Your country and preferred language.

Select your country Select language

Denna webbplats använder cookies för att säkerställa att du får den bästa upplevelsen.

Menu
Sökalternativ
Stäng

Välkommen till Bokbörsen

Den svenska marknadsplatsen för lästa böcker, lyssnade skivor och tittade filmer. Sök bland tre miljoner annonser från tjugo tusen säljare som levererar direkt till dig.

  • Öppet köp 21 dagar
  • Betalning mot faktura
  • Inrikes enhetsfrakt 62 kr oavsett vikt och antal artiklar från samma säljare och i samma kundvagn.
Millenium, Stieg & jag

Millenium, Stieg & jag

Inbunden bok

Natur och Kultur, 2011. Inbunden. Förlagsband med skyddsomslag. Rygghuvudet aningen tilltryckt, i övrigt mycket gott skick. 156 s., [8] pl.-s.

Inrikes enhetsfrakt Sverige: 62 SEK

Förlagsfakta

ISBN
9789127131835
Titel
Millennium, Stieg & jag
Författare
Eva Gabrielsson
Förlag
Natur & Kultur
Utgivningsår
2011
Omfång
157 sidor
Bandtyp
Inbunden
Mått
141 x 215 mm Ryggbredd 16 mm
Vikt
307 g
Språk
Svenska
Baksidestext
"Det här är en bok jag aldrig velat skriva. Den handlar om Stieg och om vårt liv, men också om mitt liv utan honom." Eva Gabrielsson och Stieg Larsson träffades på ett politiskt möte i Umeå hösten 1972. Under de följande åren delade de allt, de var varandras bästa vänner, samtalspartner och uppriktigaste kritiker. I Stieg & jag berättar Eva Gabrielsson öppenhjärtigt om deras 32 år tillsammans. Om drömmen om skrivarstugan, engagemanget i den anti-rasistiska rörelsen och det som kom att bli Stieg Larssons livsverk, Expo men också om sorgearbetet efter hans plötsliga död. Med sin unika inblick i arbetet bakom Millennium-trilogin ger hon läsaren nycklar till miljöer och personer i de tre böckerna och sin egen bild av det juridiska spelet efter Stiegs död.