetsfrakt Sverige: 62 SEK- ISBN
- 9789153435778
- Titel
- Maten som stärker din hälsa
- Författare
- Erlanson-Albertsson, Charlotte
- Förlag
- Ica Bokförlag
- Utgivningsår
- 2011
- Omfång
- 168 sidor
- Bandtyp
- Inbunden
- Mått
- 200 x 247 mm Ryggbredd 16 mm
- Vikt
- 707 g
- Språk
- Svenska
- Baksidestext
- Många av dagens sjukdomar går att återkoppla till vår livsstil vad vi äter och hur vi rör oss. De tre vanligaste är hjärtkärlsjukdomar, cancer och åldersdemens. Samtliga är s.k. livsstilssjukdomar som i hög grad kan påverkas av ändrad kost eller ändrat rörelsemönster, oftast båda i kombination. Tre andra vanliga sjukdomar är ledvärk, inflammatoriska tarmsjukdomar och psoriasis. Inflammatoriska
Ica Bokförlag 1 9789153435778 -
Äta för livet : maten som gör dig frisk och s...
Pocketbok. Roos & Tegner. 2020. 251 sidor.
Nyskick. Förlagsny och oläst
Inrikes enhetsfrakt Sverige: 62 SEK- ISBN
- 9789188953919
- Titel
- Äta för livet : maten som gör dig frisk och stark
- Författare
- Erlanson-Albertsson, Charlotte
- Förlag
- Roos & Tegner
- Utgivningsår
- 2020
- Omfång
- 251 sidor
- Bandtyp
- Mått
- 110 x 178 mm Ryggbredd 15 mm
- Vikt
- 150 g
- Språk
- Svenska
- Baksidestext
- Är vitt mjöl verkligen så farligt? Det där med lchf och 5:2 hur bra är det, egentligen? Och hur vet jag att min dotter som blivit vegan får i sig alla näringsämnen hon behöver? Teorierna om vad vi bör äta för att hålla oss friska och må bra duggar tätt. Men det är inte lätt att navigera i djungeln av ofta motsägelsefulla tips och teorier från mer eller mindre självutnämnda matexperter. Det är lätt att få en känsla av att man äter fel nästan hur man än väljer. Så vem kan man lita på? Efter ett helt yrkesliv ägnat åt matforskning bjuder professor Charlotte Erlanson-Albertsson i Äta för livet på sin samlade kunskap och ger sina bästa råd om hur vi väljer mat som vi verkligen mår bra av på lång sikt. Efter en heltäckande men lättillgänglig genomgång av matens olika komponenter får läsaren konkreta tips på hur man äter hälsosamt på ett sätt som funkar i vardagen. Boken avslutas med en genomgång av för- och nackdelar med våra vanligaste dieter. CHARLOTTE ERLANSON-ALBERTSSON är professor i medicinsk och fysiologisk kemi vid Lunds universitet, där hon forskar på aptitkontroll och hälsosam mat. Hon har mångårig erfarenhet av både undervisning och forskning. Charlotte Erlanson-Albertsson är en flitigt anlitad föreläsare och har skrivit flera böcker i ämnet. Hennes specifika intresse är den mat som vi lätt äter för mycket av, det vill säga mat rik på socker, fett och salt.
Roos & Tegner 9789188953919 -
Hunger och mättnad
Häftad bok. Studentlitteratur AB. 1 uppl. 2006. 107 sidor.
Mycket gott skick. Understrykningar och anteckningar (blyerts och bläck) förekommer i boken.
Inrikes enhetsfrakt Sverige: 62 SEK- ISBN
- 9789144022215
- Titel
- Hunger och mättnad
- Författare
- Erlanson-Albertsson, Charlotte
- Förlag
- Studentlitteratur AB
- Utgivningsår
- 2006
- Omfång
- 107 sidor
- Bandtyp
- Häftad
- Mått
- 155 x 223 mm Ryggbredd 8 mm
- Vikt
- 173 g
- Språk
- Svenska
- Baksidestext
- En del personer går upp i vikt, andra inte. En viktig förklaring är överkonsumtion, men det finns också andra: låg ämnesomsättningshastighet, hög insulinkänslighet, låg energikostnad vid rörelse och låg fettförbränning. Alla dessa fenomen styrs av våra hunger- och mättnadssignaler. I boken beskrivs de senaste upptäckterna om hunger- och mättnadssignaler samt belöningssystem. En kunskap som ger oss en viktig ledtråd till hur vi ska uppnå energibalans. Boken är avsedd för undervisning av läkare, tandläkare, dietister och nutritionister. Den är också skriven på ett sätt så att du som är intresserad av ämnet kan ha glädje av boken.
Studentlitteratur AB 1 9789144022215 -
Inrikes enhetsfrakt Sverige: 62 SEK- ISBN
- 9789153430223
- Titel
- Kokbok för hjärnan
- Författare
- Erlanson-Albertsson, Charlotte
- Förlag
- Ica Bokförlag
- Utgivningsår
- 2009
- Omfång
- 128 sidor
- Bandtyp
- Inbunden
- Mått
- 198 x 247 mm Ryggbredd 12 mm
- Vikt
- 573 g
- Språk
- Svenska
- Baksidestext
- Vi blir allt äldre och det är därför viktigt att hålla hjärnan ung så länge som möjligt. Här är de mest avgörande faktorerna kosten, den fysiska aktiviteten och stimulans. Rätt kost håller hjärnan frisk och aktiv, medan en felaktig påskyndar åldrandet.
