Your country and preferred language.

Select your country Select language

Denna webbplats använder cookies för att säkerställa att du får den bästa upplevelsen.

Menu
Sökalternativ
Stäng

Välkommen till Bokbörsen

Den svenska marknadsplatsen för lästa böcker, lyssnade skivor och tittade filmer. Sök bland tre miljoner annonser från tjugo tusen säljare som levererar direkt till dig.

  • Öppet köp 21 dagar
  • Betalning mot faktura
  • Inrikes enhetsfrakt 62 kr oavsett vikt och antal artiklar från samma säljare och i samma kundvagn.
Gasten

Gasten

Inbunden bok

Mycket gott skick. Del 5 i serien PAX. Bonnier Carlsen, 2015. Förlagets tryckta/dekorerade kartonnageband. Helt färgade snitt. Förlagsny. 195, [2] s. Illustrerad av Henrik Jonsson. ISBN 978-91-638-7983-8.

Inrikes enhetsfrakt Sverige: 62 SEK

Förlagsfakta

ISBN
9789163879838
Titel
Pax. Gasten
Författare
Åsa Larsson - Ingela Korsell
Förlag
Bonnier Carlsen
Utgivningsår
2015
Omfång
195 sidor
Bandtyp
Inbunden
Mått
155 x 214 mm Ryggbredd 23 mm
Vikt
406 g
Språk
Svenska
Baksidestext
GASTKRAMANDE SPÄNNING I SUCCÉSERIEN ”PAX” – DEL 5

Håll i er! PAX-serien som har liknats vid både Harry Potter och Hungerspelen är nu framme vid efterlängtade del 5 – Gasten! Deckardrottningen Åsa Larsson står tillsammans med författaren Ingela Korsell och serietecknaren Henrik Jonsson för en av höstens mest efterfrågade och omtalade böcker.

Tiden pulsar och mörkret vandrar in. Det är december och Mariefredsborna rustar för julmarknad och luciatåg, men föga anar de vilken kuslig lucia det kommer att bli för staden. En oskyldig lek blir snabbt farlig när en port skapas till den andra sidan och tre gastar börjar härja. Alrik och Viggo för en kamp mot klockan. Det gäller att bekämpa varelserna fort -
innan folk gastkramas till döds!

”PAX” är ett unikt urban fantasy-epos för mellanåldern, fyllt med drama, magi och action och utspelar sig mitt i dagens Mariefred. Här har vi en modern nordisk klassiker.

Nidstången, Grimmen, Mylingen och Bjäran är de första delarna i serien som totalt ska bli tio böcker. Läs mer om Viggo, Alrik och skaparna bakom PAX på: http://www.bonniercarlsen.se/pax