I Kokbok för hjärnan ges förslag på frukost, lunch, middag, efterrätter, bröd och kakor som stimulerar hjärnan. Boken inleds med ett kortare avsnitt om näringslära. Rätterna är enkla och lättlagade och passar alla. Efter varje recept finns en förklaring till varför de är nyttiga, både allmänt och mer specifikt för hjärnan. Att maten ser aptitretande ut på tallriken är också viktigt. Hjärnan behöver färgrik mat och de inspirerande signalerna ska komma både från maten och dryckerna. Även kolhydrater, proteiner och fetter måste vara med, men lagom mycket och av rätt kvalitet. Tillsatser behövs inte.
Ica Bokförlag 1 9789153430223 -
Äta för livet : maten som gör dig frisk och s...
Pocketbok. Roos & Tegner. 2020. 251 sidor.
Nyskick. Ny oläst bok
Lagerplats PocketInrikes enhetsfrakt Sverige: 62 SEK- ISBN
- 9789188953919
- Titel
- Äta för livet : maten som gör dig frisk och stark
- Författare
- Erlanson-Albertsson, Charlotte
- Förlag
- Roos & Tegner
- Utgivningsår
- 2020
- Omfång
- 251 sidor
- Bandtyp
- Mått
- 110 x 178 mm Ryggbredd 15 mm
- Vikt
- 150 g
- Språk
- Svenska
- Baksidestext
- Är vitt mjöl verkligen så farligt? Det där med lchf och 5:2 hur bra är det, egentligen? Och hur vet jag att min dotter som blivit vegan får i sig alla näringsämnen hon behöver? Teorierna om vad vi bör äta för att hålla oss friska och må bra duggar tätt. Men det är inte lätt att navigera i djungeln av ofta motsägelsefulla tips och teorier från mer eller mindre självutnämnda matexperter. Det är lätt att få en känsla av att man äter fel nästan hur man än väljer. Så vem kan man lita på? Efter ett helt yrkesliv ägnat åt matforskning bjuder professor Charlotte Erlanson-Albertsson i Äta för livet på sin samlade kunskap och ger sina bästa råd om hur vi väljer mat som vi verkligen mår bra av på lång sikt. Efter en heltäckande men lättillgänglig genomgång av matens olika komponenter får läsaren konkreta tips på hur man äter hälsosamt på ett sätt som funkar i vardagen. Boken avslutas med en genomgång av för- och nackdelar med våra vanligaste dieter. CHARLOTTE ERLANSON-ALBERTSSON är professor i medicinsk och fysiologisk kemi vid Lunds universitet, där hon forskar på aptitkontroll och hälsosam mat. Hon har mångårig erfarenhet av både undervisning och forskning. Charlotte Erlanson-Albertsson är en flitigt anlitad föreläsare och har skrivit flera böcker i ämnet. Hennes specifika intresse är den mat som vi lätt äter för mycket av, det vill säga mat rik på socker, fett och salt.
Roos & Tegner 9789188953919 -
Maten som stärker din hälsa
Inbunden bok. Ica Bokförlag. 1:3 uppl. 2012. 168 sidor.
Mycket gott skick. Många av dagens sjukdomar går att återkoppla till vår livsstil vad vi äter och hur vi rör oss. De tre vanligaste är hjärtkärlsjukdomar, cancer och åldersdemens. Samtliga är s.k. livsstilssjukdomar som i hög grad kan påverkas av ändrad kost eller ändrat rö läs mer … läs mer
Inrikes enhetsfrakt Sverige: 62 SEK- ISBN
- 9789153435778
- Titel
- Maten som stärker din hälsa
- Författare
- Erlanson-Albertsson, Charlotte
- Förlag
- Ica Bokförlag
- Utgivningsår
- 2011
- Omfång
- 168 sidor
- Bandtyp
- Inbunden
- Mått
- 200 x 247 mm Ryggbredd 16 mm
- Vikt
- 707 g
- Språk
- Svenska
- Baksidestext
- Många av dagens sjukdomar går att återkoppla till vår livsstil vad vi äter och hur vi rör oss. De tre vanligaste är hjärtkärlsjukdomar, cancer och åldersdemens. Samtliga är s.k. livsstilssjukdomar som i hög grad kan påverkas av ändrad kost eller ändrat rörelsemönster, oftast båda i kombination. Tre andra vanliga sjukdomar är ledvärk, inflammatoriska tarmsjukdomar och psoriasis. Inflammatoriska
Ica Bokförlag 1:3 9789153435778 -
Medicinsk och fysiologisk kemi : en introdukt...
Häftad bok. Lund : Studentlitteratur. 1991. 191 sidor.
Nära nyskick. Dedikation och hälsning på innerpärmen
Inrikes enhetsfrakt Sverige: 62 SEK- ISBN
- 9789144341514
- Titel
- Medicinsk och fysiologisk kemi : en introduktion
- Författare
- Erlanson-Albertsson, Charlotte
- Förlag
- Lund : Studentlitteratur
- Utgivningsår
- 1991
- Språk
- Svenska
Lund : Studentlitteratur 9789144341514
Your country and preferred language.
Select your country Select languageDenna webbplats använder cookies för att säkerställa att du får den bästa upplevelsen.
Stäng
Välkommen till Sveriges största bokhandel
Här finns så gott som allt som givits ut på den svenska bokmarknaden under de senaste hundra åren.
- Handla mot faktura och öppet köp i 21 dagar
- Oavsett vikt och antal artiklar handlar du till enhetsfrakt från samma säljare i samma kundvagn
